Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sluchátka Sony LinkBuds (WF-L900), bílé

Bezdrátová (True wireless) sluchátka, Vkládají se pouze do ucha, nikoliv do zvukovodu, Velmi malá, lehoučká a pohodlně tvarovaná, Dopřejte si zřetelný poslech hovorů i hudby, Výdrž baterie 5,5 h, celkem 17,5 h s nabíjecím pouzdrem, rychlé nabíjení, Odolnost vůči stříkající vodě IPX4, Ovládání pomocí aplikace Headphones connect
Skladem
ks
3 390 Kč
Katalogové číslo: Z02940
Kód výrobce: WFL900W.CE7

Stále na příjmu



Se sluchátky LinkBuds zůstanete vždy ve spojení s každodenním životem. Umožňují pohodlné celodenní nošení, jelikož jasně slyšíte okolní zvuky, vaše uši nic nezatěžkává a zůstáváte v kontaktu s lidmi i okolím, aniž byste museli vypínat svůj osobní soundtrack. Se sluchátky LinkBuds snadno propojíte svůj každodenní život s oblíbenou zábavou, ať jste kdekoli a děláte cokoli.






Všechny vaše světy, vždy propojené



Zjistěte, jak vám sluchátka LinkBuds WFL900 pomohou zůstat ve spojení a umožní vám kontrolovat každodenní poslech hudby tím, že kombinují dokonale padnoucí provedení nezakrývající uši s vysokou kvalitou hovorů a zvuku.






Věnujte se všem svým světům



Malá a lehká sluchátka LinkBuds s otevřeným kruhovým provedením propojí všechny vaše světy po celý den.






Dopřejte si zřetelný poslech hovorů i hudby



Mimořádně zřetelné konverzace zajistí autentický zážitek z poslechu a veškerá hudba bude znít lépe.






Jednoduché každodenní použití



Naše chytré funkce umožňují mimořádně snadné používání a ovládání sluchátek LinkBuds.






Šetrné k životnímu prostředí



Estetické díly sluchátek LinkBuds jsou vyrobeny z recyklovaných plastů a jejich obal plasty neobsahuje vůbec.






Připraveno na nástrahy dne



Díky voděodolnému krytí IPX4 a dlouhé výdrži baterie vás sluchátka LinkBuds nikdy a nikde nezklamou.






Propojení při zachování pozornosti



Nově vyvinutá kruhová jednotka reproduktoru s otevřeným středem membrány pro jasný zvuk vám umožňuje zřetelně slyšet zvuky kolem vás. Uslyšíte, když vás během hovoru někdo osloví, a můžete si při poslechu hudby povídat s přáteli.






Mimořádně malá a lehká



S hmotností přibližně čtyři gramy a extrémně malými rozměry představují sluchátka LinkBuds zázrak miniaturizace. Na rozdíl od běžných sluchátek do uší je ochranná mřížka překrývající membránu reproduktoru z důvodu úspory místa integrována do krytu.






Pohodlné a bezpečné nošení



Sluchátka LinkBuds spojují tvar odpovídající lidským uším s ergonomickým designem pro stabilnější uchycení. Při navrhování sluchátek LinkBuds jsme využívali databázi údajů o tvaru uší, které jsme shromáždili od uvedení sluchátek do uší v roce 1982.






Velmi zřetelné hovory bez šumu



Díky technologii přesného rozpoznávání hlasu a pokročilému zpracování zvukového signálu uslyší druhý účastník hovoru váš hlas jasně dokonce i v hlučných situacích. Náš algoritmus redukce šumu byl vyvinut pomocí umělé inteligence (AI) a strojového učení s využitím více než 500 milionů hlasových vzorků. Dokáže tak potlačit okolní hluk a zvýraznit váš hlas tak, aby byl zřetelný, v nejrůznějších prostředích.






Autentický, přirozený zvuk



Dopřejte si vyvážený, vysoce kvalitní zvuk s jasným a zřetelným středním pásmem. Náš integrovaný procesor V1 zajišťuje reprodukci všech detailů hudby s minimálním zkreslením, a vytváří tak autentický zážitek z poslechu. Speciálně zkonstruovaný 12mm kruhový reproduktor s vysoce poddajnou membránou (nízkým odporem) poskytuje bohatý a dokonale vyvážený zvuk.






Dodejte své oblíbené hudbě šťávu



Při kompresi původního zdroje hudby se ztratí její vysokofrekvenční prvky, které skladbě dodávají na bohatosti. Naše technologie Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tyto prvky obnovuje a zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, jenž se přibližuje originální nahrávce.






Jednoduše klepněte v blízkosti ucha



Sluchátka LinkBuds jsou sice malá, ale to neznamená, že se obtížně ovládají. Díky funkci poklepání se širokým dosahem můžete ovládat přehrávání hudby pomocí dvojitého nebo trojitého klepnutí na přední části uší – k ovládání ani není třeba se dotýkat sluchátek LinkBuds samotných.






Automaticky nastavuje hlasitost zvuku podle vašeho prostředí



Adaptivní ovládání hlasitosti je chytrá funkce, která automaticky optimalizuje hlasitost podle toho, kde se nacházíte. Na tichých místech si užívejte nízkou hlasitost a v hlučnějších prostředích hlasitost vyšší.






Mluvte a uslyšíte jen okolní zvuk



Jakmile začnete s někým hovořit, funkce Speak-to-Chat může automaticky pozastavit hudbu, abyste slyšeli jen okolní zvuk a mohli vést konverzaci – to je užitečné, pokud si chcete nechat sluchátka nasazená nebo nemáte volné ruce. A až váš rozhovor skončí, hudba se začne znovu automaticky přehrávat.






Ovládejte pomocí hlasu



Získejte pomoc hands-free. Chcete-li aktivovat hlasového asistenta, stačí říct „OK Google“ nebo „Alexa“. Užijte si zábavu, spojte se s přáteli, získejte informace, poslouchejte hudbu a oznámení, nastavte si upomínky a další. Hlasem můžete ovládat funkce sluchátek, například kontrolovat zbývající kapacitu baterie. Dále můžete poslouchat a pracovat s e-maily v nebo se prostřednictvím asistentů Google Assistant nebo Siri účastnit schůzek.






Najděte svá sluchátka pomocí funkce Fast Pair



Sluchátka LinkBuds podporují novou užitečnou funkci Fast Pair od společnosti Google. Jediným klepnutím na okno s pokyny spárujete sluchátka LinkBuds rychle a bez námahy prostřednictvím funkce Bluetooth se zařízeními se systémem Android. Místo, na kterém jste zanechali sluchátka, snadno zjistíte vyzváněním nebo kontrolou jejich posledního známého umístění na smartphonu. A když bude baterie sluchátek téměř vybitá, obdržíte upozornění, abyste věděli, kdy ji nabít.






Snadné spárování s počítačem



Funkce rychlého párování umožňuje rychle a snadno spárovat sluchátka LinkBuds s notebookem, stolním počítačem nebo tabletem používajícím systém Windows 11 nebo Windows 10. Po výběru režimu párování se na okolních zařízeních se systémem Windows 11 nebo Windows 10 zobrazí překryvné okno s pokyny pro párování.






Rychlý přístup k oblíbené hudbě



Díky rychlému přístupu můžete sluchátka LinkBuds nastavit pro obnovení přehrávání hudby ze služby Spotify bez nutnosti smartphonu.






Lepší mobilita díky novým technologiím



Společnosti Sony a Microsoft vyvinuly technologii, která lidem pomáhá s navigaci. Sluchátka LinkBuds podporují aplikaci Microsoft Soundscape. Díky nevídané integraci s touto aplikací a provedení s jasným zvukem, které nezakrývá uši, lze využívat bohatší, inovativní 3D zvukovou navigaci. Snímače integrované ve sluchátkách LinkBuds pak umožňují skutečně hands-free ovládání bez ztráty pozornosti.






Vícebodové připojení


(je vyžadována aktualizace firmware - bude dostupné v listopadu 2022)





Recyklované plasty



Sluchátka LinkBuds jsou vyrobena z plastů recyklovaných z automobilových dílů.






Bez plastů v samostatném balení



Obalový materiál sluchátek LinkBuds neobsahuje žádné plasty, a odráží tak náš závazek snížit dopad svých produktů a postupů na životní prostředí.






Voděodolnost pro každodenní použití



Díky odolnosti proti vodě, která odpovídá krytí IPX4, tato sluchátka nezastaví stříkající voda či pot, takže se ani při pohybu nemusíte vzdát poslechu hudby.






Čistší a stabilnější signál Bluetooth



Signál Bluetooth je přenášen do obou uší současně s cílem dosažení nízké latence a vysoké kvality zvuku i v případě okolního rušení. Díky výkonnému integrovanému procesoru V1 si můžete užívat stabilní bezdrátový zvuk bez výpadků.

(A) Konvenční přenos Bluetooth s předáváním z levého do pravého sluchátka.
(B) Současný přenos Bluetooth do obou sluchátek LinkBuds






Celodenní poslech, nabíjení řádově v minutách



Můžete si užívat nabití na celý pracovní den – 5,5 hodin přímo ze sluchátek a dalších 12 hodin díky energii uložené v pouzdru. Tedy celých 17,5 hodiny poslechu pokaždé, když opustíte dům. Spěcháte? Pouhé desetiminutové rychlé nabíjení vám poskytne až 90 minut přehrávání a aplikace Sony | Headphones Connect vás dokonce upozorní, když energie nabíjecího pouzdra klesne pod 30 %.






Malé, dokonale tvarované pouzdro



Velmi malé nabíjecí pouzdro s elegantním zaobleným designem pohodlně padne do ruky nebo do kapsy – pro život na cestách. Otevírá se jednoduše stisknutím tlačítka.






Obsah balení



Po otevření obalu sluchátek LinkBuds najdete přídavné držáky v 5 velikostech pro různé tvary uší a nabíjecí kabel USB-C.






Tak pohlcující. Tak opravdová.



Nechejte se pohltit okolním zvukem. Zvukem, který je tak opravdový, jako kdybyste byli na živém koncertu nebo na nahrávání ve studiu. Díky funkci 360 Reality Audio je hudba podmanivá jako nikdy předtím. Tato sluchátka podporují 360 Reality Audio.













Parametry

Uložení Otevřená, dynamická sluchátka
Určení Do uší
Frekvenční rozsah 20 Hz–20 000 Hz
Mikrofon Ano
Velikost měniče High Power Neodymium magnet
Přenos signálu Bluetooth 5.2, kodeky AAC, SBC, profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Odolnost Proti stříkající vodě IPX4
Funkce DSEE-HX , Smart Listening pomocí aplikace Sony Headphones Connect, Ekvalizér, handsfree volání
Hmotnost 2x 4 g / pouzdro 41,4 x 48,5 x 30,9 mm 34 g
Baterie Doba nabíjení sluchátek cca 1,5 h/ 3 h pouzdro, výdrž sluchátek až 5,5 h, s pouzdrem až 17,5 h
Kompatibilita Siri, Google Assistant, Amazon Alexa
Barva Bílá
Obsah balení Po otevření obalu sluchátek LinkBuds najdete přídavné držáky v 5 velikostech pro různé tvary uší a nabíjecí kabel USB-C

Vhodné příslušenství

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíječka Sony XQZ-UC1, Quick Charger, 30W

Nabíjení přes USB-C až do 30 W, Kabel USB-C – USB-C, Zabudovaná ochrana proti přehřátí, Kompaktní a přenosné provedení
Nabíječka USB Sony UCH20 bulk

Nabíječka USB Sony UCH20 bulk

Originální Sony nabíječka s jedním USB-C výstupem a výkonem až 7,5W

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Skvělá komunikace a příjemný přístup! Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace