Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Sony HT-A5000 + zadní reproduktory SA-RS3S

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Reproduktory směřující vzhůru, Výškové reproduktory, vestavěný duální subwoofer a pět předních reproduktorů, Optimalizace zvukového pole pro jednoduché nastavení, Streamujte svoji hudbu díky bezdrátovému připojení, Bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS3S
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z01500
Kód výrobce: HTA5000.CEL + SA

5.1.2k – objevte nový rozměr pohlcení



Díky filmům se ocitnete v jiném světě. Soundbar HTA5000 vás obklopí 5.1.2kanálovým zvukem s reproduktory nasměrovanými vzhůru, bočními výškovými reproduktory, vestavěným duálním subwooferem a zvukovým softwarem. Staňte se součástí filmové scény, ve které jste přímo ve víru akce.






Prostorový zvuk z prvotřídního soundbaru, který vás pohltí



Soundbar HT-A5000 má 5.1.2 kanálů: Dva reproduktory namířené vzhůru, dva výškové reproduktory a tři přední reproduktory pro prostorový zvuk a duální subwoofer pro hluboké basy. Díky technologiím Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytváří soundbar zvuk, který přichází z prostoru kolem vás, takže si můžete užít technologie Dolby Atmos a DTS:X.






Vychutnejte si zvuk shůry



Díky technologii virtuálního prostorového zvuku od společnosti Sony dokáže soundbar vytvořit pozici zvuku ve vertikálním prostoru, takže si můžete vychutnat 3D zvuk bez nutnosti reproduktorů umístěných u stropu. Stejně jako technologie Dolby Atmos a DTS:X, i technologie Vertical Surround Engine propůjčí realističtější a vícerozměrný zvuk i ostatním formátům.






Prostorový zvuk snadno



Jedinečná technologie zpracování digitálního zvukového pole od společnosti Sony využívá pouze přední reproduktory a virtuálně reprodukuje pole prostorového zvuku tak, že k vám zvuk dorazí z obou stran. Můžete si vychutnat plný prostorový zvuk jako v kině, aniž byste museli zabírat místo v obývacím pokoji.






Dívejte se na filmy s virtuálním prostorovým zvukem



Chcete vyzkoušet pohlcující zvuk soundbaru HT-A5000 na svých zařízeních? Doporučujeme nasadit si sluchátka, abyste zažili vzrušující virtuální prostorový zvuk.






Zvuk z kvalitních reproduktorů a subwooferu



Výkonné reproduktory ve vaší místnosti dohromady vytváří čistý zvuk se širokým rozsahem. Dva reproduktory nasměrované nahoru zajistí zvuk přicházející shora, dva výškové reproduktory a tři přední reproduktory pak prostorový zvuk a o dunivé basy se stará subwoofer.






Reproduktory nasměrované nahoru



Odrážením zvuku od stropu získáte pohlcující prostorový zvuk pomocí technologii reproduktorů X-balanced. Kombinace s technologií Vertical Surround Engine vám poskytne ještě silnější prostorový hudební zážitek.






Výškové reproduktory



Zvuk se bude odrážet od stěn a prostorový zvuk se rozšíří tak, že vám poskytne pohlcující zážitek, který se rozprostře až za hranice velikosti vašeho televizoru. Kombinace s technologií S-Force PRO Front Surround pro ještě širší prostorový zvuk.






Vestavěný duální subwoofer



Poskytuje vysoký akustický tlak pro čisté a hluboké basy. Toho bylo dosaženo díky rozšíření oblasti membrány a velikosti subwooferu (jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit).






Přední reproduktory



Získejte vysoce kvalitní zvuk s menším množstvím zkreslení a s mimořádně čistými vokály z jednotky reproduktoru X-Balanced Speaker Unit.






Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit



Reproduktory namířené vzhůru, vestavěný duální subwoofer a přední reproduktor jsou vybaveny reproduktorem X-Balanced Speaker Unit. Tvar reproduktorů maximalizuje oblast membrány a zaručí údernější basy. Snižuje také vychýlení měniče při zachování akustického tlaku, což vede k menšímu zkreslení a čistějším vokálům.






Zvyšujte rozlišení digitální hudby v reálném čase



Díky technologii Edge-AI (umělá inteligence) zvyšuje technologie DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) rozlišení komprimovaných digitálních hudebních souborů v reálném čase. Dynamické rozpoznávání instrumentace, hudebních žánrů a jednotlivých složek každé skladby, jako jsou vokály nebo mezihry, umožňuje obnovit širokospektrální zvuk, který se ztrácí během komprese, a poskytovat tak bohatší a úplnější zážitek z poslechu.

A = Rozšířená zvuková dynamika (smyčce a tiché jemné detaily)
B = Obnovené vysoké frekvence (realistické vokály i akustické nástroje)






Čistější hlas



Čím hlubší je zvuk basů, tím více se membrána reproduktoru pohybuje. To může způsobit efekt zvaný zkreslení fázové modulace, když celý rozsah membrány zároveň reprodukuje vyšší frekvence. Jedinečná technologie zpracování signálu od Sony tento efekt potlačuje, aby se dosáhlo čistěji znějících dialogů a komornějšího zvuku. Vylepšení modulované křivky zlepšuje zřetelnost zvuku a pomáhá zabránit zkreslení hlasu.

1. Křivka hlasu 2. Křivka basů 3. Křivka modulace






Rozšířené basy



K přesné reprodukci nízkých basových frekvencí je zapotřebí velkého výkonu a často dochází ke zkreslení (A). Aby se tomu předešlo, soundbar HT-A5000 využívá jedinečnou technologii zpracování signálu, aby dosáhl účinku dynamické rozšířené basy (B).

1. Úroveň 2. Nízká 3. Vysoká 4. Frekvence






Znovu objevte svou oblíbenou hudbu



Díky zvuku s vysokým rozlišením si vychutnáte svou oblíbenou hudbu s maximální autenticitou a přesností. Díky technologii 360 Reality Audio zažijete zcela nový způsob poslechu hudby a budete ve středu dění s různými nástroji a okolními zvuky.






Bez ztráty kvality obrazu



Užijte si živé scény plné realistických barev a hloubek. Při přehrávání prostřednictvím soundbaru HT-A5000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hraní her je také mnohem více vzrušující a realistické, protože soundbar HT-A5000 podporuje i nejnovější formáty.






Vychutnejte si pohlcující zážitek z her a filmů



Po propojení televizorů BRAVIA XR a konzole PlayStation 5 prostřednictvím tohoto produktu, pro který bude na jaře 2022 vydána aktualizace firmwaru, získáte přístup k optimalizovanému nastavení obrazu pomocí funkcí Automatické mapování tónů HDR a Automatický režim obrazu žánrů a možnost sledovat úchvatné hry a filmy.






Pohlcující zážitek s technologií BRAVIA Acoustic Center Sync



Při připojení k televizoru BRAVIA s funkcí Acoustic Center Sync pomocí dodávaného kabelu se ze soundbaru i televizoru stanou středové reproduktory ve vašem systému domácího kina. Zvuk díky tomu bude dokonale ladit se vším, co se děje na obrazovce.






Zvuk je dokonale sladěn s akcí



Díky technologii Acoustic Center Sync uslyšíte rozhovor přesně z místa, na kterém postava ve scéně stojí. Díky přesnému souladu dění na obrazovce se zvukem se váš divácký zážitek stane ještě mnohem více pohlcujícím.






Bezproblémové ovládání s televizory BRAVIA



Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se v rychlé nabídce nastavení na televizorech BRAVIA automaticky objeví systémová nastavení soundbaru, takže ovládání režimů zvuků, zvukového pole a hlasitosti je jednoduché.






Pozice soundbaru



Pokud máte televizor BRAVIA se stolkem s více polohami, můžete změnit polohu televizního stolku a soundbar HT-A5000 diskrétně umístit pod televizor, což vám zajistí čistý vzhled.






Všesměrový blokový design



Soundbar HT-A5000 a volitelné reproduktory byly zkonstruovány v rámci obvyklého konceptu všesměrového blokového designu. Jejich důmyslně zaoblené okraje tvoří stěnu doširoka rozléhajícího se zvuku. Kombinace bohatého povrchového materiálu zdůrazní propojení s jakýmkoli uspořádáním obývacího pokoje.






Streamujte hudbu pomocí vašich oblíbených služeb



Svou oblíbenou hudbu si můžete jednoduše vychutnat s vestavěnou podporou Spotify Connect a dalších hudebních služeb přes Bluetooth, Chromecast nebo Apple AirPlay 2.






Připojení Bluetooth



Streamujte hudbu bezdrátově ze smartphonu, tabletu nebo notebooku prostřednictvím technologie Bluetooth.






Datový přenos Wi-Fi



Připojte se k internetu prostřednictvím vestavěné technologie Wi-Fi a streamujte hudbu ze zařízení připojených k vaší domácí síti.






Spotify Connect



Přehrávejte hudbu ze služby Spotify prostřednictvím svého reproduktoru nebo využijte aplikaci Spotify Connect na svém zařízení a ovládejte ji dálkově.






Chromecast built-in



Streamujte hudbu, online vysílání rozhlasových stanic a podcasty ze svého smartphonu, tabletu nebo notebooku do audiozařízení. Stačí jednou klepnout na tlačítko přenosu.






Apple AirPlay 2



Vysílejte hudbu a další obsah ze svých oblíbených zařízení Apple do soundbaru. Stačí jenom klepnout.






Hlasové ovládání



Soundbar je kompatibilní se zařízeními s aplikacemi Google Assistant a Chromecast built-in a zařízeními s aplikací Amazon Alexa. Pomocí aplikace Google Home jednoduše přidejte soundbar HT-A5000 do své skupiny reproduktorů a pomocí hlasu ovládejte přehrávání hudby, hlasitost a další funkce.






Výkonný a trojrozměrný zvuk



Zmáčkněte tlačítko zvukového pole na dálkovém ovladači a užijte si zvuk, který vás dostane do středu dění. Vyberte si technologii S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine a zažijte kino, které vás pohltí, nebo vypněte zvukové pole pro čistý zvuk z reproduktorů.






Připraveno k použití ihned po vybalení



Soundbar HT-A5000 je připraven k použití prakticky ihned po vybalení z krabice. Stačí jej zapojit, připojit k televizoru prostřednictvím HDMI eARC a zapnout. Díky USB, optickému zvuku, vstupu a výstupu HDMI (eARC) a funkci S-CENTER OUT pro kompatibilní modely BRAVIA máte k dispozici všechna připojení, která potřebujete, abyste si mohli vychutnat dechberoucí zážitek z prostorového zvuku.



Parametry

Funkce Wi-Fi® (2,4 GHz / 5 GHz) 11a/b/g/n, Bluetooth®5.0 (LDAC), S-Force PRO, Vertical Surround Engine, Dolby Speaker Virtual, Dolby Surround, Neural:X, Chromecast, Spotify Connect, tlačítko Music Service, kompatibilní s Google Assistant, AirPlay2
Počet kanálů 5.1.2k (vestavěný subwoofer)
Podporované audio formáty Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, zvuk s vysokým rozlišením DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM
Ekvalizér Automatický zvuk, Kino, Hudba, Standard, Režim Noc, hlasový režim, vylepšený pohlcující zvuk
Subwoofer Vestavěný
Konektory Vstup: USB, analogový(stereo mini), optický, LAN, 1/1 HDMI (eARC/ARC) , HDMI® CEC, HDR, DOLBY VISION™, HLG
Výstupní výkon 450 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 1 210 x 67 x 140 mm, 6,1 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, zvukový kabel (MINI ↔ MINI), kabel HDMI™, napájecí kabel AC

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace