Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony DSC-RX100M7, 20MPix

Objektiv se zoomem ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200 mm1 F2,8–4,5 s vysokým rozlišením, Snímač CMOS Exmor RS® typu 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), poměr stran 3:2, Sledování v reálném čase a automatické zaostření na oči v reálném čase, AF za 0,02 s, 357 bodů AF s fázovou detekcí a 425 bodů AF s detekcí kontrastu v ohniskové rovině, Snímání bez zatmívání rychlostí až 20 sn./s se sledováním AF/AE, Záznam v rozlišení 4K HDR (HLG), vstup pro mikrofon, dotykový displej naklápěcí o 180°
Obvykle do týdne
ks
29 989 Kč
Katalogové číslo: Z01060
Kód výrobce: DSCRX100M7.CE3

Mohlo by Vás zajímat

Vystaveno Vystaveno
Fotoaparát Sony DSC-RX100M6, 20MPix

Fotoaparát Sony DSC-RX100M6, 20MPix

Luxusní kovové kompaktní provedení, Snímač s vyrovnávací pamětí DRAM ( 1.0 CMOS Exmor™ RS s rozlišením 20 MPix ), Objektiv ZEISS Vario-Sonnar® T* 24-200 mm F2,8-4,5, Výklopný hledáček EVF OLED cca 2,4 Mpix, Vysokorychlostní ostření ( 0,05s ) s 315 body a fázovou detekcí, Slowmotion video až 1000 snímků za sekundu. Podpora 4K videa
25 989 Kč
Fotoaparát Sony DSC-RX100M3, 20,1MPix

Fotoaparát Sony DSC-RX100M3, 20,1MPix

Luxusní kovové kompaktní provedení, 1'' snímač CMOS Exmor™ BSI s rozlišením 20,1 MPix, Objektiv ZEISS Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1,8-2,8, Výsuvný hledáček OLED Tru-Finder, Video ve Full HD až 50 Mb/s ve formátu XAVC S, Technologie Wi-Fi® a NFC, Výklopný displej
15 990 Kč

Profi funkce v kapesním balení



Profesionální funkce jak pro fotografie, tak filmy splní nároky profesionálních fotografů, tvůrců a vloggerů.






Široký rozsah zoomu, vysoký výkon s vynikající rychlostí



Uvnitř kompaktního těla je fotoaparát RX100 VII nabitý vším, co je třeba k pořizování úžasných snímků. Objektiv se zoomem 24 – 200 mm doplňuje mimořádně rychlé (0,02 s) automatické zaostřování, nová funkce sledování v reálném čase a automatického zaostření na oči v reálném čase, plus zdokonalená stabilizace obrazu a konektor pro externí mikrofon pro vysoce kvalitní záznam videa.






Velký rozsah zoomu v kompaktním těle



Objektiv se zoomem 24 – 200 mm s velkým přiblížením nabízí vynikající kvalitu obrazu. Byl zkonstruován tak, aby zajistil maximální rozlišení a zřetelnost v celém rozsahu zoomu. Přináší pozoruhodné schopnosti teleobjektivu v kapesním balení a významně tak rozšiřuje vaše možnosti kreativního přístupu.






Optika s vysokým rozlišením



Členy objektivu fotoaparátu obsahují čtyři čočky AA (Advanced Aspherical) a dva skleněné členy ED (extra nízký rozptyl). Společně pomáhají dosáhnout vynikajícího rozlišení až na úplném okraji snímku a napříč celým rozsahem teleobjektivu.






Nový snímač obrazu navržený pro rychlost



Nově vyvinutý obrazový snímač CMOS typu 1.0 a nejnovější obrazový procesor BIONZ X představují zcela novou dimenzi rychlosti a kvality obrazu.






Rychlé souvislé snímání rychlostí 20 sn./s, přesné sledování AF/AE



Rychlý nový snímač obrazu nabízí možnost souvislého fotografování rychlostí až 20 sn./s. Fotoaparát sleduje objekty se zajištěním výpočtů pro AF/AE až 60krát za sekundu, a to i v případě, že se pohybují chaoticky a vysokou rychlostí.






Snímání bez zatmívání pro bezproblémové sledování



Díky fotografování bez zatmívání4 sledujte pohyb objektů na displeji LCD fotoaparátu nebo obrazovce hledáčku bez přerušení. Obnovovací frekvence obrazu činí 60 sn/s, čímž se minimalizuje časová prodleva.

(A) Bez zatmívání (B) Se zatmíváním






Nová funkce snímání jedné série snímků



Nově vyvinutá funkce snímání jedné série snímků zachytí i ty nejrychlejší akce, například přesný okamžik, kdy tenisová raketa udeří do míčku, pořízením sedmi snímků rychle za sebou volitelnou rychlostí 90 sn./s, 60 sn./s nebo 30 sn./s. Umožňuje vám zachytit rozhodující okamžiky, jejichž zaznamenání by mohlo být velmi obtížné, a dá se používat se samospouští. Jsou podporovány obrazové formáty JPEG i RAW.

[1] 90 sn./s (0,011 s) [2] 7 fotografií






Široké pokrytí a vysoká rychlost automatického zaostřování



RX100 VII je vybaven 357 body AF s fázovou detekcí v ohniskové rovině, s celkovým pokrytím 68% záběru. Tyto body doplňuje 425 bodů AF s detekcí kontrastu, takže automatického zaostření lze dosáhnout za 0,02s, což je nejrychleji na světě.

[1] Pokrytí bodů AF s fázovou detekcí (357 bodů)
[2] Pokrytí bodů AF s detekcí kontrastu (425 bodů)






Sledování v reálném čase pro pohybující se objekty



Funkce sledování v reálném čase využívá algoritmy pro rozpoznávání objektů (AI) vycházející z údajů o barevnosti, struktuře (jasu), vzdálenosti objektu (hloubce) a informace o obličeji a umístění očí ke sledování objektů v pohybu. Udržování stálého, stabilního zaostření na pohybujícím se objektu vám pomůže zachytit všechny důležité momenty akcí v jejich průběhu, ať už pořizujete fotografie nebo natáčíte filmy.






Zaostření na oči v reálném čase pro fota i videa



Vyspělá detekce očí a funkce sledování od Sony stojí za tajemstvím nádherných portrétů. Funkce automatického zaostřování na oči najde lidské oči a udržuje je zaostřené i za pohybu objektu, takže vy se můžete věnovat komponování záběru. Můžete si vybrat, zda bude zaostřeno na levé nebo pravé oko objektu.






Reálné AF na oči zvířat



Automatické zaostření na oči v reálném čase je kromě lidí dostupné i pro zvířata. Nádherné snímky domácích mazlíčků jsou teď snazší než kdy dříve.






Vysoké rozlišení a nedostatečné osvětlení



Velký snímač obrazu s úhlopříčkou 1 palec má rozlišení 20,1 megapixelu, využívá „převrácenou“ technologii a vylepšený rozsah ISO 100 – 12 800. Vysoká míra vnímaného rozlišení obrazu a nízký šum přispívají k vynikající kvalitě obrazu s realisticky vyhlížejícími strukturami.






Skvělá reprodukce barev a struktur



Nově vyvinutý snímač obrazu a algoritmy zpracování obrazu fotoaparátu umožňují dosahovat realističtějších textur a barev. Především odstíny lidské pleti vypadají přirozeně a zářivé barvy květin jsou reprodukovány přesněji.






Optická stabilizace obrazu pro pořizování fotografií



Pro snímky s kompenzací chvění při snímání z ruky i za zhoršených podmínek a při snímání teleobjektivem. Algoritmus stabilizace obrazu zajišťuje ekvivalent 4.0x rychlejšího expozičního času při 200 mm

[1] Bez optického stabilizátoru obrazu SteadyShot (Simulace)
[2] S optickým stabilizátorem SteadyShot






Závěrka omezující zkreslení s tichým snímáním



RX100 VII dosahuje rychlostí závěrky až 1/32000 s, rychlé načítání dat ze snímače pomáhá potlačit efekt pohybového zkreslení, ke kterému může docházet při fotografování rychle se pohybujících objektů. Je také možné tiché fotografování.






Efekt pro měkké tóny pleti a další efekty



Efekt pro měkké tóny pleti omezuje vrásky v obličeji a nevýraznou pleť a umožňuje tak vytvářet lepší portréty. Možnosti kreativních stylů a obrazových efektů vám dávají možnost jemného doladění a vytvoření záběrů v unikátním stylu.






Záznam ve vysokém rozlišení 4K HDR (HLG) a stabilní AF



Fotoaparát podporuje interní záznam videa ve 4K (QFHD:3840×2160) se čtením plného počtu pixelů bez pixel binningu. Plynulé a stabilní automatické zaostřování mají na svědomí vylepšené algoritmy AF. K dispozici je sledování v reálném čase i automatické zaostření na (lidské) oči i pro videa. Používání obrazových profilů HLG přináší možnost práce s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) připojením k televizoru Sony kompatibilnímu s technologií HDR (HLG) prostřednictvím USB.






Vyspělé funkce pro tvůrce a vloggery



Zajistěte si dokonalejší kvalitu svých vlogů pomocí kapesního fotoaparátu RX100 VII. Nová funkce Touch Tracking (Dotykové sledování) pro videa zajišťuje rychle a snadno automatické zaostření, na které se můžete spolehnout. Automatické zaostření na (lidské) oči je zárukou přesného zaostření. I za chůze vám zajistí stabilizace obrazu v režimu „Active“ (Aktivní) plynulé záběry v rozlišení 4K a díky naklápěcímu displeji pro selfie a vstupu na externí mikrofon budou jak video, tak zvuk bezproblémové.






Externí vstup na mikrofon pro kvalitní zvuk



Navzdory své kompaktní velikosti má fotoaparát RX100 VII vstup pro mikrofon. Standardní 3,5mm vstup zajišťuje profesionální záznam zvuku pro filmy a vlogy, což jistě ocení jak vlogeři, tak profesionálové.






Lepší stabilizace obrazu během natáčení v rozlišení 4K



Natočte i za chůze plynulé video v rozlišení 4K s nově podporovaným Aktivním režimem stabilizace obrazu. Chcete-li docílit větší plynulosti jako při použití kardanového závěsu, video upravte v doplňku Movie Edit aplikace Imaging Edge.






Záznam videa na výšku s metadaty pro prohlížení na smartphonu



Filmy pořizované fotoaparátem na výšku lze nyní v této orientaci prohlížet na počítačích a smartphonech díky doplnění metadat fotoaparátem.






Podpora S-Log pro lepší kreativnější vyjadřování



Fotoaparát RX100 VII podporuje obrazové profily S-Log3 a S-Log2. Ať už potřebujete vysoký dynamický rozsah a široký barevný prostor záběrů k postprodukci, nebo chcete dosáhnout unikátního vzhledu přímo z fotoaparátu, model RX100 VII to zařídí.






Intervalové nahrávání pro časosběrné filmy



Funkce intervalového nahrávání umožňuje souvislé fotografování s intervalem nastavitelným od 1 do 60 sekund se sledováním v režimu AE. Výsledné časosběrné filmy se dají prohlížet ve fotoaparátu nebo z nich můžete sestříhat film v počítači.






Hledáček dostupný jedním stiskem



Hledáček XGA OLED Tru-Finder má rozlišení přibližně 2,35 milionu bodů a poskytuje jasný, detailní obraz s vysokým kontrastem. Je rychle přístupný pomocí vysunovacího spínače a když není třeba, dá se stejně rychle zasunout.






Výklopný monitor pro komponování záběrů



3,0palcový displej LCD s vysokým rozlišením 921 tisíc bodů lze vyklopit nahoru přibližně o 180° a dolů asi o 90°, což umožňuje snadné pořizování selfie snímků nebo záběry z nadhledu a podhledu.






Dotykové ovládání pro plynulé snímání



Pouhým dotykem obrazovky můžete iniciovat sledování v reálném čase pro fotografie či filmy. K dispozici jsou rovněž funkce Touch Focus (Zaostření dotykem), Touch Pad (Dotykový panel) a Touch Shutter (Dotyková závěrka).






Snadná správa dat



Fotografie je možné v režimu přehrávání hodnotit a chránit před smazáním, s možností přiřazení vlastního tlačítka těmto funkcím. Nepřetržité série snímků lze zobrazit ve skupinách, v nichž byly nasnímány, a snímky lze mazat i uchovat prostřednictvím jediné operace.






Funkce přizpůsobení



Funkce fotoaparátu aktivované pomocí tlačítek Fn lze nyní samostatně přiřazovat pro fotografie a videa. Přístup k často používaným funkcím a položkám nabídky je nyní možné získat jejich přiřazením pomocí funkcí My Menu (Moje nabídka) a My Dial (Můj ovladač).



Parametry

Typ snímače CMOS Exmor RS® typu 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), poměr stran 3:2
Obrazový procesor BIONZ X™
Efektivní pixely Přibl. 20,1 megapixelu
Rozlišení fotografií 20,1 Mpx
Formát záznamu fotografie JPEG(DCF Ver.2.0,Exif Ver.2.31,MPF Baseline compliant), RAW(Sony ARW 2.3 format),XAVC S, AVCHD format Ver.2.0 compatible
Režim záznamu videa XAVC S, AVCHD format Ver.2.0 compatible
Typ objektivu ZEISS Vario-Sonnar T*
Ohnisková vzdálenost Ekvivalent 24-200 mm
Světelnost F2,8 (Š) až 4.5 (T)
Zoom optický/digitální 8,0x
Stabilizace optická
Režim snímání AUTO / Program Auto / Priorita clony / Priorita rychlosti závěrky / Manuální expozice / Režim vyvolání paměti (1, 2, 3, M1, M2, M3, M4) / Režim videozáznamu
Typ ostření Hybridní automatické ostřením, které kombinuje automatické ostření s fázovou detekcí a automatické ostření s detekcí kontrastu o rychlosti 0,02 s
Režim ostření Automatické ostření pro snímání jednoho snímku, automatické ostření, plynulé automatické ostření, DMF (přímé manuální zaostření), manuální ostření
Typ LCD obrazovky TFT LCD 3“ / 7,5 cm (921 600 px)
Hledáček Elektronický hledáček OLED 2,35 Mpx, POKRYTÍ ZÁBĚRU 100%
Rychlost závěrky až 1/32000
Režim vyvážení bílé Automatický, Denní světlo, Stín, Zataženo, Žárovka, Zářivka: Zářivka s teplým světlem: Zářivka se studeným světlem: Zářivka s bílým denním světlem: Denní světlo, Blesk, Filtr teploty / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Memory Stick Duo / SD / SDHC / SDXC
Blesk Ano
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) ISO 100 – 12 800
Výdrž baterie Monitor:Approx. 260 / Approx. 130min., Monitor (When Auto Monitor off is set to 2sec):Approx. 310 / Approx. 155min., ViewFinder:Approx. 240 / Approx. 120min
Rozhraní Víceúčelový konektor / konektor Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI, Microphone jack (3.5mm Stereo mini jack),WiFi, NFC
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-BX1, Napájecí adaptér AC-UUD12, Kabel Micro USB, Poutko na zápěstí, Nastavitelný popruh
Rozměry a hmotnost 101.6 x 58.1 x 42.8 mm/ 302 g (včetně baterie a karty)

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-BX1

Baterie dobíjecí Sony NP-BX1

Lithium-iontová dobíjecí baterie typu X, Přibližná kapacita: 3,6 V / 4,5 Wh (1240 mAh), Přibližné rozměry (mm): 29,9 x 9,2 x 42,7 (Š x V x H), Přibližná hmotnost: 25 g
1 589 Kč
Nabíječka + baterie Sony ACC-TRDCX, řada X

Nabíječka + baterie Sony ACC-TRDCX, řada X

Kompaktní a lehké provedení ideální na cesty, Lze nabíjet z počítače, v automobilu či pomocí napájecího adaptéru AC, Zahrnuje dobíjecí baterii, Zahrnuje konektor Micro USB pro vstup DC, Doba úplného nabití 155–230 minut
1 590 Kč
Grip Sony AG-R2B pro DSC-RX*

Grip Sony AG-R2B pro DSC-RX*

Lepší úchop fotoaparátu, Neklouzavý povrch, Odolnost proti poškrábání
Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, hnědé

Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, hnědé

Navrženo pro kompaktní vertikální uložení fotoaparátů řady RX100, Vhodné i pro kompatibilní fotoaparát s připojeným volitelným gripem (AG-R1/R2), Karabina pro bezpečné připevnění k opasku či brašně, Široký otvor pro snadné vyjmutí a vložení fotoaparátu, Vyrobeno z přírodní kůže prvotřídní kvality
2 990 Kč
Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, černé

Pouzdro Sony LCS-RXG pro fotoaparáty DSC-RX100, černé

Navrženo pro kompaktní vertikální uložení fotoaparátů řady RX100, Vhodné i pro kompatibilní fotoaparát s připojeným volitelným gripem (AG-R1/R2), Karabina pro bezpečné připevnění k opasku či brašně, Široký otvor pro snadné vyjmutí a vložení fotoaparátu, Vyrobeno z přírodní kůže prvotřídní kvality
2 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-E64A, 64GB

Paměťová karta SD Sony SF-E64A, 64GB

Rychlost čtení až 270 MB/s a rychlost zápisu až 45 MB/s (V30, U3), Ideální při pořizování videí ve vysokém rozlišení od 4K, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57, Software File Rescue na záchranu souborů je dostupný ke stažení zdarma
Pouzdro Sony LCJ-RXK pro fotoaparát DSC-RX*

Pouzdro Sony LCJ-RXK pro fotoaparát DSC-RX*

Stylová a kompaktní ochrana pro fotoaparáty řady RX100 s povrchovou úpravou kůže, Nabijte, otočte obrazovku a získejte přístup k mikrofonnímu vstupu bez vyjmutí z pouzdra, Přenášejte data přes Wi-Fi / NFC bez vyjmutí z pouzdra, Součástí balení je popruh na rameno
1 989 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-E256, 256GB

Paměťová karta SD Sony SF-E256, 256GB

Rychlost čtení až 270 MB/s a rychlost zápisu až 120 MB/s (V60, U3), Ideální při pořizování videí ve vysokém rozlišení od 4K, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57, Software File Rescue na záchranu souborů je dostupný ke stažení zdarma
2 790 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-E128A, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-E128A, 128GB

Rychlost čtení až 270 MB/s a rychlost zápisu až 100 MB/s (V60, U3), Ideální při pořizování videí ve vysokém rozlišení od 4K, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57, Software File Rescue na záchranu souborů je dostupný ke stažení zdarma
1 490 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace