Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Samsung HW-Q60B

340 Wattů, počet kanalů 3.1 / 7 reproduktorů, Dolby Atmos Virtual/DTS Virtual:X, 6.5" Aktivní Bezdrátový Subwoofer, Q Symphony 4K Video Pass,, Tap Sound, HDR, HDR 10+, HDMI eARC, HDMI CEC,USB, Bluetooth, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
Prodej ukončen

Zvuk vás naprosto pohltí






Zvuk, který vás obklopí



Nabízí výkon, který oživí prostorový zvuk. Soundbar Samsung podporuje technologie Dolby Atmos a DTS Virtual:X, které reprodukují zvuk tak, že ho posouvají do nových výšin a dodávají mu efekt 3D.






Soundbar řady Q a televizor – dokonalá harmonie



Soundbar se synchronizuje s vaším televizorem Samsung a společně vytvářejí pohlcující zvuk. Spojuje a posiluje zvuk vycházející jak z reproduktorů soundbaru, tak televizoru, díky čemuž vám může dopřát úplně novou úroveň poslechu a akusticky vás vtáhne do děje. Obsah si užijete jako nikdy dříve.






Zvuk optimalizovaný pro různý obsah



Soundbar automaticky analyzuje zdroje zvuku a optimalizuje zvukovou stopu podle konkrétního obsahu. Ať už se jedná o hlasitý sportovní zápas, nebo drama s tichými dialogy, můžete se spolehnout na nejlepší soundbar, že poskytne čistý zvuk a sledování televize bude optimální.






Lepší audio, lepší hraní



Připojte konzoli a získejte úžasné zvukové efekty, jaké očekáváte, a to okamžitě. Automatické nastavení optimalizuje zvuk v závislosti na tom, kterou hru hrajete, a technologie potlačení přeslechů odstraňuje rušivé zvuky, takže slyšíte čisté audio ze správného směru, což vám pomůže získat výhodu.






Podmanivý zvuk díky vestavěnému středovému reproduktoru



3.1kanálový zvuk - Vestavěný středový reproduktor zvýrazňuje hlasy mluvčích, takže dialogy na obrazovce uslyšíte zřetelně.






Vyvinuto odborníky na zvukové inovace



Testovaný a vyladěný v kalifornské zvukové laboratoři, kde naši zvukoví inženýři světové úrovně využívají pokročilé akustické technologie a nejmodernější počítačové modelování, aby pro vás zajistili dokonale vyvážený zvuk, který zaplní celou místnost.






Kvalita zvuku bez jakýchkoli ztrát



HDMI eARC přenáší přes televizor do soundbaru kvalitní a bezeztrátové formáty 3D prostorového zvuku, jako je Dolby ATMOS, a to i z připojených herních konzolí a přehrávačů UBD.






Připojte se, poslouchejte, užívejte si



Narušoval by kabel od soundbaru k televizoru váš interiér? Jednoduše použijte Bluetooth a připojte soundbar k televizoru Samsung bezdrátově.






Přehrávejte pouhým klepnutím



Ideální pro chvíle, kdy si chcete vychutnat hudbu na jiné úrovni. Při poslechu svých oblíbených skladeb v telefonu jednoduše klepněte na soundbar. Soundbar rozpozná zařízení, bez problémů se připojí a přehraje skladbu, kterou jste poslouchali – ovšem s neuvěřitelným zvukem soundbaru.






Připojte se, poslouchejte, užívejte si



K soundbaru můžete pomocí technologie Bluetooth připojit dvě různá mobilní zařízení současně a jako mávnutím kouzelného proutku mezi nimi přepínat.






Jeden dálkový ovladač zvládne vše



Nepotřebujete několik dálkových ovladačů. Ovládejte klíčové funkce soundbaru, jako jsou napájení, hlasitost, a dokonce i zvukové efekty pomocí dálkového ovladače k Samsung TV – přímo z televizoru.






Více zvuku bez drátů



Sada bezdrátových zadních reproduktorů Wireless Rear Speaker Kit* vám umožní snadno rozšířit soundbar na systém prostorového zvuku a získat tak ještě lepší zážitek jako v kině. Spolu se soundbarem si můžete vychutnat zvuk Dolby Atmos na zcela nové úrovni.

*Sada bezdrátových zadních reproduktorů Samsung Wireless Rear Speaker Kit se prodává samostatně. (SWA-9200S, SWA-9100S) **Modul bezdrátového přijímače vyžaduje ke své funkci napájecí kabel a reproduktorové kabely k připojení k zadním reproduktorům. (SWA-9100S) ***SWA-9200S vyžaduje k připojení k pravému zadnímu reproduktoru napájecí kabely a oba reproduktory jsou propojeny kabely.



Parametry

Funkce Dolby ATMOS Music,Dolby ATMOS, Dolby MAT, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, přehravaní z USB
Počet kanálů 3.1 Ch , 7 reproduktorů, 6,5"subwoofer, Středový reproduktor, Q Symphony
Hi-Res Audio Ne
Podporované audio formáty AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, AIFF
Ekvalizér SSE, Standard, Adaptive, Game Pro, Voice enhance mode, Night mode,
Subwoofer Bezdrátový, průměr reproduktoru 6,5 ", Bassreflex
Konektory Bluetooth 4.2,Tap sound, USB2.0, 1x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, eARC, HDMI CEC, optický audio vstup
Speciální funkce 4K Video Pass, HDR, HDR 10+,kompatibilní zadni reproduktory SWA-9200S/XY (nejsou součastí balení)
Výstupní výkon 340 W
Spotřeba energie Provozní: 65 W ; pohotovostní 1 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost Hlavní reproduktor 1110,7 x 60,4 x 120,0 mm, 4,8 kg ; subwoofer 205,0 x 353,0 x 302,0 mm, 5,9 kg; balení: 1182,0 x 468,0 x 272,0 mm, 13,2 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, nástěnný držák, baterie

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Velmi vstřícné a ochotné jednání. Obchod vřele doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace