Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Externí blesk Sony HVL-F60RM2 s bezdrátovým ovládáním

Funkce bezdrátového ovládání. Rádiové řízení: 5 skupin, 14 kanálů, Směrné číslo 60, 200 záblesků při frekvenci 10 záblesků za sekundu, Univerzální patice
Obvykle do týdne
ks
17 789 Kč
Katalogové číslo: Z01518
Kód výrobce: HVLF60RM2.CE7

Blesk se směrným číslem 60 a podporou nových technologií



Blesk se směrným číslem 60 nabízí funkce a komunikaci s fotoaparátem na úrovni, na jaké to umí jen Sony. Výsledkem je spolehlivost záblesků u souvislého fotografování a synchronizaci s expozičními časy až 1/400 s. Intuitivní ovládání přes rozhraní fotoaparátu, systém Quick Shift Bounce a bezdrátová komunikace přispívají k dokonalé ovladatelnosti a všestrannosti.






Inteligentní komunikace s nejnovějšími těly řady Alpha



Vývoj systému osvětlení Alpha probíhal souběžně s těly fotoaparátů řady ? pro optimální nasvícení při různém použití. Díky integraci v míře, jaká je možná jen s originálními produkty Sony, lze zajistit důkladnou komunikaci s kompatibilními těly fotoaparátů. Výsledkem je spolehlivé a přesné řízení nasvícení.
[1] Procesor blesku [2] Univerzální patice [3] Snímač obrazu [4] Obrazový procesor






Výkon záblesků se směrným číslem 60 je vhodný pro profesionály



Blesk HVL-F60RM2 dokáže komunikovat s těly fotoaparátů řady Alpha tak, aby zajistil stabilní světelný výstup se směrným číslem 60 pro každý záblesk. Blesk HVL-F60RM2 podporuje ohniskové vzdálenosti 20 mm (14 mm se širokoúhlým panelem) až 200 mm.






Blesk propojený s funkcí Face Detection



Při použití kompatibilního fotoaparátu se vyvážení bílé upraví tak, aby obličej objektu působil přirozeně. Blesk HVL-F60RM2 využívá u kompatibilních fotoaparátů funkci Face Detection k zajištění nasvícení hlavního objektu – i ve skupinách.






Přesnost vyvážení bílé, jaké lze dosáhnout jen s originální výbavou



Díky internímu vývoji umí toto vyspělé zábleskové zařízení přenášet informace o teplotě barev do fotoaparátu, který pomocí nich přesně nastaví vyvážení bílé, čímž je zajištěno přirozené podání barev v každé situaci.






Světelný výstup podle ohniskové vzdálenosti a formátu



Úhel osvětlení blesku se automaticky upravuje v rozsahu 20–200 mm podle ohniskové vzdálenosti objektivu. Nastavení šíření světla je také upraveno za účelem dosažení optimálního nasvícení při použití formátu Full-Frame nebo APS-C.






Rychlé nabití a synchronizace souvislého fotografování



Vyspělá elektronika a konstrukční řešení pro rychlé opětovné nabití a poskytují možnost delšího nepřetržitého fotografování. Sada čtyř baterií dokáže zajistit energii na více než 240 záblesků s dobou nabíjení 1,7 sekundy. Pomocí volitelného adaptéru na baterie externího blesku FA-EBA1 lze zajistit dobu opětovného nabíjení pouhých 0,6 sekundy.






Inovativní ochrana proti přehřátí umožňuje delší dobu snímání



Díky použití tepelně odolných materiálů a optimalizaci algoritmu pro záblesky se podařilo dosáhnout vyšší odolnosti proti přehřívání, takže je s bleskem možné fotografovat delší dobu.






Souvislé snímání při rychlé synchronizaci



Blesk HVL-F60RM2 dokáže produkovat záblesky až pro 200 záběrů při souvislém snímání rychlostí až 10 snímků za sekundu. Eliminace vadných snímků z důvodu chybné synchronizace záblesků tak zajišťuje podporu souvislého fotografování.






Až 20 záblesků za sekundu



Při využití elektronické závěrky na fotoaparátu je možné emitovat přibližně 20 záblesků za sekundu po dobu delší než 1 sekunda. Při použití baterie FA-EBA1 lze emitovat přibližně 20 záblesků za sekundu po dobu delší než 10 sekund.






Lze dosáhnout synchronizace s expozičními časy až 1/400 s



Po nasazení na kompatibilní fotoaparát nabízí blesk HVL-F60RM2 synchronizaci blesku až do 1/400 s. To umožňuje mimo jiné potlačit pozadí při nasvícení hlavního objektu pomocí blesku a zajistit nasvětlení pohybujících se objektů proti jasnému pozadí.






Ovládání blesku P-TTL pro každý snímek



Při použití s kompatibilním fotoaparátem řídí funkce ovládání vysokorychlostní synchronizace jednotlivé blesky pomocí předblesků během série záblesků, a to i při sledování rychlých objektů ve scénách, kde se výrazně mění osvětlení.






Minimální prodleva spuštění záblesku



Při použití blesku HVL-F60RM2 na kompatibilním fotoaparátu4 je výrazně zkrácena prodleva mezi stisknutím spouště a zábleskem. Pomíjivé okamžiky tak zachytíte s vyšší jistotou.






Nastavení úhlu pomocí funkce Quick Shift Bounce



Můžete rychle změnit úhel natočení hlavy blesku o 90 stupňů doleva nebo doprava, 150 stupňů nahoru nebo 8 stupňů dolů a rychle měnit orientaci snímání na šířku a na výšku. Přepracovaný mechanismus je kompaktnější a praktičtější.






Komplexní ovládání z kompatibilních fotoaparátů



Kompenzaci blesku, světelný výkon a další lze ovládat z fotoaparátu. K vyvolání zobrazení parametrů blesku lze použít tlačítko fotoaparátu s nastavitelnou funkcí, což usnadňuje nastavení ve chvílích, kdy se potřebujete dívat do hledáčku.






Rychlé a intuitivní ovládání úrovně osvětlení



Samostatná tlačítka + a – LEVEL umožňují přímo a rychle nastavovat výstupní intenzitu záblesku a ovládat kompenzaci blesku, a kromě toho se dají použít také k nastavování stejných parametrů bezdrátově spárovaných blesků. Zajistíte si tak plynulou a efektivní práci.






Efektivní paměť pro úroveň osvětlení TTL



Úroveň světla za objektivem (TTL) lze při osvětlení bleskem uložit do paměti a vyvolat ji, pokud potřebujete ručně provést úpravu. Díky tomu se dá významně zkrátit doba potřebná k ručnímu nastavení parametrů blesku v nejrůznějších situacích.






Kovová patka s robustním bočním rámem



Kovová patka s robustním bočním rámem významně zvyšuje pevnost a odolnost všestranné patice a jejích elektrických kontaktů.






Zvýšená odolnost proti prachu a vlhku



Provedení odolné proti prachu a vlhku zvyšuje spolehlivost ve venkovním prostředí. Pomocí utěsnění patice se podařilo ve spojení s některými těly řady A dosáhnout ještě vyšší odolnosti proti prachu a vlhkosti.






Všestranná rádiová bezdrátová komunikace



Stabilní bezdrátová rádiová komunikace je zajištěna do vzdálenosti až 30 m (98,4 stopy). Spolehlivé a bezchybné komunikace lze dosáhnout i v blízkosti odrazných ploch a překážek. Podpora synchronizace na první lamelu, na druhou lamelu a více blesků.






Bezdrátové rádiové dálkové ovládání až pro 15 blesků



Ovládání až 15 jednotek blesků anebo přijímačů v 5 skupinách. S blesky, které nejsou vybaveny bezdrátovým rádiovým ovládáním, dokáže blesk HVL-F60RM2 komunikovat prostřednictvím volitelného ovladače FA-WRC1M anebo přijímače FA-WRR1.
[1] Funkce ovladače [2] Funkce přijímače






Směrné číslo*



*200 mm při citlivosti ISO 100 v metrech / STD šíření blesku.
Směrné číslo se mění podle polohy zoomu. Další informace naleznete v níže uvedené tabulce.

[1] Nastavení pokrytí blesku (35mm formát) [2] Normální blesk (úroveň výkonu 1/1)
[3] Vysokorychlostní synchronizace (HSS) (rychlost závěrky: sekundy) [4] Při připojení širokého panelu



Parametry

Typ Automatický elektronický blesk (připínací) s měřením předblesku
Maximální směrné číslo 60 (nastavení pokrytí blesku 200 mm/STD šíření blesku, citlivost ISO 100 m)
Dosah blesku AUTOMATICKY/RUČNĚ (20–200 mm) Zorný úhel ohniskové vzdálenosti 14 mm rovněž pokrytý pomocí širokoúhlého panelu
Režim blesku TTL/RUČNÍ/VÍCEÚČELOVÉ
Trvání blesku Do 2,8 ms (1/1 RUČNÍ)
Teplota barev 5500 K
Funkce souvislého blesku 200 záblesků při frekvenci 10 záblesků za sekundu
Odražený blesk Ano
Úhel odrazu Nahoru 150° (0° / 30° / 45° / 60° / 75° / 90° / 120° / 150°), dolů 8°, doleva a doprava 90° (0° / 30° / 45° / 60° / 90°)
Ovládání blesku Ovládání blesku při použití předblesku (P-TTL/ADI)
Kompenzace blesku Ano
Přepínání úrovní výkonu 25 úrovní (1/1–1/256) v krocích po 1/3
Vysokorychlostní synchronizace (HSS) Ano
Vestavěný panel / odrazová destička Ano (14 mm) / Ano
Rádiové ovládání bezdrátové funkce Ano (ovladač/přijímač)
Komunikační vzdálenost / frekvence 30 m
Displej Ano (bodová matrice)
Zdroj napájení Čtyři baterie AA (alkalické nebo Ni-MH)
Další funkce Provedení proti prachu a vlhku, konektor USB, synchronizační konektor (IN/OUT)
Rozměry 78,1 x 143,1 x 104,6 mm (Š x V x H) (3 1/8 x 5 3/4 x 4 1/8 palce)
Hmotnost 439 g (15,5 oz) (pouze hlavní jednotka)
Obsah balení Ochranná krytka konektoru (1), ministojan (1), pouzdro (1), odrazový adaptér (1), barevný filtr (oranžový) (1), barevný filtr (zelený) (1), vak na přenášení (1)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace