Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Videokamera Sony ILME-FX30B (Cinema Line FX30)

Vynikající obraz díky formátu Super 35, Snímač Exmor R CMOS o velikosti APS-C se zadním podsvícením, Procesní síla BIONZ XR™ pro snímky vysoké kvality a snadné ovládání, Spolehlivé a přesné automatické ostření, Reprodukce barev ve filmové kvalitě pomocí stylu S-Cinetone, Nové režimy snímání s profilem Log pro filmovou produkci
Skladem
+ dárek pro vás
ks
52 990 Kč
Katalogové číslo: Z01575

Mohlo by Vás zajímat

Videokamera Sony ILME-FX30 (Cinema Line FX30), XLR set

Videokamera Sony ILME-FX30 (Cinema Line FX30), XLR set

V balení rukojetˇ XLR (handle), která zahrnuje dva zvukové vstupy XLR, mikrofon není součástí balení! Vynikající obraz díky formátu Super 35, Snímač Exmor R CMOS o velikosti APS-C se zadním podsvícením, Procesní síla BIONZ XR™ pro snímky vysoké kvality a snadné ovládání, Spolehlivé a přesné automatické ostření, Reprodukce barev ve filmové kvalitě pomocí stylu S-Cinetone, Nové režimy snímání s profilem Log pro filmovou produkci
62 989 Kč
Akční cena Akční cena
Sony ILME-FX6 Cinema Line Camera

Sony ILME-FX6 Cinema Line Camera

4K 10.2 Mpx Full-Frame čip CMOS Exmor R™, dynamický rozsah 15+ stop, ISO max. 409.600, S-Cinetone filmový obrazový profil použitý v Sony FX9 a VENICE, Rychlý hybridní autofokus, 627 fázových ostřících bodů, Záznam 4K (QFHD) HFR 120fps, XAVC-I 4:2:2 10-bit class 300, 12G-SDI výstup DCI 4K/QFHD 16bit RAW, BIONZ XR™ obrazový procesor, S-Log3/S-Gamut3, S-Gamut3.Cine pro postprodukci, Elektronický variabilní ND filtr 1/4ND až 1/128ND nebo automaticky, Kompaktní magnéziové tělo pro vysokou odolnost a nízkou hmotnost 0.89 kg
154 990 Kč
Videokamera Sony ILME-FX3 (Cinema Line FX3)

Videokamera Sony ILME-FX3 (Cinema Line FX3)

Výkon Full-Frame s vysokou citlivostí a širokým dynamickým rozsahem, Vysoce výkonný obrazový procesor BIONZ XR, Záznam v rozlišení 4K (QFHD) s vysokou snímkovou frekvencí 120 sn./s, Reprodukce barev ve filmové kvalitě pomocí stylu S-Cinetone™, Vylepšená mobilita pro sólové použití, ,
105 690 Kč

Udělejte skok do světa filmařiny



Nadšeně přijímané kamery řady Cinema Line stanovují standard pro natáčení filmů svým krásným filmovým obrazem, vysokým výkonem a velmi efektivním pracovním postupem. Užijte si snímání bez starostí díky režimům S-Cinetone a S-Log3 pro gradaci na vysoké úrovni a nesčetných dalších funkcí. Kompaktní mode ILMEFX30 nebývale zpřístupňuje natáčení nadějným tvůrcům.






Podpora pro filmování



Model FX30 zachycuje úžasný obraz pomocí 6K převzorkování a filmového vzhledu. Díky kompaktní velikosti si ho můžete vzít kamkoli s sebou, a sofistikované automatické ostření a funkce stabilizace vám umožní soustředit se na kompozici a nikoli na složitosti kolem personálu a rozestavění techniky.






Navrženo pro vizuální vyprávění příběhů



Profil obrazu S-Cinetone v modelu FX30 vám nabízí krásný filmový vzhled přímo z kamery. Funkce, jako jsou dvojitá základní citlivost ISO a režim Cine EI jsou předurčeny k poskytování nádherných obrazů pro filmové snímání a pracovní postupy.






Čerpáme z dědictví řady Cinema Line
Zkušenosti z filmového průmyslu spolu se špičkovou obrazovou technologií



Vynikající řada filmových kamer Cinema Line staví na desetiletích zkušeností z filmového průmyslu a je podporována důmyslnými novými technologiemi společnosti Sony, které jsou špičkou v oblasti digitálního obrazu.






Krásný obraz
Pokročilá technologie pro vynikající rozlišení



Snímač Exmor R APS-C CMOS modelu SONY Alpha FX30 se zpětným osvětlením je připraven zajistit zapamatovatelné snímky s úchvatným rozlišením a malou hloubkou ostrosti. 6K převzorkování komprimuje ohromné množství informací do záznamu a výstupu 4K a procesor BIONZ XR umožňuje dosáhnout přirozených gradací, realistické reprodukce barev, nízkého šumu a vylepšení kvality obrazu.






S-Cinetone vám poskytne filmový vzhled bez gradace



Profil obrazu S-Cinetone poskytuje barvu, pleťové tóny a další stránky obrazu filmového vzhledu, přímo z kamery a bez nutnosti jakékoli gradace barev v postprodukci.






Nekonečné možnosti vyjádření díky režimu S-Log3



Pro produkční ladění barev a plné využití funkcí obrazového snímače dokáže model FX30 snímat s křivkou gama S-Log3. Tím získáte přístup k rozsáhlé paletě barev modelu FX30 a rozsahu více než 14 EV pro skutečně filmovou kvalitu obrazu během postprodukční gradace barev.






Uživatelské LUT poskytují přesný náhled snímku



Na monitor LCD a výstup HDMI modelu FX30 lze použít LUT, a to jak z předvoleb, tak od uživatele, což vám poskytne lepší a přesnější představu o tom, jak bude vypadat výsledný obraz.






10bitový záznam 4:2:2 pro větší rozsah úprav



Modul FX30 dokáže interně pořídit 10bitový záznam videa 4:2:2 s použitím komprese Long GOP nebo All-Intra, což nabízí více informací o barvách, abyste mohli vytvářet ucelenější a přirozenější gradace v postprodukci.






Režimy Cine EI, Cine EI Quick a Flexible ISO
Používání flexibilního expozičního režimu



Režim Cine EI nabízí široký rozsah a nejvyšší možnou kvalitu obrazu, zatímco režim Cine EI Quick zjednodušuje nastavení automatickým přepínáním základní citlivosti ISO kamery. Flexibilní citlivost ISO poskytuje tu největší flexibilitu nastavení expozice.






Dvojitá základní citlivost ISO (ISO 800/ISO 2500)



Díky této funkci můžete manuálně nastavit základní citlivost ISO na 2500 namísto 800 v situacích s nedostatečným osvětlením. Hladiny hluku u obou nastavení jsou přibližně stejné, takže získáte čistší záznam za nedostatečného osvětlení.






Zpomalený záběr 120 snímků za sekundu



Díky záznamu v rozlišení 4K rychlostí 120 snímků za sekundu s automatickým ostřením můžete vytvářet mimořádně plynulé 5× (max.) zpomalené záběry a rozšířit své možnosti vyprávění příběhů.






Spolehlivé automatické ostření udržuje stabilní zaostření
Sofistikované funkce sledování vám umožní soustředit se na snímání



Model FX30 nabízí stabilní automatické ostření a flexibilní zaostřování v celé řadě fotografických situací. Širokoúhlé automatické ostření zajišťuje vytrvalé sledování objektů napříč téměř celým záběrem, spolu se sledováním v reálném čase založeným na unikátním rozpoznávání objektů na bázi umělé inteligence od společnosti Sony. Automatické zaostření na oči v reálném čase zajišťuje přesné zaostření na obličej a oči, přičemž je přizpůsobené pro lidi, ptáky a zvířata.






Stabilizace obrazu uvnitř těla pro snímání z ruky



Aktivní režim je režim 5osé stabilizace obrazu, který využívá přesný gyroskopický snímač a optickou kompenzaci, což umožňuje snímání z ruky s rozlišením 4K bez kardanového závěsu.






Kompenzace při ostření



Vestavěná kompenzace při ostření může při použití s kompatibilním objektivem poskytnout stabilnější obraz díky minimalizaci posunu zorného pole, k němuž může při změně zaostření dojít. Další kompenzace při ostření je dostupná v postprodukčním softwaru a je podporována metadaty kamery.






Připraven vydat se s vámi snímat kamkoli



Kompaktní a lehký model FX30 lze používat v kombinaci s kardanovými závěsy a drony nebo s nejrůznějším připojeným příslušenstvím. Je navržen tak, aby zvládl dlouhá snímání, přičemž odolná konstrukce je vhodná do náročných podmínek.






Kompaktní a lehké tělo
Určeno pro mobilitu a pohodlnou obsluhu



Model FX30 váží pouhých 646 g s baterií a paměťovou kartou (951 g s jednotkou rukojeti XLR) a vyznačuje se výrazným designem s plochou horní stranou, který je vhodný pro snímání z ruky nebo pro upevnění na kardanový závěs. Grip kamery byl navržen tak, aby poskytoval optimální flexibilitu, stabilitu a pohodlí pro dlouhé relace snímání z ruky.






Tři závitové otvory v rukojeti XLR pro příslušenství



Externí monitory, záznamníky, baterie, videoreflektory, rozšiřovací gripy, přijímače bezdrátových mikrofonů nebo jiné doplňky lze stabilně a bezpečně připevnit k jednotce rukojeti XLR modelu FX30.






Spolehlivé ovládání pro dálkové snímání ve 4K



Díky vysoce efektivnímu chladicímu systému a stabilnímu napájení (z velkokapacitní baterie Z nebo prostřednictvím konektoru USB PD) je model FX30 předurčen ke spolehlivému fungování během dlouhých snímání.






Odolné šasi z hořčíkové slitiny



Hlavní tělo a kryty modelu FX30 jsou vyrobeny z lehké a odolné hořčíkové slitiny, která pomáhá dosáhnout lepšího výkonu i v náročných prostředích.






Nová hlavní nabídka
Rychlý přístup k často používaným funkcím



Během snímání můžete získat přístup ke snímkové frekvenci, rychlosti závěrky a dalším zásadním parametrům snímání prostřednictvím hlavní nabídky v podobě seznamu. Zobrazení hlavní nabídky lze přiřadit vlastnímu tlačítku. Parametry tak můžete před snímáním rychle kontrolovat a upravovat podle potřeby. K dispozici jsou samostatné hlavní nabídky optimalizované pro filmy a fotografie.






Dva sloty kompatibilní s kartami CFexpress typu A a SD



Karty CFexpress typu A jsou nový standard pro kompaktní úložiště s vysokými rychlostmi zápisu/čtení. Jsou vhodné pro záznam videa v rozlišení 4K při vysokých přenosových rychlostech. Dva sloty umožňují nahrávat simultánně nebo přepínat.






Flexibilní dotykový monitor LCD s vysokým rozlišením



Zadní otočný monitor s otevíráním ze strany nabízí svobodu při polohování a tvorbě kompozice. Je dostatečně jasný, aby jej bylo možné snadno prohlížet venku za denního světla, a obsahuje funkční nabídku pro jedno přejetí prstem.






Široké možnosti připojení v kompaktním těle



Konektor HDMI typu A lze využít pro externí rekordéry a zobrazovací zařízení. Další konektory jsou USB Type-C, Multi/Micro-USB, mikrofon, sluchátka a univerzální patice s vestavěným digitálním zvukovým rozhraním.






16bitový výstup RAW přes HDMI



Pro náročné pracovní postupy je k dispozici 16bitový výstup RAW, který lze používat přes připojení HDMI s kompatibilními externími rekordéry. Výstup videa RAW má rozlišení 4672 x 2628 [16:9], které přesahuje rozlišení DCI-4K.






Možnosti rozšíření, které vyhoví vašim potřebám



Ať už se jedná o nalezení dokonalého objektivu pro vaše snímání, volbu nejlepšího externího zvukového zdroje nebo splnění požadavků na postprodukční pracovní postup, model FX30 se o to postará.






Jeden bajonet: snadné nasazení s bajonetem E



Koncept Jeden bajonet je založen na platformě bajonetu E pro výměnné objektivy od společnosti Sony. Model FX30 je kompatibilní se všemi objektivy s bajonetem E, takže si můžete vybrat ten pravý objektiv pro jakoukoli situaci.






Zvolte si zdroj zvukového vstupu



Jednotka rukojeti XLR modelu FX30 zahrnuje dva zvukové vstupy XLR, které umožňují rychlé a snadné připojení k celé řadě externích mikrofonů XLR pro zachycení zvukové stopy ve vysoké kvalitě.






Vylepšená stabilizace obrazu a pracovní postupy díky Catalystu



Model FX30 zaznamenává spoustu metadat, která lze využít v aplikaci Catalyst Browse Prepare společnosti Sony, včetně chvění, otočení, kompenzace ohniskové vzdálenosti při ostření, vestavěných LUT a snímkových značek.



Parametry

Typ snímače Snímač CMOS Exmor R typu APS-C (23,3 x 15,5 mm)
Obrazový procesor BIONZ XR™
Efektivní pixely 20,1 megapixelu (efektivní) pro videa, 26,0 megapixelu (efektivní) pro fotografie, 27,0 megapixelu (celkem)
Rozlišení fotografií Velikost snímku [3:2] L: 6192 x 4128 (26 MPx), M: 4384 x 2920 (13 MPx), S: 3104 x 2064 (6,4 MPx) [4:3] L: 6192 x 4128 (26 MPx), M: 4384 x 2920 (13 MPx), S: 3104 x 2064 (6,4 MPx) [16:9] L: 6192 x 4128 (26 MPx), M: 4384 x 2920 (13 MPx), S: 3104 x 2064
Formát záznamu fotografie Kompatibilní s formátem JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.32, kompatibilní s MPF Baseline), HEIF (kompatibilní s formátem MPEG-A MIAF), RAW (kompatibilní s formátem Sony ARW 4.0)
Režim záznamu videa 1280 x 720 (přibl. 6 Mb/s), 1920 x 1080 (přibl. 9 Mb/s), 1920 x 1080 (přibl. 16 Mb/s)
Typ objektivu Kompatibilní s bajonetem Sony E-mount
Stabilizace Mechanismus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací (kompenzace závisí na specifikacích objektivu)
Režim snímání [Video] [Movie] programovatelná AE (P) / priorita clony (A) / priorita expozice (S) / režim ruční (M) / režim flexibilní expozice, [Fotografie] Inteligentní automatický režim (Auto) / Program Auto (P) / Priorita clony (A) / Priorita závěrky (S) / Man
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické fázové ostření / automatické ostření s detekcí kontrastu)
Režim ostření [Video] AF-C,(souvislé automatické ostření) MF; [Fotografie] AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), ruční ostření
Typ LCD obrazovky Dotykový LCD 7,5 cm (typ 3.0), přibl. 2,36 milionu bodů, úhel otevření: přibl. 176 stupňů, úhel otočení: přibl. 270 stupňů
Rychlost závěrky [Video] 1/8000 až 1/4 (v krocích po 1/3), až 1/50 v automatickém režimu (až 1/25 v automatickém režimu s dlouhou expozicí), [Fotografie] 1/8000 na 30 s
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka / Pod vodou / Teplota barev (2500 až 9900K) a barevný filtr / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Karta CFexpress typu A / SD (2x), simultánní záznam, třídění, automatické přepínání médií, kopírování
Iso citlivost (fotografie/video) [Video] ISO 100 až 32000 ekvivalent, AUTO (ISO 100 až 6400, možnost výběru spodního a horního limitu), [Fotografie] ISO 100 až 32000 (možnost rozšíření na ISO 50 až 102400), AUTO (ISO 100-6400, možnost výběru spodního a horního limitu)
Výdrž baterie 115 min (skutečná doba záznamu, standard CIPA), 175 min (souvislý záznam, standard CIPA), 570 snímků (fotografie, standard CIPA)
Rozhraní Wi-Fi 5 GHz, USB-C 5 Gb/s (USB 3.2) / Bluetooth verze 5.0 / 3,5mm jack pro mikrofon / 3,5mm jack pro sluchátka / univerzální patice s digitálním zvukovým rozhraním, HDMI (typ A), YCbCr 4:2:2 10 bitů / RGB 8 bitů
Rozměry a hmotnost 129,7 x 77,8 x 84,5 mm (tělo bez výstupků); 646 g (s baterií a paměťovou kartou), 562 g (pouze tělo)
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-FZ100, Napájecí adaptér AC, Adaptér do síťové zástrčky, Víčko těla, Krytka patice pro příslušenství, Kabel USB-A na USB-C (USB 3.2)

Vhodné příslušenství

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Vysokou kapacita 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh), Kompatibilní s InfoLITHIUM
2 190 Kč
Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-G1TG, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-G1TG, 128GB

Mimořádně vysoká rychlost přenosu dat až 300 MB/s (čtení), 299 MB/s (zápis), UHS-II, U3, třída 10, Ideální pro snímání série snímků s vysokým rozlišením, Paměť 128 MB, Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Vysoká úroveň (IP68) vodotěsnosti a odolnosti proti prachu, Bezplatný software Sony File Rescue dokáže obnovit omylem smazané snímky a videa
5 490 Kč
Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Paměťová karta Sony CEA-G160T, CFexpress Type A, 160GB

Vysoká rychlost zápisu až 700 MB/s pro sériové snímání ve vysokém rozlišení, standard VPG 400, Lepší produktivita díky mimořádně vysoké rychlosti čtení až 800 MB/s, Specifikace TOUGH s krytím IP57 pro profesionální spolehlivost, Kompaktní tělo, rozměry 20 x 28 x 2,8 mm, Rozsah provozní teploty –10 až +70 °C (nekondenzující)
9 240 Kč
Adaptér baterií Sony NPA-MQZ1K

Adaptér baterií Sony NPA-MQZ1K

Pro delší fotografování (4x NP-FZ100), Kompatibilní s baterií řady Z nebo W, Dva porty USB pro výstup napájení
10 989 Kč
Ramenní popruh Sony STP-SS5 pro Alpha fotoaparáty

Ramenní popruh Sony STP-SS5 pro Alpha fotoaparáty

Vysoce kvalitní měkký popruh přes rameno, Nastavitelná délka
1 090 Kč
Brašna Sony LCS-SC8 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SC8 pro fotoaparáty Alpha

Flexibilní ukládání pomocí dělicích přepážek , Kapsy na příslušenství, Rukojeť pro přenášení, Popruh přes rameno, Stylový, sladěný design
2 489 Kč
Krytka těla fotoaparátu Sony ALC-B1EM pro ILC-E*

Krytka těla fotoaparátu Sony ALC-B1EM pro ILC-E*

Ochraní tělo fotoaparátu bez nasazeného objektivu, Pro bajonet E-Mount
Mikrofon Sony ECM-B10 typu shotgun

Mikrofon Sony ECM-B10 typu shotgun

Kompaktní mikrofon typu „shotgun“ s digitálním zpracováním signálu, Supersměrová, jednosměrová a všesměrová charakteristika snímání, Digitální zvukové rozhraní prostřednictvím patice MI (Multi Interface), Komplexní manuální ovládání pro optimální zachycení zvuku, Konfigurace bez kabelů a baterií pro snadné přenášení
5 590 Kč
LED světlo Sony HVL-LE1 pro kamery HDR, foto DSC a ILC

LED světlo Sony HVL-LE1 pro kamery HDR, foto DSC a ILC

Videoreflektor, 60 LED diod, Až 1800 lux / 0,5m
6 989 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace