Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Samsung QE85QN900C

Vystaveno Vystaveno
8K Neo QLED TV (7680 × 4320), 85" palců (214 cm), Neo Q HDR 8K Pro, Quantum Mini LED (14bit HDR), Neural Quantum Processor 8K, 2x tuner (DVB-T2/C/S2), Ultraširoké pozorovací úhly, Antireflexní vrstva, 100% objem barev, Quantum Matrix Technologie PRO, Motion Xcelerator Turbo+, 120 Hz, Chytrá kalibrace obrazu Pro, Režim šetrný pro oči, Herní režim, Adaptivní obraz a zvuk, Dolby Atmos / OTS Pro, Zvuk 90W, Vestavěný woofer, HbbTV, One Connect Box,
Skladem
+ dárek pro vás
ks
G
179 989 Kč
Katalogové číslo: Z02143
Kód výrobce: QE85QN900CTXXH

Mohlo by Vás zajímat

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
Soundbar Samsung HW-Q600B

Soundbar Samsung HW-Q600B

360 Wattů, počet kanalů: 3.1.2 / 9 reproduktorů, Dolby ATMOS,, Acoustic Beam Technology, 6,5" aktivní Bezdrátový subwoofer,, Q Symphony, 4k Video Pass, Tap Sound, HDR 10+, HDMI eARC, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
7 489 Kč

Definice dokonalosti ve vysokém 8K rozlišení






Quantum Matrix Technology Pro
Ultrajemný kontrast v rozlišení 8K, který odhalí všechny skryté detaily



Staňte se svědky nepředstavitelných detailů vyjádřených v nejtmavší černé až po nejčistší bílou s 1,5× větším počtem světelných zón než má technologie Quantum Matrix.






Neural Quantum Processor 8K
Filmový zážitek v rozlišení 8K podpořený umělou inteligencí



Pokročilý, vysoce inteligentní procesor Neural Quantum Processor 8K Neo QLED vytváří ultimátní zážitek ze sledování v ultra detailním rozlišení 8K. Místo jedné neuronové sítě k analýze vizuálních dat používá Neo Quantum Processor 8K údaje vygenerované 64 neuronovými sítěmi k vylepšení každého vizuálního detailu vašeho 8K obsahu.






Infinity Screen
Překonává všechny hranice



Posuňte svůj zážitek ze sledování na maximum s téměř neviditelným rámem. Černé okraje jsou nepatrné a ultra tenký rám odstraňuje jakékoli rušivé vlivy, takže získáte ještě více pohlcující zážitky.






Dolby Atmos reproduktory hrající nahoru



Nové reproduktory s vrchním vyzařováním od společnosti Samsung přinášejí nadčasový poslechový prožitek Dolby Atmos, který hráče plně ponoří do akce kvalitním, vícerozměrným zvukem.






Neo Quantum HDR 8K Pro



Pozdvihněte svůj zážitek ze sledování obrazu na vyšší úroveň prostřednictvím mimořádně sytých barev a klíčového kontrastu – a to vše díky technologii Neo Quantum HDR 8K Pro.






Antireflexní obrazovka



Nedovolte, aby jas slunce přerušil polední zápas nebo aby odlesky lampy zničily váš večerní film. Antireflexní povrch zajistí, že vás odlesky světla nebudou nijak vyrušovat, ať už sedíte ve vaší domácnosti kdekoli - s antireflexním povrchem se snadno ztratíte v nejnovějším trháku.






Realistické zvýraznění prostoru



Pokročilá funkce Real Depth Enhancer Pro napodobuje způsob, jakým lidské oko zpracovává hloubku zvýšením kontrastu objektu v popředí. Precizní optimalizací jednotlivých bloků mini-LED diod tak dosahuje realistického prostorového obrazu.






Osvědčení PANTONE



Jedná se o světově první televizor, který získal ověření od PANTONE – důvěryhodného symbolu věrnosti barev. Nyní si tak můžete vychutnat zaručeně přesnější a pohodlnější zážitek ze sledování vašeho oblíbeného obsahu.






Režim šetrný pro oči



S unikátním režimem EyeComfort od společnosti Samsung si televizor zapamatuje místní časy západu a východu slunce, takže se displej může automaticky přizpůsobit jakékoliv denní době. Po západu slunce pak snižuje jas a barvy obrazu tak, aby tolik nenamáhal váš zrak a vy si tak mohli lépe odpočinout.






Auto HDR Remastering



Nechte všechny své oblíbené filmy a seriály, původně natáčené v nižším rozlišení a dynamickém režimu zazářit v kvalitě HDR s použitím algoritmů strojového učení a vychutnejte si každý detail a barevný přechod s pohlcující čistotou.






Zvuk sledující pohyb (OTS Pro)



Ponořte se hlouběji do svých zážitků z poslechu díky komplexnímu zvuku ze všech rohů TV, včetně středu, bez vynechání jediné zvukové stopy.






Adaptive Sound Pro



Nechte se naplno vtáhnout do multimediálních zážitků. Vylepšená technologie poskytuje dokonale vyvážený zvuk s pohlcujícími detaily, který se dokáže přizpůsobit vašemu prostoru, abyste si vychutnali skutečně vzrušující zážitek.






Q-Symphony



Obklopte se zvukem z televizoru a soundbaru, které jsou harmonicky sladěny. Q-Symphony umožňuje, aby reproduktory TV a soundbar fungovaly současně pro ještě lepší prostorový efekt bez ztlumení reproduktorů TV.






Odnímatelný One Connect Box



Bez ohledu na instalační prostředí, odnímatelné řešení One Connect vám pomůže minimalizovat nepořádek z kabelů.






Motion Xcelerator Turbo Pro



S inovativní funkcí 4K 144 Hz poskytuje Motion Xcelerator Turbo Pro špičkový výkon televizní obrazovky a vytváří konzistentně ostrý obraz i při extrémně rychlém pohybu.






Smart TV



Nová Smart TV od společnosti Samsung klade do popředí správu a objevování obsahu, abyste mohli trávit méně času vyhledáváním a více času streamováním filmů, pořadů a další skvělé zábavy, ať už se službou O2 TV, T-Mobile TV, Dramox nebo dalšími.






Chytrá domácnost – SmartThings



Přivítejte novou úroveň pohodlí a nechte chytrého komorníka pracovat za vás. Inteligentní domácnost SmartThings se dokáže bezproblémově připojit k vašim zařízením, monitorovat je a intuitivně ovládat váš domov. Při sledování televize můžete zařízení ovládat pomocí dálkového ovladače nebo hlasem.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu G
Roční spotřeba elektrické energie 168 kWh/ 1 000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 214 cm
Typ podsvícení obrazovky Quantum Mini LED (14bit HDR mapping)
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 7680 x 4320, 100% objem barev, Neo Quantum HDR 8K Pro (HDR10+ Adaptive/HLG)
Technologie zpracování obrazu 1/2 Umělá inteligence - Neural Quantum Processor 8K (64 Neuronových síťí), Neo Quantum HDR 8K Pro (HDR10+ Adaptive/HLG) Adaptivní obraz, Shape adaptive light control, Vylepšení hloubky obrazu Pro,
Technologie zpracování obrazu 2/2 Auto HDR Remastering, Chytrá kalibrace obrazu Pro, Multiview - rozdělení obrazovky
Frekvence zpracování obrazu 120Hz, (4K 144Hz pro PC) Motion Xcelerator Turbo+
TV tuner 2 tunery (DVB T2/C/S2), kodek H.265 HEVC, PIP
Multimediální funkce O2 TV, T-Mobile, Voyo, HBO MAX, Dramox, Netflix/Disney +,Prime Video, SkyShowtime, IPTV - Skylink, Sledovani.TV,Lepší.TV, iTunes TV a Airplay, Spotify, SmartThings - IOT chytrá domácnost /podpora Zigbee/Matter/Thread
Smart TV Operační systém Tizen, Google Meet, PC on TV - propojení počítače s TV, hlasové ovládání (AJ), Herní režim: Xbox/Nvidia GeForce Now, FreeSync Premium Pro, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Game Bar 3.0,Ultraširoký herní režim 32:9
Grafické vstupy 4 x HDMI 2.1 (4K 144Hz všechny HDMI vstupy), Anynet (HDMI-CEC)
Ostatní vstupy/výstupy 3x USB,1x USB-C, 1x LAN, 1x optický výstup, 1x CI+(1,4)", Wifi 6e, Bluetooth 5.2
Výkon reproduktorů 90 W, Konfigurace 6.2.4CH, vestavěný Woofer, Dolby Atmos, Zvuk sledující pohyb PRO (OTS PRO),Zvuk sledující hlas, SpaceFit - kalibrace zvuku, Q-Symphony 3.0, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptivní zvuk Pro, Bluetooth Audio
Barva Stříbrná barva, Infinity design, One Connect Box - propojení jedním kabelem (uchycené ze zadní strany stojanu), Smart Ovladač TM2360E se solárním dobíjením, Ambient mode+ (splynutí obrazovky s okolní stěnou),Slim Fit držák na zeď (není přibalen)
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 1876,6 x 1146,8 x 303,7 mm
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 1876,6 x 1071,5 x 15,4 mm
Přepravní rozměr (š x v x h) 2090 x 1260 x 220 mm, hmotnost 73 kg
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 600 x 400 mm
Hmotnost TV (kg) 57 kg s podstavcem / 43,7 Kg bez podstavce

Vhodné příslušenství

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Rozlišení Full HD (1920 x 1080) 30/s , 5Mpx, Nenápadný Slim Fit design, magnetické uchycení, Kompatibilni s TV Samsung QLED, OLED, The Frame roku 2022 a novější
2 490 Kč
Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), HDMI 1.4 A konektor - HDMI 1.4 A konektor, Podpora zpětného audiokanálu - přenos zvuku z TV do domácího kina, Pozlacené konektory, Délka 1,5 m
Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkové ovládání pro TV Samsung, Baterie AAA (nejsou součástí balení)
Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Chytré dálkové ovládání pro TV Samsung, Solární nabíjení, USB-C, Pro TV od roku 2021, Integrovaný mikrofon
1 090 Kč
Držák TV Samsung Slim Fit WMNA50EB

Držák TV Samsung Slim Fit WMNA50EB

Snadná a rychlá instalace na zeď, Vzdálenost od stěny min. 7,5 mm, max. 53 mm, Bezpečná nosnost 60 kg
2 290 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace