Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Yamaha WX-021, bezdrátový, černý

Vestavěné hudební streamingové služby, Technologie MusicCast multiroom, Kompatibilita ovládání hlasu Alexa (dostupnost se liší podle regionu), Zvuk s vysokým rozlišením, Stereo párování (vyžaduje 2 jednotky), Možnost použít jako prostorový reproduktor s AV receiverem nebo soundbarem (jen s modely MusicCast), Soft-touch - jednoduché předvolby pro okamžité přehrávání, Budík
Skladem
ks
7 488 Kč
Katalogové číslo: Z00206
Kód výrobce: WX-021 BL
Univerzální reproduktor pro každou příležitost MusicCast 20 poskytuje jednoduchý poslech s lehkostí - je možné jej použít jako samostatný reproduktor, spárovat nebo přizpůsobit jako prostorový reproduktor s kompatibilním receiverem MusicCast AV nebo soundbarem.

Svět hudby

Prozkoumejte hudební svět s vestavěnými hudebními službami pro streaming (dostupnost služby Streaming Services se liší podle regionu). Synchronizace seznamů oblíbených skladeb z vašeho chytrého telefonu nebo počítače do hudebního přehrávače MusicCast umožňuje jednoduše poslouchat oblíbené skladby nebo objevovat novou hudbu.

Multiroom audio

Už vás nebude bolet hlava z poslechu různých zvuků z různých místností. Stačí jednoduše připojit všechna zařízení MusicCast ke stejné síti a začít sdílet stejný zvuk v celé domácnosti.

Pojďme si povídat

"Alexa, popros MusicCast, aby v kuchyni hrál oblíbený album 1". S integrací hlasové kontroly Alexa stačí jen požádat. MusicCast 20 nabízí plnou kompatibilitu s rozsahem hlasových zařízení společnosti Amazon. Vítejte v smart domácnosti. (dostupnost ovládání hlasových povelů se liší podle regionu)

Rozlučte se s množstvím kabelů

Kvalitní zvuk by vás nikdy neměl svázat. MusicCast 20 umožňuje se bezdrátově připojit způsobem, jakým chcete. Ať už prostřednictvím Bluetooth nebo Wi-Fi s AirPlay, bezdrátové připojení umožňuje rychlé a snadné zahájení pořádné párty. MusicCast 20 může sloužit i jako náhrada za prostorový reproduktor.

Parametry

Zvukové výstupní kanály 1.0 kanály/kanálů
Počet reproduktorů 1
Průměr výškového reproduktoru 3 cm
Průměr středobasového reproduktoru 9 cm
RMS výkon 40 W
Technologie propojení Bezdrátový
Wi-Fi Ano
Bluetooth Ano
Verze Bluetooth 4.2+EDR
Dosah bezdrátového připojení Bluetooth 10 m
Podporované formáty zvukových souborů MP3, AAC, WAV, WMA, FLAC, ALAC, SBC
Spotřeba elektrické energie 10 W
Hmotnost 2,2 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Velmi vstřícné a ochotné jednání. Obchod vřele doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace