Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW3

200 W bohatých výkonných basů ze 160 mm měniče, Hlubší basy díky reproduktoru s technologií Bass Reflex, Magnetický obvod Σ se postará o hluboké a čisté basy se sníženým zkreslením, Snadné nastavení pomocí bezdrátového připojení, Systém domácího kina a soundbar se snoubí s naším prvotřídním designem, Volitelný pro kina HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 a HT-S2000
Skladem
ks
14 989 Kč
Katalogové číslo: Z02264
Kód výrobce: SASW3.CEL

Mohlo by Vás zajímat

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW5

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW5

Cashback 500 Kč i
300 W bohatých basů ze 180 mm měniče, Výraznější basy bez šumu díky pasivnímu radiátoru, Magnetický obvod Σ se postará o hluboké a čisté basy se sníženým zkreslením, Snadné nastavení pomocí bezdrátového připojení, Systém domácího kina a soundbar se snoubí s naším prvotřídním designem, Volitelný pro kina HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 a HT-S2000
17 989 Kč

Pociťte sílu hlubokých basů



Pokud si rádi užíváte svého systému domácího kina a soundbaru s přidanými basy, kompaktní bezdrátový subwoofer SASW3 vás vtáhne do filmu a hudby jako nikdy předtím. Užijte si hlasitější, čistší basy pro ještě lepší filmový zážitek z prostorového zvuku.






Bohatý, hluboký basový zvuk



Subwoofer s technologií Bass Reflex zvyšuje účinek všeho, co zrovna sledujete a posloucháte, a to díky hlubokému basovému zvuku o výkonu 200 W vycházejícímu ze 160mm měniče. Okuste hluboké zahřmění hromu a mohutné basy bez zkreslení. Jasnější vokály a vysoká věrnost zvuku zlepší váš poslechový zážitek a autenticitu soundtracků.






Všesměrový blokový design



Náš systém domácího kina, soundbar a volitelné reproduktory byly zkonstruovány v rámci obvyklého konceptu všesměrového blokového designu. Provedení reproduktorů SA-SW3 je s těmito systémy dokonale sladěno. Jejich důmyslně zaoblené okraje tvoří stěnu doširoka rozléhajícího se zvuku. Kombinace bohatého povrchového materiálu zdůrazní propojení s jakýmkoli uspořádáním obývacího pokoje.






Magnetický obvod ? se postará o hluboké, silné basy



Patentovaná technologie od společnosti Sony – magnetický obvod ? (Sigma) – zajišťuje hluboké, silné basy maximalizací magnetické síly, která pohání cívku. Konvenčně stavěné obvody oproti tomu nechávají velkou část této magnetické síly uniknout.






Oddělené uchycení s výřezy po obvodu



Technologie odděleného uchycení s výřezy po obvodu od Sony, zlepšuje symetrii vertikální amplitudy reproduktorů, nutnost pro čistou kvalitu zvuku. Dosahuje toho pomocí soustředných řezů na okraji, což pomáhá kontrolovat tlak uvnitř i mimo okraj membrány.






Jednoduché nastavení



Subwoofer SA-SW3 se po zapnutí automaticky bezdrátově připojí k vašemu systému domácího kina nebo soundbaru. Je to rychlé a jednoduché a nemusíte se obávat nepořádku z kabelů.



Parametry

Výstupní výkon zesilovače (DIN 0,8%) 200 W, Digitální zesilovač S-Master
Systém aktivní / pasivní Aktivní bezdrátový
Typ ozvučnice uzavřená / Bass reflex Bass reflex
Jednotka basového reproduktoru Průměr reproduktoru 16 cm
Příkon 40 W
Barva Černý
Rozměry: (mm) š x v x h 474 x 274 x 500
Hmotnost: (kg) 10,5

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace