Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-RA5000 bezdrátový

Akční cena Akční cena
Zvuky, které zaplní celou místnost, Snadné streamování hudby prostřednictvím Wi-Fi nebo Bluetooth®, Funkce kalibrace zvuku pro snadné nastavení, Google Assistant, Alexa, Chromecast, Spotify, 360 Reality Audio, Zvuku s vysokým rozlišením Hi-Res
Skladem
ks
12 490 Kč
Katalogové číslo: Z02597
Kód výrobce: SRSRA5000.CEL
Pokud si zakoupíte SRSRA5000, v balení najdete jedinečný kód voucheru, který Vám nabízí bezplatnou zkušební verzi 360 Reality Audio od jedné z našich tří partnerských hudebních služeb (Deezer, Tidal nebo nugs.net). Platí smluvní podmínky. Navštivte www.sony.net/Products/360RA/FT pro bezplatné zkušební verze pro Váš produkt.






Užijte si hudbu všude kolem sebe



Špičkový bezdrátový reproduktor SRS-RA5000, disponující ambientním zvukem, který zaplní celou místnost, změní způsob, jakým doma prožíváte hudbu.






Co je celoprostorový zvuk?



Ať už si čtete, vaříte, pracujete, nebo trávíte čas s přáteli, celoprostorový zvuk vždy poslouží jako dokonalý doprovod. Obdobně jako hudba na pozadí v kavárnách je zvuk klidný a nenápadný a šíří se vodorovně i svisle, čímž utváří tu správnou atmosféru v celé domácnosti.






Technologie 360 Reality Audio nebo Immersive Audio Enhancement



Jelikož skladby obohacené technologií 360 Reality Audio obsahují data o poloze trojrozměrného zvuku, nabízí s ohledem na celoprostorový zvuk to nejlepší. Pokud však takové skladby k dispozici nejsou, nepředstavuje to žádný problém. Díky jedinečnému algoritmu Immersive Audio Enhancement společnosti Sony si můžete efektivně přehrávat oblíbené stereofonní skladby celoprostorově.






Díky celkem sedmi měničům uslyšíte rozdíl.



Tři reproduktory nasměrované nahoru šíří hudbu vertikálně, zatímco další tři reproduktory ji šíří horizontálně. Jsou doplněny basovým reproduktorem, který místnost zaplaví bohatými hlubokými basy.






Bezdrátový díky technologii Bluetooth



Spárujte reproduktor se svým smartphonem nebo tabletem pomocí technologie Bluetooth a začněte bezproblémově streamovat svou hudební sbírku.






Připojení pomocí Wi-Fi



Ze svého reproduktoru se pomocí připojení Wi-Fi dostanete ke svým oblíbeným internetovým streamovacím službám. Seznam skladeb pak jednoduše ovládáte ze svého telefonu.






Kompatibilní s aplikací Spotify Connect



Přehrávejte hudbu ze služby Spotify prostřednictvím svého reproduktoru nebo využijte aplikaci Spotify Connect na svém zařízení a ovládejte ji zcela bezdrátově.






Chromecast built-in



Streamujte hudbu, online vysílání rozhlasových stanic a podcasty ze svého smartphonu, tabletu nebo notebooku do audiozařízení. Stačí jednou klepnout na tlačítko přenosu.






Hudba ve více místnostech



Reproduktor RA5000 lze snadno přidat do skupiny reproduktorů v aplikaci Google Home nebo Amazon Alexa. Pomocí aplikace nebo reproduktoru s asistentem tak můžete přehrávat různé skladby ve více místnostech nebo stejnou hudbu v celém domě.






Hlasové ovládání



Vlastníte zařízení s vestavěným asistentem Google Assistant nebo Alexa? Pokud ano, můžete reproduktor RA5000 ovládat hlasem. Reproduktor RA5000 stačí pomocí aplikace Google Home nebo Amazon Alexa přidat do skupiny reproduktorů a vyslovit požadavek – ať už chcete začít přehrávat hudbu, změnit hlasitost, nebo využít další funkce.






Upravte si nastavení podle svého s aplikacemi Sony |Music Center



Stáhněte si aplikaci Sony | Music Center do svého smartphonu a užijte si bezdrátové ovládání hudby. Kromě vybírání seznamů skladeb a určování pořadí skladeb můžete také upravovat nastavení, jako je například ekvalizér.






Automatická úprava hlasitosti



Některé skladby jsou příliš hlasité a jiné zase tiché – posluchač kvůli tomu musí neustále upravovat hlasitost. Reproduktor RA5000 řeší tento problém analýzou skladeb a jejich automatickým přehráváním při stálé hlasitosti.






Umožňuje bezdrátové připojení k televizoru



Chcete si zpříjemnit poslech televizoru? Díky připojení Bluetooth můžete reproduktor RA5000 bezdrátově připojit ke kompatibilnímu televizoru BRAVIA a dopřát si ještě napínavější podívanou. Výsledkem nízké latence je přesná synchronizace zvuku a obrazu.






Kalibrace zvuku



Ať už reproduktor RA5000 umístíte kamkoli, můžete ho kalibrovat pro optimální kvalitu zvuku pomocí interního mikrofonu a jedinečného algoritmu Sony. Stačí podržet tlačítko Immersive Audio Enhancement na těle reproduktoru a spustí se kalibrace.






Kompatibilní se zvukem ve vysokém rozlišení



Vychutnejte si zvuku studiové kvality v kvalitě vyšší, než jakou poskytují disky CD – to vše díky zvuku s vysokým rozlišením. Všechny prvky od signálu k reproduktoru spojuje vášeň pro hudbu. Budete mít pocit, jako by byl interpret přímo před vámi.



Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth®, Wi-Fi, Audio vstup (3,5 mm)
Frekvenční rozsah Hi-Res
Reproduktory 3 reproduktory nasměrované nahoru, 3 střední reproduktory, 1 subwoofer
Velikost reproduktorů 46mm reproduktor nasměrovaný nahoru, 46mm střední reproduktor, 70mm subwoofer
Funkce Google Assistans, Alexa, Spotify, Chromecast, 360 Reality Audio, DSEE, Vlastní EQ
Rozměry a hmotnost 235 x 329 x 225 mm, 4,9 kg
Barva Černo-zlatá

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace