Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sluchátka Sony WF-1000XM4, stříbrné

Bezdrátová (tzv. True wireless) sluchátka s funkcí aktivního potlačení okolního hluku (ANC), Připojení přes Bluetooth, snadné spárování pomocí Google Fast pair, Podpora Hi-Res bezdrátového přenosu zvuku, LDAC 96kHz 990 kbps, Frekvenční rozsah 20 Hz–20 000 Hz, odolnost vůči stříkající vodě IPX4, Dotykové ovládání na sluchátkách, Handsfree volání, Doba výdrže sluchátek na baterii 8 hodin s aktivním ANC, 16 hodin (nabíjecí pouzdro), Funkce Speak to Chat pro okamžité ztišení zvuku při mluvení,
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02930
Kód výrobce: WF1000XM4S.CE7



Váš zvuk. Nic víc.



Přizpůsobení pro výjimečný zážitek z poslechu. Skutečně bezdrátová sluchátka WF-1000XM4 berou špičkovou technologií pro potlačení okolního hluku a kvalitu zvuku na novou úroveň. Padnou do každého ucha, a tak se dokáží přizpůsobit každé situaci a nabídnout osobní zážitek.






Špičkové potlačení okolního hluku – nyní ještě lepší



Všechny součásti sluchátek WF-1000XM4 byly navrženy znovu zcela od základu. Například nový integrovaný procesor V1, vyvinutý speciálně společností Sony, který potlačuje více okolního hluku než kdykoli dříve, nový měnič s vyšším výkonem, mikrofony citlivé na hluk a inovativní koncovky sluchátek do uší izolující šum se stabilnějším upevněním.






Integrovaný procesor V1



Nový integrovaný procesor V1, vyvinutý speciálně společností Sony, využívá výkon potlačení okolního hluku poskytovaný naším osvědčeným čipem QN1e, ale to není vše. Vylepšený výkon potlačení okolního hluku a technologie „systém na čipu“ pro Bluetooth přinášejí nejvyšší úroveň potlačení hluku v tomto odvětví, a navíc s nižší spotřebou energie.






Vysoce výkonné mikrofony s duálními snímači hluku



Dva mikrofony citlivé na hluk pro každé ucho, z nichž jeden zachytává zvuk přicházející zepředu a druhý zezadu, na povrchu sluchátek zachytí více okolních zvuků, ať už se jedná o hluk motorů letadla, městskou dopravu, nebo klábosení v kanceláři.






Nový 6mm měnič



Nově navržený 6mm měnič se vyznačuje o 20 % větším objemem magnetu a poskytuje vylepšený výkon při nízkých frekvencích. Zdokonaluje také potlačení okolního hluku generováním vysoce přesného signálu potlačení pro nízkofrekvenční rozsah.






Koncovky sluchátek do uší izolující šum



Nově vyvinuté koncovky sluchátek do uší izolující šum jsou vyrobeny z unikátního materiálu na bázi polyuretanové pěny. Měkký a elastický materiál maximalizuje plochu povrchového dotyku mezi koncovkou sluchátka do uší a zvukovodem a zabraňuje vzniku mezer, čímž izoluje zvuk a potlačuje šum. Zlepšuje rovněž přilnavost ke zvukovodu, a zajišťuje tak stabilnější uchycení, takže se sluchátka WF-1000XM4 snadno nosí.






Minimalizace šumu větru



I za větrného počasí zůstanete zcela pohlceni přehrávaným zvukem. Režim automatické redukce šumu větru rozpozná větrné počasí a automaticky potlačí šum větru.






Poslechněte si více z toho, co se děje kolem vás



V režimu okolního zvuku zachytí sluchátka WF-1000XM4 více zvuku kolem vás než kdykoli dříve, takže získáte přirozenější zážitek z poslechu a zůstanete ve spojení se svým prostředím.






Výjimečná kvalita zvuku



Sluchátka WF-1000XM4 nyní podporují bezdrátový zvuk s vysokým rozlišením. Díky speciálně navrženým 6mm měničům reprodukují i navzdory malým rozměrům dynamický zvuk a vysoce poddajná membrána reprodukuje bohatý rozsah basů. Integrovaný procesor V1 zvyšuje kvalitu zvuku, snižuje zkreslení a podporuje zpracování kodekem LDAC a technologii DSEE Extreme.






Užijte si zvuk ve vysokém rozlišení bez kabelů



Sluchátka WF-1000XM4 podporují díky přijímané technologii kódování zvuku LDAC zvuk s vysokým rozlišením. Technologie LDAC umožňuje přenášet přibližně třikrát více dat (při maximální přenosové rychlosti 990 kb/s) než běžné zvukové rozhraní Bluetooth, takže si můžete vychutnat obsah zvuku s vysokým rozlišením ve výjimečné kvalitě, blízké přehrávání pomocí kabelového připojení.






Obnovení všech komprimovaných souborů v reálném čase



Díky technologii Edge-AI (Artificial Intelligence) zvyšuje technologie DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) rozlišení komprimovaných souborů v reálném čase.4 Dynamické rozpoznávání instrumentace, hudebních žánrů a jednotlivých složek skladby umožňuje obnovit širokospektrální zvuk, který se ztrácí během komprese, a poskytovat tak úplnější zážitek z poslechu.






Chytřejší hovor, chytřejší poslech



Jakmile začnete hovořit, funkce Speak-to-Chat pozastaví hudbu a přestane potlačovat okolní zvuk, abyste mohli vést konverzaci. To je užitečné, pokud chcete ponechat sluchátka zapnutá nebo nemáte volné ruce. A až váš rozhovor skončí, hudba se začne znovu automaticky přehrávat. Režim Speak-to-Chat rozpozná váš hlas a reaguje na něj. Využívá technologii Precise Voice Pickup, která kombinuje čtyři mikrofony a snímače s pokročilým zpracováním zvukového signálu.






Funkce adaptivního nastavení zvuku se automaticky přizpůsobí aktuální situaci



Adaptivní nastavení zvuku je chytrá funkce, která zjistí, kde se nacházíte a co děláte, a poté upraví nastavení pro okolní zvuk tak, aby zajistila ideální zážitek z poslechu.






Sluchátka, která vás poznají



Funkce adaptivního nastavení zvuku se v případě aktivace naučí rozpoznávat místa, která často navštěvujete, jako je vaše kancelář, tělocvična nebo oblíbená kavárna, a bude přizpůsobovat zvuk podle situace.






Výjimečná kvalita hovorů



Technologie Precise Voice Pickup využívá mikrofony se schopností tvarovat paprsek a snímač kostního vedení, které umožňují sluchátkům WF-1000XM4 jasně a přesně zachytit váš hlas při uskutečňování hovorů v režimu hands-free, ať už jste doma, v kavárně nebo kdekoli jinde. Funkce potlačení okolního hluku vám navíc umožní slyšet druhého účastníka hovoru jasněji, dokonce i v hlučných situacích.






Provedení, které zachytí vaše každé slovo



Mikrofony se schopností tvarovat paprsek jsou kalibrovány tak, aby zachytávaly pouze zvuky z vašich úst. Díky vylepšenému poměru signálu k šumu zachytí každé slovo, i když se nacházíte v hlučném prostředí.






Detekuje vibrace způsobené řečí, a zvyšuje tak čistotu zvuku



Snímač vedení kostí snímá pouze vibrace pocházející z vašeho hlasu a neregistruje okolní zvuk, aby zajistil ještě čistší řeč při uskutečňování hovorů.






Ovládejte pomocí hlasu



Získejte pomoc bez použití rukou. Chcete-li aktivovat hlasového asistenta, stačí říci „Hey Google“ nebo „Alexa“. Užijte si zábavu, spojte se s přáteli, získejte informace, poslouchejte hudbu a oznámení, nastavte si upomínky a mnoho dalšího.






Najděte svá sluchátka pomocí funkce Fast Pair



Sluchátka WF-1000XM4 podporují novou užitečnou funkci Fast Pair od společnosti Google. Sluchátka WF-1000XM4 umožňují rychlé a snadné spárování jedním klepnutím se zařízeními, která podporují technologii Bluetooth a používají systém Android. Místo, na kterém jste zanechali sluchátka, snadno zjistíte vyzváněním nebo kontrolou jejich posledního známého umístění na smartphonu. A když bude baterie sluchátek téměř vybitá, obdržíte upozornění, abyste věděli, kdy ji nabít.






Snadné spárování s počítačem



Funkce rychlého párování umožňuje rychle a snadno spárovat sluchátka WF-1000XM4 s notebookem, stolním počítačem nebo tabletem používajícím systém Windows 10. Po výběru režimu párování se na okolních zařízeních se systémem Windows 10 zobrazí překryvné okno s pokyny pro párování.






Vícebodové připojení Bluetooth



(Je vyžedována aktualizace firmwaru - bude dostupné v 2022/2023)






Ergonomický design povrchu pro lepší uchycení



Od představení prvních sluchátek do uší na světě v roce 1982 (model MDR-E252) jsme prozkoumali obrovské množství údajů o tvarech uší z celého světa. Produktem tohoto zkoumání jsou sluchátka WF-1000XM4, která kombinují tvar odpovídající ušní dutině s novým ergonomickým designem povrchu pro stabilnější uchycení.






Použijte aplikaci k určení dokonalé velikosti



Pomocí aplikace Sony | Headphones Connect zjistíte, co vám vyhovuje. Aplikace vás provede měřeními, která vám umožní určit ideální velikost koncovek sluchátek izolujících šum a zajistit maximální kvalitu zvuku a minimalizovat vnější hluk.






Perfektní pro televizní pořady, filmy a další obsah



Sledujete videoobsah na smartphonu nebo tabletu? Pokročilé bezdrátové připojení sluchátek WF-1000XM4 přesně synchronizuje obraz na obrazovce s tím, co slyšíte ve sluchátkách, aby vám poskytlo větší radost ze sledování.






Čistší a stabilnější signál Bluetooth



Optimalizace přenosového algoritmu využívající integrovaný procesor V1 zajišťuje větší stabilitu spojení a snižuje náchylnost k přeskakování zvuku, a to i v prostředí, v němž dochází k rušení. Umožňuje přenášet zvuk do obou uší současně s velmi nízkou latencí a vyšší silou signálu než kdykoli dříve.

(A) Přenos Bluetooth s předáváním z levého do pravého sluchátka u modelu WF-1000X.
(B) Současný přenos Bluetooth do obou sluchátek modelu WF-1000XM4.






Voděodolnost pro každodenní použití



Díky odolnosti proti vodě, která odpovídá krytí IPX4, tato sluchátka nezastaví stříkající voda či pot, takže se ani při pohybu nemusíte vzdát poslechu hudby.






Celodenní poslech, nabíjení řádově v minutách



Můžete si užívat nabití na celý pracovní den – 8 hodin ze sluchátek a dalších 16 hodin díky energii uložené v pouzdru. Tedy celých 24 hodin doby poslechu pokaždé, když opustíte dům. Spěcháte? Pouhé pětiminutové rychlé nabíjení vám poskytne až 60 minut přehrávání a aplikace Sony | Headphones Connect vás dokonce upozorní, když energie nabíjecího pouzdra klesne pod 30 %.






Snadné bezdrátové nabíjení pomocí technologie Qi



Sluchátka WF-1000XM4 jsou vybavena technologií Qi pro snadné bezdrátové nabíjení bez kabelů. K nabíjení sluchátek a nabíjecího pouzdra můžete použít smartphone s technologií Qi, např. nejnovější model Xperia s funkcí sdílení baterie.






Vše na dosah



Sluchátka WF-1000XM4 se vyznačují nastavením dotykového ovládání. Klepnutím na levé sluchátko lze přepnout z potlačení okolního hluku na okolní zvuk a dlouhým klepnutím aktivovat funkci Rychlá pozornost, zatímco poklepáním na to pravé přeskočíte na další skladbu. Každému sluchátku lze přiřadit funkce pomocí aplikace Headphones Connect.






Okamžité pozastavení. Okamžité přehrávání.



Stačí vytáhnout sluchátka z uší a hudba se zastaví, neboť snímač přiblížení rozpozná, kdy máte v uších usazeno jedno nebo obě sluchátka. Po opětovném zasunutí sluchátek do uší se hudba znovu spustí.






Jak rádi posloucháte?



Díky aplikaci Sony | Headphones Connect vám funkce ovládání okolního zvuku umožní nastavit hlasitost zvuku na pozadí a nabídne možnost slyšet pouze hlasy. Pomocí ekvalizéru zase můžete přizpůsobit úrovně zvuku podle hudby, kterou posloucháte.






Vyberte si barvu



Sluchátka WF-1000XM4 jsou dodávána v černé nebo stříbrné barvě.






Menší velikost, žádné kompromisy



Přepracovali jsme vnitřní uspořádání tak, aby byla sluchátka WF-1000XM4 o 10 % menší než předchozí generace, a to bez jakýchkoli kompromisů týkajících se kvality zvuku nebo výdrže baterie. S hmotností pouhých 7,3 g jsou dostatečně lehká pro celodenní nošení. Menší je i nabíjecí pouzdro, a to o 40 %, a přesto vám poskytne energii pro 16 hodin, zatímco jste na cestách.






Lepší pro životní prostředí



Obal sluchátek WF-1000XM4 neobsahuje žádné plasty, neboť je navržen v souladu s principy nízké toxicity a filozofií „vyrobeno pro další zpracování“, které představují společensky odpovědnější přístup. Obal tvořený z 99 % z papíru, ale bez použití samolepicích štítků, je vyroben z recyklovaných a udržitelných materiálů vyvinutých speciálně pro společnost Sony.






Obsah balení



Po otevření obalu sluchátek WF-1000XM4 najdete koncovky sluchátek do uší izolující šum ve 3 velikostech a také nabíjecí kabel USB-C.






Tak pohlcující. Tak opravdová.



Nechejte se pohltit okolním zvukem. Zvukem, který je tak opravdový, jako kdybyste byli na živém koncertu nebo na nahrávání ve studiu. Díky funkci 360 Reality Audio je hudba podmanivá jako nikdy předtím. Tato sluchátka podporují 360 Reality Audio.



Parametry

Uložení Uzavřená, dynamická sluchátka
Určení Do uší
Frekvenční rozsah 20 Hz–20 000 Hz
Mikrofon Ano
Velikost měniče 6 mm reproduktory, neodym magnet
Přenos signálu Bluetooth 5.2
Odolnost Proti stříkající vodě IPx4
Funkce Technologie odstranění šumu ANC, Speak to Chat, Quick attention, podpora kodeků SBC, AAC, LDAC(Hi-res), DSEE Extreme , Smart Listening pomocí aplikace Sony Headphones Connect, Ekvalizér, handsfree volání, Google Fast pair, Microsoft Swift Pair
Hmotnost 2x 8,5 g / pouzdro 77 g
Baterie Výdrž na baterii až 24 hodiny s ANC (8 hodin sluchátka s ANC (12 hodin bez ANC) + 2 x 8 hodin s ANC (12 hodin bez ANC) dobití z nabíjecího pouzdra), pouzdro možné nabíjet přes USB-C nebo bezdrátově Qi technologií, 5 min. nabíjení - 1 hod. přehrávání
Kompatibilita Podpora zvukových asistentů
Barva Stříbrná
Obsah balení Dobíjecí pouzdro, další silikonové náušníky), napájecí USB-A - USB-C kabel, manuály a kupon na 3 měsíce 360 Reality audio funkce zdarma

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Turbo rychlost dodání. Spokojenost.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace