Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Digitální lineární rekordér Sony PCM-A10, Hi-Res

Nastavitelné mikrofony se hodí do řady nahrávacích situací - 3směrné, Poslechněte si nahrávky pomocí sluchátek či reproduktoru Bluetooth, Ovládejte nahrávání a upravujte nastavení pomocí aplikace Bluetooth pro smartphony, Nahrávejte úžasný zvuk s vysokým rozlišením (96 kHz / 24 bitů), Malé a lehké provedení
Skladem
ks
5 628 Kč
Katalogové číslo: Z01929
Kód výrobce: PCMA10.CE7

Zachyťte svůj hvězdný výkon
Vysoce kvalitní záznam s nastavitelnými mikrofony



Ať už zkoušíte či vystupujete, zařízení PCM-A10 vám umožní pořídit vysoce kvalitní nahrávky a bezdrátově je přehrávat s naprostou přesností. Ideální volba pro nadějné muzikanty.






Vezměte si jej kamkoli. Nahrávejte i na cestách.



Díky kompaktnímu provedení můžete kdekoli vytvářet velmi kvalitní záznamy. Zaznamenejte zkoušky kapely, živé události i inspirující momenty. Díky 15hodinové výdrži baterie (ve vysoce kvalitním režimu záznamu LPCM 96kHz/24 bitů) vám neunikne ani tón.






Ovládejte nahrávání bezdrátově
Snadné ovládání pomocí smartphonu s aplikací REC Remote



Nahrávání je možné zapnout a vypnout, nastavit úroveň či další vlastnosti, nebo dokonce přidat označení stopy – stačí použít smartphone. Aplikace pro dálkové nahrávání REC Remote (k dispozici v obchodě Google Play pro Android nebo v obchodě App Store pro iOS) vám umožní ovládat rekordér bezdrátově pomocí technologie BLUETOOTH.






Bezdrátové přehrávání
Poslouchejte ze sluchátek nebo reproduktoru pomocí připojení BLUETOOTH



Znovu prožijte své záznamy ve vysoké kvalitě na zařízeních s podporou připojení BLUETOOTH. Díky technologii NFC s jednoduchým připojením jedním dotykem je můžete připojit pouhým klepnutím.






Úžasný zvuk, špičkový záznam



Nahrávejte a přehrávejte naprosto přesný zvuk. Písničky a zkoušky můžete nahrávat v kvalitě překračující disk CD a přehrávat ve skvělém zvuku s vysokým rozlišením.






Zoom pro obchodní schůzky



V případě nahrávání malých skupin lidí, tedy například obchodních schůzek nebo školení, je možné využít nastavení zoomu pro zřetelnější záznam konverzací, takže vám nic neunikne.






Nastavení XY pro hudbu



Je-li možné zajistit, aby byli vystupující blízko k mikrofonu, tedy pro sólové vystoupení nebo malé kapely, vyberte nastavení XY, které zajistí přirozený, prokreslený zvuk.






Režim Wide Stereo pro venkovní prostory



V případě otevřeného prostoru, venkovní akce nebo konference je vhodné použít nastavení Wide Stereo, které zaznamenává široké spektrum zvuků zajišťující pocit realističnosti a prostorovosti.






Vychutnejte si ohromující kvalitu zvuku



Stejně jako při přechodu obrazu ze standardního rozlišení na HD poznáte, že zvuk s vysokým rozlišením je kvalitnější než formát mp3 nebo disky CD. Uslyšíte každý nádech, úder bicích, každý tón. Takže získáte kvalitu zvuku srovnatelnou se studiovou nahrávkou.






Záznam ve formátu LPCM



Zvuk je nyní zaznamenávám v kvalitě až 96 kHz / 24 bitů, což je oproti kvalitě CD (frekvence 44,1 kHz a přenosová rychlost 16 bitů) výrazné zlepšení.






Bezdrátové přehrávání zvuku ve formátu FLAC



Vychutnejte si detaily a dynamiku přesně podle představ interpreta díky podpoře přehrávání formátu FLAC.






Optimální nastavení zvuku stisknutím tlačítka



Funkce Zkouška slouží jako zvukový technik do kapsy. Aktivujte ji, když se rozehráváte, a rekordér automaticky upraví úrovně nahrávání vašemu hraní. Když pak začnete nahrávat, je přednastavený a připravený dokonale zachytit váš výkon. Ovládání je možné také bezdrátově pomocí aplikace REC Remote.






Navyšte úložný prostor pomocí karty microSD



Interní 16GB paměť můžete rozšířit pomocí karty microSDHC nebo microSDXC, které vám umožní uložit více nahrávek.






Technologie Plug and Play a přímé připojení USB



Vestavěný konektor USB umožňuje připojit rekordér přímo k počítači a využít funkcí snadného nabíjení a přenosu nahrávek bez kabelů.






Nahrávejte z těch nejlepších pozic



Připojte stativ pomocí vestavěného otvoru na stativ a získejte větší flexibilitu, oporu a kontrolu nad tím, kam rekordér umístíte.



Parametry

Určeno pro český trh Ano
Paměť / možnost rozšíření 16 GB / microSD
Typ baterie Vestavěná nabíjecí lithium-iontová baterie
Funkce přehrávání MP3/AAC/WMA/WAV/FLAC
Funkce záznamu LPCM 96 kHz/24 bit ( 44.1 kHz/16 bit ), MP3 320 kbps ( 192 / 128 / 48 kpbs )
Další funkce Aplikace REC Remote pro snadné ovládání pomocí smartphonu, Integrovaný otvor pro stativ zajišťující nahrávání bez vibrací, Clear Voice
Možnost připojení k PC konektor USB (typ A)
Vestavěný mikrofon nastavitelné mikrofony
Vstupy a výstupy konektor USB (typ A), slot pro kartu (micro SD), Externí vstup (stereofonní minikonektor),sluchátka (stereofonní minikonektor)
Výdrž baterie Záznam až 15 / 30h ( LPCM / MP3 ), přehrávání až 30h ( MP3 se sluchátky )
Rozměry a hmotnost 39,2 x 109,5 x 16,0 mm / 82 g
Obsah balení Pouzdro na přenášení, Kryt proti větru, Prodlužovací kabel USB, Aplikační software, Sound Organizer 2 ( uložený v paměti zařízení )

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace