Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor JBL Stage A135C, centrální

Hudební výkon 150 W, 2-pásmový systém, 25 mm výškový kopulový hliníkový reproduktor High-Definition Imaging, 6 x 76 mm středobasový reproduktor, Dělící kmitočet: 2,5 kHz
Skladem
ks
9 990 Kč
Katalogové číslo: Z01601
Kód výrobce: STAGE A135C

S novou řadou reprosoustav JBL STAGE máte rezervováno sedadlo v první řadě.



JBL Stage je promyšlená řada reproduktorů navržená a zkonstruovaná ve světoznámém centru akustického inženýrství společnosti JBL v Northridge v Kalifornii (USA) a optimalizovaná pro domácí stereo / domácí kino. Připravte se na vzrušující zážitky ať již z živého hudebního koncertu nebo akční filmové scény přímo ve vašem obývacím pokoji. Všechny tóny zvukového spektra se spojí v čisté potěšení z poslechu.


A135C - Elegantní slim centrální reproduktor pro sestavy domácího kina.



2-pásmový centrální reproduktor se šesti 76 mm měniči JBL STAGE A135C je optimalizován pro použití v kombinaci s ostatními reproduktory řady JBL STAGE. Všechny měniče jsou vyrobeny stejnou technologií, jako ostatní produkty této řady, což je zárukou dokonalého zvukového i designového sladění celého domácího systému a dechberoucích zážitků při sledování filmů nebo živých hudebních koncertů. Štíhlá horizontální ozvučnice z frézované MDF má povrchovou úpravu z texturované matné černé vinylové fólie. Na obou bočních stěnách jsou vyvedeny bassreflexové otvory. Na zadní stěně jsou umístěny dva montážní otvory (typ klíčová dírka), které umožňují snadnou instalaci na stěnu a kvalitní šroubovací terminály pro připojení nejen silných holých vodičů, ale i vodičů zakončených banánky nebo vidličkami. Součástí dodávky jsou také 4 výškově stavitelné kovové nožky a krycí mřížka z průzvučné tkaniny.


Dvoupásmová konstrukce inspirovaná legendárními JBL studiovými monitory.



1" (25 mm) hliníkový kopulový výškový reproduktor s patentovanou geometrií zvukovodu High-Definition Imaging (HDI™) byl navržen pro JBL Professional M2 Master Reference Monitor. Tato technologie zlepšuje citlivost výškového reproduktoru a rozptyl v místě výhybky (120 stupňů horizontálně). Výsledkem je lepší prezentace jemných detailů, přesnost, jemnost a realizmus zvukovému projevu.


Šestice 3" (76 mm) středobasových reproduktorů s bílou kuželovou polycelulózovou membránou na pryžovém závěsu je zárukou transparentního podání středového pásma. V kombinaci s vhodným nastavením dělícího kmitočtu výhybky (v tomto případě na 2,5 kHz) to znamená bezchybnou prezentaci a srozumitelnost dialogů i prostorovost zvukové scény.


Parametry

Určeno pro český trh Ano
Frekvenční rozsah 75 - 40 000 Hz
Systém reproduktorů 2-pásmový
Impedance 6 ohmů
Citlivost 90 dB
Barva Černý
Rozměry a hmotnost 74,5 x 16,6 x 10,4 cm, 7,45 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace