Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sluchátka Yamaha TW-E3B, purple

Technologie Yamaha Listening Care, která optimalizuje zvuk na základě prostředí, Vylaďte si zvuk pomocí aplikace Yamaha Headphones Controller, Dlouhá výdrž baterie 6 h, celkem 24 h při použití nabíjecího pouzdra, Odolné proti potu a tryskající vodě díky ochraně třídy IPX5, Stabilní a spolehlivé připojení Bluetooth® (SBC/AAC/Qualcomm® aptX™), Kompatibilní se Siri/Google Asistent
Skladem
ks
1 990 Kč
Katalogové číslo: Z02719
Kód výrobce: TW-E3B PURPLE

POHODLNÉ NOŠENÍ, VĚTŠÍ POŽITEK Z HUDBY



Kompaktní tvar zajišťuje pohodlné nošení i pro menší uši. Oproti předchozí generaci je velikost o 25 % menší. Na vnitřní část byla nanesena protiskluzová vrstva, která zajišťuje, že sluchátka těsně přiléhají k uším a jsou mimořádně pohodlná i při dlouhém poslechu. Díky čtyřem různým velikostem nástavců do uší si můžete být jisti, že vám budou sedět přesně podle vašich představ. Vylepšena byla také ovládací tlačítka, která se teď příjemněji mačkají.


MĚJTE HUDBU VŽDY NABLÍZKU



Poslechem svých oblíbených skladeb chcete strávit co nejvíce času – proto jsme do sluchátek vložili baterii, která na jedno nabití vydrží zhruba 6 hodin. S nabíjecím pouzdrem budete mít k dispozici celkem 24 hodin poslechu (6 hodin + 3 dobití). Nabíjecí pouzdro je navíc vybaveno 4 indikátory LED, které umožňují kontrolovat zbývající úroveň nabití baterie.


VYBERTE SI BARVU



Můžete si vybrat ze široké škály barev, které vyhovují vašemu vkusu. K dispozici je 6 barev: 2 stylové monotónní barvy a 4 kouřové barvy v souladu s nejnovějšími trendy.


ZVUK VĚRNĚ REPRODUKUJÍCÍ ZÁMĚR TVŮRCE



Díky kompaktním rozměrům lze sluchátka zasunout hluboko do ucha a zabránit tak poklesu kvality zvuku v důsledku špatného usazení. Společnost Yamaha je tradičním výrobcem hudebních nástrojů, a tomu odpovídá i precizní ladění těchto sluchátek. Reprodukce nízkých tónů poskytuje velmi hluboký, pevný dojem z basů, zatímco výšky umožňují vyniknout i těm nejjemnějším detailům. Tímto energetickým podáním jsme dosáhli hluboce pohlcujícího zvuku, který vám umožní pocítit skutečné záměry a pocity umělců a tvůrců.


TECHNOLOGIE LISTENING CARE



Jedinečná funkce Listening Care společnosti Yamaha pracuje s citlivostí lidského ucha. Nízkofrekvenční a vysokofrekvenční obsah je obtížnější na poslouchání při nízkých hlasitostech. Zážitek z poslechu také ovlivňují různé okolní vlivy a prostředí. Technologie Listening Care proto upravuje vyvážení zvuku na základě okolního hluku za účelem dosažení optimálních výsledků. Výsledkem je výjimečně přirozený zvuk, který se snadno poslouchá a snižuje únavu uší způsobenou nadměrnou hlasitostí.


Parametry

Uložení Uzavřená, dynamická sluchátka
Určení Do uší
Frekvenční rozsah 20 až 20 000 Hz (vzorkovací frekvence 44,1 kHz)
Mikrofon Ano
Velikost měniče 6 mm dynamický
Přenos signálu Bluetooth® 5.0, SBC/AAC/Qualcomm® aptX™
Odolnost Voděodolnost IPX5 - odolají tryskající vodě a potu
Funkce Listening Care, aplikace Yamaha Headphones Controller, Hlasový asistent: Siri® / Asistent Google
Hmotnost 2x 5,0 g
Baterie Doba nabíjení sluchátek cca 2 h, výdrž baterie (nepřetržité přehrávání hudby) 6 h, 24 h při použití pouzdra
Barva Fialová
Obsah balení Sluchátka, napájecí kabel USB A-C (0,3 m), nástavce do uší 4 velikosti (XS/S/M/L)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace