Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Coravin Sparkling systém pro perlivá vína

Pomocí CO2 uchová svěží chuť a perlivost otevřené láhve až 4 týdny, Velmi jednoduchá obsluha
Skladem
ks
11 250 Kč
Katalogové číslo: Z00996

Systém na uchování perlivých vín, který je o 100 % lepší než stříbrná lžička

Perlivá vína jsou luxusní a slavnostní nápoj, ale jakmile je láhev jednou otevřená, může být náročné zabránit tomu, aby bublinky vyprchaly. Právě v tomto případě přijde vhod Coravin Sparkling® wine preservation system. Jistě půjdou použít i další postupy, jako například běžné uzávěry na víno, původní korkové nebo plastové zátky, vakuové systémy či dokonce klasická stříbrná lžička. 

Proč tedy zařízení Coravin Sparkling® stojí o třídu výš než tyto ostatní triky?

Zmiňované postupy v lepším případě zabrání dalšímu úniku bublinek z láhve. Ale kde vzít zpátky ty, co nenávratně utečou po otevření láhve a nalévání vína? Na rozdíl od tradičních postupů je zařízení Coravin Sparkling® navrženo tak, aby vaše bublinky v láhvi nejen pomocí speciální, dokonale těsné zátky udrželo, ale i doplnilo z vloženého zásobníku CO2 a víno tak zůstalo šumivé po delší dobu. Kombinace zátky Sparkling Stopper® a Coravin Sparkling® Charger zajišťuje spolehlivé a dlouhodobé řešení konzervace vašeho šumivého vína. Optimální doporučovaná doba na uchovávání bezvadného obsahu je do 2 týdnů, dle druhu vína to ale mohou být až 4 týdny.

Hlavní výhody:

Všestrannost a kompatibilita

Systém Coravin Sparkling® není omezen na konkrétní typy nebo velikosti lahví na šumivé víno. Bezchybně funguje s jakoukoli lahví bublinek, ať už jde o malou láhev, standardní velikost, nebo dokonce láhev magnum.

Další výhodou je, že je kompatibilní také s některými lahvemi piva, což z něj činí univerzální nástroj pro uchování celé řady sycených nápojů.

Pohodlné skladování

S přístrojem Coravin Sparkling® můžete otevřenou láhev bublinek uložit do chladničky i na boku. Zátka zajišťuje těsné uzavření a zabraňuje jakémukoli úniku nebo ztrátě sycení. Můžete tak zachovat chuť i bublinky šampaňského, prosecca nebo dalších šumivých nápojů, aniž byste museli obětovat místo v lednici nebo se obávat rozlití.

Výjimečný servis pro vaše bublinky

Důmyslný systém vstřikování CO2 v přístroji hraje klíčovou roli při udržování perlivosti vašeho šumivého vína. Kontrolovaným vháněním CO2 do láhve doplňuje tlak ztracený při otevření a nalévání vína a účinně tak zachovává bublinky. Výsledek? Každé nalití z láhve si zachovává lahodnou šumivost a živý charakter, díky nimž je šumivé víno tak příjemné. 

Dlouhodobý požitek

Pryč jsou doby, kdy jste byli nuceni dopít láhev bublinek na jedno posezení, abyste neztratili jejich perlivost. Přístroj Coravin Sparkling® vám umožní vychutnat si oblíbené šampaňské, prosecco nebo další šumivé nápoje vlastním tempem. Ať už se jedná o slavnostní přípitek nebo neformální večer, můžete si bez obav nalít skleničku nebo dvě s vědomím, že si zbylé víno zachová svou perlivost a lahodnou chuť po celé týdny.

Pro znalce šampaňského a milovníky šumivých vín je systém Coravin Sparkling® dokonalým nástrojem pro uchování. Díky jedinečné kombinaci patentované zátky Sparkling Stopper® a zařízení Coravin Sparkling® celý systém překonává tradiční zátky na šampaňské tím, že zachovává šumivost, svěží chuť a perlivost po delší dobu. Rozlučte se s promarněnými lahvemi, pořiďte si přístroj Coravin Sparkling® a vychutnejte si bublinky podle svých představ kdykoli si to příležitost žádá.

Jak se s Coravin Sparkling® pracuje?

Po nalití vašeho oblíbeného vína uzavřete jeho láhev zátkou Sparkling Stopper®. Zvedněte uzamykací rukojeť zátky až do odemčené polohy, umístěte zátku na otevřenou láhev a pevně stiskněte uzamykací rukojeť dolů, dokud nebude v jedné rovině s tělem zátky.

Přiložte Coravin Sparkling® Charger na zátku a stiskněte (zatlačte) směrem k láhvi. Na těle přístroje je indikátor, který informuje o dosažení správného tlaku v láhvi a zároveň slouží k indikaci prázdné kapsle s CO2.
Doporučujeme láhev při plnění plynem uložit do ochranného obalu, která je součástí balení, případně do jiného podobného obalu. Zabráníte tak případnému poranění, pokud by láhev byla poškozená, případně vadná z výroby a při tlakování plynem by došlo k jejímu prasknutí.

Takto uzavřenou a naplněnou láhev můžete bez obav uložit k pozdějšímu použití.

Otevření láhve se zátkou Sparkling Stopper® je pak stejně jednoduché. Nejdříve uvolníte tlak v láhvi jednoduchým nakloněním celé zátky. Poté úplně vytáhněte zajišťovací rukojeť směrem nahoru a zátku vyjměte. Při vytahování rukojeti se nezastavujte v polovině, ale zatlačte ji až nahoru.

Abyste zajistili delší životnost, je důležité Coravin Sparkling® Systém pravidelně čistit. Po použití tak přístroj vyčistěte vlhkým hadříkem a nechte oschnout. Nikdy ho ale neponořujte celý do vody. Vniknutí vody do přístroje může způsobit nevratné poškození systému.

Přejeme vám dobrou chuť

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Po všech stránkách super obchod. Jak komunikace, tak i okamžitá expedice zboží. Jsou báječní.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace