Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Přehrávač CD Yamaha CD-S303, stříbrný

CD přehrávač Pure direct, Vysoce výkonný DAC pro vysokou přesnost převodu s nízkým šumem, Laserový plovoucí mechanismus, inteligentní digitální servo, Kompatibilita přehrávání disků CD-R/RW, Kompatibilita formátů MP3, WMA, LPCM a FLAC, USB na čelním panelu, Odolné tělo vůči vibracím
Skladem
ks
8 200 Kč
Katalogové číslo: Z00957
Kód výrobce: CD-S303 SI

Navrženo tak, aby poskytovalo příjemnou kvalitu zvuku



Přehrávač CD-S303, který zdědil mnoho funkcí kvality zvuku špičkových komponentů přehrávače disků CD, přináší zvuk, který uspokojí oddané hudební fanoušky. Kromě disků CD poskytuje také vysoce kvalitní přehrávání hudebních souborů uložených na paměťových zařízeních USB prostřednictvím portu USB na předním panelu.


Pure Direct



CD-S303 nabízí Pure Direct, což je stejná oblíbená funkce obsažená v zesilovačích a přijímačích Yamaha. Stisknutím tlačítka na předním panelu nebo na dálkovém ovladači vypne digitální audio výstup a vypne displej. Tím je dosaženo nejnižšího možného rušení šumu, a tím i nejvyšší kvality zvuku analogového zvukového výstupu.


Extrémně propracované obvody a rozvržení



Technici společnosti Yamaha věnovali navrhování celkového vnitřního uspořádání dílů a obvodových desek mnoho času a úsilí, což je faktor, který výrazně ovlivňuje kvalitu zvuku. V důsledku toho jsou napájecí zdroje pro motorový pohon, zobrazovací a USB sekce, jakož i digitální a analogové sekce samostatně izolovány, což eliminuje elektromagnetické rušení mezi nimi. Aby bylo dosaženo ideálního vyvážení hmotnosti pro stabilní výkon, je pohonný mechanismus umístěn ve středu jednotky.


Krátké signálové cesty



Vysoce logické a symetrické vnitřní uspořádání částí a obvodových desek je navrženo tak, aby signálové cesty na každé desce byly co nejkratší. Tento účelný design také udržuje cesty mezi sekcemi rovné a krátké, čímž se minimalizuje šance na ztrátu signálu nebo rušení, čehož není snadné dosáhnout.


Dobře sladěné, vysoce kvalitní díly



Každý z jednotlivých prvků v přehrávači CD ovlivňuje kvalitu zvuku, a proto Yamaha věnuje velké úsilí výběru a sladění dílů a materiálů. Vysoce kvalitní akustický kondenzátor, nový operační zesilovač s nízkým šumem a vysokou šířkou pásma a použití tlumicího materiálu pod transformátorem a kolem signálních kabelů jsou jen několika příklady závazku společnosti Yamaha k vynikající kvalitě zvuku. Stručně řečeno, vnitřní propracovanost modelu CD-S303 je na úrovni, která se obecně vyskytuje u mnohem dražších modelů.


Vysoce výkonný D/A převodník



Vysoce výkonný systém převodu D/A využívá 192 kHz/24 bitů DAC a plně využívá výhody digitální technologie vylepšené společností Yamaha po mnoho let a zajišťuje vynikající přesnost převodu, poměr S/N a dynamický rozsah.


Plovoucí mechanismus laserového snímače



Laserový snímač je izolován na plovoucím mechanismu, takže jeho choulostivý provoz nemůže být ovlivněn vibracemi.


Inteligentní digitální servo



Konvenční sledovací obvody serva nemohou zcela překonat chyby způsobené pokrouceným diskem, prachem a jinými vadami. Tento systém využívá spolehlivý DSP (Digital Signal Processor), exkluzivně pro disky CD, ke sledování signálu, úpravě sledování a zaostření snímače a rychlosti motoru vřetena, aby kompenzoval případné problémy.


Užijte si hudbu ve formátu MP3, WMA, LPCM, AAC a FLAC



Port USB na předním panelu vám poskytuje snadný způsob, jak si vychutnat vysoce kvalitní zvuk z digitálních hudebních souborů MP3, WMA, LPCM, AAC nebo FLAC uložených na paměťových zařízeních USB. Můžete také přehrávat soubory zaznamenané na discích CD-R/RW.


3-režimový textový displej CD



Informace o aktuálně přehrávaném disku CD se zobrazují přímo na displeji přehrávače disků CD. Textový displej CD se 3 režimy zobrazuje název disku CD, jméno umělce a název skladby.


Programové přehrávání (pouze zvukové disky CD)



Je velmi snadné naprogramovat skladby, které chcete slyšet, v libovolném pořadí. Program můžete kdykoli vymazat jediným dotykem.


Parametry

Hloubka (mm) 260.0000000 (mm)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace