Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktor Yamaha WX-051, bezdrátový, bílý

Vestavěné hudební streamingové služby, Technologie MusicCast multiroom, Kompatibilita ovládání hlasu Alexa (dostupnost se liší podle regionu), Zvuk s vysokým rozlišením, Možnost připojení k televizoru pro inovovaný zvuk, Stereo párování (vyžaduje 2 jednotky), Možnost použít jako prostorový reproduktor s AV receiverem nebo soundbarem (jen s modely MusicCast), Soft-touch - jednoduché předvolby pro okamžité přehrávání, budík
Skladem
ks
14 990 Kč
Katalogové číslo: Z00176
Kód výrobce: WX-051 WH
Zvyšte hlasitost

Nedovolte, aby vás jeho nenápadný design pobláznil. Toto zařízení bylo postaveno tak, aby nabízelo prostorový zvuk na jakémkoliv večírku. Při filmech vás zas nadchne vynikající zvuk.

Svět hudby

Prozkoumejte hudební svět s vestavěnými hudebními službami pro streaming (dostupnost služby Streaming Services se liší podle regionu). Synchronizace seznamů oblíbených skladeb z vašeho chytrého telefonu nebo počítače do hudebního přehrávače MusicCast umožňuje jednoduše poslouchat oblíbené skladby nebo objevovat novou hudbu.

Multiroom audio

Chcete slyšet stejnou muziku ze všech místností? Stačí jednoduše připojit všechny reproduktory MusicCast ke stejné síti a začít sdílet stejný zvuk v celé domácnosti.

Pojďme si povídat

"Alexo, popros reproduktor MusicCast, aby v kuchyni hrálo oblíbené album 1". S integrací hlasové kontroly Alexa stačí jen požádat. Reproduktor MusicCast 50 nabízí plnou kompatibilitu s rozsahem hlasových zařízení společnosti Amazon. Vítejte v smart domácnosti. (Dostupnost ovládání hlasových povelů se liší podle regionu)

Připojte se

Kromě technologie Bluetooth a AirPlay se k reproduktoru MusicCast 50 mohou připojit další zařízení přes externí vstupy, to umožní zlepšit zvuk např. televizoru nebo gramofonu. Zařízení disponuje optickým vstupem a dvěma AUX vstupy.

Rozlučte se s množstvím kabelů

Kvalitní zvuk by vás nikdy neměl opustit. Reproduktor MusicCast 50 umožňuje se bezdrátově připojit způsobem, jakým chcete. Ať už se připojíte prostřednictvím tehnologie Bluetooth, Wi-Fi nebo AirPlay, bezdrátové připojení umožní rychlé a snadné zahájení pořádné párty. Reproduktor MusicCast 50 může sloužit i jako náhrada za prostorový reproduktor.

Parametry

RMS výkon 70 W
Technologie propojení Kabelový a bezdrátový
Wi-Fi Ano
Bluetooth Ano
Verze Bluetooth 4.2+EDR
Dosah bezdrátového připojení Bluetooth 10 m
Konektor 3,5 mm Ano
AirPlay Ano
Vstup střídavého napětí Ano
Typ produktu Stereofonní přenosný reproduktor
Podporované formáty zvukových souborů MP3, AAC, WAV, WMA, FLAC, ALAC, AIFF, SBC

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace