Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Sony SRS-NB10 bezdrátový na krk, bílý

Technologie Precise Voice Pickup pro zajištění čisté reprodukce hlasu, Širokopásmová jednotka reproduktoru pro vysoce kvalitní soukromý zvuk, Lehké a pohodlné provedení pro celodenní nošení, Výdrž baterie až 20 hodin s rychlým nabíjením za 10 minut, Provedení s krytím IPX4 odolné proti stříkající vodě
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02593
Kód výrobce: SRSNB10W.CE7
Lepší způsob práce z domu

Uskutečňujte konferenční hovory. Poslouchejte hudbu. Procházejte se v naprostém pohodlí. Díky bezdrátovému reproduktoru na krk SRS-NB10 je práce z domu mnohem příjemnějším zážitkem.

Zřetelný poslech je při každodenní práci zásadní

Díky širokopásmové jednotce reproduktoru, která je nakloněna směrem nahoru, a optimalizuje tak zvuk pouze pro vaše uši, uslyšíte zřetelně každé slovo, zatímco ostatní osoby v místnosti si toho sotva všimnou. Pasivní zářič zesiluje basy, zatímco pokročilé zpracování zvukového signálu minimalizuje zpětnou vazbu a ozvěnu, takže všechny schůzky proběhnou bez potíží.

Buďte slyšet, i když je u vás doma hluk

Ať už se kolem vás děje cokoli, váš hlas bude díky technologii Precise Voice Pickup vždy jasně slyšet. Dva vysoce kvalitní mikrofony se schopností tvarovat paprsek v kombinaci s pokročilým zpracováním zvukového signálu umožňují reproduktoru SRS-NB10 poskytovat kvalitní, křišťálově čistou reprodukci hlasu druhé osobě nebo ostatním lidem, kteří se účastní hovoru.

Aktivace mluvení nebo poslechu pouhým klepnutím

Někdy mluvíte, někdy posloucháte, někdy chcete jen ztlumené soukromí. Snadné ovládání mikrofonu při konferenčních hovorech uskutečňovaných pomocí komunikačních aplikací jednoduchým kliknutím na tlačítko pro ztlumení mikrofonu.

Přesně taková hlasitost, jakou si přejete

Silné hlasy, tiché hlasy, hovory jsou kombinací výšek a tónů. Hlasitost můžete snadno nastavit na úroveň, která je pro vás příjemná. Stačí stisknout tlačítko hlasitosti na boční straně tohoto reproduktoru na krk od společnosti Sony. Při poslechu hudby můžete také spouštět a pozastavovat přehrávání.

Pracujte celý den, noste jej celý den

Tento lehký a pohodlný bezdrátový reproduktor na krk je navržen pro celodenní práci – od první schůzky po poslední hovor. Přiléhá bezpečně kolem krku a příjemně spočívá na ramenou, takže jej můžete nosit i po skončení pracovních povinností, neboť je skvělý pro poslech hudby při přípravě večeře nebo při uklízení.

Výkonný a praktický

Ani neúmorní pracovníci se nebudou muset starat o výdrž baterie. Tento bezdrátový reproduktor na krk zvládne celý den obchodních hovorů, přehrávání seznamů skladeb, televizních pořadů a mnoho dalšího.

Pusťte se do práce. Uklidněte se hudbou.

Můžete současně připojit dvě zařízení, například notebook a smartphone. Pokud poté obdržíte obchodní hovor na notebooku, zatímco budete poslouchat hudbu ze smartphonu, můžete hovor přijmout pouhým jedním kliknutím na tlačítko pro přehrávání/hovor na levé straně pásku na krk. A jakmile hovor ukončíte, vrátíte se zpět ke svému seznamu oblíbených skladeb bez nutnosti se znovu připojovat.

Odolný proti postříkání. Bezstarostné používání.

Provedení s krytím IPX4 je odolné proti stříkající vodě a umožní vám vychutnat si oblíbené pořady a melodie i při každodenních domácích pracích, jako je mytí nádobí.

Poslouchejte hudbu a sledujte filmy v soukromí

Tento reproduktor na krk poskytuje čistý soukromý zvuk, dokonce i při nízké hlasitosti. Připojte se k televizoru, smartphonu nebo přehrávači hudby pomocí technologie Bluetooth® a užívejte si své oblíbené filmy, pořady a seznamy skladeb, aniž byste rušili sousedy, spolubydlící nebo ostatní rodinné příslušníky.

Nádherně efektivní

Tento lehký reproduktor s jednoduchým a elegantním designem a vysoce kvalitní textilní povrchovou úpravou je potěšením vlastnit.

Myslíme na udržitelnost

Nejen, že jsou naše produkty navrženy tak, aby byly stylové, ale také chrání životní prostředí. Obalový materiál reproduktoru SRS-NB10 obsahuje méně než 10 procent plastů, a odráží tak závazek společnosti Sony snížit dopad svých produktů a postupů na životní prostředí.

Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth®5.1, USB Type-C
Baterie až 20 hodin
Reproduktor Širokopásmový
Profily a kodeky A2DP / AVRCP / HFP / HSP ; SBC, AAC
Frekvenční rozsah 20–20 000 Hz (vzorkovací frekvence 44,1 kHz)
Odolnost Provedení s krytím IPX4 odolné proti stříkající vodě
Barva Bílý
Obsah balení Kabel USB C

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Skvělá komunikace a příjemný přístup! Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace