Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-7RM5 (Alpha 7RM5), tělo

Nově vyvinutý procesor s umělou inteligencí, 61 MPx full-frame snímač CMOS Exmor R se zpětným osvětlením, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Vytváření videí s rozlišením 8K 24p (25p) a 4K 60p (50p), Automatické ostření nové generace s pokročilým rozpoznáváním objektu
Skladem
+ dárek pro vás
ks
108 989 Kč
Katalogové číslo: Z01569
Kód výrobce: ILCE7RM5B.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-7RM4A (Alpha 7RM4A), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-7RM4A (Alpha 7RM4A), tělo

61,0 MPx 35mm snímač CMOS Exmor R Full-Frame a obrazový procesor BIONZ X, Standardní rozsah ISO 100 – 32 000, Rychlé hybridní automatické ostření s fázovou detekcí, Rychlé souvislé snímání rychlostí až 10 sn./s se sledováním AF/AE, Spolehlivost a pohodlná obsluha podporují profesionální pracovní postupy, 3-letá záruka po registraci
88 888 Kč



Nově vyvinutý procesor s umělou inteligencí
Úplně nová úroveň inteligentních fotoaparátů



Špičkové zpracování pomocí umělé inteligence využívá detailní informace o lidských formách a pozicích, a dramaticky tak zlepšuje přesnost rozpoznání objektů a plně využívá možnosti rozlišení. Rozpoznávání objektů teď navíc zahrnuje řadu dalších typů objektů, jako jsou vozidla nebo hmyz.






Procesor s umělou inteligencí pro lepší rozpoznávání objektů



Model Alpha7R V je vybaven procesorem s umělou inteligencí speciálně navrženým na zpracování obrovského množství dat. Umožňuje přesnější rozpoznávání objektů a širší škálu typů objektů.






Odhad lidského postoje



Fotoaparát ?7R V využívá data o formě objektu k rozpoznání pohybu a dokáže asi o 60 % lépe rozpoznat lidské oko. Odhad lidského postoje využívá naučené lidské formy a pozice nejen k rozpoznání očí, ale i postavení celého těla a hlavy s vysokou přesností, díky čemuž se změří na a sleduje i objekt, který je od fotoaparátu odvrácený nebo má na sobě masku.






Rozpoznávání širší škály objektů



Kromě lidí, zvířat a ptáků fotoaparát nyní rozpozná také hmyz, auta, vlaky a letadla, čímž nabízí ještě větší flexibilitu a spolehlivost při fotografování i pořizování videí. V nastavení lidé/zvířata/ptáci jsou nyní vedle očí (automatické ostření na oči v reálném čase) rozpoznány i hlavy a těla.






Přesnější řízení vyvážení bílé



Funkce AWB se u modelu ILCE7RM5 vyvíjela společně s jeho umělou inteligencí. Kromě "snímače viditelného + IR světla" umístěného na přední straně těla slouží k lepšímu vyvážení bílé barvy v obtížných světelných podmínkách, kdy se objekt nachází například ve stínu, i procesor s umělou inteligencí.






Nová definice vysokého rozlišení



Výstup 35mm obrazového snímače Exmor R CMOS typu full-frame se zpětným osvětlením a přibližně 61,0 mil. efektivních pixelů je v reálném čase co nejkomplexněji zpracováván obrazovým procesorem BIONZ XR, aby zachytil dechberoucí detail jak ve videu, tak na fotografii.






35mm snímač obrazu Full-Frame s 61,0 efektivními megapixely



Snímač je vybaven technologiemi snímačů obrazu od společnosti Sony s efektivní redukcí šumu díky struktuře se zpětným osvětlením, provedení bez mezer na čipu, vrstvě AR (antireflexní těsnící sklo) a vyloučení optické dolní pásmové propusti.






Snímek obrazového procesoru BIONZ XR



Díky osminásobnému výkonu ve srovnání s předchozím modelem dokáže nový procesor BIONZ XR zpracovat ohromné množství obrazových dat a zároveň minimalizuje latenci a významně zlepšuje výkon fotoaparátu při zpracovávání filmů a fotografií.






Konzistentně přesná expozice a barva



Nejnovější procesor BIONZ XR umožňuje ještě lepší ovládání expozice a přesnější reprodukci barev. Nový algoritmus s využitím umělé inteligence dokáže rozpoznat pokožku tváře a podle potřeby upravit expozici při video záznamu i během focení.






Volitelná velikost snímků a kvalita obrazu RAW



Fotoaparát ?7R V nyní podporuje bezdrátový formát RAW, ve třech volitelných velikostech pixelů – L (60M), M (26M), a S (15M). Velikosti M a S nabízí kvůli zjednodušení postprodukce stejné rozlišení v zorném poli full-frame i APS-C.






Pětiosá optická stabilizace v těle fotoaparátu



Upgradovaný model ?7R V je první model řady ?, který nabízí až 8 kroků stabilizace přímo v těle. To zajišťuje efektivní stabilizaci u snímků interiérů nebo nočních scén s dlouhým expozičním časem, kde je vhodnější se vyhnout zvýšené citlivosti.

[1] Otáčení kolem osy Y [2] Otáčení kolem osy Z [3] Otáčení kolem osy X






Přesná kompenzace na úrovni jednotlivých pixelů



Nový algoritmus stabilizace zajišťuje přesnou detekci a kontrolu na úrovni jednotlivých pixelů, protože plně využívá rozlišení snímače s 61,0 megapixely, a rozzáří tak i ty nejjemnější detaily objektu.






Tvůrčí vzhled podporuje rozmanitá vyjádření



Funkce kreativního vzhledu poskytuje 10 předvoleb, které lze použít v neupravené nebo upravené podobě k vytváření různých „vzhledů“, které mohou tvůrcům pomoci jemně doladit náladu fotografií či videí přímo ve fotoaparátu.






Pixel Shift Multi Shooting reaguje na měnící se podmínky



Funkce Pixel Shift Multi Shooting využívá integrovaného systému optické stabilizace obrazu. Až 16 snímků lze složit do jednoho obrazu. Snímky se nejdříve zachytí a poté složí v počítači. Výsledkem je jeden obrázek s mimořádným rozlišením. O skládání se stará počítačový software, který detekuje a kompenzuje i ty nejmenší pohyby na úrovni jednotlivých pixelů.






Automatické zaostření v reálném čase



Sytém automatického ostření modelu ?7R V přináší vylepšený celkový výkon především díky vylepšením v rozpoznání objektů. Technologie Deep learning podporuje rozpoznávání s automatickým ostřením v reálném čase stejně jako spolehlivější sledování v reálném čase s podporou výkonného rychlého hybridního ostření v širší oblasti.






Rychlejší a přesnější automatické ostření



Ohromný výkon nového procesoru BIONZ XR a vylepšené algoritmy dosahují značně vylepšeného výkonu automatického ostření. Až 693 bodů fázové detekce v husté síti pokrývá přibližně 79 % plochy snímku.






Automatické ostření při špatném světle (EV -4)



Algoritmy automatického ostření umožňují vysokou přesnost i při špatném světle až do -4 EV v režimu AF-S. Model ?7R V má také režim Focus Priority, který zajišťuje spolehlivé automatické zaostřování za slabého osvětlení nebo s menší clonou.






Fotografování až 583 komprimovaných snímků RAW při 10 sn./s



Souvislé fotografování až při 10 sn./s s kompletním sledováním AF/AE díky mechanické nebo elektronické závěrce. Při této rychlosti dokáže fotoaparát pořídit až 583 komprimovaných snímků RAW.






Stupňujte zaostření, zachyťte nejlepší snímky



Fotoaparát automaticky pořídí až 299 snímků s postupně posunutým bodem ostření v intervalech a sekvencích stanovených uživatelem. Vyberte si dokonalý snímek, nebo jich několik upravte v postprodukci a získejte složený snímek s neuvěřitelnou hloubkou ostrosti.






Potlačení blikání



Blikání umělého osvětlení lze efektivně potlačit funkcemi "Anti-flicker shoot (Snímání bez blikání)" u snímků nebo "Var Shutter" (Variabilní závěrka), která vyladí expoziční čas tak, aby se vyrovnal tempu blikání jak u snímků, tak videí.






Nepřetržité ostření DMF



Při fotografování snímků s automatickým ostřením AF-C nebo AF-S lze okamžitě přepnout na manuální ostření pouhým otočením ostřícího kroužku. To zjednodušuje přepínání ostření na jiný objekt za pochodu.






Nahrávání videozáznamů ve vysoké kvalitě 8K



Formát XAVC HS umožňuje fotoaparátem nahrávat vysoce kvalitní záznam ve vysokém rozlišení 8K (7680 x 4320) 24p (25p) s efektivní kompresí HEVC/H.265, což dává prostor nejlepším vlastnostem objektivů společnosti Sony a plně využívá rozlišení snímače a odečtu plného počtu pixelů. Věrně zachycuje i ty nejjemnější detaily objektu.






Výjimečný záznam videa v rozlišení 4K 60p(50p)



K záznamu videí v rozlišení 4K lze vybrat formáty Full-Frame a Super 35mm. Čtení plného počtu pixelů bez nutnosti slučování pixelů ve formátu Super 35mm umožňuje převzorkovat filmy v rozlišení 4K přibližně 2,6krát. Podporovány jsou formáty XAVC S-I (All-Intra) nebo XAVC HS s 10bitovým vzorkováním barev 4:2:2.






Expresivní styl S-Cinetone



Na základě technologií získaných vývojem kamer CineAlta, jako je osvědčený model VENICE, poskytuje styl S-Cinetone přirozené střední tóny, které jsou nezbytné pro zdravě vypadající tón pleti, a navíc jemné barvy a nádherně vysoký jas.






Křivka gamma S-Log3 s více než 14 kroky šířky



Křivka gamma S-Log3 zdůrazňuje charakteristiky gradace od stínů po střední šedou (18% šedá), čímž dosahuje rozsahu více než 14 kroků šířky, a umožňuje tak efektivní úpravy.






Sledování v reálném čase pro videa



Díky vylepšením rozpoznávání objektů je teď sledování v reálném čase ještě lepší, protože automaticky sleduje zadané objekty s přesným zaostřením, včetně zaostření na oči.






Aktivní režim pro stabilnější filmový obraz



Aktivní režim stabilizuje obraz při pořizování videí z ruky. Kromě integrované stabilizace fotoaparátu spolupracují kompatibilní objektivy s vestavěnou stabilizací obrazu s fotoaparátem pro vysoce efektivní ovládání, které umožňuje pořizování záběrů z ruky i teleobjektivem.






Kompenzace dýchání pro konzistentní úhel pohledu



Kompenzace dýchání využívá při natáčení videa technologii zoomu s čistým obrazem, která potlačuje změny v důsledku posunu pozice ostření a přináší tak jednotný zorný úhel. Metadata dýchání lze také využít v postprodukci.






Komplexní video nástroje



Fotoaparát ?7R V disponuje video nástroji, např. rámečkem na displeji při nahrávání, dále flexibilním expoziční režim, úpravou vyvážení bílé během nahrávání, novými značkami poměrů pro snímkové značky a samospouští záznamu videa.






Nový čtyřosý monitor LCD, který lze naklopit pod mnoha úhly



Nově vyvinutý čtyřosý monitor společnosti Sony, který lze naklopit pod mnoha úhly je kombinací výhod klasického naklápěcího monitoru a flexibility bočního otevírání. Neomezené možnosti horizontálního i vertikálního nastavení úhlů poskytují při pořizování záběrů větší tvůrčí svobodu.






Panel LCD typu 3.2 s vysokým rozlišením



LCD monitor modelu ?7R V má poměr stran 3:2 s 2,1 miliony bodů, ovládání dotykem a široký barevný gamut (odpovídá DCI-P3). Venkovní režim zaručuje zřetelnou viditelnost i v jasně osvětleném venkovním prostředí.






Hledáček QXGA s nejvyšším rozlišením ve své třídě



Elektronický hledáček OLED s 9,44 miliony bodů nabízí 1,6krát lepší rozlišení, světový rekord v podobě 0,90násobného zvětšení hledáčku, 41° úhlopříčné zorné pole a volitelné nastavení 120 sn./s pro minimální rozmazání pohybem.






Dva mediální sloty na karty CFexpress typu A



Dva sloty pro média fotoaparátu ?7R V podporují paměťové karty CFexpress typu A i karty UHS-I a UHS-II SDXC/SDHC. Díky možnostem rychlého zápisu karet typu A lze bez stresu zpracovat ohromný objem dat. K dispozici jsou samostatné režimy k současnému záznamu a záznamu se změnou úložiště.






Speciální volič pro Fotografie/Video/S&Q



Volič pro fotografie/videa/S&Q umožňuje rychlý nezávislý výběr a nejužitečnější nastavení fotografování každého režimu je tak snadno dostupné.






Dotykové ovládání při fotografování a přehrávání



Funkce zaostření dotykem, sledování dotykem a dotyková závěrka můžou být aktivovány postupně stisknutím ikony na displeji snímání. Během přehrávání lze obrázky vybrat dotykem.






Rychlá Wi-Fi pro připojení PC a FTP přenosy do smartphonu



Vestavěné připojení Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) umožňuje komunikaci v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz s podporou 2x2 MIMO, která zajišťuje stabilní přenos dat a spolehlivou komunikaci.






UVC/UAC pro vysoce kvalitní používání webových kamer



Pomocí smartphonu nebo PC, které jsou kompatibilní s UVC/UAC přes rozhraní USB, je možné snadno streamovat v rozlišení 4K, takže model ?7R V poslouží i jako webová kamera s vysokým rozlišením.






Efektivní rozptyl tepla pro delší nahrávání



Fotoaparát jsme zcela přepracovali tak, aby se v něm efektivně rozptylovalo teplo a nedocházelo k přehřívání. 10bitový záznam 4:2:0 videa ve formátu 8K 24p (25p) lze souvisle pořizovat zhruba 30 minut.






Vysoce spolehlivý v náročných pracovních podmínkách



Pro ještě větší odolnost jsou všechny spoje, tlačítka i kryt prostoru pro baterie opatřeny těsněním. Pečlivě navržené tlačítko pro uzamčení objektivu a těsnění kolem bajonetu také zvyšuje odolnost proti prachu a vlhkosti.






Nový systém zvyšuje efektivitu odstraňování prachu



Díky ultrasonickému měniči osciluje filtr v přední části snímače frekvencí více než 70 000 cyklů za sekundu, čímž ze svého povrchu odstraňuje prach a nečistoty. Dále je k dispozici také zavření závěrky po vypnutí napájení, aby závěrka zůstala při výměně objektivu zavřená.






Imaging Edge Desktop



Vylepšete své fotografie s aplikacemi Imaging Edge. Pomocí „Remote“ ovládejte a sledujte snímání živě na počítači. „Viewer“ slouží k zobrazení náhledu, hodnocení a výběru fotografií z knihoven snímků a „Edit“ umožňuje zpracovávat data RAW a vytvářet kvalitní fotografie k dodání.



Parametry

Typ snímače 35mm snímač CMOS Exmor R typu Full-Frame (35,7 x 23,8 mm)
Obrazový procesor BIONZ X
Efektivní pixely 61,0 MPx
Rozlišení fotografií Až 9504 x 6336 (60 MP) ; RAW (komprimovaný / bezztrátově komprimovaný (L/M/S) / nekomprimovaný), JPEG (Extra Fine / Fine / Standard / Light), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (Extra Fine / Fine / Standard / Light), RAW a JPEG, RAW a HEIF
Formát záznamu fotografie Kompatibilní s formátem JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.32, kompatibilní s MPF Baseline), HEIF (kompatibilní s formátem MPEG-A MIAF), RAW (kompatibilní s formátem Sony ARW 4.0)
Režim záznamu videa Rozlišení až 8K 7 680 x 4 320 25p (400 Mb/s / 200 Mb/s), záznamové formáty XAVC S, XAVC HS
Typ objektivu Kompatibilní s bajonetem Sony E-mount
Stabilizace Mechanismus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací (kompenzace závisí na specifikacích objektivu), 8,0 kroků (na základě standardu CIPA. Pouze otřesy na osách X a Y S připevněným objektivem FE 50mm F1.2 GM. Dlouhá expozice NR vypnuta.)
Režim snímání AUTO (inteligentní automatický režim), programovatelná AE (P), priorita clony (A), priorita rychlosti závěrky (S), manuální režim (M), video (programovatelná AE (P) / priorita clony (A) / priorita rychlosti závěrky (S) / manuální režim (M) / režim fl
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu)
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky 8,0 cm (typ 3,2), typ TFT, 2 095 104 bodů, ovládání jasu ručně (5 kroků mezi -2 a +2), režim Slunečno, úhly otevření (přibl.): nahoru 98°, dolů 40°, do strany 180°, otočení 270°, zvětšení pro zaostření (35mm Full-Frame: 4,7x / 9,3x, APS-C: 3,1x / 6,1
Hledáček Elektronický hledáček (Quad-XGA OLED), 1,6 cm (typ 0,64), 9 437 184 bodů, zvětšení 0,90x (s 50mm objektivem nastaveným na nekonečno, –1m –1), dioptrická korekce−4,0 až +3,0 m-1,
Rychlost závěrky Fotografie: 1/8 000 až 30 s, režim Bulb, Video (režim NTSC): 1/8 000 až 1/4 s (v krocích po 1/3 s), až 1/60 s v automatickém režimu (až 1/30 s v automatickém režimu s dlouhou expozicí), Video (režim PAL): 1/8 000 až 1/4 (v krocích po 1/3), až 1/50 v
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka / Blesk / Pod vodou / Teplota barev (2500 až 9900K) a barevný filtr / Vlastní
Kompatibilní záznamová média SLOT1: Slot pro více paměťových karet SD (odpovídá normě UHS-I/II) / kartu CFexpress typu A, SLOT2: Slot pro více paměťových karet SD (odpovídá normě UHS-I/II) / kartu CFexpress typu A
Blesk Předblesk TTL, +/-3,0 EV (lze přepínat mezi kroky po 1/3 a 1/2 EV), Vypnutý blesk, Automatický blesk, Doplňkový blesk, Synchronizace na 1. lamelu, Synchronizace na 2. lamelu, Redukce červených očí (volitelně Zap./Vyp.), Bezdrátový, Vysokorychlostní s
Samospoušť 10s zpoždění / 5s zpoždění / 2s zpoždění / Souvislé, samospoušť / Stupňování, samospoušť / Samospoušť (video)
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 100–32000 (hodnoty ISO 50–102400 lze nastavit jako rozšířený rozsah citlivosti ISO), AUTO (ISO 100–12800, volitelný dolní a horní limit); videa: ekvivalent ISO 100-32000, automatický režim (ISO 100-12800, volitelný dolní a horní limit
Výdrž baterie Výdrž baterie (fotografie) přibl. 440 snímků (s hledáčkem) / přibl. 530 snímků (s monitorem LCD) (podle normy CIPA); Výdrž baterie (video, skutečná doba záznamu) přibl. 90 min (s hledáčkem) / přibl. 100 min (s monitorem LCD) (podle normy CIPA)
Rozhraní Wi-Fi®, IEEE 802.11b/g/n (pásmo 2,4 GHz), NFC, Bluetooth 5.0, USB-typ C, 3,5mm jack- mikrofon, micro HDMI (typ D), 3,5mm stereofonní mini jack- sluchátka, univerzální patice, synchronizační konektor, konektor pro vertikální grip
Obsah balení Dobíjecí baterie, NP-FZ100, Nabíječka baterií BC-QZ1, Napájecí kabel, Chránič kabelu, Popruh přes rameno, Krytka těla, Krytka patice pro příslušenství, Očnice, Kabel USB-A na USB-C (USB 3.2)
Rozměry a hmotnost 131,3 x 96,9 x 82,4 mm, 723 g ( s baterií a peměťovou kartou)

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Vysokou kapacita 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh), Kompatibilní s InfoLITHIUM
2 190 Kč
Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G80T, CFexpress Type A, 80GB

Paměťová karta Sony CEA-G80T, CFexpress Type A, 80GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
6 280 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY307 pro FOTO/VIDEO na 3. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY307 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 3 roky bez obav z poruchy.
1 600 Kč
Brašna Sony LCS-SC8 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SC8 pro fotoaparáty Alpha

Flexibilní ukládání pomocí dělicích přepážek , Kapsy na příslušenství, Rukojeť pro přenášení, Popruh přes rameno, Stylový, sladěný design
2 489 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
9 240 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G320T, CFexpress Type A, 320GB

Paměťová karta Sony CEA-G320T, CFexpress Type A, 320GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
17 690 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro FOTO/VIDEO na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 4 roky bez obav z poruchy.
2 150 Kč
Bezdrátový mikrofon Sony  ECM-W3 pro 2 osoby

Bezdrátový mikrofon Sony ECM-W3 pro 2 osoby

Digitální nahrávání vysoce kvalitního zvuku, Vynikající digitální dvoukanálový přenos zvuku, Pohodlné použití bez kabelů díky bezdrátovému přenosu a patici Multi Interface (MI) Shoe, Kompaktní, lehký, snadno přenosný a ideální ke vlogování a rozhovorům, Flexibilita díky mnoha typům připojení
11 990 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace