Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Mobilní telefon Sony Xperia 10 IV, 5G, zelený

6“ širokoúhlý displej OLED HDR 21 : 9, Fotoaparát se třemi objektivy: širokoúhlým, superširokoúhlým a teleobjektivem, Stupeň krytí proti vodě IP65/68 a sklo Corning® Gorilla® Glass Victus®, Zvuk vysoké kvality díky zvuku s vysokým rozlišením a 3,5mm sluchátkovému konektoru, Výkonná baterie s kapacitou 5 000 mAh, Pohodlný úchop a nízká hmotnost
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02995
Kód výrobce: XQCC54C0G.EEAC

Dokonalý společník pro každodenní život



Budete se divit, jak jste dříve mohli žít bez smarthponu Xperia 10 IV, bez jeho vynikající výkonnosti, mimořádně lehkého designu, fotoaparátu s trojitým objektivem, ohromujícího displeje s poměrem stran 21 : 9 a zvuku vysoké kvality.






Velká, výkonná baterie v lehkém a kompaktním těle



Se smartphonem Xperia 10 IV je váš život plný maximálního potěšení s minimálním úsilím. Kompaktní a mimořádně lehký 5G smartphone, skvěle padnoucí do ruky, s velkokapacitní 5000mAh baterií.






Představujeme smartphone Xperia 10 IV



...






Snadno pořízené nádherné fotografie a videa



Díky fotoaparátu s trojitým objektivem a celou řadou užitečných funkcí pro pořizování statických snímků a videí je zachycování života snadné jako nikdy dříve.






Rovnou snímejte. Není potřeba provádět žádná nastavení.



Když vidíte příležitost pořídit dobrý snímek, nemusíte ztrácet čas volbou žádných speciálních nastavení. Se smartphonem Xperia 10 IV zůstávají věci jednoduché – díky technologii detekce scény, podmínek a objektu a následnému automatickému zvolení ideálního nastavení, například ISO a rychlosti závěrky pořídíte nejlepší snímek.






Od snímků krajiny až po portréty



Fotoaparát s trojitým objektivem smartphonu Xperia 10 IV pokryje vše, od dechberoucích snímků krajiny až po nádherné portréty. S možností volby ultraširokoúhlého 16mm objektivu, širokoúhlého 27mm objektivu nebo 54mm teleobjektivu lze pořizovat celé spektrum snímků.






Pokročilá redukce rozmazání obrazu



Při pořizování fotografií, zejména večer nebo v tmavém interiéru, může i ten nejmenší pohyb ruky způsobit rozmazání snímku. Avšak smartphonem Xperia 10 IV budete díky technologii optické stabilizace obrazu pořizovat snímky bez rozmazání, a to i za slabého osvětlení.






Nádherné detaily i při slabém osvětlení



U fotografií pořízených za špatného osvětlení se často světlé plochy jeví vybělené a tmavé plochy začerněné, detaily snímku jsou tak ztraceny. Smartphone Xperia 10 IV však takovou situaci detekuje, automaticky snímek pořídí v HDR a reprodukuje všechny detaily ve výjimečné čistotě.






Méně šumu za špatných světelných podmínek



Při fotografování v noci nebo za slabého osvětlení je kvalita obrazu často ovlivněna vizuálním šumem. Výkonnost fotoaparátu smartphonu Xperia 10 IV však byla vylepšena tak, že u fotografií pořízených za slabého osvětlení dociluje menšího množství šumu.






Zoomování se zachováním větší zřetelnosti



Když pořizujete snímek vzdáleného objektu teleobjektivem smartphonu, běžně dochází při použití zoomu ke zhoršení rozlišení. Avšak díky zoomu s funkcí vysokého rozlišení smartphonu Xperia 10 IV můžete pořizovat zřetelné snímky i při použití zoomu.






Natáčí plynulá videa bez otřesů



Optická stabilizace obrazu (OIS) se nehodí jen pro statické snímky, ale funguje i pro video. Když natáčíte video za pohybu, jedinečná optická technologie stabilizace obrazu SteadyShot zajistí, že výsledky nebudou rozmazané a budou prosty otřesů.






Natáčejte videa s menším slitím stínů do černé a menším přepálením jasu



Díky rozšířenému dynamickému rozsahu natáčí Xperia 10 IV videa s pozoruhodně čistými detaily a s menším slitím stínů do černé a menším přepálením jasu, a to i za vysoce kontrastních podmínek, například za ostrého denního světla.






Výjimečný zážitek ze sledování



Smartphone Xperia 10 IV, pyšnící se nádherným širokoúhlým 6,0” OLED displejem s poměrem stran 21 : 9 bez jakéhokoli zářezu nebo otvoru pro fotoaparát, které by zhoršovaly pohled, vám umožní nechat se zcela vtáhnout do filmů běžících na celé obrazovce.






Úchvatná barva a kontrast



Širokoúhlý OLED displej s poměrem stran 21 : 9, jasnější než u předchozího modelu, reprodukuje snímky s živoucími barvami a skutečnou černou. Unikátní DIPLEJ TRILUMINOS DISPLAY pro mobilní technologie, čerpající z mnohaleté zkušenosti společnosti Sony v oblasti televizorů, optimalizuje displej pro sledování filmů a reprodukuje intenzivní, živoucí obrazy.






Více procházení, méně posouvání



Širokoúhlý displej s poměrem stran 21 : 9 je vyšší než většina obrazovek, a proto máte více prostoru pro surfování na internetu, mapy, videa, sociální sítě atd.






Uvidíte víc, uděláte víc



Obrazovku s poměrem stran 21:9 lze snadno rozdělit na dvě části, což je skvělé, když chcete současně brouzdat po webu a sledovat video. V režimu více oken můžete rychle přepínat mezi poslední použitou a navrhovanými aplikacemi – takže rychleji najdete aplikaci, kterou chcete mít v horním a spodním okně.






Jednoduchý multitasking



Co když hrajete hru nebo procházíte web, ale chcete najednou rychle odpovědět na zprávu? Díky funkci místního okna na smartphonu Xperia 10 IV můžete snadno vyřešit nový úkol a vrátit se k tomu, co jste dělali předtím.






Nechte se obklopit prémiovým zvukem



Smartphone Xperia 10 IV, oplývající celou škálou prémiových zvukových technologií, nabízí všem milovníkům hudby výjimečný poslechový zážitek.






Vychutnejte si skutečně autentický poslech



Se zvukem s vysokým rozlišením můžete zapojit svá oblíbená kabelová sluchátka a poslechnout si hudbu s reprodukcí úplného rozsah zvuku, s dynamikou a detaily přesně tak, jak umělec zamýšlel.






Prémiový zvuk, bezdrátová svoboda



Zvuk s vysokým rozlišením není jen pro kabelová sluchátka, nyní je dostupný i pro ta bezdrátová. Technologie LDAC umožňuje přenášet přibližně třikrát více dat (při maximální přenosové rychlosti 990 kb/s) než běžné zvukové rozhraní Bluetooth®, takže si můžete bezdrátově vychutnat obsah zvuku s vysokým rozlišením ve výjimečné kvalitě, blízké přehrávání pomocí kabelového připojení.






Perfektní partner pro poslech za pohybu



Při spárování smartphonu Xperia 10 IV se sluchátky Sony můžete do aplikace Sony | Headphones Connect vstoupit jednoduše pomocí nabídky Side sense – to je šikovné, zejména když chcete rychle upravit nastavení zvuku podle aktuální situace.






Tak intenzivní. Tak reálný.



Xperia 10 IV je navržen pro použití funkce 360 Reality Audio k optimalizaci kvality zvuku při poslechu hudby přes sluchátka ve službách Amazon Music, Deezer, nugs.net a TIDAL.






Výkon a rychlost se setkává s hravým stylem



Smartphone Xperia 10 IV spojuje výkon baterie, která vydrží celý den, s rychlou funkčností v lehkém, avšak nadále spolehlivě odolném designu, který dobře padne do ruky.






Energie na celý den



Velkokapacitní 5000mAh baterie dodá veškeré napájení, které potřebujete, abyste si svůj smartphone Xperia 10 IV mohli užívat od úsvitu až do soumraku a ještě mnohem déle.






Pohodlný na nošení, se snadným zacházením



Smartphone Xperia 10 IV je lehký a snadno se s ním manipuluje, ať pořizujete snímky, hrajete hru, brouzdáte po internetu, píšete textovou zprávu nebo telefonujete.






Odolnost proti vodě a prachu



Smartphone Xperia 10 IV, s odolností vůči vodě a prachu IP65/68, je konstruován pro použití v každodenním životě. Ať jste se vydali běhat nebo lenošíte u bazénu, můžete ho používat zcela bez obav.






Odolný a trvanlivý



U smartphonu Xperia 10 IV jsou na přední i zadní straně použita skla Corning Gorilla Glass Victus, telefon je tak odolnější vůči pádu i poškrábání.






Výjimečná výkonnost a rychlost



Platforma pro mobilní zařízení Snapdragon 695 5G snadno pracuje s vašimi aplikacemi, filmy, hrami a mnohým dalším, a to díky vysoké výkonnosti a účinnosti, které poskytují nebývalou konektivitu. Rychlé 5G připojení otevírá svět plný možností a umožňuje užít si stahování ve vysoké kvalitě a nepřerušované streamování bez kompromisů – a to i u souborů ve vysokém rozlišení.






Zbavte se stresu způsobeného obavami, že ztratíte připojení



Smartphone Xperia 10 IV vyhodnotí před připojením kvalitu dostupné sítě Wi-Fi, takže se nestane, že se napojí na síť Wi-Fi, která nefunguje. Když bude předpokládat, že kvalita Wi-Fi signálu může kolísat, použije místo toho vaše mobilní data. S telefony Xperia budete mít vždy to nejlepší možné připojení.



Parametry

Určeno pro český trh Ano
Konstrukce Dotykový
Sítě 2G ( GSM ), 3G ( HSPA ), 4G ( LTE ), 5G
Displej 6,0" širokoúhlý displej 21:9, FHD+ HDR OLED (2 520 × 1 080)
Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G
Operační paměť (RAM) 6 GB
Interní paměť 128 GB
Podpora paměťových karet Ano ( microSD až 1 TB )
Operační systém Android™ 12
Snímač otisků prstů Ano
Fotoaparát - zadní Duální fotoaparát 12 + 8 + 8 Mpx (1/2,8 F1,8) + (1/4,0 F2,2) + (1/4,4 F2,2)
Fotoaparát - přední 8 Mpx (1/4,0 F2,0)
Funkce fotoaparátu Až 10 sn./s při automatickém ostření, LED, blesk při fotografování, světlo při fotografování, světlo při nahrávání videa, 10x hybridní zoom (se širokoúhlým 27mm objektivem), HDR (vysoký dynamický rozsah), špičkový automatický režim, manuální režim,
čtečka QR kódů, kreativní efekt, noční režim, panorama, rozostření (bokeh)
Video Optická stabilizace obrazu a elektronická stabilizace obrazu videa, optický stabilizátor obrazu SteadyShot™ (hybridní optická/elektronická stabilizace obrazu videa), zpomalený pohyb (720 p, 120 snímků za sekundu)
Audio 3,5 mm sluchátkový konektor, zvuk ve vysokém rozlišení, bezdrátový zvuk ve vysokém rozlišení (LDAC), certifikace 360 Reality Audio, 360 Reality Audio Upmix, DSEE Ultimate, stereofonní nahrávání, adaptivní Qualcomm® aptX™
Funkce Chytrá konektivita, Google Cast, NFC
Odolnost Stupeň krytí proti vodě IP65/68 a sklo Corning® Gorilla® Glass Victus®
SIM DualSIM - 1x nanoSIM, 1x eSIM ( elektronická SIM )
Konektivita Wi-Fi, Bluetooth® 5.1, A-GPS, A-GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, Google Cast, NFC, USB 3.1, USB Type-C™
Senzory Akcelerometr, Čidlo okolního osvětlení, eCompass™, Snímač otisků prstů, Hallův senzor, Magnetometr, Krokoměr, Detektor prudkého pohybu, Čidlo pohybu
Nabíjení Adaptivní dobíjení Xperia, Ochrana baterie, režim STAMINA
Rozměry 153 × 67 × 8,3 mm, 161 g
Kapacita baterie 5 000 mAh
Barevné provedení Zelená(mint)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace