Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Samsung HW-A650

3.1 ch / 430 W - 7 reproduktorů, 6,5" bezdrátový subwoofer, HDMI, USB, Bluetooth, Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X, Integrovaný centrální reproduktor, Adaptive Sound Lite / Bass Boost, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení
Prodej ukončen

Povyšte svůj zážitek s 3D prostorovým zvukem a zabudovaným středovým reproduktorem






Zvuk, který vás obklopí



Probudí k životu prostorový zvuk. Soundbar Samsung podporuje technologii DTS Virtual:X, která přetváří zvuk tak, aby ho pozvedla na novou úroveň a dodala audiu prostorovost.






Extra basy, větší zážitky



Chcete-li zvýraznit basy pro maximální ponoření do audia, aktivujte na vašem soundbaru režim Bass Boost. Subwoofer posouvá silné a hlubší basy na vyšší úroveň a obklopuje vás plnějším rozsahem zvuku.






Středový kanál přináší srozumitelnější dialogy



Vychutnejte si křišťálově čisté dialogy díky vyhrazenému středovému reproduktoru. Nabízí vyvážený zvuk v celém spektru a nádherně dotváří váš požitek z domácí zábavy.






Zvuk optimalizován pro různý obsah



Soundbar automaticky analyzuje vaše zdroje zvuku a optimalizuje audio stopu na míru vašemu konkrétnímu obsahu. Ať už jde o hlučný sportovní zápas, nebo drama s tichými dialogy, můžete se spolehnout, že váš špičkový soundbar vám při sledování TV poskytne dokonale vyladěný zvuk.






Optimalizovaný zvuk pro gaming



Zapojte konzoli a okamžitě poslouchejte úchvatné zvukové efekty, které očekáváte. Automatické nastavení optimalizuje zvuk na základě toho, jakou hru hrajete. Technologie odstranění šumů zbavuje audio nežádoucích ruchů, abyste slyšeli čistý zvuk ze správného směru, a získali tím ve hře výhodu.






Objevte bohatší hloubky než kdykoli předtím



Pozvedněte své zážitky z poslechu pomocí subwooferu, který je součástí soundbaru. Zdůrazňuje basy pro neuvěřitelný zvuk, který reprodukuje hlubší a jemnější tóny – soundbar zkrátka poskytuje zvuk v kino kvalitě.






Svět zvuku s jedním dálkovým ovladačem



Nepotřebujete několik dálkových ovladačů. Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako je vypínání/zapínání, hlasitost a dokonce i zvukové efekty, pomocí dálkového ovladače Samsung TV – přímo z vašeho televizoru.






HDMI



Chcete hrát na větší obrazovce? Díky portu pro HDMI kabel si můžete vychutnat bohatý zvukový zážitek při připojení oblíbeného zařízení.






Připojení k TV přes Bluetooth



Ruší vás při pohledu na váš interiér kabel ze soundbaru k TV? Na připojení soundbaru k televizoru Samsung jednoduše využijte Bluetooth a užijte si okamžitě svůj oblíbený obsah.






Vícenásobné připojení Bluetooth



Využijte možnost připojit soundbar přes Bluetooth ke dvěma mobilním zařízením současně a užívejte si hudbu naplno, i když mezi nimi budete přepínat.






Více zvuku bez kabelů



Sada Wireless Surround Kit* vám umožní snadno rozšířit soundbar na audio systém s prostorovým zvukem, a to bez překážejících kabelů**. Spolu se svým soundbarem můžete vytvořit vícekanálový systém, který zajistí skutečně prostorový zážitek.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit se prodává zvlášť. **Bezdrátový modul vyžaduje napájecí kabel, aby fungoval, a kabely pro připojení k zadním reproduktorům.



Parametry

Funkce Dolby Digital 5.1ch, ovládání TV a SB jedním ovladačem, Bluetooth, USB Music Playback
Počet kanálů 3.1, 7 reproduktorů
Podporované audio formáty SBC, AAC, MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC, WAV, AIFF
Ekvalizér Surround Sound Expansion, Game, Adaptive Lite, DTS Virtual:X, Standard, Bass Boost
Subwoofer Bezdrátový, průměr reproduktoru 6,5 ", Bassreflex
Konektory 1 x HDMI IN/ 1x HDMI OUT (HDCP, HDMI-CEC,ARC), 1 x optický vstup, 1x USB
Výstupní výkon 430 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 980 × 58 × 105 mm 8,9 kg, balení 1 036 × 460 × 252 mm 11,4 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, nástěnný držák, baterie

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychlé jednání, dobře zabalený, špičkový produkt, přijatelná cena

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace