Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Receiver Sony STR-DH590 AV, černý

Přenos signálu 4K HDR a funkce Dolby Vision™ pro zřetelný obraz, Kompatibilní se zvukem ve vysokém rozlišení (Hi-Res), Možnosti připojení Bluetooth, Výstupní výkon 145 W na kanál
Skladem
ks
10 489 Kč
Katalogové číslo: Z02630
Kód výrobce: STRDH590.CEL

Dopřejte si úplně celý obraz v rozlišení 4K



Vylepšete svou sestavu domácího kina pomocí modelu STRDH590 a vychutnejte si větší a zřetelnější obraz. 5.2kanálový AV zesilovač oživí vaše filmy díky přenosu signálu 4K HDR, funkci Dolby Vision a flexibilnímu prostorovému zvuku. Všechna svá zařízení pak propojíte dohromady díky technologii BLUETOOTH a různým vstupům.






Vysoký dynamický rozsah přináší čistý obraz



Díky podpoře přenosu signálu s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) si můžete vychutnat neuvěřitelné zlepšení kontrastu a jasu obrazu. Lepší zobrazení tmavých a světlých míst pak ještě více zkvalitňuje obraz a vdechuje barvám život. Jsou podporovány nejnovější standardy HDR, jako je HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) a Dolby Vision.






Vychutnejte si stálou kvalitu rozlišení 4K



Zachovejte kvalitu 4K od zdroje až po obrazovku. Funkce přenosu signálu 4K umožňuje, aby data přijímačem procházela bez ztráty kvality obrazu, současně je kompatibilní s technologií HDCP 2.2.






5.1kanálový prostorový zvuk pro pocit jako v kině



Ponořte se do filmového dění prostřednictvím 5.1kanálového systému reproduktorů s prostorovým zvukem, který promění váš domov v kino.






Technologie S-Force PRO Front Surround pro virtuální prostorový zvuk



Systém s technologií S-Force PRO Front Surround vytváří použitím pouze dvou reproduktorů virtuální prostorové akustické pole, a díky tomu je ideální pro menší místnosti.






Optimalizujte svou domácí zábavu pomocí technologie Automatického nastavení reproduktorů



Technologie Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) automaticky optimalizuje zvuk podle toho, kde sedíte vy a kde jsou reproduktory, což vám pomůže využít svůj systém domácího kina opravdu naplno.






Chytřejší možnosti připojení přes rozhraní Bluetooth



Nejen že se můžete připojit k zařízení STR-DH590 prostřednictvím technologie Bluetooth a přehrávat své oblíbené skladby, ale díky funkci pohotovostního režimu Bluetooth máte možnost zapnout gramofon přímo ze spárovaného smartphonu nebo tabletu.






Čisté designové linie, bezproblémové připojení, čistý zvuk



Minimalistická přední strana obsahuje tlačítko Pure Direct, které přivádí zvuk přímo do zesilovače na přijímači, což zachovává signál a zřetelnost.






Všechno hezky pohromadě



Opravdu dynamické nastavení domácí zábavy. K dispozici jsou čtyři vstupy HDMI a jeden výstup, a k tomu optický/koaxiální digitální a analogová připojení zvuku: můžete se tedy rychle a snadno připojit k televizoru, přehrávači UHD Blu-ray Disc, herní konzoli a dalším zařízením.






Stane se součástí vaší domácí zábavy



Celý svět domácího kina v úhledné malé skříňce. Model STR-DH590 se vyznačuje kompaktním profilem pro snadné uložení v jednotce médií. Zapojte svá stávající zařízení bez problémů a pro maximální zábavu.



Parametry

Určeno pro český trh Ano
Funkce HDR10, HLG a Dolby Vision™, BRAVIA® SYNC™, A/V SYNC, FM tuner RDS
Počet kanálů 5.1k
Formát dekódování DSD, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD High Resolution Audio, DTS®, DTS 96 / 24
Výkon 145 W (6 ohmů, 1 kHz, 1k THD 0,9 %) na kanál
Konektory Optický vstup zvuku (1); koaxiální vstup zvuku (1); analogový vstup zvuku (4); výstup subwooferu pre-out (2); výstup na sluchátka (1); USB (pouze pro napájení)
Automatická kalibrace reproduktorů Ano
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 430 x 133 x 297 mm, 7,1 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Skvělá komunikace a příjemný přístup! Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Velmi vstřícné a ochotné jednání. Obchod vřele doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace