Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Objektiv Sony SEL-11F18, F1,8

Ultraširokoúhlý objektiv formátu APS-C, Pevná ohnisková vzdálenost, vysoká světelnost F1,8, Tři členy ze skla ED (s extra nízkým rozptylem), Dva lineární motory, kompaktní lehká konstrukce
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02321
Kód výrobce: SEL11F18.SYX

Mohlo by Vás zajímat

Objektiv Sony SEL-20F28, F2,8

Objektiv Sony SEL-20F28, F2,8

Kompaktní širokoúhlý objektiv E 20mm F2,8, Kompatibilní s fotoaparáty Sony E -mount APS-C, Bohaté detaily od jednoho konce záběru k druhému, Zabere jen minimum místa, Tenká hliníková konstrukce, Manuální jemné doostření
9 990 Kč
Výprodej Výprodej
Objektiv Sony Zeiss SEL-24F18Z, F1,8

Objektiv Sony Zeiss SEL-24F18Z, F1,8

Světelný a velmi výkonný širokoúhlý objektiv Sonnar s pevným ohniskem od společnosti Carl Zeiss®, Širokoúhlý objektiv (ohnisková vzdálenost 24 mm), ideální pro krajiny, interiéry, fotografie dění na ulicích a každodenní fotografování, Antireflexní vrstva Carl Zeiss® T* na členech objektivu snižuje vnitřní odrazy a oslnění a umožňuje vysoký kontrast, Vysoká světelnost se clonou až F1,8 umožňuje dosáhnout nádherných efektů rozostření pozadí („bokeh“), Přibližte se k objektu díky 16cm minimální zaostřovací vzdálenosti přinášející možnost makra 1/4, Vynikající pocit z ovládání a grip s barelem z velmi kvalitního hliníku s matnou úpravou v černé barvě, Legendární optické zpracování přináší výjimečnou ostrost v celém záběru a mimořádně vysoké rozlišení i při zcela otevřené cloně
25 990 Kč
Objektiv Sony SEL-16F28, F2,8

Objektiv Sony SEL-16F28, F2,8

Širokoúhlý objektiv, E, 16 mm F2,8, Kompatibilní s fotoaparáty Sony E -mount APS-C, Výborný optický výkon díky asférickým členům objektivu, Mimořádně tenký (22,5 mm) a lehký design, Sedmidílná kruhová clona pro přirozenější zaoblené rozostření a efekt bokeh, Vysoce kvalitní hliníkové provedení
5 990 Kč

Objektiv APS-C je ideální pro filmování a snímání



Díky ohniskové vzdálenosti 11 mm (ekvivalent 16,5 mm pro 35mm formát full-frame), která zajišťuje dynamický obraz, a světelnosti F1,8, která zaručuje rozostření, objektiv váží pouhých 181 g (6,4 oz.). Hodí se k tělům se snímačem APS-C a umožňuje snímání, ať už jste kdekoli. Objektiv je vybaven dvěma lineárními motory pro přesné automatické ostření při snímání i natáčení.






Hluboký, výrazný efekt rozostření



Maximální clona F1,8 umožňuje dosáhnout výrazného efektu rozostření na působivých snímcích. Minimální zaostřovací vzdálenost 0,12 m (0,4 stopy) a zvětšení 0,2x vám umožní snímat detailní záběry s širokým rozostřeným pozadím. Přesně regulovaná sférická aberace a kruhová clona se 7 lamelami významně přispívají ke krásnému rozostření, které tento objektiv nabízí.






Vysoké rozlišení v mimořádně širokém zorném poli 11 mm



Nejmodernější optika poskytuje konzistentně vysoké rozlišení až k okrajům obrazu. Optimální umístění tří asférických prvků ideálně koriguje zakřivení pole a zajišťuje zachování vynikajícího rozlišení v celé oblasti obrazu, a to i při maximální cloně. Tři členy ze skla ED (s extra nízkým rozptylem) účinně potlačují chromatickou vadu a zkreslení barev u obrysů, a zajišťují tak úžasnou kvalitu obrazu.






Kompaktní a lehký pro mimořádnou svobodu fotografování



Kompaktní rozměry a nízká hmotnost objektiv předurčují k použití s těly se snímačem APS-C. Vynikající mobilita a snadná manipulace jsou skvělé pro fotografování z ruky nebo z gripu. Inovativní kombinace sférických a asférických prvků zajišťuje ohromující výkon, přestože objektiv měří pouhých 66 x 57,5 mm a hmotnost jen 181 g






Pokročilé automatické ostření maximalizuje rychlost těla



Dva lineární motory poskytují působivě rychlé a přesné automatické zaostřování a sledování při fotografování i natáčení. Automatické zaostřování a sledování jsou natolik citlivé, že lze plně využít rychlost těla, takže i rychle nebo nepravidelně se pohybující objekty lze zachytit tiše a spolehlivě.






Všestranný nástroj pro filmaře



Se zorným úhlem poskytovaným ohniskovou vzdáleností 11 mm a vysokou světelností F1,8 je snadné zachytit perspektivy dynamických objektů na rozlehlých pozadích s nádherným rozostřením. Pokročilá optická konstrukce minimalizuje změny zorného úhlu podle ohniskové vzdálenosti a omezuje nežádoucí posuny zorného úhlu ve filmech. Tento jedinečný ultraširokoúhlý objektiv umožňuje používat přední filtry, takže nabízí mimořádnou tvůrčí flexibilitu v rozsáhlé řadě fotografických situací.






Vynikající ovladatelnost a spolehlivost



Tento objektiv je sice malý, ale vysoce spolehlivý a skvěle se ovládá. Manuální ostření s lineární odezvou poskytuje manuální ostření, zatímco tlačítko aretace zaostření a přepínač režimu ostření nabízejí víceúčelovost ovládání. A pro zajištění maximální spolehlivosti v náročných venkovních podmínkách se vyznačuje efektivní odolností proti prachu a vlhkosti.






Konfigurace objektivu



Precizní konstrukce fotoaparátů Sony klade důraz na spolehlivost, všestranné použití za různých podmínek a působivý optický výkon.

[1] Asférická čočka
[2] Sklo ED (s extra nízkým rozptylem)






Tabulka MTF



Funkce MTF popisuje, jak dobře dokáže objektiv reprodukovat jemné detaily – měřeno jako stupeň kontrastu dosaženého mezi čarami umístěnými blízko sebe.

[1] Kontrast (%)
[2] Vzdálenost od optického středu objektivu (mm)
[3] Světelnost
[4]
Clona F8
[5] Prostorová frekvence
[6] 10 párů linek / mm
[7] 30 párů linek / mm
[8] Radiální hodnoty
[9] Tangenciální hodnoty






Výhody objektivů Sony pro natáčení videa



Zjistěte, jaké čtyři jedinečné výhody získáte při natáčení videí pomocí objektivů Sony s bajonetem E. Kombinace fotoaparátů a objektivů Sony pozvedne proces natáčení na novou úroveň.






Ovládací prvky objektivu



[1] Zaostřovací kroužek
[2] Tlačítko aretace zaostření
[3] Přepínač režimu ostření



Parametry

Bajonet Bajonet E společnosti Sony
Ohnisko (mm) 11 mm
Ekvivalent ohniskové vzdálenosti 35 mm pro APS-C 16,5
Světelnost ( F ) F1.8
Součásti objektivu (skupiny/prvky) 11.XII
Úhel pohledu po připojení k fotoaparátu APS-C 104°
APS-C Ano
Čepele clony 7
Kruhová clona Ano
Min. zaostření (m) 0,15 m (0,5 stopy) pro automatické ostření, 0,12 m (0,4 stopy) pro manuální ostření
Max. zvětšení 0,13 (automatické ostření), 0,20 (manuální ostření)
Rozměry (max. průměr x délka); mm 66 x 57,5 mm
Hmotnost; g 181 g
Kryt na přední objektiv ALC-F55S
Kryt zadního objektivu ALC-R1EM
Sluneční clona ALC-SH170
Průměr filtru; mm 55 mm

Vhodné příslušenství

Krytka objektivu Sony ALC-F55S, 55mm, přední

Krytka objektivu Sony ALC-F55S, 55mm, přední

Pro objektivy s 55 mm závitem předního filtru, Chrání povrch objektivu před škrábanci a prachem, Snadno se z objektivu nasazuje i odnímá
VF FOTO polarizační filtr 55mm

VF FOTO polarizační filtr 55mm

Kvalitní optické sklo, světelná ztráta pouze 1 EV, nejnovější nanovrstvy, 14 kvalitních antireflexních vrstev, kvalitní japonská polarizační fólie, vhodný i do nejtěžších podmínek díky speciálně utěsněné polarizační fólii.
1 442 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace