Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-6600 (Alpha 6600), tělo

24,2 MP snímač obrazu CMOS Exmor formátu APS-C, Záznam videí s vysokým rozlišením 4K HDR (HLG), Pětiosá optická stabilizace obrazu pro naprosto spolehlivé snímání, Sledování v reálném čase a automatické zaostření na oči v reálném čase, Rychlé automatické ostření za 0,02 s pomocí 425 bodů automatického ostření s fázovou detekcí
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z01559
Kód výrobce: ILCE6600B.CEC

Zde si můžete zdarma zaregistrovat prodloužení zákkoné záruky o jeden rok. https://www.sony.cz/electronics/exwarranty



Plnohodnotná sada nástrojů pro vaši představivost



Fotoaparát ILCE6600 je vybaven velkým množstvím funkcí, aby vám dokázal poskytnout vše potřebné pro téměř každou situaci, se kterou se setkáte – rychlým automatickým ostřením, spolehlivou stabilizací obrazu, ohromující kvalitou obrazu, vysokokapacitní baterií a záznamem profesionálních videí v rozlišení 4K HDR (HLG).






Spolehlivé a stabilní automatické ostření



Široká oblast automatického ostření, rychlé AF a plynulé sledování objektů

Body zaostření pokrývají 84 % plochy obrazu a společně se systémem hybridního automatického ostření nabízejí to nejlepší z AF s fázovou detekcí a AF s detekcí kontrastu, a umožňují tak dosahovat rychlosti ostření 0,02 s2. Když se objekty pohybují, aktivují se body AF hustě rozmístěné kolem objektu, které zajišťují přesné sledování.

[1] Pokrytí automatické ostření s fázovou detekcí (425 bodů) [2] Pokrytí automatické ostření s detekcí kontrastu (425 bodů)






Rychlé souvislé fotografování se sledováním AF/AE až 11 sn./s



Pořizujte snímky rychlostí 11 sn./s s minimální prodlevou displeje, nebo 8 sn./s s náhledem v reálném čase, v sérii až 116 snímků ve formátu JPEG (Standard) najednou. Nastavení zobrazené v elektronickém hledáčku a zobrazení náhledu takřka v reálném čase povýší Vaše akční fotografie na další úroveň.






Tiché souvislé fotografování nenaruší atmosféru



Když je při focení potřeba klid, tiché snímání bez zvuku závěrky umožňuje snímat rychlostí až 8 sn./s, a to i v režimu AF-C. Díky automatickému zaostření na oči v reálném čase nebo sledování v reálném čase si budete moci užít nové možnosti.






Okamžité zahájení sledování



Sledování v reálném čase zahájíte stisknutím spouště závěrky do poloviny nebo pouhým dotknutím se požadovaného objektu. Můžete také přiřadit funkci „Zapnout sledování“ tlačítku s nastavitelnou funkcí a zahájit sledování stisknutím tohoto tlačítka.






Sledování objektů založené na umělé inteligenci



Sledovací systémy fotoaparátu spoléhají na algoritmy rozpoznávání objektů založené na umělé inteligenci6. Algoritmy zpracovávají údaje zahrnující údaje o barvě, struktuře a vzdálenosti, stejně jako sledování očí a obličeje objektu, a to vše rychle a v reálném čase.

(1) Obličej [AI] (2) Oko [AI] (3) Barva (4) Struktura (5) Vzdálenost (6) Algoritmus rozpoznávání objektů (AI)






Automatické zaostření na oči lidí v reálném čase



I když se fotografovaný objekt při pořizování portrétu pohybuje, funkce AF na oči v reálném čase zajišťuje detekci a sledování očí, aby scéna zůstala trvale zaostřena. Obličej objektu může být částečně skrytý, v protisvětle nebo směřovat dolů.






Automatické zaostření na oči zvířat v reálném čase



Stejné algoritmy detekce očí, které vytvářejí skvělé portréty osob, byly přizpůsobeny také pro zvířata, aby vám pomohly získat nádherné portréty domácích mazlíčků a snímky divoké zvěře.






Výběr AF na pravé nebo levé oko dotykem



Levé nebo pravé oko objektu můžete upřednostnit nejen v nastaveních, ale také pouhým klepnutím na obrazovku monitoru fotoaparátu.






Plynulá změna zaostření



V závislosti na stavu sledovaného objektu dojde k plynulému automatickému přepínání oblasti zaostření mezi obličejem a očima objektu.






Aktivace sledování pomocí funkce sledování dotykem



Při pořizování fotografií nebo videí umožňuje funkce sledování dotykem zahájit sledování v reálném čase pouhým klepnutím na monitor.






Princip optické stabilizace obrazu



Mechanismus pětiosé stabilizace obrazu používaný v našich fotoaparátech typu Full-Frame byl přizpůsoben k použití ve funkci stabilizační jednotky pro snímač APS-C fotoaparátu Alpha6600. Díky přesnému gyroskopickému snímači detekuje a kompenzuje chvění fotoaparátu podél pěti různých os, včetně úhlových (sklon a vychýlení), vodorovné, svislé a rotační. Zajišťuje tak stabilizaci, která se rovná zrychlení závěrky o 5 kroků.






Konstrukce poskytující vysokou kvalitu obrazu



Snímač CMOS Exmor™ formátu APS-C a procesor BIONZ X™ nejnovější generace

Snímač obrazu formátu APS-C s rozlišením 24,2 megapixelu je optimalizován pro vysoce efektivní zachycování světla, široký rozsah citlivosti a nízký šum i při vysokých citlivostech ISO. Ve spojení s obrazovým procesorem BIONZ X nejnovější generace poskytuje úžasnou zřetelnost obrazu a vynikající reprodukci textur.






Nízký šum pro vysoké citlivosti ISO



Fotoaparát ILCE6600, řady Alpha6, poskytuje vynikající výkon s nízkým šumem a vytváří vysoce kvalitní snímky, dokonce i při zhoršených světelných podmínkách, v celém širokém rozsahu citlivosti ISO 100–32000 (rozšiřitelném až na ISO 50–102400).






Vylepšená reprodukce barev



Věrnou reprodukci barev poskytovanou fotoaparátem A6600 zajišťují algoritmy převzaté z našich fotoaparátů typu Full-Frame. Tyto algoritmy výrazně zlepšují vykreslování tónů lidské pleti, stejně jako živoucí barvy květin, a naopak potlačují zubaté okraje a nesprávné barvy.






Univerzální schopnosti pro vytváření videí



Čtení plného počtu pixelů bez technologie pixel binning umožňuje zaznamenávat videa ve vysokém rozlišení 4K, zatímco obrazový profil HLG (Hybrid Log-Gamma) podporuje okamžité poskytování HDR. Obraz dotváří důmyslná stabilizace obrazu.






Udržujte zaostření na požadovaný objekt



Vzájemná spolupráce systému rychlého hybridního automatického ostření fotoaparátu, sledování v reálném čase a automatického zaostření na oči v reálném čase udržuje stabilní a spolehlivé zaostření na objekt, takže si můžete užít kreativnější aspekty vytváření videí.






Intervalové snímání pro vytváření časosběrných videí



Mezi funkce fotoaparátu patří také vestavěné intervalové snímání11 pro pořizování časosběrných videí s volitelným intervalem mezi snímky od 1 do 60 sekund. Výsledné snímky lze poté zkombinovat ve vysokém rozlišení v počítači a prohlížet pomocí jednoduché funkce náhledu s proměnnou rychlostí na fotoaparátu.






Podpora snímání s profilem S-Log



Křivky gamma profilů S-Log3 a S-Log2 se vyznačují dynamickým rozsahem (až 1300 % barevného prostoru Rec. 709), takže minimalizují zbělení světlých a zčernání tmavých oblastí a dosahují širšího rozsahu pro gradaci barev při postprodukci.






Zpomalený a zrychlený záznam



Můžete pořizovat zpomalená (až 5x) nebo zrychlená (až 60x) videa přímo ve fotoaparátu nebo používat videa v rozlišení Full HD se snímkovou frekvencí 120 sn./s k vytváření vysoce kvalitních záznamů se zpomaleným pohybem v postprodukci.






Prodlužte svůj dosah externím dotykovým ovládáním



Praktické dotykové operace, například zaostření dotykem a sledování dotykem, které jsou dostupné na monitoru fotoaparátu A6600, jsou nadále přístupné i po připojení externích monitorů k fotoaparátu.






Vyprávějte příběhy svým vlastním způsobem



Fotoaparát A6600 natáčí kvalitní videa, takže uživatelé mohou sdílet své příběhy s ostatními. Displej výklopný ve 180° usnadňuje výběr kompozice, jejíž součástí je snímající osoba, nebo fotografování z náročných úhlů. Pro záznam zvuku jsou k dispozici konektor pro externí mikrofon a konektor pro sluchátka umožňující monitorování. Vylepšený grip zajišťuje pohodlné snímání po celé hodiny.






Baterie Z s podporuje dlouhodobé snímání



K zajištění delších dob snímání a zachování útlého tvaru je fotoaparát A6600 vybaven stejnou vysokokapacitní baterií, kterou používají mnohé naše fotoaparáty typu Full-Frame.






Tělo z hořčíkové slitiny odolá prachu a vlhkosti



Horní kryt, přední kryt, vnitřní rám a zadní kryt jsou zkonstruovány z lehké, ale robustní hořčíkové slitiny, která zajišťuje odolnost fotoaparátu vůči prachu a vlhkosti.






Nastavitelné funkce



Každému z 11 tlačítek fotoaparátu lze přiřadit jednu z 91 různých funkcí, přičemž funkce lze také přiřadit ovladači a ovládacímu kolečku. Funkce Moje nabídka umožňuje zaregistrovat 30 různých položek nabídky.






Funkce aplikace Imaging Edge Remote, Viewer a Edit



Vylepšete své fotografie prostřednictvím aplikací Imaging Edge. Aplikace „Remote“ umožňuje živé ovládání a sledování snímání. Aplikace „Viewer“ slouží k zobrazení náhledu, hodnocení a výběru fotografií z knihoven a aplikace „Edit“ umožňuje zpracovávat data RAW a vytvářet z nich kvalitní fotografie. Získejte to nejlepší ze souborů Sony RAW a spravujte svou tvorbu.



Parametry

Typ snímače Snímač CMOS Exmor® typu APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Obrazový procesor BIONZ X™
Efektivní pixely Přibližně 24,2 megapixelu
Rozlišení fotografií L: 6000 x 4000 (24 MP), M: 4240 x 2832 (12 MP), S: 3008 x 2000 (6,0 MP) - formát 3:2
Formát záznamu fotografie Kompatibilní s formátem JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.3.1, MPF Baseline), RAW (formát Sony ARW 2.3)
Režim záznamu videa Kompatibilní s formáty XAVC S, AVCHD verze 2.0
Režim snímání Snímání jednoho snímku, Souvislé fotografování (volitelně Vysoká+ / Vysoká / Střední / Nízká), Samospoušť, Samospoušť (souvisle), Stupňování: Jeden snímek, Stupňování: Souvisle, Stupňování vyvážení bílé, Stupňování optimalizace dynamického rozsahu
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické ostření s fázovou detekcí / automatické ostření s detekcí kontrastu)
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky 7,5cm (typ 3,0) širokoúhlý TFT, 921 600 bodů
Hledáček Elektronický hledáček XGA OLED (barevný), 1,0 cm (typ 0,39)
Ovládání jasu Automatický/Ruční (5 kroků)
Rychlost závěrky Fotografie: 1/4000 až 30 s, režim Bulb; videa: 1/4000 až 1/4 (v krocích po 1/3), až 1/60 v automatickém režimu (až 1/30 v automatickém režimu s dlouhou expozicí)
Režim vyvážení bílé Automaticky / Denní světlo / Stín / Zataženo / Žárovka / Zářivka (Teplá bílá / Chladná bílá / Denní bílá / Denní světlo), Blesk / Pod vodou / Teplota barev 2500 až 9900 K a barevný filtr G7 až M7 (57 kroků), A7 až B7 (29 kroků) / Vlastní
Kompatibilní záznamová média Karty Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD, SDHC (splňující standard UHS-I), SDXC (splňující standard UHS-I), microSD, microSDHC, microSDXC
Blesk Ano
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 100–32000 (rozsah citlivosti ISO lze rozšířit nastavením hodnot až od ISO 50 do ISO 102400), AUTO (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní limit); videa: ekvivalent ISO 100-32000, automatický režim (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní
Výdrž baterie Fotografie 720 snímků (s hledáčkem) / přibl. 810 snímků (s monitorem LCD), Video 140 min (s hledáčkem) / přibl. 150 min (s monitorem LCD), Video souvislý záznam 250 min (s hledáčkem) / přibl. 250 min (s monitorem LCD)
Rozhraní USB, Wi-Fi, NFC
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-FZ100, držák okuláru, kabel Micro USB, krytka patice pro příslušenství, napájecí adaptér: AC-UUE12, napájecí kabel, popruh přes rameno, víčko těla
Rozměry a hmotnost 120,0 x 66,9 x 69,3 mm, 120,0 x 66,9 x 59,0 mm (od gripu k monitoru), 503 g včetně baterie a paměťové karty

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace