Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony DSC-RX100M6, 20MPix

Vystaveno Vystaveno
Luxusní kovové kompaktní provedení, Snímač s vyrovnávací pamětí DRAM ( 1.0 CMOS Exmor™ RS s rozlišením 20 MPix ), Objektiv ZEISS Vario-Sonnar® T* 24-200 mm F2,8-4,5, Výklopný hledáček EVF OLED cca 2,4 Mpix, Vysokorychlostní ostření ( 0,05s ) s 315 body a fázovou detekcí, Slowmotion video až 1000 snímků za sekundu. Podpora 4K videa
Skladem
ks
25 989 Kč
Katalogové číslo: Z01059
Kód výrobce: DSCRX100M6.CE3

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony DSC-RX100M3, 20,1MPix

Fotoaparát Sony DSC-RX100M3, 20,1MPix

Luxusní kovové kompaktní provedení, 1'' snímač CMOS Exmor™ BSI s rozlišením 20,1 MPix, Objektiv ZEISS Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1,8-2,8, Výsuvný hledáček OLED Tru-Finder, Video ve Full HD až 50 Mb/s ve formátu XAVC S, Technologie Wi-Fi® a NFC, Výklopný displej
15 990 Kč
Fotoaparát Sony DSC-RX100M7, 20MPix

Fotoaparát Sony DSC-RX100M7, 20MPix

Objektiv se zoomem ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm1 F2,8–4,5 s vysokým rozlišením, Snímač CMOS Exmor RS® typu 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), poměr stran 3:2, Sledování v reálném čase a automatické zaostření na oči v reálném čase, AF za 0,02 s, 357 bodů AF s fázovou detekcí a 425 bodů AF s detekcí kontrastu v ohniskové rovině, Snímání bez zatmívání rychlostí až 20 sn./s se sledováním AF/AE, Záznam v rozlišení 4K HDR (HLG), vstup pro mikrofon, dotykový displej naklápěcí o 180°
29 989 Kč

Přibližte se k akci



Bude vám patřit svět. Kompakt se vejde do kapsy a je vybaven bezkonkurenčním zoomem a rychlým automatickým ostřením, abyste mohli využít každé příležitosti, která se objeví – právě tak, jak chcete – a plně popustit uzdu svému kreativnímu vyjádření.






Výjimečný výkon v elegantním provedení



Obsahuje všechny funkce, které potřebujete k zachycení okamžiku – široký 24-200mm2 rozsah zoomu, automatické ostření rychlé jako blesk, rychlé souvislé fotografování, vylepšené možnosti videa a funkčnost na profesionální úrovni – to vše v pozoruhodně kompaktním těle.






Úchvatný obraz s vysokým rozlišením: od širokoúhlých záběrů po teleobjektiv



Všechny aspekty a součásti fotoaparátu RX100 VI byly vytvořeny tak, aby ve vzájemné kombinaci dosáhly bezkonkurenčního obrazu. Chytře navržená optika skrývá neuvěřitelnou sílu v malém provedení, zatímco optická stabilizace obrazu zajistí stabilní snímek i při fotografování z ruky za maximálního přiblížení v rozsahu teleobjektivu. A pokročilý obrazový procesor zajistí lepší vnímání rozlišení obrazu s nízkým šumem.






Vypracovaná, vysoce výkonná optika



Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* 24-200 mm2 F2.8-4.5 s novým designem. Nový systém objektivu je nakonfigurován tak, aby dosáhl maximálního rozlišení a čistoty obrazu napříč celým rozsahem zoomu a současně opravil sférické, komatické a chromatické aberace. Přináší skutečně pozoruhodné možnosti teleobjektivu v kapesním provedení a může zásadně rozšířit vaše tvořivé možnosti.






Optický stabilizátor obrazu SteadyShot



Společnost Sony je právem hrdá na svůj sofistikovaný systém stabilizace obrazu, který jsme nadále vylepšili, takže nabízí stupeň stabilizace odpovídající 4,0x zvýšení rychlosti závěrky při vysokém přiblížení 200mm. Pořizujte vysoce kvalitní snímky i na velkou vzdálenost a při slabém osvětlení, a to díky spolehlivě stabilnímu záznamu z ruky. 

[1] Bez stabilizátoru SteadyShot
[2] Se stabilizátorem SteadyShot






Vysoce výkonný obrazový snímač CMOS typu 1.0



Snímač CMOS typu 1.0 využívá složené provedení, díky kterému se zvýšila rychlost zpracování, zatímco technologie převráceného snímače zvyšuje efektivitu zachycení světla a umožňuje dosáhnout širšího rozsahu citlivosti (ISO 80–12800) s nížším šumem.






Pokročilý obrazový procesor BIONZ X přispívá ke kvalitě obrazu



Pokročilý algoritmus zpracování BIONZ X přispívá k vyššímu vnímanému rozlišení, nižším hladinám šumu a k přesnější detekci obličeje a očí. Vylepšená rychlost obrazového procesoru také umožňuje rychlejší detekci AF/AE.






Systém hybridního automatického ostření dosahuje nejrychlejšího ostření: 0,03 s.



Špičkového a rychlého automatického ostření je dosaženo kombinací rychlého automatického ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině, vynikajícími možnostmi sledování a automatického ostření s detekcí kontrastu s vysokou úrovní přesnosti.






Pokrytí oblasti 315 body automatického ostření s fázovou detekcí



315 bodů automatického ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině pokrývá 65% obrazu a široká oblast a hustá konfigurace znamená, že i vzdálené, malé, rychle se pohybující a těžko zaostřitelné objekty lze zachytit na okraji snímku.

[1] Pokrytí automatického ostření s fázovou detekcí (315 bodů)
[2] Pokrytí automatického ostření s detekcí kontrastu (25 bodů)






Automatické ostření zachytí i rychlé objekty



Když se objekt rychle pohybuje a mění směr, technologie sledování AF s vysokou hustotou dokáže sledovat akci díky husté koncentraci bodů AF kolem umístění objektu.

[1] Body AF, které se zobrazují na skutečné obrazovce
[2] Algoritmus AF (nezobrazuje se na skutečné obrazovce)






Automatické zaostření na oči se hodí na portréty



Sofistikovaný systém automatického zaostření na oči má vynikající výkon sledování při přesném zaostření na oči objektu, které umožňuje pořizovat lepší portrétní záběry.






Snadné posouvání ostření díky dotykovému ostření



Funkce dotykového ostření umožňuje nastavit ostření pouhým stiskem displeje, zatímco automatické ostření dotykovým panelem umožňuje přetažením prstem intuitivně určit místo zaostření během používání hledáčku.






Zachyťte každý okamžik rychlostí 24 sn/s se sledováním AF/AE



Když chcete spolehlivě zachytit každý okamžik nepřetržité akce, funkce souvislého fotografování zachytí až 24 snímků za sekundu a až 233 souvislých snímků.






Kvalitní videa ve 4K s vyšší všestranností produkce



První podpora HDR (HLG) 10 mezi fotoaparáty Cyber-shot. Video HDR (vysoký dynamický rozsah) s širokým rozsahem barev a jasu si nyní můžete vychutnat bez zpracování navíc díky možnosti záznamu ve formátu HLG (Hybrid Log-Gamma).






Rychlé hybridní automatické ostření = lepší videa



Rychlé hybridní automatické ostření využívá širokého pokrytí AF s fázovou detekcí ve videích i na snímcích k plynulému automatickému ostření. U automatického ostření můžete také upravit rychlost a použít kreativní efekty, například pomalé ostření.






Snímání s nastavením S-Gamut a S-Log3 pro více flexibility při postprodukci



Křivky S-log2 a S-log3 gamma zachycují širší rozsah jasu a barev a dávají vám kreativní svobodu při gradaci barev během postprodukce a současně minimalizují přeexponování.

[1] Video Level (%)
[2] Relativní kroky od 18% šedé

[A] 18% šedé
[B] 90% bílé
[C] 1300% z 90% bílé






Snadný přístup k elektronickému hledáčku jedním stiskem



Výsuvný hledáček, který je ihned dostupný po stisknutí tlačítka, představuje organický elektroluminiscenční displej s rozlišením přibl. 2,35miliónu bodů, který zachytí drobné detaily objektu i věrnou reprodukci tónů.






Obrazovka LCD je kompatibilní s dotykovou závěrkou



Dotyková závěrka představuje intuitivní alternativu ke stisknutí tlačítka spouště závěrky a v některých situacích může být ještě dostupnější, záleží na způsobu držení fotoaparátu. Obrazovku můžete vyklopit zhruba o 180° nahoru a o 90° dolů.



Parametry

Typ snímače CMOS Exmor RS® typu 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), poměr stran 3:2
Obrazový procesor BIONZ X™
Efektivní pixely Přibl. 20,1 megapixelu
Rozlišení fotografií 20,1 Mpx
Formát záznamu fotografie JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.31, v souladu s MPF Baseline), RAW (formát Sony ARW 2.3)
Režim záznamu videa XAVC S, kompatibilní s formátem AVCHD verze 2.0, mp4
Typ objektivu ZEISS Vario-Sonnar T*
Ohnisková vzdálenost Ekvivalent 24-200 mm
Světelnost F2,8 (Š) až 4.5 (T)
Zoom optický/digitální 8,3x
Stabilizace optická
Režim snímání AUTO / Program Auto / Priorita clony / Priorita rychlosti závěrky / Manuální expozice / Režim vyvolání paměti (1, 2, 3, M1, M2, M3, M4) / Režim videozáznamu
Typ ostření Hybridní automatické ostřením, které kombinuje automatické ostření s fázovou detekcí a automatické ostření s detekcí kontrastu o rychlosti 0,05 s
Režim ostření Automatické ostření pro snímání jednoho snímku, automatické ostření, plynulé automatické ostření, DMF (přímé manuální zaostření), manuální ostření
Typ LCD obrazovky TFT LCD 3“ / 7,5 cm (921 600 px)
Hledáček Elektronický hledáček OLED 2,35 Mpx, POKRYTÍ ZÁBĚRU 100%
Rychlost závěrky až 1/32000
Režim vyvážení bílé Automatický, Denní světlo, Stín, Zataženo, Žárovka, Zářivka: Zářivka s teplým světlem: Zářivka se studeným světlem: Zářivka s bílým denním světlem: Denní světlo, Blesk, Filtr teploty / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Memory Stick Duo / SD / SDHC / SDXC
Blesk Ano
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) ISO 125 – 12 800 (80 – 25 600)
Výdrž baterie 240 fotografií
Rozhraní Víceúčelový konektor / konektor Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI, WiFi, NFC
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-BX1, Napájecí adaptér AC-UUD12, Kabel Micro USB, Poutko na zápěstí, Nastavitelný popruh
Rozměry a hmotnost 102 x 58 x 43 mm / 300g (včetně baterie a karty)

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-BX1

Baterie dobíjecí Sony NP-BX1

Lithium-iontová dobíjecí baterie typu X, Přibližná kapacita: 3,6 V / 4,5 Wh (1240 mAh), Přibližné rozměry (mm): 29,9 x 9,2 x 42,7 (Š x V x H), Přibližná hmotnost: 25 g
1 589 Kč
Nabíječka + baterie Sony ACC-TRDCX, řada X

Nabíječka + baterie Sony ACC-TRDCX, řada X

Kompaktní a lehké provedení ideální na cesty, Lze nabíjet z počítače, v automobilu či pomocí napájecího adaptéru AC, Zahrnuje dobíjecí baterii, Zahrnuje konektor Micro USB pro vstup DC, Doba úplného nabití 155–230 minut
1 590 Kč
Grip Sony AG-R2B pro DSC-RX*

Grip Sony AG-R2B pro DSC-RX*

Lepší úchop fotoaparátu, Neklouzavý povrch, Odolnost proti poškrábání
Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, hnědé

Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, hnědé

Navrženo pro kompaktní vertikální uložení fotoaparátů řady RX100, Vhodné i pro kompatibilní fotoaparát s připojeným volitelným gripem (AG-R1/R2), Karabina pro bezpečné připevnění k opasku či brašně, Široký otvor pro snadné vyjmutí a vložení fotoaparátu, Vyrobeno z přírodní kůže prvotřídní kvality
2 990 Kč
Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, černé

Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, černé

Navrženo pro kompaktní vertikální uložení fotoaparátů řady RX100, Vhodné i pro kompatibilní fotoaparát s připojeným volitelným gripem (AG-R1/R2), Karabina pro bezpečné připevnění k opasku či brašně, Široký otvor pro snadné vyjmutí a vložení fotoaparátu, Vyrobeno z přírodní kůže prvotřídní kvality
2 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-E256, 256GB

Paměťová karta SD Sony SF-E256, 256GB

Rychlost čtení až 270 MB/s a rychlost zápisu až 120 MB/s (V60, U3), Ideální při pořizování videí ve vysokém rozlišení od 4K, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57, Software File Rescue na záchranu souborů je dostupný ke stažení zdarma
2 790 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení
Pouzdro Sony LCJ-RXK pro fotoaparát DSC-RX*

Pouzdro Sony LCJ-RXK pro fotoaparát DSC-RX*

Stylová a kompaktní ochrana pro fotoaparáty řady RX100 s povrchovou úpravou kůže, Nabijte, otočte obrazovku a získejte přístup k mikrofonnímu vstupu bez vyjmutí z pouzdra, Přenášejte data přes Wi-Fi / NFC bez vyjmutí z pouzdra, Součástí balení je popruh na rameno
1 989 Kč
Grip Sony VCT-SGR1 pro fotoaparáty a videokamery Sony

Grip Sony VCT-SGR1 pro fotoaparáty a videokamery Sony

Stabilizační grip či malý tripod, Ovládání zoomu, Fotografování a spouštění nahrávání
2 790 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Skvělá komunikace a příjemný přístup! Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace