Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Objektiv Sony G Master SEL-70200GM2, F2.8

Špičkový teleobjektiv se zoomem řady G Master, Člen XA, dva skleněné členy Super ED a dva skleněné členy ED pro vysoké rozlišení v celém rozsahu zoomu, Lineární motory XD s vynikající odezvou a téměř bez vibrací pro rychlé, přesné a tiché automatické ostření, Antireflexní nanovrstva 2. generace od společnosti Sony pro minimalizaci odlesků a vícenásobných obrazů, Ovládání, mobilita a spolehlivost, které podporují potřeby profesionálního fotografování
Obvykle do týdne
+ dárek pro vás
ks
76 989 Kč
Katalogové číslo: Z02363
Kód výrobce: SEL70200GM2.SYX

Mohlo by Vás zajímat

Objektiv Sony G Master SEL-1224GM, F2.8

Objektiv Sony G Master SEL-1224GM, F2.8

Špičkový ultraširokoúhlý objektiv řady G Master Series se zoomem, Lineární motor XD s vynikající odezvou bez vibrací umožňuje rychlé, přesné a tiché automatické ostření, Tři členy XA, asférická čočka, dvě skla Super ED a tři skla ED pro vysoké rozlišení v celém rozsahu zoomu, Antireflexní nanovrstva 2. generace od společnosti Sony pro odstranění odlesků a vícenásobných obrazů, Tlačítko aretace zaostření a další funkce podporují profesionální fotografování
69 990 Kč
Objektiv Sony G Master SEL-2470GM2, F2,8

Objektiv Sony G Master SEL-2470GM2, F2,8

Špičkový objektiv řady G Master se standardním zoomem, Čtyři originální a vysoce výkonné lineární motory XD pro vynikající výkon AF, Vysoké rozlišení zajišťuje 5 asférických členů, Hluboké a jemné rozostření při cloně F2,8 v celém rozsahu zoomu, Vynikající výkon při pořizování záběrů zblízka, Konstrukce odolná proti prachu a vlhkosti
54 690 Kč
Novinka Novinka
Objektiv Sony G Master SEL-1635GM2, F2,8

Objektiv Sony G Master SEL-1635GM2, F2,8

Špičkový širokoúhlý objektiv se zoomem řady G Master, Členy XA a členy ze skla ED pro vysoké rozlišení po celé ploše obrazu, Antireflexní nanovrstva Nano AR Coating II potlačuje odlesky a vícenásobný obraz, Čtyři lineární motory XD s vynikající odezvou a téměř bez vibrací pro rychlé, přesné a tiché automatické ostření, Přepínač aretace clony, tlačítka aretace zaostření a další funkce podporují profesionální fotografování
62 990 Kč

Vylepšený teleobjektiv se zoomem G Master F2.8



Plný výkon technologie objektivů přináší úchvatné rozlišení a efekt bokeh a pyšní se jím nejlehčí teleobjektiv se zoomem G Master na světě. Díky vylepšenému výkonu automatického ostření může objektiv FE 70-200mm F2.8 GM OSS II nabídnout plný potenciál dnešních pokročilých fotoaparátů pro snímky a videa.






Nevídaná kvalita obrazu



Kvalita obrazu je úžasná v celém rozsahu zoomu a při všech ohniskových vzdálenostech. Dva asférické členy, jeden typu XA, zajišťují vysoké rozlišení napříč snímkem. Dva skleněné členy ED, dva skleněné členy Super ED a jeden asférický člen ED minimalizují chromatické vady a antireflexní nanovrstva Nano AR Coating II potlačuje odlesky a vícenásobný obraz. K dispozici jsou výkonné telekonvertory 1,4x a 2x.






Nádherný efekt bokeh typický pro řadu G Master



Krásného efektu bokeh řady G Master je dosaženo díky optické konstrukci, a cloně F2,8 s 11 lamelami. Člen XA, který je vyroben s přesností povrchu 0,01 mikronu, potlačuje efekt bokeh s mezikružím a nová jednotka clony pomáhá zajistit přirozený efekt bokeh. Efekt bokeh je vynikající i zblízka, nabízí minimální zaostřovací vzdálenost pouhých 0,4 metrů při 70 mm a 0,82 metrů při 200 mm.






Rychlé automatické ostření podporuje kreativní snímání



Čtyři lineární motory XD poskytují efektivitu velkého tahu, která vylepšuje rychlost automatického ostření, a to až 4x v porovnání s předchozím modelem. Například při sledování přibližujícího se běžce je sledování se zoomem vylepšeno přibližně o 30 % v porovnání s předchozím modelem, což zvyšuje šance na pořízení požadovaného snímku.






Profesionální funkce natáčení videa



Nejnovější technologie objektivu snižuje zvětšování a zmenšování obrazu při ostření, posun zaostření při zoomování a osový posun při zoomování. Lineární motory XD a nová jednotka clony zajišťují tichý provoz. Tento objektiv je dokonce vybaven samostatným ovládacím kroužkem pro ostření, zoom a clonu a přepínačem pro aktivaci kroužku clony. Funkce manuálního ostření s lineární odezvou společnosti Sony zajišťuje pohotovou kontrolu při přímém manuálním ostření.






Nejlehčí model ve své třídě



Tento objektiv (nejlehčí model F2.8 70-200mm se zoomem na světě), nabízí vynikající kvalitu a automatické ostření. Lineární motory XD a součásti tubusu z hořčíkové slitiny snižují hmotnost na 1 045 gramů, tedy přibližně o 29 % nižší hmotnost než u předchozího modelu. Konstrukce vylepšuje rovnováhu, zatímco konstantní délka tubusu přispívá snadnému zacházení.






Profesionální ovládání a spolehlivost



Funkce jako nepřetržité ostření DMF, manuální ostření s lineární odezvou a omezení ohniskové vzdálenosti poskytují ovládání ostření. Kroužek clony s přepínatelným cvakáním a přepínač aretace clony pro ovládání expozice. REŽIMY 1, 2 a 3 zajišťují ostré snímky a konstrukce odolná proti vlhkosti a prachu s předním členem s fluorovou vrstvou maximalizují spolehlivost v náročných prostředích.






Konfigurace objektivu



Objektivy řady G Master skvěle kombinují velmi vysoké rozlišení a jemný efekt bokeh, a povyšují tak zpracování obrazu a kreativitu na dříve nevídanou úroveň

[1] Mimořádně asférická čočka (XA) [2] Asférická čočka [3] Asférická čočka s členem ED (s extra nízkým rozptylem) [4] Skleněný člen Super ED [5] Člen ED (s extra nízkým rozptylem)






Tabulka MTF



Funkce MTF popisuje, jak dobře dokáže objektiv reprodukovat jemné detaily – měřeno jako stupeň kontrastu dosaženého mezi čarami umístěnými blízko sebe.

[1] Kontrast (%) [2] Vzdálenost od optického středu čočky (mm) [3] Při 70 mm / Max. clona [4] Při 70 mm / clona F8 [5] Při 200 mm / Max. clona [6] Při 200 mm / clona F8 [7] Prostorová frekvence [8] 10 párů linek / mm [9] 30 párů linek / mm [10] R: Radiální hodnoty T: Tangenciální hodnoty






Ovládací prvky objektivu



[1] Zaostřovací kroužek [2] Tlačítko aretace zaostření [3] Kroužek zoomu [4] Kroužek pro ovládání clony [5] Přepínač režimu ostření [6] Nepřetržité ostření DMF [7] Omezení ohniskové vzdálenosti [8] Přepínač kompenzace chvění [9] Režim kompenzace [12] Značka pro nasazení [13] Držák stativu [14] Přepínač cvakání clony



Parametry

Bajonet E-mount
Ohnisko (mm) 70–200 mm
Ekvivalent ohniskové vzdálenosti 35 mm pro APS-C 105–300 mm
Světelnost ( F ) 2,8 - 22
Součásti objektivu (skupiny/prvky) 14/17
Úhel pohledu po připevnění ke 35mm (stupně) 34°–12° 30`
Úhel pohledu po připojení k fotoaparátu APS-C 23°–8
Fullframe Ano
APS-C Ano
Stabilizace obrazu Ano
Čepele clony 11
Kruhová clona Ano
Min. zaostření (m) 0,4 až 0,82 m
Max. zvětšení 0,3x
Rozměry (max. průměr x délka); mm 88,0 x 200 mm
Hmotnost; g 1045 g
Kryt na přední objektiv Ano
Kryt zadního objektivu Ano
Sluneční clona Ano
Pouzdro na přenášení Ano
Průměr filtru; mm 77 mm
Dodávané příslušenství Držák na stativ

Vhodné příslušenství

Krytka objektivu Sony ALC-F77S, 77mm, přední

Krytka objektivu Sony ALC-F77S, 77mm, přední

Pro objektivy s 77 mm závitem předního filtru, Chrání povrch objektivu před škrábanci a prachem, Snadno se z objektivu nasazuje i odnímá
VF FOTO polarizační filtr NANO-PRO 77mm

VF FOTO polarizační filtr NANO-PRO 77mm

Kvalitní optické sklo, světelná ztráta pouze 1 EV, nejnovější nanovrstvy, 16 kvalitních antireflexních vrstev, tenký (slim) rámeček s matným černěním pro minimalizaci odlesků, kvalitní japonská polarizační fólie, vhodný i do nejtěžších podmínek díky speciálně utěsněné polarizační fólii.
2 850 Kč
VF FOTO UV filtr PS 77mm

VF FOTO UV filtr PS 77mm

Kvalitní optické sklo, transparentnost přesahující 99,4 %, nejnovější nanovrstvy, 12 antireflexních vrstev, designový rámeček z hliníkové slitiny.
1 140 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace