Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-7RM3A (Alpha 7RM3A), tělo

Obrazový snímač Full-Frame CMOS s rozlišením 42,4MPx, 4K HDR, Vysokorychlostní obrazový procesor BIONZ X (přibl. 2x rychlejší než u ILCER7M2), Rychlé souvislé fotografování až 10 sn./s, 5-ti osá stabilizace, 4D fokus, Rychlé hybridní automatické ostření (fázové ostření / s detekcí kontrastu), 399 bodů, Hybrid AF a AF tracking (přibl. 2x rychlejší než u ILCER7M2), funkce automatického zaostření na oči, Nový multi-selector, AF-ON tlačítko a touch focus pro zaostření pomocí dotyk. displeje, Robustní tělo z hořčíkové slitiny, Wi-Fi, NFC, Bluetooth
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z01567
Kód výrobce: ILCE7RM3AB.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-7RM4A (Alpha 7RM4A), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7RM4A (Alpha 7RM4A), tělo

61,0 MPx 35mm snímač CMOS Exmor R Full-Frame a obrazový procesor BIONZ X, Standardní rozsah ISO 100 – 32 000, Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí, Rychlé souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE, Spolehlivost a pohodlná obsluha podporují profesionální pracovní postupy, 3-letá záruka po registraci
88 888 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-7RM5 (Alpha 7RM5), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7RM5 (Alpha 7RM5), tělo

Cashback 2 000 Kč i
Nově vyvinutý procesor s umělou inteligencí, 61 MPx full-frame snímač CMOS Exmor R se zpětným osvětlením, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Vytváření videí s rozlišením 8K 24p (25p) a 4K 60p (50p), Automatické ostření nové generace s pokročilým rozpoznáváním objektu
108 989 Kč

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty



Skutečná realita a nové světy.



Dosáhněte realističtějšího dojmu s modelem Alpha7R III – tento ideální partner vám nabídne vynikající rychlost, snímání ve vysokém rozlišení, profesionální ovládání a spolehlivý výkon i za náročných podmínek.






Probudí maximální tvořivost



Vítejte v novém světě fotografování, kde je rozlišení, citlivost, dynamický rozsah, rychlost zpracování a odezva při snímání ještě lepší. Model ICE7RM3, A7R III nabízí profesionální ovládání v silném, kompaktním těle, takže získáte větší flexibilitu a v jakékoli situaci pořídíte skvělé snímky. S tak vysokým výkonem, přesností a potenciálem na dosah ruky můžete zaznamenat zcela ojedinělé zážitky.






Zachycení scén s nejmenšími detaily



Systém zpracování obrazu se vylepšil a poskytuje vysoké rozlišení i nízkou úroveň šumu v širším rozpětí ISO. Fotoaparát v každé scéně zachytí atmosféru okolí i texturu detailů.






42,4MP full-frame snímač Exmor R CMOS



Design bez mezery na čipu snímače Exmor R se zpětným osvětlením zvyšuje citlivost na světlo a poskytuje širší dynamický rozsah, i přes vysoké rozlišení 42,4 MP






Výrazně vylepšené zpracování obrazu



Nová přední technologie LSI a zvýšená rychlost zpracování BIONZ X v kombinaci se snímačem Exmor R poskytují u statických snímků dynamický rozsah až 15 kroků při nízké citlivosti ISO, což umožňuje bohatší vyjádření tónů.






Široký standardní rozsah citlivosti ISO 100–32 000



Standardní rozsah citlivosti ISO byl zvětšen na ISO 100–32 000 (možnost rozšíření na ISO 50–102 400) a šum byl zredukován o celý plný krok v polovině rozsahu citlivosti.






14bitový výstup RAW pro bohaté gradace



14bitový výstup formátu RAW obsahuje tónové informace od zvýraznění po stíny a je k dispozici i při snímání v tichém nebo souvislém režimu.

[1] Obrazový snímač [2] Moderní vysokorychlostní přední technologie LSI [3] 16bitové zpracování obrazu






Silný, lehký a spolehlivý design vám otevře nové možnosti



Hledáček Quad-VGA OLED Tru-Finder s vysokým rozlišením se stará o přirozený, vysoce přesný obraz v hledáčku. Funkční výhody elektronického hledáčku, jako je vysoká viditelnost ve tmě a možnost automatického ostření při využití zvětšeného zobrazení, jsou vylepšené tak, aby zajistily účinnou podporu fotografování. Aby byl model A7R III ještě všestrannější, je jeho malé, lehké tělo dostatečně robustní a pevné pro použití v náročných podmínkách.






Souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s



Zachyťte okamžitou akci souvislým fotografováním rychlostí až 10 sn./s s funkcí sledování AF/AE. Při zachycení velkých snímků s rozlišením 42,4 MP je zachována vysoká kvalita obrazu, která je výhodou při kreativním ořezávání.






Souvislé fotografování v naprostém tichu



Tento fotoaparát umožňuje potichu snímat až 10 sn/s se sledováním AF/AE. Při fotografování v přírodě je ticho zásadní a i ten nejnepatrnější hluk může znamenat ztracenou šanci na ideální snímek.






Výrazně vylepšený výkon automatického ostření



Výkon automatického ostření je nyní lepší: původní výkon automatického ostření modelu A9 získal optimální využití, takže jakmile model A7R III zachytí nepředvídatelně se pohybující divoké zvíře, jen tak ho nepustí z dohledu.






Komplexní pokrytí rychlou hybridní funkcí AF



399 bodů automatického ostření s fázovou detekcí pokrývajících přibližně 68% výšky a šířky v oblasti snímku a 425 hustě poskládaných bodů automatického ostření pro detekci kontrastu zajistí lepší ostření, jakého by jinak nebylo možné dosáhnout.






Až 2x (přibl.) citlivější automatického ostření



Díky mnohem citlivějšímu vylepšenému rychlému hybridnímu automatickému ostření je rychlost automatického ostření za nepříznivých světelných podmínek přibližně dvakrát vyšší.






2x lepší sledování automatického ostření



Algoritmus automatického ostření převzatý od modelu A9 zajišťuje dvakrát přesnější6 sledování automatického ostření u souvislého fotografování, a to i v případě komplikovaného či náhlého pohybu.






Spolehlivé automatické ostření až do jasu úrovně EV-3



Pokročilé algoritmy automatického ostření přispívají k větší přesnosti automatického ostření až po tak nízké hladiny světla jako EV-3, což zajistí spolehlivější automatické ostření na tmavých místech.






Neztraťte ani okamžik



Díky novému vícepolohovému voliči, tlačítku AF-ON a funkcím zaostření dotykem je operace ostření rychlá a intuitivní. Se zabudovanými duálními sloty a kompatibilitou s vysokokapacitní dobíjecí baterií NP-FZ100 se model A7R III také postará, abyste nemuseli fotografování tak často přerušovat kvůli výměně baterie a média.






Vyfotografujte souvisle až 76 snímků



Funkcí souvislého snímání zachytíte až 76 komprimovaných snímků RAW nebo JPEG. Budete se moci soustředit na tvorbu série snímků, aniž by vás něco rušilo.






Dva sloty na média, podpora UHS-II



Díky dvěma slotům, včetně jednoho kompatibilního s kartou UHS-II pro rychlý zápis dat, dokáže model A7R III provádět současně záznam nebo záznam umožňující změnu úložiště, oddělit data RAW/JPEG a statické snímky/videa a kopírování dat mezi kartami.






Natáčejte v profesionální délce



Model A7R III může využívat baterii NP-FZ100 se zhruba 2,2násobkem kapacity baterie NP-FW50. Porty USB Type-C a Multi/Micro USB umožňují připojení externích baterií pro prodloužené snímání.






Funkce hodnocení



S funkcí hodnocení můžete kdekoli přímo na místě hodnotit pořízené fotografie 1 až 5 hvězdičkami, a to pomocí obrazovky přehrávání, na které se funkce ovládá, pokud má přidělené vlastní tlačítko.






Seskupené zobrazení pro souvislé snímky



Řadu fotografií pořízených v souvislém režimu lze prohlížet jako skupiny, zobrazení indexu přehrávání je vylepšeno a skupiny souvislých snímků lze naráz vymazat nebo ochránit.






Nabídka My Menu: rychleji k oblíbeným položkám



Do nové nabídky My Menu můžete přiřadit až 30 často používaných položek k okamžitému použití. Můžete vytvořit a přizpůsobit optimální nabídku podle svých potřeb.






Dvojnásobný výkon automatického zaostření na oči



Model A7R III na oči automaticky zaostří dvakrát rychleji a účinněji a dokáže je sledovat i při fotografování portrétu pohybujícího se objektu.






Vylepšená stabilizace obrazu, volnější fotografování



Díky vylepšené pětiosé stabilizaci obrazu ve fotoaparátu se kdykoli, kdy se chcete volně pohybovat a fotografovat, můžete spolehnout na vysoký výkon modelu A7R III ve vysokém rozlišení a praktičnost, abyste se mohli soustředit na objekt bez starostí o to, jak se obraz rozmaže vlivem chvění přístroje






Vylepšená stabilizace obrazu, volnější fotografování



Díky vylepšené pětiosé stabilizaci obrazu ve fotoaparátu se kdykoli, kdy se chcete volně pohybovat a fotografovat, můžete spolehnout na vysoký výkon modelu A7R III ve vysokém rozlišení a praktičnost, abyste se mohli soustředit na objekt bez starostí o to, jak se obraz rozmaže vlivem chvění přístroje.






Rozhraní USB 3.1 pro rychlý přenos dat



Díky tomu je fotografování se současným připojením k počítači přístupné pro bezproblémovou manipulaci s velkými obrazovými soubory RAW, takže můžete rychle prohlédnout snímky na počítači a bez čekání na přenos souborů dále fotografovat.






K dispozici synchronizační konektor



Pro pohodlnou synchronizaci se studiovými blesky a dalším externím osvětlovacím vybavením se dodává standardní synchronizační konektor.






Softwarová sada na zpracování obrázků od Sony



Nová sada obrazových aplikací nabízí špičkovou kvalitu při tvorbě formátu RAW, pohodlné připojení k počítači a efektivní prohlížení/správu.






Capture one express (for Sony)



Capture One Express (for Sony) je bezplatný software pro kvalitní zpracování dat formátu RAW. Software Capture One Pro (for Sony) lze zakoupit pro kompatibilní funkce, jako je místní úprava a fotografování se současným připojením k počítači.






Funkce Pixel Shift Multi Shooting



Nová funkce Pixel Shift Multi Shooting reprodukuje statické snímky, které obsahují realistické detaily, textury, barvy i celkovou atmosféru.






Foťte a natáčejte v rozlišení 4K2 s převzorkováním



Můžete snímat a interně zaznamenávat videa v rozlišení 4K převzorkovaná z dat ekvivalentních rozlišení 5K (15MP) ve formátu Super 35mm. Výsledky jsou neobyčejně krásné a detailní.






Vylepšené rychlé hybridní automatické ostření



Rychlé hybridní automatické ostření pro videa nyní umožňuje automatické ostření na objekty ve stejně široké oblasti, jako je oblast používaná pro fotografie. Systém automatického ostření je plynulý a rychlý i při snímání pohybujících se objektů.






Podpora různých potřeb při produkci HDR



Součástí modelu A7R III je nastavení S-Log pro flexibilní zpracování snímků v postprodukci a HLG pro okamžité zpracování HDR – kombinace, která naplní různé požadavky tvorby HDR.

[1] Vysoká flexibilita při jemném ladění obrázků podle potřeby (nutná gradace barev) [2] Okamžitý obrázek ve vysoké kvalitě (gradace barev není nutná)






HLG (Hybrid Log-Gamma) pro okamžité zpracování HDR



Nový obrazový profil HLG podporuje okamžité zpracování HDR. Videa zachycená v obrazovém režimu HLG budou působit realisticky díky potlačení tmavých stínů nebo přeexponování, bez gradace barev.






Funkce S-Log3 pro dynamický rozsah se 14 kroky



Kromě funkce S-Log2 nabízí model A7R III funkci S-Log3 pro lepší gradaci ze stínů do středních tónů a široký dynamický rozsah s až 14 kroky. Podporováno je rovněž nové nastavení široké palety barev barevného spektra S-Gamut3/S-Gamut3.Cine.

[1] Video Level (%) [2] Relativní kroky od 18 % šedé [A] 18 % šedá [B] 90 % bílá [C] 1300 % 90 % bílá



Parametry

Typ snímače 35mm Full Frame (35.9×24.0mm), Exmor R CMOS sensor
Obrazový procesor BIONZ X
Efektivní pixely 42,4 MPx
Rozlišení fotografií Až 7952 x 5304 (42M) ; režimy kvality snímku JPEG Extra Fine, JPEG Fine, JPEG Standard, RAW, RAW a JPEG, 14bit RAW, nekomprimovaný RAW
Formát záznamu fotografie JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver.2.31, MPF Baseline compliant), RAW (Sony ARW 2.3 format)
Režim záznamu videa Rozlišení až 4K 3840 x 2160 (25p, 100M), záznamové formáty XAVC S, AVCHD verze 2.0; komprese videa XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
Typ objektivu Kompatibilní s bajonetem Sony E-mount
Stabilizace 5-ti osá stabilizace na snímacím čipu ( mechanismus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací, kompenzace závisí na specifikacích objektivu)
Režim snímání AUTO (iAuto), Programovatelná AE (P), Priorita clony (A), Priorita rychlosti závěrky (S), Ruční režim (M); Videozáznam: (Programovatelná AE (P), Priorita clony (A), Priorita rychlosti závěrky (S) / Ruční režim (M)), zpomalený a zrychlený záznam
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu), Full-Frame 35 mm: 399 bodů (automatické ostření s fázovou detekcí)
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C ( souvislé automatické ostření), DMF (přímé manuální ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky Dotykový 7,5 cm (typ 3,0), typ TFT, 1 440 000 bodů, nastavitelný úhel nahoru přibližně 107°, dolů přibližně 41°,ovládání jasu ručně (5 kroků), režim Slunečno, zvětšení zaostření, Zebra, Peaking MF, vodicí mřížka
Hledáček Elektronický hledáček, Quad-VGA OLED (barevný), 1,3 cm (typ 0,5), 3 686 400 bodů, pokrytí záběru 100 %, dioptrická korekce –4,0 až +3,0 m–1, ovládání jasu (hledáček), ovládání teploty barev, výběr obnovovací frekvence hledáčku
Rychlost závěrky 1/8000 až 30 s, režim Bulb
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka (Teplá bílá / Chladná bílá / Denní bílá / Denní světlo), Blesk / Pod vodou / Teplota barev 2500 až 9900 K) a barevný filtr G7 až M7 (57 kroků), A7 až B7 (29 kroků) / Vlastní
Kompatibilní záznamová média SLOT1: Slot pro paměťovou kartu SD (odpovídá normě UHS-I/II), SLOT2: Víceúčelový slot pro paměťovou kartu Memory Stick Duo/SD (odpovídá normě UHS-I)
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie : ISO 100–32000 (čísla ISO od ISO 50 do ISO 102400 lze nastavit jako rozšířený rozsah ISO), AUTO (ISO 100–12800), video: ekvivalent ISO 100-32000, AUTO (ISO 100–12800)
Výdrž baterie Výdrž baterie (fotografie) přibl. 530 snímků (s hledáčkem) / přibl. 650 snímků (s monitorem LCD) (podle normy CIPA); Výdrž baterie (video, skutečná doba záznamu) přibl. 100 min (s hledáčkem) / přibl. 115 min (s monitorem LCD) (podle normy CIPA)
Rozhraní Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (pásmo 2,4 GHz), NFC, Bluetooth, USB-typ C, 3,5mm jack- mikrofon, micro HDMI (typ D), 3,5mm stereofonní mini jack- sluchátka, univerzální patice, synchronizační konektor, konektor pro vertikální grip
Rozměry a hmotnost 126,9 x 95,6 x 73,7mm, 657g ( s baterií a paměťovou kartou)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace