Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-6400L + SEL-P1650 (Alpha 6400)

Rychlé automatické zaostřování 0,02 s se 425 body automatického ostření s fázovou detekcí, Automatické zaostření na oči v reálném čase k detekci a udržení zaostření pohybujících se objektů, Záznam videa ve vysokém rozlišení 4K jako základ pro filmaře, 24,2MP snímač10 Exmor CMOS s vynikající citlivostí na světlo, Snímač CMOS Exmor™ a procesor BIONZ X™ pro kvalitní obraz, Dotykový displej LCD výklopný o 180° pro pořizování selfie a vlogování, Objektiv s motorovým zoom Sony SELP1650
Obvykle do týdne
+ dárek pro vás
ks
25 990 Kč
Katalogové číslo: Z01557
Kód výrobce: ILCE6400LB.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-6400M (Alpha 6400) + SEL-18135

Fotoaparát Sony ILCE-6400M (Alpha 6400) + SEL-18135

Rychlé automatické zaostřování 0,02 s se 425 body automatického ostření s fázovou detekcí, Automatické zaostření na oči v reálném čase k detekci a udržení zaostření pohybujících se objektů, Záznam videa ve vysokém rozlišení 4K jako základ pro filmaře, 24,2MP snímač10 Exmor CMOS s vynikající citlivostí na světlo, Snímač CMOS Exmor™ a procesor BIONZ X™ pro kvalitní obraz, Dotykový displej LCD výklopný o 180° pro pořizování selfie a vlogování, Objektiv se zoomem Sony SEL18135
32 989 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700 (Alpha 6700), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-6700 (Alpha 6700), tělo

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line
38 980 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700M (Alpha 6700) + SEL-18135

Fotoaparát Sony ILCE-6700M (Alpha 6700) + SEL-18135

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektiv Sony SEL-18135
49 190 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650 (Alpha 6700)

Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650 (Alpha 6700)

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektiv Sony SEL-P1650
40 980 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6400 (Alpha 6400), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-6400 (Alpha 6400), tělo

Cashback 3 000 Kč i
Rychlé automatické zaostřování 0,02 s se 425 body automatického ostření s fázovou detekcí, Automatické zaostření na oči v reálném čase k detekci a udržení zaostření pohybujících se objektů, Záznam videa ve vysokém rozlišení 4K jako základ pro filmaře, 24,2MP snímač10 Exmor CMOS s vynikající citlivostí na světlo, Snímač CMOS Exmor™ a procesor BIONZ X™ pro kvalitní obraz, Dotykový displej LCD výklopný o 180° pro pořizování selfie a vlogování
22 989 Kč

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty



Inovace ve službách vaší kreativity



Popusťte uzdu svému tvůrčímu potenciálu díky vysokému výkonu a pokročilým funkcím, jako je automatické zaostření na oči v reálném čase pomocí umělé inteligence; nové, vysoce přesné sledování v reálném čase nebo rychlé souvislé snímání a záznam videa v rozlišení 4K HDR (HLG).






Spolehlivé automatické ostření pro fantastické akční snímky



Inovativní automatické ostření fotoaparátu rychle a spolehlivě rozpozná pozici objektu, následně sleduje jeho pohyb a zachovává jeho přesné zaostření.






425 bodů automatického ostření s fázovou detekcí



Hustě rozeseté body ostření pokrývají přibližně 84 % plochy obrazu a napomáhají k zachycení objektu.
[1] Pokrytí automatické ostření s fázovou detekcí (425 bodů) [2] Pokrytí automatické ostření s detekcí kontrastu (425 bodů)






Rychlost automatického ostření 0,02 s



Systém rychlého hybridního automatického ostření fotoaparátu v sobě kombinuje nejlepší vlastnosti automatického ostření s fázovou detekcí a automatického ostření s detekcí kontrastu.






Schopnost nepřetržitého sledování



Když se objekty pohybují, aktivuje se hustá síť bodů automatického ostření okolo objektu, která se postará o přesné sledování.






Souvislé fotografování se sledováním AF/AE až 11 sn./s



Díky internímu zpracování a vyrovnávací paměti vám už nic neunikne. Pořizujte snímky rychlostí až 11 sn./s s pozdějším náhledem, nebo rychlostí 8 sn./s s živým náhledem a minimální prodlevou displeje. Pořiďte při jednom souvislém fotografování až 116 snímků ve formátu JPEG (Standard) nebo 46 snímků ve formátu RAW.






Tiché souvislé fotografování rychlostí až 8 sn./s



Když si fotografování žádá klid, například při vystoupení, tiché snímání bez zvuku závěrky umožňuje snímat rychlostí až 8 sn./s se sledováním AF/AE, a to i v režimu AF-C, s automatickým zaostřením na oči v reálném čase nebo se sledováním v reálném čase, které fotografování přináší nové možnosti.






Chytré sledování objektu



Nově použitá technologie rozpoznání objektu pomocí umělé inteligence dokáže prostřednictvím zpracovávání obrovského množství dat rozpoznat a sledovat i rychle se pohybující objekty.






Přesné rozpoznávání očí



Vylepšená funkce automatického zaostření na oči v reálném čase spolehlivě rozpozná lidskou tvář a zaostří přesně na oči. Není potřeba speciální nastavení – stačí stisknout tlačítko závěrky.






Neustálé sledování očí



Při volbě režimu AF-C udržuje automatické zaostření na oči v reálném čase stabilní zaostření i v případě, že dojde k zakrytí části obličeje, když se nachází v protisvětle nebo se objekt dívá dolů.






Vyberte levé nebo pravé oko objektu



Nyní z nabídky můžete předem vybrat možnost zaostření na Levé oko, Pravé oko nebo Automaticky, takže se můžete více soustředit na kompozici. Výběr lze přiřadit k vlastním tlačítkům, abyste během pořizování snímků mohli rychle přepínat mezi volbami.






Sledování v reálném čase spolehlivě udržuje zaostření



U sportovních událostí, kde se objekty pohybují rychle, může jejich neustálé zaostření způsobit klíčový rozdíl v tom, zda se vám důležitý dramatický okamžik podaří zachytit, nebo vám unikne.






Objekty v pohybu zachycuje algoritmus na rozpoznávání objektů



Nově vyvinutý algoritmus k rozpoznávání objektů zpracovává prostorové informace prostřednictvím barev, vzdálenosti objektů (hloubky), struktury (jasu) a informací o obličejích a očích – to vše ve vysoké rychlosti v reálném čase.






Plynulé přechody z těla na obličej a sledování očí



Při fotografování pohybující se osoby v dálce zachytí systém sledování celé tělo, přičemž oblast zaostření bude v závislosti na poloze objektu plynule přecházet mezi obličejem a očima.






Sledování aktivujete pouhým dotykem



Po nastavení funkce Touch Tracking (Sledování dotykem) v nabídce objekt jednoduše vyberete dotykem monitoru. Při pořizování fotografií nebo natáčení filmů fotoaparát začne objekt automaticky sledovat.






Vychutnejte si překrásné a pozoruhodně detailní snímky



Díky velkému snímači a nejnovějšímu obrazovému procesoru můžete fotografovat cokoli, na co v každodenním životě narazíte, s ostrým a čistým obrazem a přirozenými barvami – dokonce i za zhoršených světelných podmínek.






24,2MP snímač a vylepšený obrazový procesor



Snímač formátu APS-C je opatřen měděným vinutím a vylepšenými obvody, které zvyšují efektivitu zachycení světla. V kombinaci s použitým obrazovým procesorem lze dosahovat vynikajícího rozlišení obrazu a přirozenějšího zobrazení struktur.






Čistý obraz i při tlumeném světle



Vylepšené potlačení šumu znamená kvalitnější obraz i za slabého osvětlení, které vyžaduje fotografování s vysokou citlivostí. Nativní citlivost ISO byla zvýšena na maximum ISO 32000 (s rozšířenou citlivostí ISO s maximální hodnotou ISO 102400 u fotografií). Redukce šumu je obzvláště účinná při často používaném středním až vysokém nastavení citlivosti.






Přirozeně vypadající snímky, které odpovídají skutečnosti



Algoritmy pro zpracování obrazu převzaté od fotoaparátů Full-Frame přinesly věrnější reprodukci barev. Pleťové tóny působí přirozeněji a rovněž se zlepšila reprodukce barev rostlin.






Produkce tvůrčích filmů



Fotoaparát řady Alpha6 ILCE6400 je nabitý pokročilými funkcemi, které podpoří vaše tvůrčí schopnosti – počínaje čtením plného počtu pixelů bez technologie pixel binning umožňující záznam videa ve vysokém rozlišení 4K až po technologii HDR (HLG), nastavení S-Log/S-Gamut11 a zpomalený a zrychlený záznam.






Záznam ve vysokém rozlišení 4K



Záznam ve formátu Super 35mm s 2,4x převzorkováním zajišťuje výsledné filmy v rozlišení 4K (QFHD: 3840 x 2160) s výjimečně kvalitním obrazem.






Rychlé hybridní automatické ostření pro videa



Díky vysoce výkonnému sledování automatického ostření máte plynulé a stabilizované zaostření plně pod kontrolou.






Nastavení S-Log a HLG



Fotoaparát nabízí širokou škálu možností obrazového profilu včetně nastavení S-Log a HDR (HLG)
[1] S-Gamut3.Cine/S-log3 [2] Gradace barev s využitím nastavení S-Log2 a S-Log3 předpokládá zpracování obrázků.






Vytvářejte časosběrné filmy



Nové intervalové snímaní, pod jehož označením se skrývá souvislé fotografování s intervalem nastavitelným od 1 do 60 sekund mezi jednotlivými fotografiemi, je k dispozici přímo ve fotoaparátu. Z těchto snímků lze pomocí počítače později vytvořit časosběrné filmy v aplikaci Viewer, která je součástí počítačových aplikací Imaging Edge.






Užitečné funkce pro vlogy



Pokud natáčíte vlogy, obrazovka výklopná o 180 stupňů vám usnadní kompozici záběrů. Pro záznam zvuku je kromě konektoru pro externí mikrofon k dispozici adaptér XLR (dostupný samostatně), který umožňuje použití profesionálních mikrofonů zajišťujících lepší kvalitu zvuku.



>



Využijte různých funkcí pro pořizování filmů



Přímo ve fotoaparátu ILCE6400L, řady Aplha 6, lze zaznamenávat zpomalené (až 5x) a zrychlené (až 60x)záběry bez nutnosti dalšího zpracování na počítači. Pomocí rychlého snímání 120 sn./s lze vytvářet během postprodukce zpomalený záznam ve Full HD. Proxy nahrávání umožňuje jednodušší úpravy a náhled, zatímco s funkcí Photo Capture (Zachycení fotografie) lze z nahraných záznamů extrahovat fotografie.






Displej LCD s vysokým rozlišením a užitečnými dotykovými funkcemi



3palcový displej LCD výklopný o 180 stupňů toho zvládne víc než jen zobrazit scénu před vámi – nabízí rychlé použití mnoha funkcí fotoaparátu a celou řadu intuitivních dotykových ovládání.






Funkce Touch Pad: snadný výběr oblasti zaostření



Pomocí funkce Touch Pad (Dotykový panel) můžete bez problémů přesunout aktuální polohu zaostření, zatímco se díváte do hledáčku. Stačí posunovat prstem po obrazovce, dokud nedosáhnete požadovaného bodu, na který chcete zaostřit.






Funkce Touch Focus a Touch Shutter



Chcete-li posunout zaostření, klidně až na okraj záběru, díky funkci Touch Focus (Zaostření dotykem) se stačí dotknout obrazovky. Pomocí funkce Touch Shutter (Dotyková závěrka) můžete nastavit zaostření a aktivovat závěrku jediným dotykem.






Funkce Touch Tracking zapíná sledování v reálném čase



Díky funkci Touch Tracking (Dotykové sledování) můžete při fotografování nebo pořizování záznamů pouhým dotykem obrazovky aktivovat sledování v reálném čase. Fotoaparát se okamžitě zaměří na cílový objekt a udržuje neustálé zaostření.






Díky nastavitelným tlačítkům máte funkce na dosah ruky



Všem osmi tlačítkům a ovládacím prvkům lze přiřadit kteroukoli z 89 funkcí. Jednotlivé funkce závisí na tom, zda pořizujete fotografie, natáčíte videa nebo používáte režim přehrávání.






S funkcí My Menu a My Dial máte vše pod kontrolou



Pomocí funkce My Dial lze ovladači a ovládacímu kolečku přiřadit oblíbené funkce, abyste k nim při fotografování měli rychlejší přístup. Funkce My Menu umožňuje výběr až 30 nejpoužívanějších položek nabídky, ke kterým potřebujete rychlý přístup.






Vizualizace obrazovky nastavení pro přizpůsobení



Na obrazovce vlastních nastavení se nachází ilustrace ovládacích prvků fotoaparátu, na níž je znázorněno, které tlačítko nebo přepínač právě přiřazujete. Při nastavování nabídky funkcí můžete zobrazit strukturu skutečné obrazovky se seznamem funkcí.



Parametry

Typ snímače Snímač CMOS Exmor® typu APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Obrazový procesor BIONZ X™
Efektivní pixely Přibližně 24,2 megapixelu
Rozlišení fotografií L: 6000 x 4000 (24 MP), M: 4240 x 2832 (12 MP), S: 3008 x 2000 (6,0 MP) - formát 3:2
Formát záznamu fotografie RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard
Režim záznamu videa Formát XAVC S / AVCHD verze 2.0 kompatibilní / MP4
Režim snímání Snímání jednoho snímku, souvislé fotografování (volitelně velmi vysoké / vysoké / střední / nízké), samospoušť, samospoušť (souvisle), stupňování (souvislé, jeden snímek, vyvážení bílé, DRO)
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu)
Režim ostření Automatické ostření (AF-A), AF pro jeden snímek (AF-S), Souvislé AF (AF-C), Přímé manuální ostření (DMF), Manuální ostření
Typ LCD obrazovky 7,5cm (typ 3,0) širokoúhlý TFT, 921 600 bodů
Hledáček Elektronický hledáček XGA OLED (barevný), 1,0 cm (typ 0,39)
Ovládání jasu Automatický/Ruční (5 kroků mezi -2 a +2)
Rychlost závěrky Fotografie: 1/4000 až 30 s, režim Bulb, filmy: 1/4000 až 1/4 (v krocích po 1/3), NTSC: Až 1/60 v automatickém režimu (až 1/30 v automatickém režimu s dlouhou expozicí), PAL: Až 1/50 v automatickém režimu (až 1/25 v automatickém režimu s dlouhou expoz
Režim vyvážení bílé Automatické vyvážení bílé / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Fluorescentní (Teplá bílá / Chladná bílá / Denní bílá / Denní světlo) / Blesk / Teplota barev (2500 až 9900 K) a Barevný filtr (G7 až M7: 57 kroků, A7 až B7: 29 kroků) / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Karty Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD, SDHC (splňující standard UHS-I), SDXC (splňující standard UHS-I), microSD, microSDHC, microSDXC
Blesk Ano
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 100-32000 (citlivost ISO až do ISO 102400 lze nastavit jako rozšířený rozsah ISO), AUTO (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní limit), videa: ekvivalent ISO 100-32000, automatický režim (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní limit)
Výdrž baterie Přibližně 350 snímků (s hledáčkem) / přibližně 400 snímků (s displejem LCD)
Rozhraní USB, Wi-Fi, NFC
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-FW50, popruh přes rameno, krytka patice pro příslušenství, očnice, kabel micro USB, SELP1650
Rozměry a hmotnost 120,0 mm x 66,9 mm x 59,7 mm, 120,0 mm x 66,9 mm x 49,9 mm (od gripu k monitoru), 403 g včetně baterie a paměťové karty

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-FW50

Baterie dobíjecí Sony NP-FW50

Maximální doba záznamu STAMINA pro zvláště dlouhou životnost baterie, Rychlé nabíjení a přesnější a rychlejší indikace zbývající kapacity, Hybridní lithium-iontové baterie bez paměťového efektu,
1 789 Kč
Nabíječka + baterie Sony ACC-TRW, řada W

Nabíječka + baterie Sony ACC-TRW, řada W

Dobíjecí baterie NP-FW50, Nabíječka baterií BC-TRV, Výhodná sada baterie a nabíječky
1 990 Kč
Měkké pouzdro Sony LCS-EMC pro fotoaparáty Alpha

Měkké pouzdro Sony LCS-EMC pro fotoaparáty Alpha

Kompaktní stylové pouzdro pro fotoaparát Alpha, náhradní objektiv a příslušenství, Slouží k uložení těla fotoaparátu s nasazeným objektivem, Místo pro náhradní 16 mm krátký objektiv, Další prostor pro náhradní baterii, paměťovou kartu a nasazovací blesk, Vnější kapsa pro kryt objektivu, Dodávaný popruhu přes rameno, Poutko na opasek
Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY507 pro Alpha na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY507 pro Alpha na…

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 5 let bez obav z poruchy.
2 036 Kč
Nabíječka Sony BC-TRW akumulátorů řady W

Nabíječka Sony BC-TRW akumulátorů řady W

Nabíječka baterií řady Sony W, Kompaktní provedení, Nabijte jednu baterii, zatímco používáte jinou
1 389 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
1 489 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení
Brašna Sony LCS-AMB pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-AMB pro fotoaparáty Alpha

Měkké pouzdro, Povrch z odolného černého polyesteru, Kapsa na baterie a média, Kapsa na kryt objektivu, Nošení: pomocí ucha nebo přes rameno či na opasku
1 390 Kč
Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Sbalte si všechno, co potřebujete na celodenní fotografování, Ideální pro uložení fotoaparátu a objektivu, Mějte oddělené příslušenství a osobní věci, Uspořádejte si úložný prostor podle sebe, Navrženo pro fotoaparáty a videokamery Sony, Stylové a praktické
1 190 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
2 222 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Turbo rychlost dodání. Spokojenost.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace