Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-LSR200 s dálkovým ovládáním

Dálkový ovladač a reproduktor v jednom, Kompaktní konstrukce, která nevyžaduje příliš prostoru, Tři reproduktory pro čistý zvuk a hlas, Odolnost proti postříkání (IPX2) pro bezstarostné používání v blízkosti vody, Stereofonní a optický vstup, stereofonní výstupní konektor pro sluchátka
Skladem
ks
3 989 Kč
Katalogové číslo: Z02591
Kód výrobce: SRSLSR200.CE7

Vezměte si zvuk televizoru kamkoli s sebou



Díky reproduktoru SRSLSR200 si můžete vychutnat velkou obrazovku televizoru při takové hlasitosti, která vám vyhovuje. Tento snadno použitelný bezdrátový reproduktor se připojuje k televizoru a zároveň ho může i ovládat, takže si můžete zvolit vlastní hlasitost, aniž byste rušili ostatní, kteří televizor sledují. Díky třetímu reproduktoru orientovanému dopředu jsou dialogy v televizním pořadu ještě lépe srozumitelné. Technologie plug-and-play navíc zajistí, že funguje ihned po vybalení z krabice.






Sledujte televizní pořady v pohodlí o samotě



Pokud sledujte televizor o samotě, ale zvuk je obtížně srozumitelný, díky funkci Voice Zoom bude zřetelný a čistý. Jelikož máte reproduktor u sebe a není nutné volit vysokou hlasitost, můžete televizní pořady sledovat i pozdě v noci, aniž byste rušili sousedy.






Sledování televizních pořadů s rodinou a přáteli



Pokud je televizor špatně slyšet, jednoduše si zvuk přibližte. Když máte reproduktor poblíž, uslyšíte vy, vaši přátelé i rodina, a přitom se můžete i nadále bavit mezi sebou.






Sledování televizoru z větší vzdálenosti



Díky tomuto kompaktnímu a praktickému bezdrátovému reproduktoru televizoru budete schopni sledovat komentář nebo děj bez nutnosti přibližovat se k televizoru. Jeho konstrukce odolná proti kapkám vody navíc umožňuje použití i v kuchyni.






Tři reproduktory, čistší zvuk, více zábavy



Dialogy v televizních pořadech jsou často obtížně srozumitelné. Díky třetímu reproduktoru zabudovanému v přední části jednotky SRS-LSR200 uslyšíte hlasy lépe a pořad si tak lépe vychutnáte. A jelikož není nutné zvyšovat hlasitost, nebudete rušit další osoby v místnosti.






Dálkový ovladač a reproduktor v jednom



Tento reproduktor televizoru můžete díky jeho kompaktní konstrukci položit vedle sebe. Základní prvky pro každodenní ovládání televizoru jsou na reproduktoru. Přepínat kanály a měnit hlasitost lze jednou rukou bez použití dálkového ovladače.






Jednoduché připojení. Dlouhá výdrž baterie.



Stačí připojit dokovací stanici / vysílač k optickému výstupu nebo výstupu sluchátek na televizoru. Po nabití můžete poslouchat až 13 hodin.

[1] Nabíjecí stanice / vysílač, [2] Reproduktor, [A] Optický kabel nebo kabel pro sluchátka (součástí dodávky), [B] Napájecí adaptér AC (součástí dodávky)






Velmi jednoduché použití ve třech krocích



Připojení reproduktoru je skutečně snadné. Stačí sledovat čísla kabelů a barvy konektorů a za pár sekund budete mít zapojeno.






Úžasný dárek pro celou rodinu



Den matek nebo Den otců – jakýkoli den ji ideální k tomu, abyste projevili svůj vděk. Díky jednoduchému designu zvládne produkt ovládat každý a užijí si ho všechny věkové skupiny a generace.






Srozumitelné dialogy díky funkci Voice Zoom



Originální technologie společnosti Sony analyzuje hlasové složky zvuku televizoru a zesiluje je pro snazší poslech.






Stabilní bezdrátové připojení



Používá bezdrátový přenos na frekvenci 2,4 GHz pro vysokou stabilitu a vysokou odolnost vůči rušení.






Jednoduché nabíjení a baterie s dlouhou výdrží



Vybaveno vysokokapacitní lithium-iontovou baterii společnosti Sony, která na jedno nabití vydrží až 13 hodin.






Kompatibilní se všemi televizory



Kompatibilní s předními značkami televizorů s výstupem pro sluchátka nebo optickým výstupem.



Parametry

Připojení a vstupy 1x 3,5mm stereofonní minikonektor, 1x optický konektor, napájení USB-C™ (5 V DC)
Značky kompatibilních televizorů Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, SAMSUNG, SHARP a Toshiba
Baterie Lithium-iontová baterie, nabíjení 3h, provoz 13h
Ovládací klávesy Zapnutí / vypnutí televizoru, 10 tlačítek (0–9), Hlasitost +/-, Program +/-, Ztlumit, Vstup, Info, Spánek, Přeskočit, TV / Rádio, VOICE ZOOM
Účinná provozní vzdálenost 30 m
Rozměry a hmotnost Reproduktor 182 x 77 x 87 mm (se zasunutou rukojetí) 630 g, kolébka 194 x 25 x 105 mm 100 g
Odolnost Proti kápkám vody IPX2
Barva Bílý
Obsah balení Reproduktor, vysílač, adaptér USB-AC, zástrčka AC-UUD12 typu C / typu G, USB kabel (USB-A na USB-C™) (přibližně 1,5 m), audiokabel (přibližně 1,5 m), optický audiokabel (přibližně 1,5 m), průvodce nastavením, referenční příručka

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace