Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-7M3K (Alpha 7M3) + SEL-2870

Akční cena Akční cena
24,2MPx 35mm snímač CMOS Exmor R Full-Frame se zpětným osvětlením, Rozsah citlivosti až ISO 51200 (možnost rozšíření až na ISO 50-204800 pro fotografie), Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí se 693 body a automatickým ostřením s detekcí kontrastu se 425 body, Rychlé souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE, Funkce pro záznam videa v rozlišení 4K HDR, Full-Frame objektiv SONY SEL2870 F3.5-5.6/28-70 mm OSS
Skladem
+ dárek pro vás
ks
44 979 Kč
Katalogové číslo: Z01564
Kód výrobce: ILCE7M3KB.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-7M4K + SEL-2870 (Alpha 7M4)

Fotoaparát Sony ILCE-7M4K + SEL-2870 (Alpha 7M4)

Nově vyvinutý 33,0MP plnoformátový obrazový snímač Exmor R CMOS se zpětným osvětlením, Pokročilý obrazový procesor BIONZ XR až s 8násobným výkonem, Spolehlivé funkce automatického ostření, Automatické zaostření na oči lidí, zvířat a ptáků v reálném čase, Vytváření videí s možností záznamu ve formátu 4K 60p, 10 bitů 4:2:2, Pokročilé funkce pro videa, Aktivní režim, kompenzace dechu a asistent automatického zaostřování, Full-Frame objektiv SONY SEL2870 F3.5-5.6/28-70 mm OSS
61 989 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-7M3 (Alpha 7M3), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7M3 (Alpha 7M3), tělo

24,2MPx 35mm snímač CMOS Exmor R Full-Frame se zpětným osvětlením, Rozsah citlivosti až ISO 51200 (možnost rozšíření až na ISO 50-204800 pro fotografie), Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí se 693 body a automatickým ostřením s detekcí kontrastu se 425 body, Rychlé souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE, Funkce pro záznam videa v rozlišení 4K HDR,
39 990 Kč
Akční cena Akční cena
Fotoaparát Sony ILCE-7M4 (Alpha 7M4), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7M4 (Alpha 7M4), tělo

Cashback 2 500 Kč i
Nově vyvinutý 33,0MP plnoformátový obrazový snímač Exmor R CMOS se zpětným osvětlením, Pokročilý obrazový procesor BIONZ XR až s 8násobným výkonem, Spolehlivé funkce automatického ostření, Automatické zaostření na oči lidí, zvířat a ptáků v reálném čase, Vytváření videí s možností záznamu ve formátu 4K 60p, 10 bitů 4:2:2, Pokročilé funkce pro videa, Aktivní režim, kompenzace dechu a asistent automatického zaostřování
57 989 Kč

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty



Dokonalost pro všechny. Vše potřebné.



Zachyťte vrcholné okamžiky díky modelu ILCE7M3, Alpha7 III značky Sony, který je vybaven novým snímačem Full-Frame CMOS se zpětným osvětlením a dalšími inovacemi v oblasti zobrazování, vysokou rychlostí odezvy, snadnou obsluhou a spolehlivou odolností, které vyhovují požadavkům fotografů.






Ovládejte svoji kreativitu



Díky kompaktnímu tělu s vynikajícími možnostmi zobrazení a vysokou rychlostí vám model α7 III poskytne výkon, přesnost a flexibilitu, které vám umožní zachycovat jedinečné okamžiky tak, jak si přejete.






Vykreslení scén v realistických detailech



Nově vyvinutý snímač obrazu se zpětným osvětlením a zdokonalený systém zpracování obrazu splňují různé požadavky na fotografování a poskytují vysoce kvalitní obrazové možnosti, které byste očekávali pouze u fotoaparátu Full-Frame.






Nový snímač, zdokonalený obrazový procesor



Nejnovější technologie zajišťuje ohromující rychlost zpracování. Nová verze 24,2megapixelového snímače Exmor R CMOS nyní nabízí provedení se zpětným osvětlením, je doplněna nejnovějším obrazovým procesorem BIONZ X a přední technologií LSI. Tato kombinace zaručuje dvakrát vyšší rychlost načítání dat a 1,8krát lepší zpracování dat.






Snímač Full-Frame se zpětným osvětlením - vyšší citlivost i rychlost čtení



35mm obrazový snímač CMOS Full-Frame se zpětným osvětlením nabízí vyšší efektivitu při zachycení světla a rozšířené obvody. Díky měděnému vinutí přispívá k rychlejšímu přenosu dat, výstupu dat při velmi vysoké rychlosti a zároveň minimalizuje šum a odhaluje jemné detaily každého snímku.

1) Tradiční konstrukce 2) Konstrukce se zpětným osvětlením a. Povrch přijímající světlo b. Snímač bez mezer na čipu c. Hliníkové vinutí d. Fotodiodový substrát e. Měděné vinutí






Omezení šumu u obrazů s vysokým rozlišením



Rozsah ISO je zvětšen na ISO 100-51200 (lze rozšířit na ISO 50-204800 u fotografií), zatímco technologie pro reprodukci detailů a redukci šumu podle oblasti zachovávají detaily obrazu a redukují šum. Díky výkonu ve středním až vysokém rozsahu citlivosti můžete fotografovat při vysoké citlivosti ISO, aniž by došlo ke zhoršení šumu nebo obrazu.






Jemná gradace od stínu ke zvýraznění



Dynamického rozsahu až přibližně 15 kroků je při nastavení nízké citlivosti dosaženo díky vylepšenému snímači CMOS a obrazovému procesoru, které umožňují jemnou gradaci od stínu ke zvýraznění. Tím získáte svobodu při vytváření kreativních snímků.






Věrná reprodukce barev



Kvalita reprodukce barev se výrazně zlepšila, takže snímané objekty mají přirozenější barvy, které věrné odrážejí skutečné barvy. Odstíny pleti v portrétech, modré nebe na snímcích krajiny a živé odstíny na fotografiích zátiší vypadají velmi realisticky.






Stabilnější snímky s 5osou stabilizací



Nejnovější, vysoce přesná stabilizace využívá stabilizační jednotku, gyrosenzory a algoritmy, aby se dosáhlo rychlostní výhody až 5krokové clony v systému, který kompenzuje pět typů chvění fotoaparátu díky široké škále objektivů a poskytuje vynikající výkon.






14bitový výstup RAW pro bohaté gradace



Pro dosažení plynulejší gradace zpracovávají nejnovější obrazový procesor BIONZ X a přední technologie LSI 16bitové obrazové signály. Tento procesor také umožňuje 14bitový výstup RAW i při snímání v tichém nebo souvislém režimu.

[1]Snímač obrazu [2] Nejnovější rychlá přední technologie LSI [a] 16bitové zpracování obrazu






4D FOCUS – výkon automatického ostření se vyvíjí



Výkon automatického ostření je nyní lepší: optimálně využívá stejná vylepšení automatického ostření jako u modelu α9. Jakmile model α7 III zachytí nepředvídatelně se pohybující objekty, třeba tanečníky, boxery nebo divoká zvířata, jen tak je nepustí z dohledu.






693. Neuvěřitelně vysoký počet bodů AF s fázovou detekcí



Tento fotoaparát obsahuje systém automatického ostření s fázovou detekcí a 693 body, které pokrývají přibližně 93% oblasti snímku a také 425 hustě poskládaných bodů automatického ostření pro detekci kontrastu vylepšujících ostření.

[1] Pokrytí automatické ostření s fázovou detekcí (693 bodů) [2] Pokrytí automatické ostření s detekcí kontrastu (425 bodů)






Až dvakrát rychlejší výkon automatického ostření



Kombinace AF s fázovou detekcí v ohniskové rovině pro vynikající rychlost a sledování a přesného AF s detekcí kontrastu umožňuje důmyslnému rychlému hybridnímu AF značky Sony zachytit rychlé objekty na dokonale ostrých snímcích. Tento systém 2x zvyšuje výkon AF.






Vylepšené sledování automatického ostření pro rychle se pohybující objekty



Výkonné automatické ostření převzaté od modelu α9 umožňuje sledování automatického ostření s vyšší přesností pro souvislé fotografování rychlých akcí. Při rychlejším načítání snímače obrazu lze sledovat i pohyb složitých předmětů a náhlé pohyby lze přesně předvídat, což umožní zachytit rozhodující okamžiky.






Spolehlivé automatické ostření až do jasu EV-3



Pokročilé algoritmy automatického ostření přispívají k větší přesnosti automatického ostření až po tak nízké hladiny světla jako EV-3, což zajistí spolehlivější automatické ostření na tmavých místech.






Automatické ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině podporuje objektivy s bajonetem A



Systém automatického ostření s fázovou detekcí a 693 body nezajišťuje jen pokrytí – nabízí výhody vysokého výkonu při sledování, i když upevníte objektiv s bajonetem A prostřednictvím adaptéru LA-EA3.






AF na oči způsobilo převrat v zachycování portrétů



Model α7 III nyní umožňuje používat automatické zaostření na oči v režimu AF-C pro rychlejší a účinnější sledování očí při fotografování. Snadné udržení optimálního zaostření na pohybující se objekty může zcela změnit vaše portrétní fotografie.






Ovládání ostření na obrazovce



Model α7 III je vybaven funkcí zaostření dotykem a funkcí dotykového panelu, abyste mohli při současném využití hledáčku dotykem prstu intuitivně posouvat zaostřený záběr.






Automatické ostření při zvětšeném zaostření



Když je vybraná oblast ostření v hledáčku/na monitoru zvětšená, použijte pro fotografie automatické ostření a po automatickém zaostření zobrazení zvětšete. Tento postup je ideální pro zaostření na malou plochu a další fotografie s přesným ostřením.






Všestrannější nastavení automatického ostření



Citlivost sledování automatického ostření pro fotografie je možné nastavit v pěti krocích. Oblasti/ body automatického ostření se dají změnit při přepínání mezi orientací na výšku a na šířku. Nastavení bodů ostření lze přiřadit vlastním tlačítkům.






Rychlé souvislé fotografování pro zachycení vrcholných okamžiků



Model α7 III může používat souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE a snímání série snímků rychlostí až 8 sn./s s režimem živého náhledu. Fotoaparát také podporuje tiché snímaní rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE při maximálním rozlišení.






Souvislé fotografování v naprostém tichu



Tento fotoaparát umožňuje potichu snímat rychlostí až 10 sn.,/s se sledováním AF/AE. Při snímání různých scén je ticho zásadní a i ten nejnepatrnější šum může znamenat ztrátu šance na ideální záběr.






Záznam s funkcí proti blikání



Pokud je zjištěno blikání umělého osvětlení, závěrka se nastaví tak, aby minimalizovala možnou nekonzistenci expozice a barev jak na snímcích při krátkých časech expozice, tak i na souvisle pořízených snímcích.






Lepší ovládání při souvislém fotografování



Skupiny snímků pořízených v souvislém režimu si můžete rychle prohlédnout, odstranit nebo k nim přidat ochranu. Můžete přejít do nabídky na obrazovce a změnit nastavení. Při zápisu dat můžete také přehrávat snímky.






Vysoké rozlišení 4K HDR



Mimo nové funkce pro natáčení filmů v úžasném rozlišení 4K prostřednictvím 2,4násobného převzorkování je fotoaparát vybaven novým obrazovým profilem HLG (Hybrid Log-Gamma), který podporuje okamžité zpracování v HDR.






Rozlišení obrazu bez kompromisů



Čtení plného počtu pixelů bez pixel binning ve formátu Full-frame 35mm umožňuje 2,4krát zhustit objem dat nutných pro filmy ve 4K (QFHD: 3 840 x 2 160), přičemž minimalizuje efekt moiré a zubatost okrajů. Také si můžete vybrat formát Full-frame nebo Super 35mm. Záznam ve 4K využívá formát XAVC S při přenosové rychlosti až 100 Mb/s.






Komplexnější kvalita automatického ostření



Hybridní AF s fázovou detekcí v ohniskové rovině a AF s detekcí kontrastu udrží zaostření a spolehlivě sledují objekty v pohybu. Široká oblast AF podobná oblasti pro fotografie je nyní k dispozici i u filmů. Díky omezené rychlosti AF lze dosáhnout efektů pomalého ostření. Celkově byla vylepšena možnost přizpůsobit rychlost odezvy konkrétním scénám.






HLG (Hybrid Log-Gamma) pro okamžité zpracování HDR



Nový obrazový profil HLG podporuje okamžité zpracování HDR. Videa zachycená v obrazovém režimu HLG budou působit realisticky s minimem tmavých stínů a přeexponování, které ničí gradaci a detaily, a to bez gradace barev.

[1] Vysoká flexibilita při jemném ladění obrázků podle potřeby (nutná gradace barev) [2] Okamžitý obrázek ve vysoké kvalitě (gradace barev není nutná)






Podporuje S-Log a zpomalený a zrychlený záznam23



Funkce S-Log vylepšuje gradaci ze stínů do středních tónů a rozšiřuje dynamický rozsah až do 14 kroků. Navíc vybere snímkovou frekvenci od 1 do 120/100 sn./s pro až 60x rychlejší pohyb a 5x pomalejší pohyb.






Spolehlivé funkce a ovládání v kompaktním těle



Model α7 III je vylepšen o rychlé ovládání během fotografování, oslnivě ostré pohledy v hledáčku Tru-Finder, všestrannou možnost připojení, mimořádnou odolnost při fotografování pomocí různých zdrojů napájení a vysokou odolnost proti vlhkosti a prachu.






Delší výdrž baterie umožňuje dosáhnout delších a profesionálnějších záznamů



Model α7 III může využívat baterii NP-FZ100 se zhruba 2,2násobkem kapacity baterie NP-FW50, což na jedno nabití umožňuje nasnímat až přibližně 710 fotografií. Volitelná nabíječka baterií BC-QZ1 nabízí rychlejší nabíjení v porovnání s nabíjením pomocí USB.






Dva sloty na média, podpora UHS-II



Díky dvěma slotům na média, přičemž jeden je kompatibilní s kartou UHS-II pro rychlý zápis dat, dokáže model α7 III provádět současný záznam nebo záznam umožňující změnu úložiště, oddělit data RAW/JPEG a snímky/videa a kopírovat data mezi kartami.






Nabídka My Menu: rychleji k oblíbeným položkám



Do nové nabídky My Menu můžete přiřadit až 30 často používaných položek k okamžitému použití. Můžete vytvořit a přizpůsobit optimální nabídku podle svých potřeb.






Funkce hodnocení



S funkcí hodnocení můžete kdekoli přímo na místě hodnotit pořízené fotografie 1 až 5 hvězdičkami, a to pomocí obrazovky přehrávání, na které se funkce ovládá, pokud má přidělené vlastní tlačítko.






Možnosti připojení pro jednoduché pracovní postupy



Port USB 3.1 Gen 1 je kompatibilní s portem USB Type-C a umožňuje snadný vysokorychlostní dálkový přenos dat do počítače pro manipulaci s velkými obrazovými soubory, které vznikají při fotografování se současným připojením k počítači.






Nová softwarová sada Imaging Edge for Sony



Softwarová sada Imaging Edge zlepší kvalitu obrazu a pracovní postupy a pomůže upravit obrázky ve formátu RAW. Funkce „Remote“: dálkové ovládání fotografování a sledování scény pomocí živého náhledu v počítači. Funkce „Edit“: vyvolávání dat ve formátu RAW do kvalitních fotografií. Funkce „View“: prohlížení, hodnocení a výběr fotografií ze seznamu.



Parametry

Objektiv SEL-2870
Stabilizátor obrazu Pětiosá stabilizace obrazu
Protiprachový systém Ultrazvukový systém a antistatická vrstva
Obrazový procesor BIONZ X
Obrazový snímač 35mm CMOS Exmor®
Citlivost odpovídající ISO 100–51 200
Velikost snímacího čipu 35,6 mm x 23,8 mm
Rozlišení snímacího čipu 24,2 MPx
Ostření auto/manual Ano / Ano
Režimy ostření AF pro jeden snímek (AF-S), Souvislé AF (AF-C), Přímé manuální ostření (DMF), Manuální ostření
Makro režim Ne, je potřeba makro objektiv
Ovládání clony auto/manual Ano/Ano
Vyvážení bílé auto/manual Automatické vyvážení bílé, Denní světlo, Stín, Zataženo, Žárovka, Fluorescentní, Blesk, Teplota barev (2500 až 9900 K) a barevný filtr (G7 až M7: 15 kroků, A7 až B7: 15 kroků), Vlastní, Pod vodou
Rychlost závěrky auto/manual 1/8000 až 30 s
Zonální/bodové ostření Full-Frame, 35 mm: 693 bodů (automatické ostření s fázovou detekcí), režim APS-C s objektivem Full-Frame: 299 bodů (automatické fázové ostření)
Korekce expozice EV -1 až EV 20 (při ekvivalentu ISO 100, s objektivem F2,0)
Režim movie AVCHD 2.0 / mp4 / XAVC S (až 1920 x 1080 / 60p rychlostí 50 Mb/s)
Záznamové medium Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, paměťová karta SD, paměťová karta SDHC™ (splňují standard UHS-I™), paměťová karta SDXC™ (splňují standard UHS-I™)
Formát snímku RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard
Maximální rozlišení 8192 x 1856
Hledáček Elektronický hledáček XGA OLED (barevný), 1,3 cm (typ 0,5)
LCD monitor 3" LCD displej s 2,359 milionu bodů
Výstupové konektory microUSB, microHDMI (typ D)
Patice pro externí blesk Ano, Univerzální patice
Doba provozu/Počet snímků Přibl. 610 snímků (s hledáčkem) / přibl. 710 snímků (s displejem LCD) / Přibl. 115 minut s hledáčkem, přibl. 125 minut s displejem LCD
Akumulátor NP-FZ100
Rozměry (š x v x h ) 126,9 x 95,6 x 73,7 mm
Hmotnost 650 g s baterií
Jiné NFC, Bluetooth
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-FZ100, Držák okuláru, Kabel Micro USB, Krytka patice pro příslušenství, Napájecí adaptér AC AC-UUE12, Popruh přes rameno, Víčko těla, Kryt objektivu, Krytka objektivu, Objektiv SEL2870

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Vysokou kapacita 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh), Kompatibilní s InfoLITHIUM
2 190 Kč
Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
2 222 Kč
Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY307 pro Alpha na 3. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY307 pro Alpha na 3. rok

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 3 roky bez obav z poruchy.
1 417 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Vysokorychlostní přenos až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis) je dostatečně výkonný a efektivní, Rychlostní třída videa V60 a rychlostní třída UHS 3 pro spolehlivý vysokorychlostní záznam videa v rozlišení 4K, Kompatibilní s nástrojem SD Scan Utility značky Sony, který monitoruje a upozorní vás na limit cyklů zápisu karty, Pomocí softwaru File Rescue obnovíte smazané nebo poškozené soubory, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57
6 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
1 489 Kč
Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY407 pro Alpha na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY407 pro Alpha na 3.…

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 4 roky bez obav z poruchy.
1 726 Kč
Grip Sony VG-C3EM pro ILCE-9/7RM3/7M3

Grip Sony VG-C3EM pro ILCE-9/7RM3/7M3

Vertikální grip pro model α 9, Grip je tvarovaný jako tělo α 9 pro jistý úchop, stejně dobrá ovladatelnost na výšku i na šířku, Pojme dvě baterie NP-FZ100, když se baterie vybije, automaticky se začne používat druhá baterie, Baterie vložené do vertikálního gripu můžete nabíjet pomocí portu USB na fotoaparátu, Velmi pevná hořčíková vnější konstrukce, Odolné proti prachu a vlhkosti
7 690 Kč
Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Sbalte si všechno, co potřebujete na celodenní fotografování, Ideální pro uložení fotoaparátu a objektivu, Mějte oddělené příslušenství a osobní věci, Uspořádejte si úložný prostor podle sebe, Navrženo pro fotoaparáty a videokamery Sony, Stylové a praktické
1 190 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace