AKTUÁLNÍ INFORMACE K PROVOZU PRODEJEN ELVIA-PRO: Objednávejte a vyzvedávejte bez omezení. Více informací...

DSB-SKY1650

Rolový laminátor DSB SKY 1650 teplá i studená lami
Na objednávku
Informace o dostupnosti
Po-Pá 9.00-17.00
Tel.: 725 440 658
E-mail: shop@elvia.cz
Katalogové číslo: E_AVTDSB-SKY1650
169 279 
ks

Profesionální laminátor navržený pro kopírovací a reprografická střediska. Jednoduchá obsluha prostřednictvím digitálního ovládacího panelu podtrhuje jeho užitnost. Nožní ovládání posuvu značně usnadňuje manipulaci. Vhodný pro laminaci všech typů dok umentů, včetně fotografií. Pro intenzivní zatížení a laminování až do tloušťky 250 mic. a do šíře 1630 mm. Robustní celokovová konstrukce, jednoduchá obsluha a reverzní chod jsou základním předpokladem pro perfektní laminaci i v dlouhodobém intenzívn ím provozu. Teplá i studená laminace Variabilní rychlost 2 LCD displeje pro ovládání horního a spodního válce Vybavena odvíjecím válcem pro studené lamino Integrovaná řezačka a nastavení přítlaku až do 400N Universální uchycení rolí od 1 do 3“, lamin ovací rychlost: 3 m / min., laminovací šíře (mm): 1630, maximální síla laminace: 250 mic., počet válců: 4, použitelné síly laminace: 28 - 250 mic., příkon ( W ): 3100 W, reverzní chod: ano, síťové napájení (V/Hz): 230 V, teplota spodního válce: samos taně ovládaná, vyhřívané válce: vnitřní výhřev váců, max.tloušťka lamina (mic): 13 mm, čas ohřevu (min.): 35 min., přítlak: až do 400N, hmotnost (kg): 160, rozměry š x h x v (mm): 1940 x 540 x 340 mm, záruka: 1 rok

laminovací šíře (mm) 1630
Reverzní chod ano
Počet válců 4
laminovací rychlost 3 m / min.
Použitelné síly laminace 28 - 250 mic.
příkon ( W ) 3100 W
Vyhřívané válce vnitřní výhřev váců
Teplota spodního válce samostaně ovládaná
síťové napájení (V/Hz) 230 V
Maximální síla laminace 250 mic.
Max.tloušťka lamina (mic) 13 mm
čas ohřevu (min.) 35 min.
Přítlak až do 400N
Hmotnost (kg) 160
Rozměry š x h x v (mm) 1940 x 540 x 340 mm
Záruka 1 rok

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.