Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Receiver Sony STR-DH790 AV, černý

Kvalitní prostorový zvuk s podporou Dolby Atmos® a DTS:X, Přenos signálu 4K HDR, Snadné připojení přes rozhraní Bluetooth, Kompatibilní se zvukem ve vysokém rozlišení
Skladem
ks
12 989 Kč
Katalogové číslo: Z02631
Kód výrobce: STRDH790.CEL

Zvuk doma jako v kině s technologií Dolby Atmos a DTS:X



Vylepšete svůj systém domácí zábavy na malé domácí kino díky 7.2k AV zesilovači STRDH790. Dopřejte si doma stejný obklopující prostorový zvuk, jaký zažíváte v kině – a s podporou funkcí Dolby Atmos a DTS:X. A navíc je tu odpovídající skvělá kvalita obrazu díky přenosu signálu 4K HDR.






Dolby Atmos/DTS:X



Pro úchvatný prostorový zvuk jako v moderním kině.






Přenos signálu vysokého dynamického rozsahu 4K



Vychutnejte si vynikající kvalitu obrazu s větším kontrastem, působivějšími barvami i jasem.






Pokročilá technologie D.C.A.C



Dokonalá automatická kalibrace optimalizuje a sladí vaše reproduktory pro ideální nastavení.






Funkce Dolby Atmos vás stáhne do víru dění



Realistické podání díky funkci Dolby Atmos bere dech díky 360o prostorovému zvuku. Zvuk se v prostředí rozmístí přesně a ze všech stran, dokonce i shora. Výsledkem je bohatý zvuk, který vás úplně obklopí.






Realistický zvuk s každou sestavou díky funkci DTS:X



Dekódování DTS:X vytváří vícesměrový prostorový zvuk, který se v reálném čase přizpůsobuje konfiguraci vašich reproduktorů. Díky dekódování zvuku na bázi zvukových objektů je zvuk vkládán do prostoru kolem vás i nad vás.






Pohlcující 5.1.2kanálový zvuk ze všech úhlů



Ponořte se do středu dění díky 5.1.2kanálového systému reproduktorů s prostorovým zvukem, který vás pohltí a zprostředkuje realistický zvuk ze všech stran, dokonce i shora.






7.1kanálový zvuk v kino kvalitě pro velké prostory



Dopřejte si zážitek jako na plátně díky plně vybavenému 7.1kanálovému systému reproduktorů s prostorovým zvukem. Ideální způsob, jak uzavřít mezery ve vašem zvukovém prostoru, a to i ve větších místnostech.






Díky technologii S-Force PRO vás obklopí virtuální prostorový zvuk.



Systém s technologií S-Force PRO Front Surround vytváří použitím pouze dvou reproduktorů virtuální prostorové akustické pole, a díky tomu je ideální pro menší místnosti.






Vynikající zvuk díky pokročilé technologii D.C.A.C



Používáte-li různé kombinace reproduktorů, naše technologie automatické kalibrace zajistí, aby všechny vydávaly stejně vysoce kvalitní zvuk. Automatické sladění fází sladí fázové charakteristiky levých a pravých předních reproduktorů tak, aby kanály dokonale spolupracovaly na zprostředkování zážitku z efektivního prostorového zvuku.






Zřetelnější obraz díky vysokému dynamickému rozsahu



Díky přenosu signálu s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) si můžete vychutnat neuvěřitelné zlepšení kontrastu a jasu. Lepší zobrazení tmavých a světlých míst pak ještě více zkvalitňuje obraz a vdechuje barvám život. Jsou podporovány nejnovější standardy HDR, jako je HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) a Dolby Vision.






Konzistentně úžasná kvalita 4K



Zachovejte kvalitu 4K od zdroje až po obrazovku. Funkce přenosu signálu 4K umožňuje, aby data procházela zesilovačem bez ztráty kvality obrazu, a současně je kompatibilní s technologií HDCP 2.2.






Chytřejší možnosti připojení přes rozhraní Bluetooth



Nejen že se můžete připojit k zařízení STR-DH790 prostřednictvím technologie Bluetooth a streamovat své oblíbené skladby, ale díky funkci pohotovostního režimu Bluetooth máte možnost zapnout gramofon přímo ze spárovaného smartphonu nebo tabletu.






Plynulé ovládání



Elegantní a nenápadný ovládací panel se hodní do jakéhokoli stylu interiéru.






Připojte se



Stačí připojit a stisknout tlačítko přehrávání. K dispozici jsou čtyři vstupy a jeden výstup HDMI, optický/koaxiální digitální a analogová připojení zvuku: můžete se tedy snadno připojit k přehrávači UHD Blu-ray Disc, televizoru a herní konzoli.






Elegantní tenké provedení



Robustní a prostorově nenáročný design zesilovače se bezpochyby hodí do vaší jednotky médií. Tuhé šasi navíc snižuje vibrace, což umožňuje zachování věrnosti signálu.



Parametry

Určeno pro český trh Ano
Funkce HDR10, HLG a Dolby Vision™, BRAVIA® SYNC™, A/V SYNC, FM tuner RDS
Počet kanálů 7.2k
Formát dekódování DSD, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD High Resolution Audio, DTS®, DTS 96 / 24
Výkon 145 W (6 ohmů, 1 kHz, 1k THD 0,9 %) na kanál
Konektory Optický vstup zvuku (1); koaxiální vstup zvuku (1); analogový vstup zvuku (4); výstup subwooferu pre-out (2); výstup na sluchátka (1); USB (pouze pro napájení)
Automatická kalibrace reproduktorů Ano
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 430 x 133 x 297 mm, 7,4 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace