Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Mikrosystém Yamaha MCR-B270D, černý

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
Bezdrátový Bluetooth streaming, Autentický Hi-Fi design a ladění, DAB/DAB+/FM tuner (dle dostupnosti v regionu), Výstup pro subwoofer, Výkon 2x 20 W
Skladem
ks
8 290 Kč
Katalogové číslo: Z01782
Kód výrobce: MCR-B270D BL

Sofistikovaný design



Mikro systém Yamaha MCR-B270D v designovém stříbrném provedení upoutá vaši pozornost v každé místnosti. Vyjímá se svým propracovaným sofistikovaným vzhledem. Centrální jednotka je vybavena čelním panelem vyrobeným z kvalitního hliníku s vlasovou povrchovou strukturou, která působí velmi elegantně.






Mikro systém Yamaha MCR-B270D



Mikro systém Yamaha disponuje širokou škálou možností pro přehrávání hudby. Můžete využít zabudovaný CD přehrávač, FM tuner, DAB, USB port, nebo technologii Bluetooth. Zařízení přehrává hudební formáty: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC. Přehrávání souborů FLAC a WAV s rozlišením 192 kHz / 24 bitů přes USB odráží Hi-Fi původ tohoto systému. Tato podpora nabízí posluchačům možnost zažít nejlepší poslech Hi-Fi.






Rozhraní Bluetooth



Vychutnejte si dokonalý prostorový zvuk z vašeho telefonu nebo tabletu prostřednictvím bezdrátového připojení Bluetooth. Jednoduše a rychle propojíte zvuk z vašeho zařízení s tímto mikro systémem a o pohodlí při poslechu vaší oblíbené hudby v domácím prostředí máte postaráno. Dosah při použití Bluetooth je 10m.






Technologie VCCS Vibration Control Cabinet Structure



Aby se zabránilo nežádoucím vibracím krytu, vyvinula společnost Yamaha vnitřní strukturu nazvanou VCCS (Vibration Control Cabinet Structure), která využívá strategicky umístěné prvky kompozitního materiálu a poskytuje vynikající výkon při izolaci vibracemi.






Digitální rádio z tuneru DAB / DAB +



DAB a vylepšená verze DAB + je digitální vysílání z pozemních vysílačů, která nabízí velký výběr rozhlasových stanic s vysokou kvalitou zvuku. Mezi další výhody patří automatické ladění dostupných stanic se seznamem na výběr a zobrazení informací, jako je název stanice a interpreta.



Parametry

Funkce Bluetooth,FM/AM tuner, DAB/DAB+ tuner
Výstupní výkon 2 x 20 W
Funkce tuneru DAB, DAB+, FM tuner 30 předvoleb
Přehrávač disků Ano, přehrává CD, CD-R, CD-RW (Audio CD, MP3, WMA), flac, ALAC, wav, aac
Barva Černá
Konektory subwoofer OUT, výstup na sluchátka, USB, optický vstup, AUX IN
Rozměry a hmotnost Centrální jednotka: 180 x 118 x 322 mm, Reproduktory: 123 x 192 x 298 mm, 4,9 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace