Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Projektor Samsung SPLSP7T, 4K, Laser

Výprodej Výprodej
4K Laser Projektor, Úhlopříčka až 305 cm, Svítivost 2200 Lumen, Smart TV Aplikace, ,
Skladem
ks
59 989 Kč
Katalogové číslo: Z02582
Kód výrobce: SP-LSP7TFAXXH



Ultravysoké rozlišení s nejmodernější laserovou technologií



The Premiere využívá laserový zdroj světla a nabízí dramatický zážitek domácího kina, díky kterému se budete cítit jako v divadle. Získáte dokonalou přesnost barev, mimořádně široký barevný gamut a výjimečný jas na maximálně 120palcovém zobrazovacím prostoru. Může dokonce přehrávat obsah v HDR10+.






Hrajte právě teď! Ve velkém a lépe



Připravte se na zcela nový zážitek z domácího kina. Ať už sedíte kdekoli, 120palcová širokoúhlá obrazovka vás vtáhne jako nikdy předtím, zatímco křišťálové rozlišení 4K poskytne vašim očím neuvěřitelně ostrý obraz a optimalizované barvy. Odhalte v každé scéně všechny jemné detaily.






Detaily i za jasného světla



Jas 2 200 lumenů zajistí, že získáte optimální světlo pro sledování jakéhokoli obsahu. Sledujte jemné detaily během jasného dne, dokonce i bez zatemňovacích závěsů.






Skutečná filmová kvalita



FILMMAKER MODE je světově první svého druhu na projektoru a přináší možnost sledovat filmy tak, jak to zamýšlel samotný režisér.






Ponořte se do zvukem prostoupeného prostoru



Díky vestavěnému 30wattovému 2,2kanálovému zvuku získáte úžasné audio v kino kvalitě, které jde ruku v ruce s neuvěřitelně pohlcujícím vizuálním zážitkem The Premiere.






Krásně splyne s vaším interiérem



Díky kompaktní velikosti The Premiere můžete využít prostor ve svém pokoji skutečně naplno. Vyznačuje se vysokou úrovní řemeslného zpracování, které svými jednoduchými a oblými liniemi povznese váš životní styl.






Svoboda v uspořádání vašeho prostoru



Umístění projektoru je nyní bez starostí. The Premiere může být umístěný velmi blízko u zdi a stále vytvoří masivní obrazovku. A díky zabudovaným speciálním senzorům pozná, kdy se přiblíží děti, a automaticky snižuje jas, aby chránil jejich oči. Mimořádně krátká projekce, mimořádně úžasné sledování.






Jednoduše ho umístěte ke zdi



Nyní už nemusíte vzhlížet ke stropu. Tento projektor je navržený tak, abyste ho mohli umístit přímo před stěnu, což usnadňuje jeho instalaci a připojení. A když jej zapnete, zjistíte, jak snadné je přizpůsobit velikost obrazovky.






Elegantní minimalismus



Všechny výkonné funkce zabalené v kompaktním, jemně zaobleném tvaru, který vypadá krásně ze všech úhlů. Díky prémiové povrchové úpravě s elegantním nádechem minimalismu se skvěle hodí do vašeho interiéru.






Užijte si obsah bez obrazovky



Speciální projekční plátno vám může poskytnout živější kvalitu obrazu, ale nyní už ani to nepotřebujete. Stačí nastavit a užívat si obsah na jednolité bílé zdi. Ideální pro ty, kteří chtějí mít svůj prostor čistý a jednoduchý.






Více způsobů, jak si užít The Premiere



Můžete se těšit také na skvělý zážitek s chytrými službami a skvělým uživatelským rozhraním, kterými jsou proslulé televizory Samsung. A na rozdíl od konvenčních projektorů s lampou je tento vybavený funkcí okamžitého zapnutí.






Připraveno ke streamování



The Premier je připravený na streamování vašeho oblíbeného obsahu z YouTube, Netflixu, Amazon Prime Video, Disney+ a dalších služeb.






AirPlay 2



Díky integrovanému AirPlay 2 můžete na The Premiere bez námahy přehrávat filmy, pořady, hudbu a fotografie přímo z iPhonu, iPadu nebo Macu.






Zrcadlení pouhým klepnutím



K přenesení obsahu ze smartphonu na obrazovku stačí jediné klepnutí. Klepněte na The Premiere svým telefonem a on začne automaticky to, co sledujete nebo posloucháte.






Vyhrajte více her, získejte větší kontrolu



Vstupte do hry bez prodlení. Game Enhancer zajistí správné nastavení a poskytne vám optimalizaci, kterou potřebujete k vítězství.



Parametry

Spotřeba elektrické energie v zapnutém stavu 320 W
Viditelná úhlopříčka obrazovky 90~120" až 305 cm
Typ světelného zdroje Jeden laser, životnost světelného zdroje 20 000 hodin
Typ displeje DLP
Jas 2 200 Lumen
Hluk 32 dB(A) (Bright režim, typický)
Kontrast 1 000 : 1 (Nativní)
Kontrastní poměr 2 000 000 : 1 (Dynamický)
Rozlišení 3 840 x 2 160, HDR (HDR10+/HLG)
Technologie zpracování obrazu UHD procesor, Pur Color
Frekvence zpracování obrazu Auto Motion Plus (plynulé rychlé scény)
TV tuner DVB-T2/S2, analog, HbbTV 2.0.1(CZ ,SK)
Multimediální funkce Wi-Fi®, LAN,Bluetooth®, zrcadlení, DLNA
Smart TV Samsung SMART TV, operační systém Tizen, Bixby, internetový prohlížeč, SmartThings aplikace,Podpora YouTube, Netflixu, Amazon Prime Video, Disney+, integrovaný AirPlay 2
Grafické vstupy 3x HDMI, HDMI ARC, eARC
Ostatní vstupy/výstupy 1x USB, 1x LAN, 1x optický výstup
Výkon reproduktorů 30 W, konfigurace reproduktorů 2.2CH, vestavěný Woofer, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Bluetooth Audio
Barva/Design Lifestyle
Rozměry (š x v x h) 532 × 132,7 × 342 mm
Přepravní rozměr (š x v x h) 675 × 257 × 480 mm
Hmotnost (kg) 9,1
Hmotnost balení (kg) 11,9

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace