Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sluchátka Yamaha YH-E700W, bílé

Výprodej Výprodej
Advanced ANC - Pokročilé aktivní potlačení okolního hluku, Ambient Sound - Propuštění zvuků okolí, Listenig Care Advanced - Pokročilá úprava hlasitosti přehrávání, Listening Optimizer - Optimalizátor individuálního poslechu, Aplikace pro ovládání - Yamaha Headphones Controller, Hlasový asistent - Ovládání pomocí Siri a Google Assistant, Přehrávání až 35 hodin, nabíjení 3,5 hodiny
Skladem
ks
6 990 Kč
Katalogové číslo: Z03124
Kód výrobce: YH-E700 WHITE
Bezdrátová sluchátka Yamaha YH-E700A nabízející adaptivní aktivní potlačení hluku. Co se týče zvuku, tak sluchátka s frekvenčním rozsahem 8 Hz až 40 000 HZ spadají do kategorie Hi-Res audio. O zvuk se starají dynamické měniče o průměru 40 mm a nechybí osobní "optimalizace" zvuku, která zvuk optimálně upraví dle usazení sluchátek na hlavě, tvaru ucha ale i okolního prostředí. Funkce "Listening Care" se postará o inteligentní úpravu charakteru zvuku v závislosti na hlasitosti poslechu, a navíc bere v úvahu i poslouchaný žánr.

Sluchátka nabídnou Bluetooth 5.0 a kodeky AAC, SBC, ale také Adaptivní aptX, což ocení jak hráči u smartphonů, tak uživatelé PC, samozřejmě že nechybí možnost propojení kabelem s konektorem jack 3,5 mm (pokud chcete poslouchat Hi-Res). Pokud jde o výdrž, tak ta je 35 hodin s aktivovaným ANC, což řadí Yamahu na špičku této kategorie (nabíjení trvá 3,5 hodiny). Spolupráce s hlasovými asistenty Siri a Google Asisstant je už naprostou samozřejmostí.

Listening Optimizer - Optimalizátor individuálního poslechu

Interní mikrofony každých dvacet vteřin snímají jak přesně sluchátka sedí na uších a únik vzduchu a podle toho také upravují podmínky poslechu zcela individuálně pro každého jednotlivého posluchače.

Listenig Care Advanced - Pokročilá úprava hlasitosti přehrávání

Pokročilá úprava hlasitosti přehrávání pracuje adaptivně v reálném čase, kdy využívá data získaná za uplynulých pět vteřin, a každých 0,7 ms vypočítává průměrnou úroveň hlasitosti. Úpravy jsou adaptivně aplikovány pomocí 4pásmového ekvalizéru právě podle průměrné úrovně hlasitosti. Díky tomu je přesnější a více odpovídá aktuálně poslouchanému obsahu. Aby bylo dosaženo přirozenějšího efektu, jsou úpravy aplikovány pozvolna. Váš poslech je tak upraven podle poslouchané hudby a podle okolního prostředí a je tak zcela individuální.

Parametry

Šířka (mm) 0.0000000 (mm)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Po všech stránkách super obchod. Jak komunikace, tak i okamžitá expedice zboží. Jsou báječní.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace