Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-XE300 bezdrátový, šedý

Kompaktní, lehký a snadno přenosný, Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit pro čistý a úderný zvuk, Vodotěsný, prachotěsný (krytí IP67) a nárazuvzdorný (pád z 1,5 m), Výdrž baterie až 24 hodin, funkce rychlého nabíjení (10 min. nabíjení = 70 min. hraní), Vylepšení zvuku funkcí DSEE a Clear Audio+, Připojení více zařízení k jednomu repro (Multipoint connection), Sony Music Center, Fiestable
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02605
Kód výrobce: SRSXE300H.CE7

Podělte se o radost z hudby



Odolný a přenosný reproduktor SRSXE300 s působivou výdrží baterie sdílí stejný zvukový zážitek s každou osobou v ozvučeném prostoru. Reproduktor XE300 šíří zvuk do okolí způsobem, který všem účastníkům párty umožní vnímat stejný zvuk.






Širší zvukové pole pro lepší párty



Reproduktor XE300 je vybaven difuzorem Line-Shape Diffuser, který umožňuje zvuku dosáhnout větších vzdáleností než kdykoli dříve. Navíc je díky přenosnému provedení a baterii s výdrží 24 hodin dokonalým partnerem pro vaši příští párty.






Představení difuzoru Line-Shape Diffuser



Difuzor Line-Shape Diffuser od Sony, inspirovaný koncertními zvukovými systémy, vytváří liniový zdroj a šíří zvukovou energii mnohem rovnoměrněji do širokého zvukového pole, aby lépe naplnil ozvučovaný prostor zvukem. Vysoce kvalitní zvuk se tak šíří dále a do větší šířky po celém ozvučeném prostoru bez jakéhokoli snížení kvality.






Funkce difuzoru Line-Shape Diffuser



Díky difuzoru Line-Shape Diffuser se zvuk šíří dále do přední oblasti reproduktoru, takže si můžete užít stejnou kvalitu zvuku, ať už se nacházíte před reproduktorem, nebo po jeho boku. Všechny osoby v ozvučeném prostoru tak mohou tančit na stejnou hudbu s pocitem stejně kvalitního zvuku.

A = běžná pokrytá oblast
B = širší pokrytá oblast při použití difuzoru Line-Shape Diffuser






Jak to funguje



Na rozdíl od běžného reproduktoru, kdy je většina energie soustředěna ze středu kuželu, mění náš difuzor Line-Shape Diffuser soustředění zvuku přes úzkou štěrbinu. Zvýšení energie akustického tlaku šíří zvuk rovnoměrně všemi směry, a to jak dále, tak i do větší šířky od reproduktoru.






Co znamená jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit?



Na rozdíl od membrány používané v běžných jednotkách reproduktoru je nová jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit použitá v modelu XE300 vybavena nekruhovou membránou, která vytváří větší akustický tlak, a zajišťuje tak vysoce kvalitní zvuk.






Vyšší akustický tlak a nižší zkreslení



Nekruhový tvar jednotky maximalizuje plochu membrány reproduktoru, čímž přispívá ke zvýšení akustického tlaku pro lepší basy, a poskytuje možnost omezit amplitudu výkyvu měniče při zachování stejného akustického tlaku, což přináší menší zkreslení.






Čistší zvuk a širší zvuková scéna



Asymetrický design této jednotky a optimalizované vyvážení navíc podporují čistší zvukový projev a rozšíření zvukové scény.






Dvojité pasivní zářiče



Dvojité pasivní zářiče reprodukují řízné basové tóny.






Voda vás nezastaví



Reproduktor XE300 je vodotěsný, a dokonce odolný i vůči slané vodě, takže o něj nemusíte mít obavy ani u moře nebo bazénu, a v případě potřeby jej můžete bez problémů umýt.






Nemějte obavy z prachu



Reproduktor s krytím IP67 je utěsněn proti prachu, takže jej můžete vzít na pláž, do parku nebo třeba na zahradu a položit na libovolný povrch.






Rozjeďte párty jako nikdy dříve



Reproduktor XE300 byl podroben rozsáhlým rázovým zkouškám, které ověřily, že může být vystaven nevyhnutelným úderům, nárazům a odírání, které přicházejí s každodenním používáním. I když reproduktor XE300 upustíte, bude nadále fungovat.






24hodinová baterie a snímání okolního hluku



Plně nabitá baterie vám poskytne 24 hodin přehrávání, takže energie z jednoho nabití by měla vystačit na jakoukoli párty. A technologie Sony snímání okolního hluku prostřednictvím mikrofonu pomáhá šetřit baterii při používání venku.






Nabíjejte i ve spěchu



Pokud zjistíte, že zbývá málo času, nemusíte se obávat. Funkce rychlého nabíjení vám poskytne 70 minut přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení.






Pečujte o baterii



Funkce péče o baterii vám pomůže vyvarovat se přebíjení a udržet baterii v optimálním stavu po delší dobu. Tuto funkci lze zapnout v aplikaci Sony | Music Center.






Užijte si lepší hovory díky technologii potlačení ozvěny



Získejte kvalitnější zvuk pro schůzky a hovory pomocí technologie potlačení ozvěny. Ta umožňuje dvěma osobám mluvit současně, aniž by došlo k přerušení Navíc můžete hovor ztlumit pomocí tlačítka MIC Mute na reproduktoru. A funkce vícebodového připojení umožňuje spárovat dvě zařízení současně.






Roztočte to s funkcemi Party Connect a Stereo Pair



Funkce Party Connect vám umožní spojit až 100 bezdrátových reproduktorů pomocí BLUETOOTH a synchronizovat hudbu, aby všichni mohli tančit do rytmu. Funkce Stereo Pair bezdrátově propojí dva reproduktory a poskytne epický stereofonní zvuk. Obě funkce lze aktivovat v aplikaci Sony | Music Center.






Postavte ho na výšku nebo položte na bok



Při doporučeném svislém uspořádání si můžete vychutnat veškeré výhody zvuku poskytovaného difuzorem Line-Shape Diffuser. Reproduktor můžete také položit a vychutnat si stereofonní přehrávání zvuku pomocí aplikace Sony | Music Center.






Port USB Type-C



Reproduktor XE300 můžete nabíjet pomocí kabelu USB Type-C.






Technologie Bluetooth a Fast Pair



Reproduktor Sony SRS-XE300 umožňuje rychlé a snadné spárování jedním klepnutím se zařízeními, která podporují technologii Bluetooth a používají systém Android.






Sony | Music Center



Optimalizujte nastavení zvuku, vyberte seznam skladeb, spusťte další skladbu a ovládejte funkci Party Connect. Provádějte správu svých zařízení přímo z telefonu pomocí aplikace Sony | Music Center.






Zábavné funkce s aplikací Fiestable



Používejte zábavné funkce, jako je ovládání gesty a ovládání DJ efektů.













Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth®5.2 (A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP), kodeky SBC, AAC, LDAC
Frekvenční rozsah S-Master zesilovač
Baterie Až 24 h
Zvukové režimy Clear Audio+, DSEE
Velikost reproduktoru Vnitřní reproduktory s technologií SONY X-Balance o rozměru 49-71 mm (impedance 4 Ohmy), 2 pasivní radiátory
Funkce Google Fast Pair, Party Connect, Stereo Pair, Multipoint connection, Battery care mode a Ambient Noise Sensing
Odolnost IP67
Telefonování v režimu handsfree Ano
Rozměry a hmotnost 105 x 238 x119 mm, 1,3 kg
Barva Šedá
Obsah balení USB-A - USB-C napájecí kabel, návod k použití

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace