Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Reproduktory JBL Stage A120

Hudební výkon 125 W, perfektně vyladěný zvuk, 25 mm výškový kopulový hliníkový reproduktor High-Definition Imaging, 114 mm středobasový reproduktor s bílou kuželovou polycelulózovou membránou, Ozvučnice z 1,6cm frézované MDF, Bassreflex, zadní směřování, Šroubovací připojovací terminály
Skladem
ks
4 999 Kč
Katalogové číslo: Z01597
Kód výrobce: STAGE A120

S novou řadou reprosoustav JBL STAGE máte rezervováno sedadlo v první řadě.



JBL Stage je promyšlená řada reproduktorů navržená a zkonstruovaná ve světoznámém centru akustického inženýrství společnosti JBL v Northridge v Kalifornii (USA) a optimalizovaná pro domácí stereo / domácí kino. Připravte se na vzrušující zážitky ať již z živého hudebního koncertu nebo akční filmové scény přímo ve vašem obývacím pokoji. Všechny tóny zvukového spektra se spojí v čisté potěšení z poslechu.


A120 - Regálová reprosoustava s audiofilskými ambicemi za překvapivě nízkou cenu.



Reprosoustavy JBL Stage A120, jsou dimenzovány pro většinu menších místností a nabízí velmi vyrovnaný výkon. Můžete je použít jako kompaktní Hi-Fi reproduktory nebo jako stolní reproduktory k monitoringu, vždy budou zárukou přesné a detailní reprodukce a za všech okolností skvělou volbou.


Kompaktní ozvučnice z 1,6 cm silné frézované MDF má úzký půdorys a povrchovou úpravu z texturované matné černé vinylové fólie. Bassreflexový nátrubek je směrovaný na zadní stěnu nad šroubovací připojovací terminály, které umožňují připojení nejen silných holých vodičů, ale i vodičů zakončených banánky nebo vidličkami. Součástí dodávky jsou také odnímatelné černé krycí mřížky z průzvučné tkaniny, 8 gumových podložek a dvě tlumící pěnové zátky na bassreflexový nátrubek. Reproduktory je možné instalovat na stěnu a pro tento účel jsou v balení také držáky a potřebný kotvící materiál.


Dvoupásmová konstrukce inspirovaná legendárními JBL studiovými monitory.



1" (25 mm) hliníkový kopulový výškový reproduktor s patentovanou geometrií zvukovodu High-Definition Imaging (HDI™) byl navržen pro JBL Professional M2 Master Reference Monitor. Tato technologie zlepšuje citlivost výškového reproduktoru a rozptyl v místě výhybky (120 stupňů horizontálně). Výsledkem je lepší prezentace jemných detailů v přesně definovaném prostoru s typickou JBL studiovou signaturou.
4,5" (114 mm) středobasový reproduktor s bílou kuželovou polycelulózovou membránou na pryžovém závěsu je zárukou precizního podání nízkých frekvencí již od 60 Hz, s charakteristickou kresbou basových tónů a pevnou konturou, srovnatelnou s mnohem dražšími firemními modely. Dělící kmitočet (crossower) výhybky je nastaven na 3,2 kHz.

Parametry

Určeno pro český trh Ano
Frekvenční rozsah 60 - 40 000 Hz
Systém reproduktorů 2 -pásmový, bassreflex
Výstupní výkon 125 W
Impedance 6 ohmů
Citlivost 86 dB
Konektory Šroubovací terminály)
Barva Černé
Rozměry a hmotnost 28,5 x 17 x 17 cm(kus), 7,6 kg (pár)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Tradiční a specializovaný SONY obchod s profesionálním personálem. Rád tam nakupuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace