Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Sony HT-A7000 + zadní reproduktory SA-RS3S

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Vylepšený zvuk přidává k soundtrackům a stereofonnímu audiu, zvuk přicházející shora, Reproduktory směřující vzhůru, výškové reproduktory, vestavěný subwoofer a pět předních reproduktorů, Bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS3S
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z01506
Kód výrobce: HTA7000.CEL + SA

Obklopte se 7.1.2 kanály absolutního realismu



Objevte zcela novou úroveň pohlcení. Soundbar HTA7000 vás obklopí 7.1.2kanálovým prostorovým zvukem s několika reproduktory, vestavěným subwoofrem a pokročilými zvukovými technologiemi. Pociťte, jak se akce odehrává nad vámi i všude kolem vás. Jako kdybyste byli součástí dění.






Vynikající prostorový zvuk z našeho špičkového soundbaru



Soundbar HT-A7000 má 7.1.2 kanálů, dva reproduktory namířené vzhůru pro zvuk přicházející shora, dva výškové reproduktory, pět předních reproduktorů pro širší dosah zvuku a vestavěný duální subwoofer pro hluboké basy. Díky technologiím Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytváří soundbar HT-A7000 virtuální prostorový zvuk, který přichází z celého prostoru kolem vás, takže si můžete maximálně vychutnat vzrušující technologie Dolby Atmos a DTS:X.






Vychutnejte si zvuk shůry



Díky technologii virtuálního prostorového zvuku od společnosti Sony dokáže soundbar vytvořit pozici zvuku ve vertikálním prostoru, takže si můžete vychutnat 3D zvuk bez nutnosti reproduktorů umístěných u stropu. Stejně jako technologie Dolby Atmos a DTS:X, i technologie Vertical Surround Engine propůjčí realističtější a vícerozměrný zvuk i ostatním formátům.






Prostorový zvuk snadno



Jedinečná technologie zpracování digitálního zvukového pole od společnosti Sony využívá pouze přední reproduktory a virtuálně reprodukuje pole prostorového zvuku tak, že k vám zvuk dorazí z obou stran. Můžete si vychutnat plný prostorový zvuk jako v kině, aniž byste museli zabírat místo v obývacím pokoji.






Sofistikovaná technologie reproduktorů



Pohodlně se usaďte a užijte si akustiku, která zaplní celou místnost díky dvěma reproduktorům nasměrovanými vzhůru pro prostorový zvuk, dvěma výškovým reproduktorům a pěti předním reproduktorům pro širší zvuk a navíc se subwooferem pro hlubší basy.






Reproduktory nasměrované nahoru



Odrážejte zvuk od stropu pro pohlcující prostorový zvuk. Kombinace s technologií Vertical Surround Engine vám poskytne ještě silnější prostorový hudební zážitek.






Výškové reproduktory



Zvuk se bude odrážet od stěn a prostorový zvuk se rozšíří tak, že vám poskytne pohlcující zážitek, který se rozprostře až za hranice velikosti vašeho televizoru. Kombinace s technologií S-Force PRO Front Surround pro ještě širší prostorový zvuk.






Vestavěný duální subwoofer



Poskytuje vysoký akustický tlak pro čisté a hluboké basy. Toho bylo dosaženo díky rozšíření oblasti membrány a velikosti subwooferu (jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit).






Pět předních reproduktorů



Získejte vysoce kvalitní zvuk s menším množstvím zkreslení a s mimořádně čistými vokály z jednotky reproduktoru X-Balanced Speaker Unit.






Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit



Reproduktory namířené vzhůru, vestavěný subwoofer a přední reproduktor jsou vybaveny jednotkou reproduktoru X-Balanced Speaker Unit. Jedinečný obdélníkový tvar těchto reproduktorů maximalizuje oblast membrány a zaručí ještě údernější basy. Snižuje také vychýlení budiče při zachování akustického tlaku, což má za následek menší zkreslení a větší čistotu vokálů.






Ponořte se do špičkové kvality hudby



Vychutnejte si hudbu předně podle představ interpreta díky zvuku s vysokým rozlišením pro křišťálově čistou přesnost. Nebo objevte nový způsob poslechu díky funkci 360 Reality Audio a zažijte skutečně pohlcující živý koncert nebo nahrávání ve studiu. Soundbar HT-A7000 vaší hudbě vdechne život jako nikdy předtím.






Obnovení všech komprimovaných souborů v reálném čase



Díky technologii Edge-AI (umělá inteligence) zvyšuje technologie DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) rozlišení komprimovaných digitálních hudebních souborů v reálném čase. Dynamické rozpoznávání instrumentace, hudebních žánrů a jednotlivých složek každé skladby, jako jsou vokály nebo mezihry, umožňuje obnovit širokospektrální zvuk, který se ztrácí během komprese, a poskytovat tak bohatší a úplnější zážitek z poslechu.






Filmy a hry vypadají tak reálně



Užijte si živé scény plné realistických barev a hloubek. Při přehrávání prostřednictvím soundbaru HT-A7000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hraní her je také mnohem více vzrušující a realistické, protože soundbar HT-A7000 podporuje i nejnovější formáty.






Vychutnejte si pohlcující zážitek z her a filmů



Po propojení televizorů BRAVIA XR a konzole PlayStation 5 prostřednictvím tohoto produktu, pro který bude na jaře 2022 vydána aktualizace firmwaru, získáte přístup k optimalizovanému nastavení obrazu pomocí funkcí Automatické mapování tónů HDR a Automatický režim obrazu žánrů a možnost sledovat úchvatné hry a filmy.






Vychutnejte si hlubší zvuk díky volitelnému subwooferu a zadním reproduktorům



Pro ještě hlubší basy přidejte volitelný bezdrátový subwoofer. Pokud máte dva typy subwooferů, může vestavěný subwoofer v soundbaru HT-A7000 zprostředkovat basy a vokály pomocí volitelného bezdrátového subwooferu a zaměřit se na hluboký zvuk. Pro ještě více vzrušení jako v kině, kdy zvuk uslyšíte přímo za sebou, přidejte do sestavy naše volitelné bezdrátové zadní reproduktory SA-RS3S.






Ještě více pohlcující zážitek díky technologii Acoustic Center Sync



Při připojení k televizoru BRAVIA TV s funkcí Acoustic Center Sync pomocí dodávaného kabelu se ze soundbaru i televizoru stanou středové reproduktory ve vašem systému domácího kina. Zvuk díky tomu bude dokonale ladit se vším, co se děje na obrazovce, a poskytne vám skutečně pohlcující zážitek.






Zvuk je dokonale sladěn s akcí



Díky technologii Acoustic Center Sync uslyšíte rozhovor přesně z místa, na kterém postava ve scéně stojí. Díky přesnému souladu dění na obrazovce se zvukem se váš divácký zážitek stane ještě mnohem více pohlcujícím.






Bezproblémové ovládání s televizory BRAVIA



Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se v rychlé nabídce nastavení na televizorech BRAVIA automaticky objeví systémová nastavení soundbaru, takže ovládání režimů zvuků, zvukového pole a hlasitosti je jednoduché.






Pozice soundbaru



Pokud máte televizor BRAVIA se stolkem s více polohami, můžete změnit polohu televizního stolku a soundbar HT-A7000 diskrétně umístit pod televizor, což vám zajistí čistý vzhled.






Všesměrový blokový design



Soundbar HT-A7000 a volitelné reproduktory byly zkonstruovány v rámci obvyklého konceptu všesměrového blokového designu. Design soundbaru HT-A7000 je dokonale sladěn s volitelnými reproduktory. Jejich důmyslně zaoblené okraje tvoří blok pro doširoka se rozléhající zvuk. Kombinace bohatého povrchového materiálu zdůrazní propojení s jakýmkoli uspořádáním obývacího pokoje.






Vychutnejte si hudbu s celou rodinou



Získejte snadný přístup k populárním hudebním službám, jako je Spotify, a streamujte svá oblíbená alba a playlisty pomocí funkcí Chromecast nebo Apple AirPlay 2. Pozvěte rodinu a párty může začít.






Připojení Bluetooth



Streamujte hudbu bezdrátově ze smartphonu, tabletu nebo notebooku prostřednictvím technologie Bluetooth.






Datový přenos Wi-Fi



Připojte se k internetu prostřednictvím vestavěné technologie Wi-Fi a streamujte hudbu ze zařízení připojených k vaší domácí síti.






Spotify Connect



Přehrávejte hudbu ze služby Spotify prostřednictvím svého reproduktoru nebo využijte aplikaci Spotify Connect na svém zařízení a ovládejte ji dálkově.






Chromecast built-in



Streamujte hudbu, online vysílání rozhlasových stanic a podcasty ze svého smartphonu, tabletu nebo notebooku do audiozařízení. Stačí jednou klepnout na tlačítko přenosu.






Apple AirPlay 2



Vysílejte hudbu a další obsah ze svých oblíbených zařízení Apple do soundbaru. Stačí jenom klepnout.






Vše, co milujete, je skutečně pohlcující



Chytrý algoritmus přidá zvuk přicházející shora do běžných okolních soundtracků, a dokonce i stereofonního audia, což promění vše, co posloucháte, v pohlcující hudební zážitek. Lze aktivovat pouhým stisknutím tlačítka AE na dálkovém ovládání.






Hlasové ovládání



Soundbar je kompatibilní se zařízeními s aplikacemi Google Assistant a Chromecast built-in a zařízeními s aplikací Amazon Alexa. Pomocí aplikace Google Home přidejte soundbar HT-A7000 do své skupiny reproduktorů a pomocí hlasu budete moci ovládat hudbu, její hlasitost a další funkce.






Nastavení během několika sekund



Soundbar HT-A7000 je připraven k použití prakticky ihned po vybalení z krabice. Stačí jej zapojit, připojit k televizoru prostřednictvím HDMI eARC a zapnout. Díky USB, optickému a analogovému vstupu, vstupu a výstupu HDMI (eARC) a funkci S-CENTER OUT pro kompatibilní modely BRAVIA máte k dispozici všechna připojení, která potřebujete, abyste si mohli vychutnat dechberoucí zážitek z prostorového zvuku.



Parametry

Funkce Wi-Fi® (2,4 GHz / 5 GHz) 11a/b/g/n, Bluetooth®5.0 (LDAC), S-Force PRO, Vertical Surround Engine, Dolby Speaker Virtual, Dolby Surround, Neural:X, Chromecast, Spotify Connect, tlačítko Music Service, kompatibilní s Google Assistant, AirPlay2
Počet kanálů 7.1.2k (vestavěný subwoofer)
Hi-Res Audio Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless, 360 Reality Audio
Podporované audio formáty Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, zvuk s vysokým rozlišením DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM
Ekvalizér Automatický zvuk, Kino, Hudba, Standard, Režim Noc, hlasový režim, vylepšený pohlcující zvuk
Subwoofer Vestavěný + bezdrátový subwoofer Sony SA-SW3 s výkonem 200 W + Přídavné bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS3S s celkovým výkonem 100 W
Konektory Vstup: USB, analogový(stereo mini), optický, LAN, 2/1 HDMI (eARC/ARC) , HDMI® CEC, HDR, DOLBY VISION™, HLG
Výstupní výkon 500 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 1 300 x 80 x 142 mm, 8,7 kg, zadní reproduktory 2x 100 x 187 x 100 mm
Obsah balení Dálkový ovladač, zvukový kabel (MINI ↔ MINI), kabel HDMI™, napájecí kabel AC,držák na zeď (šrouby do zdi nejsou součastí)

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace