Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Samsung HW-S61A, stříbrný

Výprodej Výprodej
5.0 ch / 200 W - 7 reproduktorů, 2x vestavěný subwoofer, širokopásmový tweeter, Side horn reproduktor s Acoustic Beam technologií, Technologie adaptivního zvuku (Adaptive Sound), Vestavěný hlasový asistent (Alexa), Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení, Prémiové textilní provedení
Skladem
ks
5 555 Kč
Katalogové číslo: Z01533

Chytrý soundbar je navržený tak, aby odkudkoli v místnosti vyplnil celý prostor zvukem.






Obklopí vás zvukem



Užijte si audio, ve kterém rozlišíte i nejjemnější nuance, ať už budete poslouchat hudbu, nebo zvuk z filmu. Dva boční reproduktory ve tvaru rohu, jež nabízí soundbar S61A, a technologie Samsung Acoustic Beam vám umožní zažít prostorový zvuk se širokým rozsahem.






Střední kanál zajistí čisté dialogy



Zažijte křišťálově čistý dialog díky vyhrazenému středovému reproduktoru. Nabízí celkově vyvážený zvuk a krásně doplňuje váš požitek z domácí zábavy.






Zvuk, který vyplní prostor, v all-in-one designu



Vše, co potřebujete pro ucelený zvuk, je jediný soundbar. All-in-one systém obsahuje 2 woofery a 5 výškových reproduktorů, jež jsou vestavěné v útlém rámu. Můžete ho tedy umístit kamkoli v místnosti a užít si čistý zvukový zážitek.






Úžasné řemeslné zpracování



Tento zvukový systém je navržený tak, aby se stal součástí vašeho domova. Nadčasový vzhled soundbaru kombinuje přirozenost s rozměrností a odolností. Jeho textura a zakřivený design, spolu s nejmodernějšími technologiemi, odpovídají výjimečnému pocitu, který vyvolává zvuk, jenž vyplňuje prostor.






Úžasné řemeslné zpracování



Tento zvukový systém je navržený tak, aby se stal součástí vašeho domova. Nadčasový vzhled soundbaru kombinuje přirozenost s rozměrností a odolností. Jeho textura a zakřivený design, spolu s nejmodernějšími technologiemi, odpovídají výjimečnému pocitu, který vyvolává zvuk, jenž vyplňuje prostor.






Hudba taková, jaká má být



Poslouchejte hudbu tak, jak si ji vysnili její autoři. Hudební režim vyvažuje inovace v oblasti audia a kreativní vstup od producentů a umělců. Umožňuje vám jednoduše připojit váš mobil k soundbaru a následně rozpozná a optimalizuje, co přehráváte, aby byla kvalita zachována a zábava nerušeně pokračovala.






Připraven vyslyšet vaše pokyny



Snadno ovládejte přehrávání hudby, získávejte informace a organizujte svůj den – a to bez nutnosti se čehokoli dotknout. Nemůžete si vybavit název písničky? Požádejte Alexu, aby něco přehrála, a to jednoduše na základě několika řádků textu písně. Ať už máte náladu na jakoukoli hudbu či obsah, S61A je připravený vás vyslyšet.






Přehrávejte hudbu na svém soundbaru jednoduchým dotykem



Svůj soundbar můžete bez problémů propojit i se svým zařízením Apple. AirPlay 2 vám umožňuje na soundbaru snadno přehrávat hudbu a podcasty z vašeho iPhonu, iPadu a Macu. Abyste přehrávali zvuk ze svého zařízení Apple, jednoduše klepněte nebo klikněte na ikonu AirPlay a zvolte soundbar.






HDMI



Chcete hrát na větší obrazovce? Díky portu na připojení HDMI kabelu získáte bohatý zvukový zážitek při propojení s vašimi oblíbenými zařízeními.






Bezdrátové připojení k TV



Synchronizujte svůj soundbar se svým televizorem bez jakýchkoli drátů nebo připojování. Vyberte si mezi Wi-Fi nebo Bluetooth a propojte zařízení v několika jednoduchých krocích, abyste si sledování TV ještě více užili díky špičkovému zvuku ze soundbaru.






Jednoduše klepněte a přehrávejte



Pro chvíle, kdy si chcete užít svou hudbu na nové úrovni… Během poslechu svých oblíbených písní na svém telefonu jím jednoduše klepněte na soundbar. Soundbar zavibruje, když rozpozná zařízení, bezproblémově ho připojí a přehraje skladbu, kterou posloucháte – s úžasným zvukem soundbaru.






Streamujte hudbu bez omezení



Soundbar od společnosti Samsung využívá Wi-Fi k tomu, aby se snadno bezdrátově připojil k dalším zařízením. Užijte si hudbu ze svého telefonu v nejvyšší zvukové kvalitě, a to odkudkoli a bez drátů.






Začněte se vším potřebným



Uvnitř balení najdete vše, co potřebujete ke snadné instalaci, včetně praktické sady umožňující montáž na zeď.






Kompatibilní s bezdrátovým subwooferem



Nedovolte drátům, aby překážely silným basům. Umístěte soundbar s bezdrátovým subwooferem kamkoli do prostoru a obklopte se bohatými, hlubšími basy.
(*Bezdrátový Woofer Samsung (Samsung Wireless Woofer) se prodává zvlášť.)






Kompatibilní s bezdrátovým prostorovým zvukem



Sada Wireless Surround Kit* vám umožňuje snadno rozšířit váš soundbar na prostorový zvukový systém, a to bez nevzhledných drátů. Spolu se svým soundbarem můžete vytvořit vícekanálový systém, abyste si vychutnali opravdu prostorový zvuk.

(Bezdrátová sada zadních reproduktorů Samsung (Samsung Wireless Rear Speaker Kit) se prodává zvlášť.)



Parametry

Funkce Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, ovládání TV a SB jedním ovladačem, Bluetooth
Počet kanálů 5.0 , 7 reproduktorů
Hi-Res Audio Ano
Podporované audio formáty AAC, SBC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC, AIFF
Ekvalizér Adaptive, Standard, Music
Subwoofer 2 woofery a 5 výškových širokopásmových reproduktorů
Konektory 1x HDMI OUT (HDCP, HDMI-CEC,ARC), 1 x optický vstup
Specální funkce Spotify, AirPlay2, Alexa, Q-Symphony,Tap Sound, SmartThings App
Výstupní výkon 200 W
Barva Stříbrná
Rozměry a hmotnost 764 × 68 × 125 mm , 3 kg, balení 1 018 × 135 × 217 mm, 5,4 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, nástěnný držák, baterie

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Po všech stránkách super obchod. Jak komunikace, tak i okamžitá expedice zboží. Jsou báječní.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace