Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Sony XR-55A95K, 55", OLED

Úhlopříčka 139 cm (55"), 4K HDR (3840 x 2160), OLED (QD-OLED), Nový panel OLED s dosud nejširším spektrem barev, Obrazový procesor Cognitive Processor XR, ví co vidíme a slyšíme, S technologií XR OLED Contrast Pro můžete vychutnat skutečný kontrast, Technologie Acoustic Surface Audio+, poslouchejte zvuk přímo ze středu obrazovky, Objevte nové způsoby používání televizoru s kamerou, Google TV, O2 TV, BRAVIA CORE (10 filmů zdarma, neomezené streamování 24 měsíců)
Prodej ukončen

Mohlo by Vás zajímat

Reproduktor Sony SRS-LSR200 s dálkovým ovládáním

Reproduktor Sony SRS-LSR200 s dálkovým ovládáním

Dálkový ovladač a reproduktor v jednom, Kompaktní konstrukce, která nevyžaduje příliš prostoru, Tři reproduktory pro čistý zvuk a hlas, Odolnost proti postříkání (IPX2) pro bezstarostné používání v blízkosti vody, Stereofonní a optický vstup, stereofonní výstupní konektor pro sluchátka
3 989 Kč
Soundbar Sony HT-A7000

Soundbar Sony HT-A7000

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Vylepšený zvuk přidává k soundtrackům a stereofonnímu audiu, zvuk přicházející shora, Reproduktory směřující vzhůru, Výškové reproduktory, vestavěný subwoofer a pět předních reproduktorů, Optimalizace zvukového pole pro jednoduché nastavení, Bezdrátové připojení pro streamování hudby
29 989 Kč
Bezdrátový vysílač Sony WLA-NS7B

Bezdrátový vysílač Sony WLA-NS7B

Bezdrátový vysílač Bluetooth pro vytvoření 360 Spatial Sound, Vytváří za pomoci technologie Dolby Atmos® prostorový zvuk jako v kině pro vybrané modely zařízení, Připojte se k televizorům BRAVIA XR pomocí přiloženého optického kabelu a kabelu USB, Spárujte s vybranými sluchátky Sony prostřednictvím připojení Bluetooth
1 589 Kč
Přehrávač Blu-ray Sony UBP-X800M2, 4K Ultra HD, Wi-Fi, BT

Přehrávač Blu-ray Sony UBP-X800M2, 4K Ultra HD, Wi-Fi, BT

Cashback 231 Kč i
Sledujte neporazitelnou čistotu obrazu 4K UHD Blu-ray™, Se zvukem s vysokým rozlišením a technologií DSEE HX uslyšíte více detailů, Konstrukce redukující vibrace snižuje zkreslení zvuku, Přehrajte téměř jakýkoli typ disku či formát souboru, Úžasná kvalita obrazu se zvýšením rozlišení na úroveň 4K s frekvencí až 60p
7 979 Kč
Akční cena Akční cena
Sluchátka Sony WH-1000XM5, Hi-Res, černé

Sluchátka Sony WH-1000XM5, Hi-Res, černé

Cashback 1 500 Kč i
HD procesor QN1 s technologií pro potlačení okolního hluku, Integrovaný procesor V1 a několik mikrofonů pro nerušený poslech, Svoboda bez kabelů s technologií Bluetooth, NFC a kodekem LDAC (Hi-Res), Speciálně navržený 30 mm měnič pro výjimečný zvuk, Vynikající zvuk při hovorech díky 4 mikrofonům, Lehké a mimořádně pohodlné provedení
9 989 Kč

Nejjasnější a nejrozsáhlejší barvy OLED



Posuňte obraz a zvuk na novou úroveň díky procesoru Cognitive Processor XR. Náš revoluční procesor v televizorech Sony BRAVIA XR reprodukuje obsah způsobem, který odpovídá vlastnostem lidského zraku a sluchu, a umožňuje tak dosáhnout neuvěřitelně realistického zážitku ze sledování. Ví totiž, jak lidské oči zaostřují, a pomocí křížové analýzy obrazu vytváří realistickou hloubku, mimořádný kontrast a nádherně živé barvy.






Naše nejširší paleta barev, přirozených a jasných



Nový panel OLED (QD-OLED) umožňuje díky spolupráci s procesorem Cognitive Processor XR zobrazit nejširší paletu barev. Tento jedinečný procesor dokáže zajistit reprodukci přirozených stínů a odstínů, které jsou lidskému zraku příjemné, a zaplnit obrazovku živými barvami bez odchylek s realistickými texturami při jakékoli úrovni jasu.






Dopřejte si realistickou hloubku se sytou černou a jasnějšími barvami



Jelikož tento televizor kombinuje technologii XR OLED Contrast Pro s panelem OLED (QD-OLED), zajistí vám až o 200 % vyšší jas barev než standardní televizory OLED. Díky syté černé a našim nejjasnějším barvám na obrazovce ožije jakákoli scéna. Díky procesoru Cognitive Processor XR vylepšuje obraz stejným způsobem, jakým zaostřuje lidské oko, takže nepřijdete o žádný detail v zářivých jasech ani v temných stínech.






Reproduktorem je obrazovka – obraz a zvuk v souladu



Technologie Acoustic Surface Audio+ vytváří z obrazovky vícekanálový reproduktor pomocí měničů. Uslyšíte zvuk, který bude naprosto dokonale ladit s děním na obrazovce. Díky dokonalé harmonii obrazu a zvuku vzniká opravdu hluboký zážitek.






Objevte způsob, jak si s kamerou BRAVIA CAM užít televizor



Díky kameře BRAVIA CAM budete doma vždy na tom nejlepším místě ke sledování. Ta totiž pozná, kde sedíte, a odpovídajícím způsobem nastaví optimální obraz i zvuk. K dispozici je také ovládání gesty, videochat a řada dalších zábavných funkcí a možností, které čekají, až je objevíte.






Hlasové vyhledávání – stačí jen říci, co chcete sledovat



Najděte oblíbené pořady pomocí hlasového vyhledávání. Na pořad nebo film přejdete vyslovením názvu. Nabídku můžete procházet i tak, že řeknete například „najdi akční filmy“. Začněte stisknutím tlačítka hlasu na dálkovém ovladači.






Dva typy umístění – pro dokonalý soulad s vaším životním stylem



Tento televizor byl navržen tak, aby dokázal fungovat ve dvou různých stylech umístění. Styl předního umístění nabízí díky designu One Slate maximálně pohlcující zážitek, styl zadního umístění s televizorem umístěným těsně u zdi zajistí dokonalou harmonii v místnosti.






Recyklace a snížení odpadu ochraňují životní prostředí



Televizory BRAVIA XR nabízejí pohlcující zážitek a chrání životní prostředí. Při výrobě televizorů a obalů využíváme méně prvotních plastů. Na výrobu zadního krytu televizoru A95K byl použit materiál SORPLAS™ (s mírou recyklovatelnosti až 85 %) od Sony. Naše jedinečné technologie podsvícení, kamera BRAVIA CAM a snímače zajišťují vysokou kvalitu obrazu a také snižují spotřebu energie.






Naše nejširší spektrum barev pro potěchu oka



Televizor s panelem OLED (QD-OLED) obsahuje miliony pixelů s vlastním osvětlením a dokáže reprodukovat více barev než dosud. Výsledkem je nový zážitek ze sledování. Ve spojení s procesorem Cognitive Processor XR tak nabízí reprodukci všech barev pro dokonalé detaily, včetně jemných odstínů a drobných rozdílů, které vidíte jen v reálném světě.






Maximálně jasné barvy a sytá černá pro realistickou hloubku



Náš panel OLED (QD-OLED) využívá technologii XR OLED Contrast Pro, takže si můžete vychutnat skutečný kontrast s nejjasnějšími barvami. Tento televizor OLED je vybaven teplotním snímačem a tepelně difuzní fólií pro rozptyl tepla a využívá náš procesor Cognitive Processor XR ke zjišťování teploty obrazovky a přesné regulaci světla, takže poskytuje až o 200 % vyšší jas barev než běžné televizory OLED.

[1] Mapování rozložení teploty
[2] Prvek pro difúzi tepla






Obnovení ztracených textur, rozlišení obsahu zvýšené na 4K



Díky funkci XR 4K Upscaling si užijete zábavu v kvalitě blízké 4K. Náš procesor Cognitive Processor XR má přístup k ohromnému množství dat a dokáže inteligentně obnovit ztracené textury a detaily, aby zajistil realistický obraz.






Chytré zpracování pro plynulý pohyb v rychlých scénách



Technologie XR OLED Motion zamezuje rozmazávání pomocí detekce a analýzy obrazu na po sobě jdoucích snímcích. Vytváří snímky navíc, které vkládá mezi původní snímky, a vy si tak můžete vychutnat plynulé a čisté akce i ve scénách s rychlým pohybem.






Nádherné barvy z libovolného úhlu



Sledování televizoru ze stran nebylo nikdy tak příjemné. Náš panel OLED (QD-OLED) nové generace s vlastním osvětlením, kterým je televizor A95K osazen, dokáže zajistit stálou svítivost. Barvy zůstávají konzistentní a věrné ze všech pozorovacích úhlů.






Méně odrazů a odlesků, poutavé sledování



Odrazy a odlesky překáží obrazu zejména ve tmavých scénách, kde se mísí hloubka s detaily. Panel OLED (QD-OLED) s nízkou odrazivostí tento efekt do značné míry eliminuje. Výsledkem je neuvěřitelný jas, barvy a kontrast za téměř libovolných podmínek. Ponořte se do scény a vychutnejte si pohlcující sledování bez rušivých elementů.






Reproduktorem je celá obrazovka, výkonný zvuk ladí s obrazem



S technologií Acoustic Surface Audio+ zvuk vychází z obrazovky. Vibrací měničů se stává reproduktorem celá obrazovka a tímto způsobem vzniká silný zvuk, který se pohybuje současně s obrazem. Uslyšíte tak realističtější zvukový doprovod s mimořádně čistými a přirozenými dialogy. Levý a pravý subwoofer zvýrazňují basy, takže i doma uslyšíte pohlcující zvuk.






Výkonnější a realističtější zvukový doprovod



Dva velké, dokonale kruhové měniče televizoru A95K nabízí více výkonu a realističtější zvuk pro jakýkoli sledovaný obsah. Měniče zajišťují pomocí vibrací obrazovky zřetelně definované střední a vysoké frekvence a poskytují tak skutečně poutavý zvukový zážitek, který odpovídá dění na obrazovce.






Veškerá vaše zábava se odehrává s 3D prostorovým zvukem



S televizorem BRAVIA XR bude mít obsah prostorový zvuk. Technologie XR Surround vytváří virtuální prostorový zvuk pomocí reproduktorů televizoru, k dosažení zážitku z 3D zvuku tak nepotřebujete reproduktory ve stropu nebo nasměrované nahoru. Televizory BRAVIA XR jsou kompatibilní s technologií Dolby Atmos.






Acoustic Center Sync



Připojení televizoru BRAVIA XR k soundbaru Sony vede ke zvýraznění centrálního reproduktoru a čistší a plnější reprodukci hlasu. Zvuk díky tomu bude dokonale ladit se vším, co se děje na obrazovce, a poskytne vám skutečně pohlcující zážitek.






Připojení televizoru BRAVIA XR k soundbaru Sony vede ke zvýraznění centrálního reproduktoru a čistší a plnější reprodukci hlasu. Zvuk díky tomu bude dokonale ladit se vším, co se děje na obrazovce, a poskytne vám skutečně pohlcující zážitek.



Přizpůsobte si technologii Dolby Atmos s reproduktorem SRS-NS7 připojeným k televizoru BRAVIA XR. Při použití bezdrátového vysílače WLA-NS7 (prodává se samostatně) si můžete vychutnat simulovaný prostorový zvuk 360 Spatial Sound i s vybranými sluchátky Sony.






Technologie Voice Zoom 2 vylepšuje hlasy dialogů



Poslouchejte televizní dialogy zřetelněji bez zvýšení hlasitosti. I když je řeč obtížně slyšitelná, technologie Voice Zoom 2 rozpozná typ hlasu, analyzuje jej a zvýší jeho čistotu.






Optimální zážitek ze sledování kdekoli



Pokud se svému televizoru BRAVIA XR připojíte kameru BRAVIA CAM, která je součástí dodávky, můžete si jej začít užívat způsobem, jaký jste ještě nezažili. Kamera BRAVIA CAM pozná, kde v místnosti jste a jak daleko, a následně upraví odpovídajícím způsobem nastavení zvuku i obrazu. Ve výsledku je zvuk – včetně dialogů – čistší a více vás vtáhne do děje. Jas obrazu se pak automaticky přizpůsobí prostředí, ve kterém televizor sledujete.






Obraz průběžně optimalizovaný podle vaší polohy v místnosti



Kamera BRAVIA CAM zjistí vaši pozici a upraví jas obrazu tak, abyste nepřišli o dokonalou kvalitu obrazu, ať už se nacházíte kdekoli. Světelný snímač a snímač barev na televizoru pomáhá optimalizovat obraz podle světelných podmínek pro co nejdokonalejší zážitek ze sledování.






Ideální poslech zvuku odkudkoli



Kamera BRAVIA CAM umí sledovat vaši pozici a nastavit vyvážení zvuku mezi levou a pravou stranou tak, aby byl zvukový projev optimální. Můžete si tak kdekoli v místnosti dopřávat stejnou kvalitu zvuku, jako kdybyste seděli přímo před televizorem.






Poslouchejte hlasy zřetelně, ať jste kdekoli



Kamera BRAVIA CAM umí zjistit vzdálenost, ze které televizor sledujete, a přizpůsobit zvuk tak, abyste zřetelně slyšeli dialogy. Pokud se vzdálíte, hlasitost se zvýší a naopak.






Užijte si videochat s přáteli a rodinou na velké obrazovce



Udržujte kontakt přáteli a rodinou na velké obrazovce. Spárujte televizor s kamerou BRAVIA CAM a užijte si ještě více zábavy.






Snadné připojení, snadné zavření



Připojení a odpojení dodávané kamery BRAVIA CAM k televizoru BRAVIA je rychlé a snadné. Kdykoli budete chtít více soukromí, můžete pomocí přepínače krytu na horní části kamery BRAVIA CAM zavřít kryt kamery.






Vše, co chcete sledovat, na jednom místě



Snadný přístup k vašemu oblíbenému obsahu a službám. Sledujte přes 700 000 filmů a pořadů na jednom místě. Služba Google TV přenese váš oblíbený obsah z různých aplikací a předplacených služeb a roztřídí jej.






Zvětšete svůj oblíbený obsah ze smartphonu



Svá oblíbená videa, fotografie, hry a další obsah na zařízení se systémem iOS a Android si nyní můžete snadno a rychle vychutnat na velké obrazovce.






Jednoduché a prémiové ovládání se snadným použitím i za šera



Přepracovaný dálkový ovladač nabízí pohodlné ovládání ve dne i v noci. Naše nové prémiové dálkové ovládání se vyznačuje snadným použitím díky zjednodušeným tlačítkům a podsvícení, takže vše zřetelně uvidíte i za šera. Díky kompaktnímu hliníkovému provedení má tento dálkový ovladač vytříbený vzhled a současně se pohodlně drží v ruce.






Snadné otírání pro stálou čistotu



Náš dálkový ovladač s tlačítky s nízkým zdvihem je opatřený speciálním polyuretanovým povrchem, takže se dá lze snadno otřít a udržovat v čistotě. Všechna tlačítka jsou opatřena vrstvou speciálního antibakteriálního materiálu.






Ovládejte všechna zařízení jedním chytrým dálkovým ovládáním



Všechna připojená zařízení můžete ovládat naším chytrým dálkovým ovladačem. Díky přístupu ke službám videí na vyžádání jedním tlačítkem si můžete během okamžiku užívat oblíbené pořady a filmy.






Kovový zarovnaný povrch pro podmanivé sledování



Špičkový kovový rám je mimořádně úzký, takže se budete moci soustředit na obraz a nerozptylovat se okolím.






Čistý design ze všech úhlů



Díky držákům zůstanou kabely úhledně skryté a televizor bude vypadat dobře zepředu, z boku i zezadu.






Vychutnejte si zábavu v kvalitě, jakou zamýšleli autoři



Díky řadě technologií, které zachovávají záměr autorů, včetně širší nabídky režimů Creator Calibrated Mode, režimů IMAX Enhanced a Dolby Vision a režimu Netflix Calibrated Mode tento televizor reprodukuje veškeré drama a napětí. Tvůrci pak mohou při úpravách použít kalibraci pomocí softwaru Calman.






Sledujte Netflix ve studiové kvalitě s automatickou optimalizací



Vychutnejte si obsah ze služby Netflix v působivé studiové kvalitě, přesně podle tvůrčího záměru. Při využití adaptivního režimu Netflix Adaptive Calibrated Mode, vyvinutého speciálně pro obsah ze služby Netflix, ve spojení s funkcí pro optimalizaci nastavení podle okolního světla na televizorech BRAVIA XR, se můžete díky optimalizaci jasu obrazu podle okolních světelných podmínek v místnosti naplno ponořit do sledování svých oblíbených pořadů.






Optimalizace obrazu všech vašich oblíbených zdrojů obrazu



Obsah podle představ tvůrců. V kalibrovaném režimu BRAVIA CORE budou pro všechny filmy, včetně titulů zpracovaných pomocí funkce IMAX Enhanced, automaticky upravena nastavení obrazu, abyste si i doma užili mimořádný zážitek ze sledování filmů.






Asistent na platformě Google TV



Naše televizory jsou vybaveny technologií pro vizuální, sluchové a mobilní použití.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu G
Roční spotřeba elektrické energie 84 kWh / 1000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 139 cm
Typ podsvícení obrazovky OLED (QD-OLED)
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 4K Ultra HD (3840 x 2160)
Technologie zpracování obrazu Cognitive Processor XR, Dual database processing, XR 4K Upscaling, XR Super Resolution, Technologie Live Colour™, Technologie XR TRILUMINOS Max™, XR Smoothing, Dynamické vylepšení kontrastu , OLED XR Contrast Pro, Funkce Pixel Contrast Booster
Frekvence zpracování obrazu XR OLED Motion, automatický režim, 100 Hz
TV tuner DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, Analogový
Multimediální funkce Wi-Fi®, LAN, Bluetooth®, Google™ Cast, zrcadlení obrazovky (Miracast™), Chromecast built-in, Apple Airplay, Apple Homekit, Dálkový ovladač pro hlasové ovládání , Kamery BRAVIA CAM (sada)
Smart TV Operační systém Android, (vestavěné úložiště 16GB), Google Play, internetový prohlížeč, Photo Sharing Plus, aplikace Video & TV SideView
Grafické vstupy 4x HDMI HDCP2.3 (pro HDMI™ 1/2/3/4), (eARC/ARC), HDMI-CEC, 2x USB
Ostatní vstupy/výstupy 1 x digitální optický výstup, Hybridní kompozitní se vstupem S-Center Speaker x 1 (boční, mini jack)
Výkon reproduktorů 20 W + 20 W + 10 W + 10 W, technologie Acoustic Surface Audio+, Dolby™ Audio, Dolby™ Atmos, DTS® digitální prostorový zvuk, 3D Surround Upscaling, Voice Zoom 2
Barva Titanově černá (černý stojan)
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 122,5 x 72,8 x 28,0 cm (včetně kamery)
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 122,5 x 72,9 x 5,6 (4,28) cm
Přepravní rozměr (š x v x h) 136,0 x 82,8 x 19,4 cm
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 30 x 30 cm
Celková hmotnost (kg) 40

Vhodné příslušenství

Univerzální držák TV Sony SU-WL450

Univerzální držák TV Sony SU-WL450

Tenké uchycení pro televizory BRAVIA velikosti 32 ”až 85”, Funkce vertikálního náklonu o 20°, 3 typy instalace na zeď
1 589 Kč
Kabel HDMI Sony DLC-HE10C, HDMI - HDMI, 1m

Kabel HDMI Sony DLC-HE10C, HDMI - HDMI, 1m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), Podpora 3D
Dálkový ovladač Sony RMF-TX520E pro TV

Dálkový ovladač Sony RMF-TX520E pro TV

Originální dálkový ovladač pro TV Sony Bravia. Primárně určen pro modely 2021/2022, ale kompatibilní se všemi Sony TV Bravia
Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), HDMI 1.4 A konektor - HDMI 1.4 A konektor, Podpora zpětného audiokanálu - přenos zvuku z TV do domácího kina, Pozlacené konektory, Délka 1,5 m
Sony kamera CMU-BC1 pro televizory Bravia

Sony kamera CMU-BC1 pro televizory Bravia

Obraz průběžně optimalizovaný podle vaší polohy v místnosti, Ideální poslech zvuku odkudkoli, Ovládání gesty, Snadné připojení, snadné zavření, Kompatibilni s TV Sony BRAVIA roku 2022 a novější
4 889 Kč
Univerzální držák TV Sony SU-WL850

Univerzální držák TV Sony SU-WL850

Lze otočit až do úhlu 20°, Zavěste svůj televizor 11 mm od stěny, Umožňuje snadný přístup ke konektorům, Bezpečná a snadná instalace,
4 989 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace