Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-XG300 bezdrátový, černý

Akční cena Akční cena
Kompaktní, lehký a snadno přenosný, postavení na šířku, 2 integrované subwooferové reproduktory s technologií X-Balance, Vodotěsný, prachotěsný (krytí IP67) a nárazuvzdorný (pád z 1,5 m), Výdrž baterie až 25 hodin, funkce rychlého nabíjení (10 min. nabíjení = 70 min. hraní), Vylepšení zvuku funkcí DSEE a Clear Audio+, Funkce Mega Bass pro ještě lepší podání bassů, Připojení více zařízení k jednomu repro (Multipoint connection), Sony Music Center, Fiestable
Skladem
ks
5 989 Kč
Katalogové číslo: Z02607
Kód výrobce: SRSXG300B.EU8
Cashback 163 Kč i Cena po cashbacku 5 826 Kč

Buďte slyšet, ať se vydáte kamkoli



Reproduktor SRSXG300 je vytvořen tak, aby vám umožnil vzít si kvalitní zvuk kamkoli s sebou. Ať už pořádáte párty, nebo vyrážíte na pláž, jednoduše dobijte baterii, popadněte držadlo a vezměte si tento odolný, přenosný a skvěle znějící reproduktor s sebou.






LIVE LIFE LOUD



Život je třeba žít naplno. Takže sezvěte přátele, zesilte hudbu na maximum a tančete celou noc při zřetelném a bohatém zvuku. S našimi reproduktory řady X můžete vytěžit maximum z každičkého okamžiku, pořádat párty, na které nikdy nezapomenete, a vždy žít svůj život na plné pecky.






Vydejte se tam, kam vás párty zavede



Potřebujete reproduktor, který dokáže poskytovat mocný zvuk bez ohledu na to, kam se vydáte. Díky reproduktoru XG300 budete u sebe mít výkonný zvuk pro párty a prostřednictvím vestavěného osvětlení si můžete přibalit také trochu atmosféry. Výsuvné držadlo zjednodušuje přenášení, když si chcete vzít reproduktor s sebou ven, a lze snadno zasunout, když je nepotřebujete.






Výkonný zvuk pro párty



Vychutnejte si výrazný zvuk na párty vytvářený basovými reproduktory, předními výškovými reproduktory a pasivními zářiči, které poskytují řízné basy a čistotu vokálů bez ohledu na prostředí poslechu.






Co znamená jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit?



Na rozdíl od kruhové membrány v běžných jednotkách je nová jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit použitá v modelu XG300 vybavena nekruhovou membránou, která vytváří větší akustický tlak, a zajišťuje tak vysoce kvalitní zvuk.






Vyšší akustický tlak a nižší zkreslení



Nekruhový tvar jednotky maximalizuje plochu membrány reproduktoru, čímž přispívá ke zvýšení akustického tlaku pro lepší basy, a poskytuje možnost omezit amplitudu výkyvu měniče při zachování stejného akustického tlaku, což přináší menší zkreslení.






Uslyšíte hudbu jako naživo



Zvuk živé hudby přináší něco zvláštního. Pomocí režimu LIVE SOUND můžete znovu vytvořit jedinečnou atmosféru a znovu a znovu prožívat zážitky ze své oblíbené živé hudby.






Zdůrazněte basy



Funkce MEGA BASS umožňuje skutečně zdůrazňovat basy. Takže pokud posloucháte rytmickou hudbu, získáte hluboký a rázný zvuk basů.






Budiž světlo



Koncept „okolního osvětlení“ působí moderním dojmem. Osvětlení je synchronizováno s hudebními rytmy a vyhoví všem stylům, včetně párty i každodenního používání. Vzor osvětlení lze nastavit prostřednictvím aplikace Sony | Music Center, takže párty nebo místnost si můžete osvětlit tak, aby plně odpovídala vašemu stylu.






Výsuvné držadlo



Párty může probíhat, kamkoli se vydáte, díky výsuvnému držadlu, které je pečlivě navrženo tak, aby usnadnilo přenášení reproduktoru XG300.






Výdrž baterie 25 hodin



Díky 25hodinové výdrži baterie při plném nabití bude reproduktor XG300 neustále hrát, takže můžete pokračovat v párty bez obav z náhlého zastavení přehrávání melodií.






Nabíjejte i ve spěchu



Pokud zjistíte, že zbývá málo času, nemusíte se obávat. Funkce rychlého nabíjení vám poskytne 70 minut přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení.






Pečujte o baterii



Funkce péče o baterii vám pomůže vyvarovat se přebíjení a udržet baterii v optimálním stavu po delší dobu.






Odolnost především



Reproduktor XG300 je zkonstruován tak, abyste si jej mohli vzít s sebou, kamkoli se vydáte, a aby byl stejně odolný jako vy. Vzhledem k tomu, že je reproduktor XG300 prachotěsný a vodotěsný (krytí IP67), můžete si jej vzít na pláž, do parku nebo kamkoli jinam s jistotou, že bude hrát dál bez ohledu na prašnost povrchu.






Užijte si lepší hovory díky technologii potlačení ozvěny



Získejte kvalitnější zvuk pro schůzky a hovory pomocí technologie pro potlačení ozvěny. Ta umožňuje dvěma osobám mluvit současně bez přerušení některé z nich. A funkce vícebodového připojení umožňuje spárovat dvě zařízení současně.






Technologie Bluetooth a Fast Pair



Reproduktor Sony XG300 umožňuje rychlé a snadné spárování jedním klepnutím se zařízeními, která podporují technologii Bluetooth a používají systém Android.






Roztočte to s funkcemi Party Connect a Stereo Pair



Funkce Party Connect vám umožní spojit až 100 reproduktorů pomocí BLUETOOTH® a synchronizovat hudbu, aby všichni mohli tančit do rytmu. Funkce Stereo Pair bezdrátově propojí dva reproduktory a poskytne širší stereofonní zvuk. Obě funkce lze aktivovat v aplikaci Sony | Music Center.






Port USB Type-C



Reproduktor XG300 je vybaven konektorem USB-C pro nabíjení baterie a konektorem USB-A pro nabíjení jiného zařízení.






Sony | Music Center



Ovládejte párty přímo z tanečního parketu pomocí aplikace Sony | Music Center. Vyberte si seznamy oblíbených skladeb, spusťte další skladbu nebo změňte vzory osvětlení a zvukové režimy.






Zábavné funkce s aplikací Fiestable



Zpříjemněte si zábavu pomocí aplikace Fiestable. Ovládejte zábavné funkce, jako je vytváření seznamů skladeb, karaoke či ovládání pohybem.













Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth®5.2 (A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP), kodeky SBC, AAC, LDAC, Stereofonní minikonektor (vstup), USB Type-C koncovka
Frekvenční rozsah S-Master zesilovač
Baterie Až 25 h
Zvukové režimy Clear Audio+, DSEE, Mega Bass
Velikost reproduktoru Průměr jednotky reproduktoru (výškový reproduktor) – 2x 2 cm, průměr jednotky reproduktoru (basový reproduktor) – 2x 6,1-6,8 cm
Funkce Google Fast Pair, Party Connect, Stereo Pair, Multipoint connection, Battery care mode, Mega Bass
Odolnost IP67
Telefonování v režimu handsfree Ano
Rozměry a hmotnost 318 x138 x136 mm, 3 kg
Barva Černá
Obsah balení Napájecí adaptér vč. kabelu (USB-C koncovka)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Tradiční a specializovaný SONY obchod s profesionálním personálem. Rád tam nakupuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace