Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sluchátka Samsung Galaxy Buds2 Pro White

Bluetooth sluchátka do uší s prémiovým zvukem a aktivním potlačením hluku, 24bitový Hi-Fi zvuk pro kvalitní zážitek z poslechu, Inteligentní 360 Audio, Vylepšený ergonomický design zajistí komfortní nošení, 3 mikrofony,, 2-pásmové reproduktory ,Ambient Sound, Vydrž 8 hodin (pouze Buds) a 29 hodin(nabíjecí pouzdro), Odolné vůči potu, dešti ale i ponoření do vody (30 minut v hloubce až 1 m)
Obvykle do týdne
ks
4 989 Kč
Katalogové číslo: Z02487
Kód výrobce: SM-R510NZWAEUE

Galaxy Buds2 Pro



Jasná volba pro kvalitní zvuk






Pohlcující 24bitové Hi-Fi audio



Cesta rytmického a čistého akustického zvuku začíná přímo u zdroje vašeho oblíbeného zařízení Galaxy. Exkluzivní Samsung Seamless Codec přináší vysoce kvalitní 24bitový zvuk přímo do vašich uší.






Zaměří se na vaši oblíbenou hudbu



Aktivní potlačení hluku (ANC) je lepší než kdykoliv předtím.
Se systémem tří mikrofonů s vysokým SNR (poměrem odstupu signálu k šumu), Galaxy Buds2 Pro eliminují mnohem více vnějšího hluku – dokonce i tak jemného, jako je vítr.






Budete se cítit jako v hudebním videoklipu



Díky inteligentnímu 360° řešení je zvuk mnohem realističtější. Algoritmy 360° prostoru s přímým vícekanálovým (5,1kanálovým/7,1kanálovým/Dolby Atmos) a vylepšeným mapováním Dolby Head Tracking zajišťují, že každý pohyb zůstává synchronizovaný. 360° Audio navíc dokáže dokonce přesně určit směr zvuku, když pohybujete hlavou, čímž docílíte neskutečného zážitku.






Stačí pouhé klepnutí



Galaxy Buds2 Pro se automaticky objeví na vašich zařízeních Samsung, díky čemuž jsou vždy připraveny k připojení jediným klepnutím.
Prvotřídní funkce Auto Switch na Samsung Galaxy Buds2 Pro inteligentně detekuje mobilní aktivitu a plynule přesune své připojení k telefonu, tabletu nebo hodinkám Galaxy. Přepínání na přijímání hovorů funguje, i když jste připojeni k televizoru Samsung. Když jsou Galaxy Buds2 Pro připojeny k Samsung TV přes Bluetooth, není třeba vyndávat sluchátka z uší, abyste mohli zůstat v kontaktu s přáteli či rodinou. Příchozí hovory můžete jednoduše přijmout dvojitým klepnutím na Galaxy Buds2 Pro.






Kdo hledá, najde



Bojíte se, že ztratíte svá sluchátka Buds2 Pro? Už nemusíte! S funkcí SmartThings Find můžete svá vytoužená sluchátka Galaxy Buds2 Pro sledovat pomocí funkce detekce polohy. Dokonce to zvládnete i bez pouzdra.






Pohodlné nošení



Inovativní technologie proudění vzduchu napomáhá ke snížení tlaku ve zvukovodu a minimalizuje hluk – to přináší skutečně famózní zážitek z poslechu.






Baterie



Získejte až 5 hodin nepřetržitého přehrávání se zapnutou technologií ANC a dalších 18 hodin v pouzdře.






Voděodolnost IPX7



Nevadí jim slunce ani déšť. Galaxy Buds2 Pro jsou odolné vůči vodě, polití, a dokonce i potu.



Parametry

Provedení Bluetooth sluchátka do uší s prémiovým zvukem a aktivním potlačením hluku
Uložení Uzavřená, dynamická sluchátka
Určení do ucha (intraaurální)
Frekvenční rozsah 24 bitové Hi-Fi Audio (SSC Codec), Inteligentní 360 Audio (multikanálové)
Mikrofon 3
Velikost měniče 2-pásmový reproduktor (10mm Woofer + 5.3mm Tweeter)
Přenos signálu Bluetooth 5.3 Automatická změna párování mezi zařízeními(chytré telefony, hodinky a sluchátka Galaxy) + TV řady r. 2022, Samsung Seamless codek HIFI, AAC, SBC
Odolnost IPX7
Funkce ANC (3x mikrofon),čisté a zřetelné hovory díky inteligentnímu řešení DNN (Deep Neural Network), Ambient Sound, bezdrátové nabíjení Qi, akcelerometr, gyroskop, senzor přiblížení, Hallův senzor
Hmotnost Sluchátko 5,5 g / Nabíjecí pouzdro 43,4 g
Baterie Výdrž 8 hodin (vypnuté ANC)/ 5 hodin (zapnuté ANC); Nabijecí pouzdro 18 hodin (zapnuté ANC)/ 29 hodin (vypnuté ANC)
Barva Bílá
Obsah balení Dobíjecí pouzdro, silikonové nástavce do uší (S,M,L), USB-C kabel

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Turbo rychlost dodání. Spokojenost.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace