Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-XG500 bezdrátový

Voděodolný a prachotěsný s krytím IP66, Výdrž baterie 30 hodin a rychlé nabíjení, Rukojeť pro pohodlné přenášení, Výkonný zvuk pro párty, Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit
Skladem
ks
9 989 Kč
Katalogové číslo: Z02609
Kód výrobce: SRSXG500B.EU8

Vyrazte s hudbou ven



Reproduktor SRSXG500 je vytvořen tak, aby vám umožnil vzít si zvuk kamkoli s sebou. Ať už máte zahradní párty, nebo vyrážíte na pláž, dobijte baterii, popadněte snadno uchopitelnou rukojeť a vezměte si tento odolný, přenosný a skvěle znějící reproduktor s sebou.






Výkonný zvuk pro párty, ať už jste kdekoli



Musíte jít, kamkoli vás párty zavede. A k tomu potřebujete reproduktor, který dokáže poskytovat mocný zvuk bez ohledu na to, kam se vydáte. Prostřednictvím reproduktoru XG500 si s sebou vezmete výkonný zvuk pro párty a prostřednictvím vestavěného osvětlení si můžete přibalit také trochu atmosféry.






Uspořádejte párty venku



Díky krytí IP66 zaručujícímu odolnost proti vodě a prachu je tento reproduktor připraven téměř na vše. Můžete jej tak poslouchat u bazénu, v parku, nebo dokonce na pláži.






Delší párty než kdykoli předtím



Díky obrovské 30hodinové výdrži baterie při plném nabití bude reproduktor XG500 neustále hrát, takže můžete pokračovat v párty bez obav z náhlého zastavení přehrávání melodií.






Nabíjejte i ve spěchu



Pokud zjistíte, že zbývá málo času, nemusíte se obávat. Funkce rychlého nabíjení vám poskytne 3 hodiny přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení.






Pečujte o baterii



Funkce péče o baterii vám pomůže vyvarovat se přebíjení a udržet baterii v optimálním stavu po delší dobu.






Praktická rukojeť pro snadné přenášení



Chcete poslouchat hudbu na cestách? Žádný problém. Reproduktor XG500 je opatřen pohodlnou rukojetí, takže jej můžete vzít s sebou, kamkoli chcete.






Jděte ven a zesilte zvuk



Reproduktor XG500 kombinuje jednotku reproduktoru X-Balanced Speaker Unit, vysoce výkonný výškový reproduktor a pasivní zářiče, aby vám poskytl výkonný zvuk, který je ideální pro venkovní párty.






Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit



Inovativní jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit je opatřena nekruhovou membránou s větší plochou než u běžných reproduktorů. Získáte tak bohatší a zřetelnější zvuk bez ohledu na to, jaký styl hudby posloucháte.






Větší reproduktor, lepší zvuk



Maximalizovaná plocha membrány zvyšuje akustický tlak, a tím poskytuje hlubší a ráznější zvuk basů, čistší vokály a celkově lepší zážitek z poslechu. Snižuje také vychýlení budiče při zachování stejného akustického tlaku, což má za následek menší zkreslení a větší čistotu vokálů.






Zvuk, který stojí za to sdílet



Technologie v reproduktoru XG500 fungují ve vzájemné harmonii, aby poskytovaly lepší kvalitu zvuku. Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit poskytuje hluboké, rázné basy a čisté vokály i při hlasitém zvuku. Vysoce výkonný výškový reproduktor poskytuje svěží prostorový zvuk pro vysoké frekvence. Pasivní zářiče optimalizují reprodukci čistého zvuku basů. Spojte vše dohromady a získáte skvělý zvuk, o který stojí za to se podělit s přáteli.






Zdůrazněte basy



Funkce MEGA BASS umožňuje skutečně zdůrazňovat basy. Takže pokud posloucháte rytmickou hudbu, získáte hluboký a rázný zvuk basů.






Uslyšíte hudbu jako naživo



Zvuk živé hudby přináší něco zvláštního. Pomocí režimu LIVE SOUND můžete znovu vytvořit jedinečnou atmosféru a znovu a znovu prožívat zážitky ze své oblíbené živé hudby.






Budiž světlo



Zcela nové moderní a decentní okolní osvětlení je ideální pro párty i pro každodenní použití. V aplikaci Sony | Music Center si můžete vybrat z celé řady různých světelných vzorů.






Zpívejte z celého srdce



Pokud jste další pěvecká superstar, můžete k reproduktoru připojit mikrofon a od srdce si zazpívat, nebo můžete zapojit kytaru a použít reproduktor jako zesilovač.






Kompatibilní s technologií BLUETOOTH



Chcete přejít na bezdrátovou technologii? Stačí spárovat reproduktor XG500 se zařízeními kompatibilními s technologií BLUETOOTH a můžete streamovat přímo do reproduktoru.






Party Connect



Připojte až 100 kompatibilních reproduktorů a synchronizujte hudbu a světla, abyste získali ještě intenzivnější osvětlení a vyšší hlasitost.






Zapojte a můžete přehrávat



Použijte zadní port USB k připojení paměťových jednotek USB a streamujte oblíbenou hudbu ze svého zařízení.






2 nabíjecí porty USB



Pokud je baterie ve vašem smartphonu téměř vybitá, můžete jej připojit a nabíjet baterii přímo z reproduktoru.






Sony | Music Center



Optimalizujte nastavení zvuku, ovládejte hudbu, vybírejte světelné vzory a provádějte správu svých zařízení přímo z telefonu.






Zábavné funkce s aplikací Fiestable



Získejte přístup k zábavným funkcím, jako jsou vytváření seznamů skladeb pro párty, karaoke a další.



Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth®5.0 (A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP), kodeky SBC, AAC, LDAC, Stereofonní minikonektor (vstup), USB Type-A, vstup pro mikrofon, kytarový vstup
Baterie Až 30 h
Zvukové režimy Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND
Velikost reproduktoru Průměr jednotky reproduktoru (výškový reproduktor) – 2x 2,5 cm, průměr jednotky reproduktoru (basový reproduktor) – 2x 11 cm
Odolnost IP66
Telefonování v režimu handsfree Ano
Rozměry a hmotnost 460 x 256 x 215 mm, 5,6 kg
Barva Černá
Obsah balení Napájecí adaptér AC a kabel

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace