Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-7SM3 (Alpha 7SM3), tělo

Nový 12.1-MP full frame snímač se zadním osvitem typu EXMOR R + nový BIONZ XR obrazový procesor, Video až 4K 120p, až v 10-bit 4:2:2, 80-409,600 rozsah ISO a 15+ kroků dynamického rozsahu, Rychlý hybridní AF s 759 fázovými AF body, 92% pokrytí snímače a vylepšený Real-time Eye AF, Nový XAVC-HS (H.265) a nový XAVC-S-I (All-I) kodek, 16 Bit RAW data výstup, S-Log profil, prodloužená výdrž fotoaparátu (Z baterie) a Digital Audio Interface, Stabilizace v těle + nový aktivní režim,
Skladem
+ dárek pro vás
ks
98 980 Kč
Katalogové číslo: Z01570
Kód výrobce: ILCE7SM3B.CEC

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty

 

Představivost v pohybu

 
Působivá rychlost, která posunula řadu S na zcela novou úroveň vyjádření filmů Full-Frame, je zkombinována s citlivostí a nízkým šumem, aby doplnila nabídku o dříve nemožné záběry ve 4K, a to s využitím vysokého dynamického rozsahu, dechberoucího ostření a silné stabilizace obrazu. Váš nový kreativní potenciál už čeká.


 


 

Pro vizuální průkopníky

 
Fotoaparát ?7S III opět zvyšuje laťku pro tvůrce filmů prostřednictvím mimořádně výkonných funkcí pro filmy Full-Frame, včetně vysoké citlivosti (rozšířený rozsah citlivost ISO až do 409600), širokého dynamického rozsahu 15 EV, režimu 4K 120p, rychlého a spolehlivého automatického ostření a mimořádně silné stabilizace obrazu.


 


 


 

Velké pixely zajišťují vysokou citlivost a nízký šum

 
Nový 12,1 MPx snímač CMOS Exmor R typu Full-Frame se zpětným osvětlením inovuje soustředění světla, zapojení a optimalizace výstupu. Poskytuje dvojnásobné rychlosti čtení, vynikající kvalitu snímků, široký dynamický rozsah 15 EV a omezení efektu „svinovací rolety“, přičemž tento snímač také poskytuje automatické ostření s fázovou detekcí v ohniskové rovině.


 


 

Až 8x výkonnější procesor BIONZ XR

 
Společně s novým snímačem a jeho nevídanou rychlostí byl také nově vyvinut obrazový procesor BIONZ XR, který poskytuje až 8x vyšší výkon zpracování. Díky architektuře připravené na budoucí vývoj poskytuje rychleji vysoce kvalitní obraz pro jedinečné vyjádření fotografií a videí, stejně jako výrazně vylepšenou schopnost reakce rozhraní fotoaparátu.


 


 


 

Ohromující výkon automatického ostření i pro videa 4K 120p

 
Snímač Exmor R typu Full-Frame a revoluční procesor BIONZ XR zajišťují precizní automatické ostření poskytující úžasné detaily jak v prostoru, tak v čase, a ohromující filmy ve 4K se snímkovou frekvencí až 120 snímků za sekundu nebo se zpomalenými záběry. Díky rozlišení a hloubce ostrosti, jaké umožňuje pouze snímač Full-Frame, jsou výsledky velkolepé.


 


 

10bitový záznam 4:2:2

 
Fotoaparát podporuje přímý záznam s úžasnou bohatostí 10bitové hloubky a vzorkováním barev 4:2:2, čímž poskytuje mnohem větší flexibilitu pro gradaci snímků, následné zpracování a kompozici.


 


 

Dostupné kódování All-Intra

 
Kromě Long GOP nyní poskytuje kódování All-Intra, které kóduje každý snímek nezávisle s přenosovými rychlostmi až 600 Mb/s. Tím přesněji zachycuje složité pohyby pro záznam na interní nebo externí média a umožňuje používat efektivnější pracovní postupy úprav.

[1] All-Intra (All-I) [2] Long GOP [3] Skupina snímků


 


 

Úžasná kvalita a menší soubory ve formátu XAVC HS

 
Nový formát záznamu XAVC HS používá kódování HEVC/H.265 k dosažení dvojnásobné efektivity komprese kódování AVC/H.264 a k zajištění vynikající kvality obrazu a menší velikosti souborů.


 


 

Proslulá citlivost nabízí rozšířený rozsah až do ISO 409600

 
Proslulá citlivost této řady stoupá výš s rozšířeným rozsahem citlivosti ISO pro filmy od 80 do pozoruhodných 409600 (standardní rozsah je ISO 80 až 102400). Díky pokročilému soustředění světla a optimalizaci výkonu dosahuje 12,1 MPx snímač typu Full-Frame nízkého šumu v celém rozsahu citlivosti a dokáže zachytit použitelné snímky v téměř úplné tmě.


 


 

Profesionální Gamma S-Log3 a gamut S-Gamut3.Cine

 
Křivka gamma S-Log3 a barevný gamut S-Gamut3.Cine, sdílené s profesionálními videokamerami, poskytují širší dynamický rozsah a snazší přizpůsobení barev pro plynulejší pracovní postupy následného zpracování.


 


 

HLG (Hybrid Log-Gamma)

 
Profil HLG zjednodušuje produkci HDR, vytváří záznamy vhodné pro televizory BRAVIA kompatibilní s profilem HLG, a to bez složitého následného zpracování a s gradací z 10bitové hloubky barev.

[1] Vysoká flexibilita pro doladění snímků (nutná gradace barev)
[2] Okamžitý vysoce kvalitní snímek (gradace barev není nutná)


 


 

Vylepšení kvality obrazu

 
Nový obrazový procesor BIONZ XR přináší vylepšení reprodukce barev, stability vůči různým zdrojům světla, přirozené gradace a zeslabení tónů a omezení efektu „svinovací rolety“.


 


 

16bitový výstup RAW přes rozhraní HDMI

 
K dispozici je také 16bitový výstup RAW prostřednictvím připojení HDMI ke kompatibilním externím rekordérům, zatímco současně probíhá záznam v režimu XAVC HS 4K, XAVC S 4K nebo XAVC S-I 4K a záznam souborů proxy do paměti fotoaparátu.


 


 

Efektivní úpravy prostřednictvím záznamu proxy

 
Při záznamu ve 4K s vysokou přenosovou rychlostí mohou být ve fotoaparátu generovány soubory HD proxy (s hloubkou 8 nebo 10 bitů). Úprava souborů proxy snižuje zatížení a urychluje pracovní postup před dodáním konečné verze v rozlišení 4K.


 


 


 

Rychlé a přesné hybridní automatické ostření

 
Automatické ostření používá inteligentní sledování a detekci fáze na snímači pokrývající většinu záběru. Proto je každý bit přesného automatického ostření extrahován v kombinaci s kvalitními objektivy s bajonetem E, a to i při snímání pohybujících se objektů v mělkých hloubkách ostrosti v rozlišení 4 K a při snímkové frekvenci 120p.


 


 

Výkonná kontrola ostření pro osamělé fotografy

 
Díky nabídce více než 7 úrovní rychlosti změny automatického ostření a z více než 5 úrovní citlivosti automatického ostření na posunutí objektu můžete lépe přepínat mezi objekty nebo měnit zaostření během snímání. Automatické ostření můžete aktivovat i během manuálního ostření.


 


 

Automatické zaostření na oči v reálném čase

 
Automatické zaostření na oči v reálném čase zajišťuje precizní zaostření na oči díky o 30 % vyššímu výkonu při snímání z profilu nebo částečně zakrytých tváří. Sledování očí vám umožní soustředit se na kompozici i při mělké hloubce ostrosti.


 


 

Sledování v reálném čase a dotykové ovládání

 
Sledování v reálném čase analyzuje informace o barvách, vzoru, hloubce a obličeji objektu, aby jej mohlo spolehlivě sledovat. Funkce sledování dotykem intuitivně a automaticky sleduje objekt, který zvolíte dotykem na displeji LCD.


 


 

Integrovaná pětiosá optická stabilizace obrazu

 
K dispozici jsou vysoce přesná jednotka stabilizace obrazu a gyroskopický snímač, které poskytují pětiosou optickou stabilizaci obrazu.

[1] Otáčení kolem osy Y [2] Otáčení kolem osy Z [3] Otáčení kolem osy X


 


 

Aktivní režim pro snímání z ruky

 
Nový aktivní režim poskytuje stabilizaci při natáčení. Procesor BIONZ XR v zájmu zachování kvality obrazu přesně měří chvění fotoaparátu a opticky je kompenzuje. Díky tomu je možné vytvářet stabilní videa i při snímání z ruky, když omezení prostoru brání použití tříosého stabilizátoru při snímání za chůze a v rozlišení 4K.


 


 

Digitální zvukové rozhraní na záznam čistého zvuku

 
Digitální zvukové rozhraní přidané do univerzální patice (MI) umožňuje přímý 24bitový vstup. Mezi nastavení patří 48 kHz / 16 bitů / 2 kanály a při použití volitelné sady adaptéru XLR-K3M 48 kHz / 24 bitů / 2 kanály a 48 kHz / 24 bitů / 4 kanály.


 


 

Unikátní rozptyl tepla pro spolehlivé natáčení

 
Do jednotky stabilizace obrazu je integrován unikátní grafitový chladič Sony ve tvaru písmena Sigma, který rozptyluje teplo 5x efektivněji, takže zajišťuje delší dobu záznamu bez narušení stabilizace obrazu.


 


 

Pohodlí při záznamu videí

 
V reakci na názory profesionálních uživatelů bylo tlačítko MOVIE přesunuto na horní stranu, aby se zlepšila ovladatelnost při libovolném držení fotoaparátu. Rovněž byly vylepšeny pořadí volby režimu a rychlost přepínání.


 


 


 

Vysoká citlivost ISO

 
Vzhledem k širokému rozsahu citlivosti ISO 80 až 102400 (s možností rozšíření na 40 až 409600 pro fotografie) nabízí fotoaparát ILCE7S III kreativní příležitosti. Nový snímač obrazu a zdokonalené algoritmy zpracování obrazu vytvářejí čistší snímky a přirozenější textury než předchozí model Alpha7S II; i při fotografování v téměř úplné tmě.


 


 

Rychlé hybridní automatické ostření pro fotografie

 
Systém rychlého automatického ostření kombinuje rychlost a přesnost. Zásluhou 759 snímačů fázové detekce v ohniskové rovině a 425 bodů detekce kontrastu po téměř celé oblasti obrazu fotoaparát ?7S III rychle najde váš objekt a může ho sledovat.


 


 

Vynikající výkon při souvislém fotografování

 
Můžete zvolit mechanickou nebo elektronickou závěrku pro souvislé snímání se sledováním AF/AE rychlostí 10 sn./s. Souvislé nekomprimované snímání ve formátu RAW vám umožní zachytit důležité chvíle prostřednictvím více než 1000 snímků.


 


 

Citlivé automatické ostření při slabém osvětlení

 
Zdokonalení algoritmu automatického ostření umožnilo fotoaparátu ?7S III dosáhnout automatického ostření ve špatných světelných podmínkách až do –6 EV, kdy jsou objekty pouhým okem stěží viditelné.


 


 

Vyšší kvalita fotografií díky novému snímači a procesoru

 
Nově vyvinutý snímač obrazu a obrazový procesor poskytují vylepšenou reprodukci barev, zejména tónů pleti, a dokonalejší vykreslování textur ve fotografiích.


 


 

Nový formát HEIF a režimy zachycení obrazu HLG

 
Je podporován formát HEIF, který nabízí 10bitové barvy, lepší kvalitu snímků a vyšší efektivitu komprese než formát JPEG. Fotografie s vysokým dynamickým rozsahem lze také zachytit v režimu HLG vhodném pro zobrazení na kompatibilních televizorech.


 


 


 

Dva sloty pro média kompatibilní s kartami CFexpress typu A

 
Oba sloty podporují rychlé karty CFexpress typu A, které umožňují pořizovat záznam s vysokou přenosovou rychlostí a rychle uvolnit vyrovnávací paměť, i karty SDXC UHS-II. K dispozici jsou také paralelní záznam a záznam s přepínáním paměťových médií.


 


 

Displej LCD s nastavitelným úhlem pro pohodlný záznam

 
Dotyková obrazovka typu 3,0 s 1,44 miliony bodů a nastavitelným úhlem je opatřena konstrukcí s bočním otevřením, která zajišťuje flexibilní nastavení polohy a lepší viditelnost při montáži na tříosé stabilizátory nebo soupravy.


 


 

Elektronický hledáček s rozlišením 9,44 milionu bodů

 
Nový elektronický hledáček nabízí rozlišení, kontrast a barvy, které jsou v této třídě naprosto bezkonkurenční. Poskytuje také špičkové 0,9x zvětšení hledáčku, úhlopříčné zorné pole 41° a vysoký oční bod 25 mm.


 


 

Lepší ovladatelnost

 
Struktura nabídek byla přepracována v reakci na názory profesionálních fotografů a kameramanů. Nastavení fotoaparátu je nyní intuitivnější a fotoaparát lépe reaguje na změny nastavení.


 


 

Nová struktura nabídek

 
Na základě požadavků našich nejnáročnějších profesionálních uživatelů byla ve struktuře nabídek provedena významná vylepšení k dosažení lepší přehlednosti a kratší navigace v nabídkách.


 


 

Intuitivní dotykové ovládání

 
Obrazovku nabídky lze ovládat dotykem, zatímco obrazovka přehrávání podporuje přejetí prstem a přibližování stažením prstů. Byla také vylepšena použitelnost dotykových funkcí při snímání.


 


 

Kompatibilní s technologií Wi-Fi 5 GHz

 
Kromě 2,4GHz připojení je pro dálkové ovládání, bezdrátové náhledy a rychlejší a stabilnější přenos dat fotografií i videí k dispozici také 5GHz připojení Wi-Fi


 


 

Možnost připojení ke kabelové síti LAN

 
Pro složitá prostředí, která jsou náchylná k rušení, nebo pro situace vyžadující větší šířku pásma je k dispozici připojení ke kabelové síti LAN 1000BASE-T prostřednictvím kompatibilního kabelu adaptéru USB-Ethernet a portu USB Type C fotoaparátu.


 


 

Vzdálené zobrazení náhledu a snímání

 
Pro zefektivnění pracovních postupů a fotografování v náročných prostředích je dostupné dálkové snímání přes kabelové nebo bezdrátové připojení z počítače nebo mobilního zařízení s nainstalovanou aplikací Imaging Edge Mobile.


 

Parametry

Typ snímače 35mm Full-Frame CMOS Exmor R (35,6 x 23,8 mm)
Obrazový procesor BIONZ XR
Efektivní pixely 12,1 MPx
Rozlišení fotografií Až 4240 x 2832 (12,1 MP) ; RAW (komprimovaný / nekomprimovaný), JPEG (Extra fine / Fine / Standard), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (Extra fine / Fine / Standard), RAW a JPEG, RAW a HEIF
Formát záznamu fotografie JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.32, kompatibilní s MPF Baseline), HEIF (kompatibilní s formátem MPEG-A MIAF), RAW (kompatibilní s formátem Sony ARW 4.0)
Režim záznamu videa Rozlišení až 4K 3840 x 2160 (100p, 200 Mb/s), Formát XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, formát XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Typ objektivu Kompatibilní s bajonetem Sony E-mount
Stabilizace Mechanismus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací (kompenzace závisí na specifikacích objektivu)
Režim snímání AUTO (inteligentní automatický režim), programovatelná AE, priorita clony/rychlosti závěrky, manuální, režim flexibilní expozice,, zpomalený a zrychlený záznam
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu), až 759 bodů
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky Dotykový 7,5 cm (typ 3,0), typ TFT, 1 440 000 bodů, úhel otevření: přibl. 176 stupňů, úhel otáčení: přibl. 270 stupňů, ovládání jasu ručně (5 kroků), režim Slunečno, zvětšení zaostření
Hledáček Elektronický hledáček (barevný) 1,6 cm (typ 0,64“), 9 437 184 bodů, Přibl. 0,90x (s 50mm objektivem na nekonečno)
Rychlost závěrky Fotografie:1/8000 až 30 s, režim Bulb; video: 1/8000 až 1/4 (v krocích po 1/3), až 1/60 v automatickém režimu (až 1/30 v automatickém režimu s dlouhou expozicí)
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka / Blesk / Pod vodou / Teplota barev (2500 až 9900K) a barevný filtr / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Paměťové karty SD, SDHC (splňující standard UHS-I/II), SDXC (splňující standard UHS-I/II), paměťové karty CFexpress typu A
Samospoušť 10s zpoždění / 5s zpoždění / 2s zpoždění / souvislé, samospoušť / stupňování, samospoušť
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 80–102400 (rozsah citlivosti ISO lze rozšířit nastavením hodnot od ISO 40 do ISO 409600), Videa: ekvivalent ISO 80–102400 (rozsah citlivosti ISO lze rozšířit nastavením hodnot až do ISO 409600)
Výdrž baterie Přibl. 510 snímků (s hledáčkem) / přibl. 600 snímků (s monitorem LCD) (podle standardu CIPA)
Rozhraní Wi-Fi 5 GHz, USB-C 5 Gb/s (USB 3.2) / Bluetooth verze 5.0 / 3,5mm jack pro mikrofon / 3,5mm jack pro sluchátka / univerzální patice s digitálním zvukovým rozhraním / NFC, HDMI
Rozměry a hmotnost Přibl. 128,9 mm x 96,9 mm x 80,8 mm, přibl. 128,9 mm x 96,9 mm x 69,7 mm (OD GRIPU K MONITORU) / 699 g
Obsah balení Kabel USB-A na USB-C (USB 3.2), Krytka patice pro příslušenství, Krytka těla, Dobíjecí baterie NP-FZ100, Nabíječka baterií BC-QZ1, Napájecí kabel, Očnice, Popruh přes rameno

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Vysokou kapacita 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh), Kompatibilní s InfoLITHIUM
2 190 Kč
Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G80T, CFexpress Type A, 80GB

Paměťová karta Sony CEA-G80T, CFexpress Type A, 80GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
6 280 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY507 pro FOTO/VIDEO na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY507 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 5 let bez obav z poruchy.
2 700 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G640T, CFexpress Type A, 640GB

Paměťová karta Sony CEA-G640T, CFexpress Type A, 640GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
29 890 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G320T, CFexpress Type A, 320GB

Paměťová karta Sony CEA-G320T, CFexpress Type A, 320GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
17 690 Kč
Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro FOTO/VIDEO na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony PORTABLEEWY407 pro…

Užívejte si Váš fotoaparát nebo videokameru Sony až 4 roky bez obav z poruchy.
2 150 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
9 240 Kč
Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Sbalte si všechno, co potřebujete na celodenní fotografování, Ideální pro uložení fotoaparátu a objektivu, Mějte oddělené příslušenství a osobní věci, Uspořádejte si úložný prostor podle sebe, Navrženo pro fotoaparáty a videokamery Sony, Stylové a praktické
1 190 Kč
Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychlé jednání, dobře zabalený, špičkový produkt, přijatelná cena

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace