Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Samsung HW-Q600B

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
360 Wattů, počet kanalů: 3.1.2 / 9 reproduktorů, Dolby ATMOS,, Acoustic Beam Technology, 6,5" aktivní Bezdrátový subwoofer,, Q Symphony, 4k Video Pass, Tap Sound, HDR 10+, HDMI eARC, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
Skladem
ks
7 489 Kč
Katalogové číslo: Z01524

Zlepšete svůj herní zážitek






Dokonalý 3D zvuk ze všech směrů



Prozkoumejte hlubiny zvuku díky technologiím Dolby Atmos a DTS:X, které zvýrazňují audio, jež proudí nad vámi a kolem vás.






Zažijte strhující zvuk shora díky 2 kanálům směřujícím nahoru



Díky dvěma reproduktorům směřujícím nahoru a technologii Samsung Acoustic Beam získáte pohlcující zvuk nad hlavou, který vyvolává dojem pohybu a zajišťuje strhující zábavu. Skvěle se hodí k televizoru QLED a až vás obklopí kompletní zvukové prostředí se skutečným 3.1.2kanálovým zvukem přes Samsung Acoustic Beam, budete se cítit jako součást příběhu.






Soundbar řady Q a televizor – dokonalá harmonie
Q-Symphony



Soundbar se synchronizuje s vaším televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Spojuje a posiluje zvuk vycházející jak z reproduktorů soundbaru, tak televizoru, díky čemuž vám může dopřát úplně novou úroveň poslechu a akusticky vás vtáhne do děje. Obsah si užijete jako nikdy dříve.






Zvuk optimalizovaný pro každou scénu



Soundbar Samsung analyzuje zvukový signál a automaticky poskytuje optimalizovaný zvuk na základě každé scény. Adaptivní zvuk vám umožní jasně slyšet hlasy i při nízké hlasitosti, takže uslyšíte i tiché rozhovory.






Vnímejte hloubku pohybujícího se zvuku



Nenechte zvuk, aby se nepohnul z místa. Technologie Samsung Acoustic Beam nabízí zvuk nad hlavou, aby byl váš zvukový zážitek mimořádně silný . Je ideální na sledování filmů a hraní her – je to opravdový 3.1.2kanálový zvuk, který vás skutečně pohltí.






Vyvinuto odborníky na zvukové inovace



Testovaný a vyladěný v kalifornské zvukové laboratoři, kde naši zvukoví inženýři světové úrovně využívají pokročilé akustické technologie a nejmodernější počítačové modelování, aby pro vás zajistili dokonale vyvážený zvuk, který zaplní celou místnost.






Buďte součástí hry díky dynamickému zvuku



Připravte se na výkonný, pohlcující herní zážitek díky subwooferům, které umocňují scénu, a reproduktorům směřujícím nahoru, které poskytují neuvěřitelný prostorový zvuk. Soundbar se automaticky přepne do herního režimu, když do herního režimu přepnete televizor, abyste se mohli soustředit na hraní,






Přehrávejte pouhým klepnutím



Ideální pro chvíle, kdy si chcete vychutnat hudbu na jiné úrovni. Při poslechu svých oblíbených skladeb v telefonu jednoduše klepněte na soundbar. Soundbar rozpozná zařízení, bez problémů se připojí a přehraje skladbu, kterou jste poslouchali – ovšem s neuvěřitelným zvukem soundbaru.






Kvalita zvuku bez jakýchkoli ztrát



HDMI eARC přenáší přes televizor do soundbaru kvalitní a bezeztrátové formáty 3D prostorového zvuku, jako je Dolby ATMOS, a to i z připojených herních konzolí a přehrávačů UBD .






Připojte se, poslouchejte, užívejte si



Narušoval by kabel od soundbaru k televizoru váš interiér? Jednoduše použijte Bluetooth a připojte soundbar k televizoru Samsung bezdrátově.






Jeden dálkový ovladač zvládne vše
Ovladač One Remote Control



Nepotřebujete několik dálkových ovladačů. Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako jsou napájení, hlasitost, a dokonce i zvukové efekty pomocí dálkového ovladače k Samsung TV – přímo z televizoru.






Více zvuku bez drátů



Sada bezdrátových zadních reproduktorů Wireless Rear Speaker Kit* vám umožní snadno rozšířit soundbar na systém prostorového zvuku a získat tak ještě lepší zážitek jako v kině. Spolu se soundbarem si můžete vychutnat zvuk Dolby Atmos na zcela nové úrovni.

*Sada bezdrátových zadních reproduktorů Samsung Wireless Rear Speaker Kit se prodává samostatně. (SWA-9200S, SWA-9100S) **Modul bezdrátového přijímače vyžaduje ke své funkci napájecí kabel a reproduktorové kabely k připojení k zadním reproduktorům. (SWA-9100S) ***SWA-9200S vyžaduje k připojení k pravému zadnímu reproduktoru napájecí kabely a oba reproduktory jsou propojeny kabely.



Parametry

Funkce Dolby Atmos / Dolby MAT / Dolby Digital Plus / Dolby True HD, DTS 5.1ch, DTS:X, Q Symphony, přehravaní z USB
Počet kanálů 3.1.2Ch , 9 reproduktorů, 6,5"subwoofer, Acoustic Beam Technology, Středový reproduktor,Up -firing reproduktory -vyzařující zvuk nahoru,
Hi-Res Audio Ano
Podporované audio formáty AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, AIFF
Ekvalizér SSE, Standard, Adaptive, Game Pro, Voice enhance mode, Night mode,
Subwoofer Bezdrátový, průměr reproduktoru 6,5 ", Bassreflex
Konektory Bluetooth 4.2,Tap sound, USB2.0, 1x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, eARC, HDMI CEC, optický audio vstup
Speciální funkce 4K Video Pass, HDR, HDR 10+,kompatibilní zadni reproduktory SWA-9200S/XY (nejsou součastí balení)
Výstupní výkon 360 W
Spotřeba energie Provozní: 65 W ; pohotovostní 1 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost Hlavní reproduktor 1110,7 x 60,4 x 120,0 mm, 4,8 kg ; subwoofer 205,0 x 353,0 x 302,0 mm, 5,9 kg; balení: 1182,0 x 468,0 x 272,0 mm, 13,2 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, nástěnný držák, baterie

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Tradiční a specializovaný SONY obchod s profesionálním personálem. Rád tam nakupuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Skvělá komunikace a příjemný přístup! Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace