Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-7RM4A (Alpha 7RM4A), tělo

61,0 MPx 35mm snímač CMOS Exmor R Full-Frame a obrazový procesor BIONZ X, Standardní rozsah ISO 100 – 32 000, Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí, Rychlé souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE, Spolehlivost a pohodlná obsluha podporují profesionální pracovní postupy, 3-letá záruka po registraci
Skladem
+ dárek pro vás
ks
88 888 Kč
Katalogové číslo: Z01568
Kód výrobce: ILCE7RM4AB.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-7RM5 (Alpha 7RM5), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7RM5 (Alpha 7RM5), tělo

Cashback 2 000 Kč i
Nově vyvinutý procesor s umělou inteligencí, 61 MPx full-frame snímač CMOS Exmor R se zpětným osvětlením, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Vytváření videí s rozlišením 8K 24p (25p) a 4K 60p (50p), Automatické ostření nové generace s pokročilým rozpoznáváním objektu
108 989 Kč

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty



Další milník



Virtuózní vyjádření. Bezzrcadlový fotoaparát full-frame Alpha7R IV společnosti Sony nabízí lepší fotografický obraz, mimořádné schopnosti kdysi očekávané pouze u středoformátových fotoaparátů a vysokou rychlost v kompaktním těle. Vyšší odolnost a možnost připojení zvýší vaši produktivitu.






Ještě inspirativnější



Vstupte do zcela nového světa fotografického výrazu s nesrovnatelnou kvalitou obrazu a rychlostí zpracování. Nová výkonná funkce řadě ILCE7RM umožňuje ještě pokročilejší konektivitu a lepší spolehlivost vyžadovanou profesionály.






Nevídaná jemnost



61,0MP1 Full-Frame snímač Exmor R CMOS spolu s obrazovým procesorem BIONZ X nabízí nebývalé rozlišení, jemnou gradaci a nízký šum, a tedy zcela nové dimenze detailu přesně tak, jak to profesionální fotografové očekávají. Fotoaparát ?7R IV zachytí atmosféru každé scény a texturu fotografovaných objektů.






61MP full-frame snímač CMOS se zpětným osvětlením



Nově vyvinutý snímač obrazu Exmor R CMOS se pyšní bezkonkurenčním vysokým rozlišením. Design se zpětným osvětlením disponuje i navzdory vysokému počtu pixelů 61 MP vysokou citlivostí a nízkým šumem.






Nejnovější obrazový procesor



Nejnovější obrazový procesor BIONZ X spolupracuje se vstupními obvody s technologií LSI, aby maximalizoval výkon snímače s vysokým rozlišením a dosáhl dynamického rozsahu až 15 kroků při nízké citlivosti.






Široký standardní rozsah citlivosti ISO 100–32000



Kromě vyššího počtu pixelů disponuje fotoaparát ?7R IV nejvyšším standardní citlivostí ISO 32000 a redukuje šum v nízkém a středním rozsahu citlivosti, čímž dosahuje vysoce kvalitních záběrů.






Integrovaná pětiosá optická stabilizace obrazu



Algoritmus vestavěného 5osého stabilizátoru obrazu je optimalizován s cílem co nejvíce vyžít výkon 61,0MP1 snímače obrazu s vysokým rozlišením. Ten plně podporuje fotografování z ruky, jež je efektivní i při 5,5krokové vyšší rychlosti závěrky.






Fotografujte v naprostém tichu



Tiché snímání nabízí nejen výhodu v místech vyžadující ticho. Také brání vibraci, jež způsobuje rozmazání v důsledku chvění fotoaparátu. Závěrka bez vibrací maximálně využívá vysoké rozlišení fotoaparátu ?7R IV a vytváří ostrý a jasný obraz.






Konstrukce omezující rozmazání



V přezkoumaném, novém mechanismu je jednotka závěrky připevněná tak, aby potlačila jemné chvění fotoaparátu. Vylepšené algoritmy stabilizátoru obrazu efektivně redukují rozmazání obrazu, takže vysoké rozlišení fotoaparátu je tedy úspěšně zachováno.






Dálkový ovladač závěrky fotoaparátu



Dálkové ovládání fotoaparátu pomocí volitelného bezdrátového dálkového ovladače (RMT-P1BT) vám umožní efektivně pořizovat snímky bez chvění, které způsobuje stisknutí závěrky. To maximalizuje vysoké rozlišení snímače obrazu.






Hledáček OLED Tru-Finder v rozlišení UXGA s 5,76 milionu bodů



Elektronický hledáček s rozlišením 5,76 milionu bodů má přibližně 1,6krát vyšší rozlišení než model ?7R III. Režim kvality můžete nastavit na „High“, což zaručí přesné a realistické zobrazení a potlačí efekt moiré a zubaté okraje pro lepší koncentraci. Plynulejší obraz s frekvencí 120/100 sn./s usnadňuje sledování pohybujících se objektů.






Nejrychlejší snímání série snímků ve své třídě



Kromě pozoruhodného rozlišení obrazu dokáže fotoaparát ?7R IV s mechanickou závěrkou udržet snímání rychlostí až na 10 sn./s (až 8 sn./s v režimu souvislého snímání s živým náhledem). To vám umožní zachytit rozhodující okamžiky – například pohyb divokých zvířat – plné ostrých detailů díky kvalitě snímání v rozlišení 61 MP.






Praktické rozlišení 26,2 MP s ořezem do formátu APS-C



Díky vynikajícímu rozlišení obrazu zůstane rozlišení vysoké až 26,2 MP dokonce i po ořezu fotografie formátu full-frame do formátu APS-C. Fotoaparát ?7R IV vám tedy proaktivně pomáhá využívat 61megapixelové fotografování ve formátu full-frame, což je výhodné například při fotografování ptáků, kdy fotografie často při úpravě vyžadují oříznutí, aby se zachycený objekt zvětšil.






Široké pokrytí AF



Nový snímač obrazu nabízí široké pokrytí automatického ostření s vysokou hustotou díky 567 bodům automatického ostření s fázovou detekcí (přibližně 99,7 % výšky a 74,0 % šířky). 425 bodů automatického ostření pro detekci kontrastu pro přesné ostření.






Rychlé automatické ostření i přes vyšší rozlišení



Fotoaparát ?7R IV poskytuje automatické ostření dokonce i za tlumeného osvětlení a zachycuje objekty, na které míříte, díky vylepšenému rychlému hybridnímu automatickému ostření – a to i přesto, že dochází ke zpracování velkého množství dat.






Ještě lepší sledování s automatickým ostřením



Více bodů automatického ostření, širší pokrytí snímače automatického ostření a vylepšené algoritmy automatického ostření zlepšují sledování objektu při konzistentním snímání i složitějších nebo náhlých pohybů.






Přesné automatické ostření za slabého osvětlení



Pokročilé algoritmy automatického zaostřování přispívají k přesnosti automatického zaostřování při slabém osvětlení, jako je EV-3. Možnost Priorita zaostření v režimu clony umožňuje přesnější zaostření při slabém osvětlení a při zastavení clony.






Vyfotografujte souvisle až 68 snímků



Vyrovnávací paměť je 1,5krát větší, takže si fotoaparát udržuje rychlost snímání série snímků na přibližně 68 snímcích. Díky režimu snímání APS-C můžete snímat přibližně 3krát více snímků než v režimu full-frame.






Dva sloty na média, oba podporují karty UHS-II



SLOT 1 i SLOT 2 jsou kompatibilní s kartami UHS-I a UHS-II pro rychlý zápis velkého objemu dat. Fotoaparát ?7R IV může současně nebo postupně nahrávat, oddělovat data RAW/JPEG a fotografie/filmy a kopírovat data mezi kartami.






Natáčejte v profesionální délce



Fotoaparát ?7R IV využívá vysokokapacitní baterii NP-FZ100. Pro delší snímání ji zkombinujte s volitelným vertikálním gripem VG-C4EM, který pojme až dvě baterie NP-FZ100, což umožní snímat dvakrát více snímků než samotný fotoaparát ?7R IV.






Sledování v reálném čase s umělou inteligencí



Nová funkce Sledování v reálném čase s umělou inteligencí zvyšuje šance při pořizování náročných snímků. Jednoduše si zvolte objekt, stiskněte do poloviny tlačítko spouště závěrky a spolehněte se na fotoaparát, že objekt začne sledovat. Pokud je objektem člověk, fotoaparát ?7R IV díky funkci Priorita obličeje/očí při AF plynule střídá mezi sledováním obličeje a očí.






Základ funkce Sledování v reálném čase



Originální technologie a algoritmus umělé inteligence společnosti Sony, který rozpoznává objekt, zpracovává v reálném čase ohromný objem dat zachycených snímačem obrazu a jeho okamžité změny sleduje s vysokou přesností. K vysoce přesnému rozpoznávání objektu využívá informace o barvě, struktuře, vzdálenosti objektu, lidské tváři a oku.

(1) Obličej [AI] (2) Oko [AI] (3) Barva (4) Vzor (5) Vzdálenost (6) Zpracování v reálném čase






Funkce AF na oči v reálném čase se sledováním očí zvířat



Fotoaparát ?7R IV díky zlepšenému algoritmu podporuje kromě sledování lidských očí i ta zvířecí, což umožňuje jejich rychlou automatickou detekci a sledování. Podpora sledování očí zvířat značně zvýší úspěšnost fotografování zvířat v divočině či oblíbených domácích mazlíčků, pokud se v zorném poli objeví překážka nebo se často mění horizontální/vertikální orientace fotoaparátu.






Evoluční automatické ostření na oči v reálném čase



Funkce Automatické zaostření na oči v reálném čase představuje evoluci v pořizování portrétů. Tato technologie podporuje umělou inteligenci a nabízí jak přesné detekování a sledování očí, tak zaostření na obličej objektu i při pohybu. Fotograf se tak může soustředit na kompozici a efektivnější pracovní postup a vyrovnat se profesionálům.






Okamžité zaostření očí



Pokud je zapnutá funkce Priorita obličeje/očí při AF, jednoduše stiskněte do poloviny spoušť a tlačítko AF-ON nebo vlastní přiřazené tlačítko. Fotoaparát se postará o zaostření na oko objektu.






Výběr pravého/levého oka podle situace



Nyní si pomocí vlastního tlačítka můžete dokonce vybrat konkrétní oko – levé, nebo pravé – a to jak před fotografováním, tak i během něj. Díky výběru oka se můžete soustředit na kompozici, osvětlení a další detaily.






Funguje se Sledováním v reálném čase pro poutavé portréty



Funkci Automatické zaostření na oči v reálném čase můžete dokonce kombinovat s funkcí Sledování v reálném čase11. Tato kombinace reaguje na dynamický pohyb objektu a zajišťuje přesné sledování, abyste portréty mohli pořizovat v klidu.






Efektivnější pracovní proces
Bezdrátové a kabelové řešení pro náročné profesionály



Fotoaparát ?7R IV podporuje různé funkce dálkového ovládání pomocí počítače a různé způsoby přenosu dat, včetně připojení Wi-Fi v pásmu 5 GHz. Využijte naplno více možností a pohodlí dálkového ovládání a zálohování dat.






Propojené fotografování pro flexibilní nastavení



Využijte funkci PC Remote k ovládání fotoaparátu ?7R IV či přenosu dat do počítače pomocí „dálkové“ aplikace Imaging Edge (ver. 2.0 nebo vyšší). Pro větší flexibilitu při fotografování je k dispozici rychlejší připojení Wi-Fi v pásmu 5 GHz.






Funkce PC Remote s připojením přes rozhraní USB



Využijte port USB 3.2 Gen 1 kompatibilní s rozhraním USB C k rychlejšímu přenosu pomocí nového algoritmu pro fotografování pomocí funkce PC Remote s kabelovým připojením. Přenášejte velké nekomprimované snímky RAW bez přerušení pracovního procesu.






Podpora přenosu FTP na pozadí



Fotoaparát ?7R IV podporuje přenos FTP na pozadí během fotografování i po něm, a uspokojí tak potřeby rychlého dodání snímků JPEG a RAW. Předem lze přiřadit až devět FTP serverů.






Pro plnohodnotné fotografování s bleskem



Nízká prodleva po uvolnění spouště umožňuje plynulé fotografování s bleskem se sériovým snímáním rychlostí až 10 sn./s. Pro větší všestrannost zvolte pomalou synchronizaci nebo synchronizaci zadní lamely s bezdrátově připojeným bleskem.






Standardní synchronizační terminál



Standardní synchronizační terminál umožňuje pohodlnou synchronizaci se studiovými blesky či jiným osvětlovacím zařízením s cílem dosáhnout požadované nastavení při ateliérovém fotografování.






Funkce Remote, Viewer a Edit aplikace Imaging Edge™



Vylepšete své fotografie díky aplikacím Imaging Edge. Funkce „Remote“ pro ovládání a sledování snímání na počítačové obrazovce. Funkce „Viewer“ pro prohlížení, hodnocení a výběr fotografie z knihoven snímků. Funkce „Edit“ pro vyvolávání dat ve formátu RAW do kvalitních fotografií.






Capture one express (for Sony)



Capture One Express (for Sony) je bezplatný software pro úpravu, který umožňuje vyvolávání z formátu RAW, správu a nástroje pro editaci. Placený software Capture One Pro (for Sony) nabízí více nástrojů pro editaci a funkci propojeného fotografování.






Jiný rozměr věrnosti
Nyní podporuje skládání 16 snímků s funkcí Pixel Shift Multi Shooting



Tato obnovená funkce posouvá snímač v krocích po jednom a půl pixelu v naprogramovaném pořadí, aby zachytil 16 snímků složených do jednoho vysoce přesného obrazu s rozlišením cca 240,8 MP z původních dat o velikosti cca 963,2 MP (ekvivalent). Statické snímky architektury, umění apod. se reprodukují s živoucími detaily, texturami, barvami, atmosférou, nastavením, 3D realismem a úchvatnou věrností.






Nastavení Save/Load (Uložit/Načíst)



Nově přidaná funkce Save/Load Settings (Uložit/Načíst nastavení) umožňuje uložit nastavení fotoaparátu na paměťovou kartu SD, a z této karty je pak načíst pro snadné sdílení s jinými fotoaparáty podle potřeby.






Efektivní výběr snímků



Použijte hned na místě hodnocení hvězdičkami a ochranu snímků pomocí displeje pro přehrávání snímků. Jako další vymoženost je přidána možnost přeskakovat každých 10/100 fotografií a hodnotit skupinu souvislých snímků.






Vylepšené rozhraní nápovědy



Ilustrace vlastních klíčových nastavení umožňuje snadnější porozumění jejich použití. Mezi kartami nabídky lze navíc přepínat jednou rukou pomocí předního voliče nebo tlačítka Fn.






Film ve vysokém rozlišení 4K



Pro záznam videa v rozlišení 4K lze vybrat formáty full-frame a Super 35. Režim Super 35mm může zkomprimovat cca 2,4krát více dat, než rozlišení 4K vyžaduje (QFHD: 3840 x 2160), a výsledkem je vysoce detailní rozlišení 4K s minimálním efektem moaré a zubatými okraji. Pokročilý systém zpracování obrazu v obou režimech přináší přesnější odstíny pokožky i jemnější gradace jasu.






S-Log3 a HLG pro široký dynamický rozsah



Kromě funkce S-Log2 nabízí fotoaparát ?7R IV funkci S-Log3 pro lepší gradaci ze stínů do středních tónů a širokého dynamického rozsahu s až 14 kroky a podporuje barevné spektrum S-Gamut3/S-Gamut3.Cine. Obrazový profil HLG (Hybrid Log-Gamma) nabízí zpracování HDR. Nasnímané filmy vypadají realisticky – žádné matné stíny nebo přesvícené části.

[1] Vysoká flexibilita při jemném ladění obrázků podle potřeby (nutná gradace barev)
[2] Okamžitý obrázek ve vysoké kvalitě (gradace barev není nutná)






Spolehlivá funkce AF Tracking pro úchvatné filmy



S funkcí Fast Hybrid AF uspokojíte požadavky na automatické ostření při natáčení ve 4K. Vysoká rychlost, přesnost a výkon umožňují plynulé natáčení s automatickým zaostřováním. Citlivost funkce AF Tracking lze nastavit pro stálé zaostření.






Funkce Automatické zaostření na oči při natáčení



Funkce Automatické zaostření na oči nově podporuje záznam videa tím, že detekuje oči objektu a jedno z nich nepřetržitě sleduje. Fotoaparát ?7R IV přesně zaostřuje na oči, takže se můžete soustředit na kompozici.






Funkce Sledování dotykem pro nepřetržité sledování



Při natáčení se dotkněte objektu na LCD monitoru. Fotoaparát ?7R IV začne sledovat objekt pomocí funkce Sledování dotykem. Pokud fotoaparát ?7R IV detekuje lidské oko, aktivuje se funkce Sledování v reálném čase, která začne oko také sledovat.






Digitální zvukové rozhraní na záznam čistého zvuku



Digitální zvukové rozhraní vylepšuje univerzální patice (patice MI). Použijte nový mikrofon ECM-B1M typu „shotgun“ nebo novou sadu adaptéru XLR a zaznamenávejte vysoce kvalitní, téměř bezztrátový zvuk.



Parametry

Typ snímače 35mm Full Frame (35,7 x 23,8 mm), Exmor R CMOS sensor
Obrazový procesor BIONZ X
Efektivní pixely 61,0 MPx
Rozlišení fotografií Až 9504 x 6336 (60 MP) ; režimy kvality snímku RAW, RAW a JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)
Formát záznamu fotografie Kompatibilní s formátem JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.3.1, MPF Baseline), RAW (formát Sony ARW 2.3)
Režim záznamu videa Rozlišení až 4K 3840 x 2160 (25p, 100M), záznamové formáty XAVC S, AVCHD verze 2.0; XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC / H.264
Typ objektivu Kompatibilní s bajonetem Sony E-mount
Stabilizace 5-ti osá stabilizace na snímacím čipu ( mechanismus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací, kompenzace závisí na specifikacích objektivu)
Režim snímání AUTO (iAuto), Programovatelná AE (P), Priorita clony (A), Priorita rychlosti závěrky (S), Ruční režim (M), Videozáznam (Programovatelná AE (P), Priorita clony (A), Priorita rychlosti závěrky (S) / Ruční režim (M)), Zpomalený a zrychlený záznam
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu), Full-Frame 35 mm: 399 bodů (automatické ostření s fázovou detekcí)
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky Dotykový 7,5 cm (typ 3,0), typ TFT, 1 440 000 bodů, nastavitelný úhel nahoru přibližně 107°, dolů přibližně 41°,ovládání jasu ručně (5 kroků), režim Slunečno, zvětšení zaostření, Zebra, Peaking MF, vodicí mřížka
Hledáček Elektronický hledáček UXGA OLED (barevný) typu 0,5 (1,3 cm), 5 760 000 bodů, ovládání jasu Automatický/Ruční (5 kroků mezi -2 a +2), ovládání teploty barev Ruční (5 kroků), 100% pokrytí záběru, zvětšení 0,78x, dioptrická korekce -4,0 až +3,0 m
Rychlost závěrky 1/8000 až 30 s, režim Bulb
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka (Teplá bílá / Chladná bílá / Denní bílá / Denní světlo), Blesk / Pod vodou / Teplota barev 2500 až 9900 K a barevný filtr G7 až M7 (57 kroků), A7 až B7 (29 kroků) / Vlastní
Kompatibilní záznamová média SLOT1: Slot pro paměťovou kartu SD (odpovídá normě UHS-I/II), SLOT2: Slot pro paměťovou kartu SD (odpovídá normě UHS-I/II)
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 100–32000 (hodnoty ISO 50–102400 lze nastavit jako rozšířený rozsah ISO), AUTO (ISO 100–12800, volitelný dolní a horní limit), videa: ekvivalent ISO 100-32000, automatický režim (ISO 100-12800, volitelný dolní a horní limit)
Výdrž baterie Výdrž baterie (fotografie) přibl. 530 snímků (s hledáčkem) / přibl. 670 snímků (s monitorem LCD) (podle normy CIPA); Výdrž baterie (video, skutečná doba záznamu) přibl. 90 min (s hledáčkem) / přibl. 105 min (s monitorem LCD) (podle normy CIPA)
Rozhraní Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (pásmo 2,4 GHz), NFC, Bluetooth, USB-typ C, 3,5mm jack- mikrofon, micro HDMI (typ D), 3,5mm stereofonní mini jack- sluchátka, univerzální patice, synchronizační konektor, konektor pro vertikální grip
Obsah balení Napájecí kabel, dobíjecí baterie NP-FZ100, chránič kabelu, nabíječka baterií BC-QZ1, popruh přes rameno, víčko těla, krytka patice pro příslušenství, držák okuláru, kabel USB-C
Rozměry a hmotnost 128,9 mm x 96,4 mm x 77,5 mm, 665g ( s baterií a peměťovou kartou)

Vhodné příslušenství

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY507 pro FOTO/VIDEO na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY507 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 5 let bez obav z poruchy.
2 700 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY307 pro FOTO/VIDEO na 3. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY307 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 3 roky bez obav z poruchy.
1 600 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
2 222 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Vysokorychlostní přenos až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis) je dostatečně výkonný a efektivní, Rychlostní třída videa V60 a rychlostní třída UHS 3 pro spolehlivý vysokorychlostní záznam videa v rozlišení 4K, Kompatibilní s nástrojem SD Scan Utility značky Sony, který monitoruje a upozorní vás na limit cyklů zápisu karty, Pomocí softwaru File Rescue obnovíte smazané nebo poškozené soubory, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57
6 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
1 489 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro FOTO/VIDEO na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 4 roky bez obav z poruchy.
2 150 Kč
Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Sbalte si všechno, co potřebujete na celodenní fotografování, Ideální pro uložení fotoaparátu a objektivu, Mějte oddělené příslušenství a osobní věci, Uspořádejte si úložný prostor podle sebe, Navrženo pro fotoaparáty a videokamery Sony, Stylové a praktické
1 190 Kč
Bezdrátový mikrofon Sony  ECM-W3 pro 2 osoby

Bezdrátový mikrofon Sony ECM-W3 pro 2 osoby

Digitální nahrávání vysoce kvalitního zvuku, Vynikající digitální dvoukanálový přenos zvuku, Pohodlné použití bez kabelů díky bezdrátovému přenosu a patici Multi Interface (MI) Shoe, Kompaktní, lehký, snadno přenosný a ideální ke vlogování a rozhovorům, Flexibilita díky mnoha typům připojení
11 990 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychlé jednání, dobře zabalený, špičkový produkt, přijatelná cena

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace