Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Samsung QE65QN90B

UHD (3840 x 2160) TV 65" (163 cm), HDR, 4K Neo QLED TV s 100% objemem barev, Umělá inteligence - Neo Quantum Procesor 4K, Mini LED podsvícení, Quantum Matrix Technologie, Q HDR 2000 (HDR10+Adaptive/HLG), 100 Hz panel, Antireflexní vrstva & široké pozorovací úhly, Adaptivní obraz a zvuk, zvuk sledující pohyb (OTS +), XBox app pro hraní bez konzole (Cloudové hraní)
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02114
Kód výrobce: QE65QN90BATXXH

Mohlo by Vás zajímat

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
Soundbar Samsung HW-Q600B

Soundbar Samsung HW-Q600B

360 Wattů, počet kanalů: 3.1.2 / 9 reproduktorů, Dolby ATMOS,, Acoustic Beam Technology, 6,5" aktivní Bezdrátový subwoofer,, Q Symphony, 4k Video Pass, Tap Sound, HDR 10+, HDMI eARC, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
7 489 Kč

Hrajte na své TV i bez konzole


Připojte ovladač a užijte si stovky Xbox her exkluzivně ve vašem Samsung televizoru



Aplikace XBOX umožňuje hraní XBOX her bez připojení konzole (cloudové hraní). Stačí připojit jakýkoliv herní ovladač a máte přístup k více než stovce oficiálních XBOX her.






NeoQLED - Nejvýkonnější 4K televizor vůbec






Mistrovská práce s kontrastem



Vývoj Neo QLED přichází s technologií Quantum Matrix, jež přesně řídí naše nové, exkluzivní Quantum Mini LED diody. S precizním ovládáním světla si můžete vychutnat ostré, přesně vykreslené detaily v těch nejtmavších i nejjasnějších scénách.






Inteligentní procesor zdokonalený hlubokým učením



Výkonný kvantový procesor s funkcí hlubokého učení od společnosti Samsung vytváří ty nejpřesnější a nejpřizpůsobivější zážitky, jaké si jen dokážete představit. Procesor optimalizuje scénu po scéně vaše podmínky sledování a vylepšuje váš obsah. Výkonný 4K Upscaling podpořen umělou inteligencí zajišťuje plné 4K rozlišení u veškerého obsahu.






Velkolepý kontrast – přesně takový, jaký zamýšlel režisér



Všechny nuance a detaily ožívají díky bohatým, precizním barevným odstínům a hlubšímu kontrastu. Dynamické mapování tónů HDR10+ vylepšuje barvy a kontrast v každé scéně a umožňuje vám ocenit i drobné detaily.






Dolby Atmos reproduktory s vrchním vyzařováním



Nové reproduktory s vrchním vyzařováním od společnosti Samsung přinášejí nadčasový poslechový prožitek Dolby Atmos, který hráče plně ponoří do akce kvalitním, vícerozměrným zvukem.






Minimální oslnění pro maximální koncentraci



Nedovolte, aby jas slunce přerušil polední zápas nebo aby odlesky lampy zničily váš večerní film. Antireflexní povrch zajistí, že vás odlesky světla nebudou nijak vyrušovat, ať už sedíte ve vaší domácnosti kdekoli - s antireflexním povrchem se snadno ztratíte v nejnovějším trháku.






Inteligentní obraz optimalizovaný pro váš zrak



S unikátním režimem Eye Comfort od společnosti Samsung si televizor zapamatuje místní časy západu a východu slunce, takže se displej může automaticky přizpůsobit jakékoliv denní době. Po západu slunce pak snižuje jas a barvy obrazu tak, aby tolik nenamáhal váš zrak a vy si tak mohli lépe odpočinout.






Pokročilé neuronové sítě pro 3D hloubku obrazu



Pokročilá funkce Real Depth Enhancer napodobuje způsob, jakým lidské oko zpracovává hloubku zvýšením kontrastu na objektu v popředí. Takže když například sledujete dokument o přírodě, zvýrazní sloní vrásky a pozadí nechává takové, jaké je – stejně jako lidský zrak.






Strhující herní akce s 4K 144 Hz



S inovativní funkcí 4K 144 Hz poskytuje Motion Xcelerator Turbo Pro špičkový výkon televizní obrazovky a vytváří konzistentně ostrý obraz i při extrémně rychlém pohybu.






Hraní v HDR bez trhání, zasekávání a s nízkou latencí



Certifikovaná technologie AMD FreeSync Premium Pro se postará nejen o snížené zasekávání a trhání obrazovky, ale také plynulé hraní se špičkovým výkonem a vysokým dynamickým rozsahem s nízkou latencí. Jednoduše vítězný herní výkon.






Televize a soundbar v dokonalé harmonii



Obklopte se zvukem z televizoru a soundbaru, které jsou harmonicky sladěny. Q-Symphony umožňuje, aby reproduktory TV a soundbar fungovaly současně pro ještě lepší prostorový efekt bez ztlumení reproduktorů TV.






Dynamický, realistický zvuk, který následuje akci



S vestavěnými reproduktory můžete zažít živý realistický 3D zvuk, který vás umístí do středu dění.






Elegantní profil v moderní, štíhlé siluetě



Ladný, ultra tenký design vypadá krásně ze všech úhlů - jako umělecké dílo.






Váš oblíbený obsah na jednom místě



Nový Smart Hub od společnosti Samsung klade do popředí správu a objevování obsahu, abyste mohli trávit méně času vyhledáváním a více času streamováním filmů, pořadů a další skvělé zábavy.






Perfektní obsluha vašeho domova



Přivítejte novou úroveň pohodlí a nechte chytrého komorníka pracovat za vás. Inteligentní domácnost SmartThings se dokáže bezproblémově připojit k vašim zařízením, průběžně je monitorovat a intuitivně ovládat váš domov. Při sledování televize můžete zařízení ovládat pomocí dálkového ovladače nebo pouze hlasem.






Videohovory ve velkém



Spojte se snadno s vašimi přáteli a rodinou na velké obrazovce pomocí Google Duo. Videohovory jsou nyní ještě jednodušší díky webkameře Slim Fit Cam či fotoaparátu na vašem vlastním smartphonu.






Uvidíte vše na jedné obrazovce



Sledujte svoji TV i smartphone na jedné obrazovce současně. Ať už jde o živé výsledky ze sportovních zápasů nebo video návody k hrám, jednoduše připojte svůj telefon a užijte si multi zobrazování jako nikdy dřív.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu G
Roční spotřeba elektrické energie 111 kWh/ 1 000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 163 cm
Typ podsvícení obrazovky Mini LED podsvícení (14bit HDR mapping)
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 7680 x 4320, 100% objem barev, Q HDR 2000 (HDR10+ Adaptive/HLG)
Technologie zpracování obrazu 1/2 Umělá inteligence - Neo Quantum Processor 4K, Ultraširoké pozorovací, Quantum Matrix Technology, Ultraširoké pozorovací úhly, Antireflexní obrazovka,
Technologie zpracování obrazu 2/2 Adaptivní obraz, Shape adaptive light control, Vylepšení hloubky obrazu, Chytrá kalibrace obrazu Pro (SmartThings), Mód ochrany očí
Frekvence zpracování obrazu PQI 4600 (picture quality index), Motion Xcelerator Turbo +
TV tuner 2 tunery (DVB T2/C/S2), kodek H.265 HEVC, PIP
Multimediální funkce Wi-Fi®5, LAN,Bluetooth®5.2, HbbTV 2.0.3, Multiview, DLNA, Operátorské aplikace - O2 TV/T Mobile, VOD - Voyo/HBO GO/Dramox/Netflix/Prime Video, IPTV - Skylink/Sledovani.TV/Lepší.TV, iTunes TV a Airplay, SmartThings - IOT chytrá domácnost
Smart TV Operační systém Tizen, internetový prohlížeč, Google DUO - videohovory, PC on TV - propojení počítače s TV, hlasové ovládání (AJ), Auto Game Mode - FreeSync Premium Pro, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Game Bar, Ultraširoký herní režim 32:9
Grafické vstupy 4 x HDMI 2.1
Ostatní vstupy/výstupy 2x USB, 1x LAN, 1x optický výstup, 1x CI+
Výkon reproduktorů 60 W, Konfigurace reproduktorů 4.2.2CH, vestavěný Woofer,Dolby Atmos, Zvuk sledující pohyb + (OTS +), SpaceFit - kalibrace zvuku, Q-Symphony 2.0, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptivní zvuk+, Bluetooth Audio,
Barva Stříbrná barva, Neo slim design,, Smart Ovladač TM2280E se solárním dobíjením, Ambient mode + (splynutí obrazovky s okolní stěnou),Slim Fit držák na zeď (není přibalen)
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 1 446,3 × 891,4 × 285,7 mm
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 1 446,3 × 828,7 × 25,9 mm
Přepravní rozměr (š x v x h) 1105 x 687 x 144 mm, hmotnost 17,6 kg
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 400 x 400 mm
Celková hmotnost (kg) 13,8 kg

Vhodné příslušenství

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Rozlišení Full HD (1920 x 1080) 30/s , 5Mpx, Nenápadný Slim Fit design, magnetické uchycení, Kompatibilni s TV Samsung QLED, OLED, The Frame roku 2022 a novější
2 490 Kč
Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), HDMI 1.4 A konektor - HDMI 1.4 A konektor, Podpora zpětného audiokanálu - přenos zvuku z TV do domácího kina, Pozlacené konektory, Délka 1,5 m
Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkové ovládání pro TV Samsung, Baterie AAA (nejsou součástí balení)
Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Chytré dálkové ovládání pro TV Samsung, Solární nabíjení, USB-C, Pro TV od roku 2021, Integrovaný mikrofon
1 090 Kč
Držák TV Samsung Slim Fit WMNA50EB

Držák TV Samsung Slim Fit WMNA50EB

Snadná a rychlá instalace na zeď, Vzdálenost od stěny min. 7,5 mm, max. 53 mm, Bezpečná nosnost 60 kg
2 290 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Velmi vstřícné a ochotné jednání. Obchod vřele doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Kupoval jsem TV Samsung 55", zavolali mi a upozornili mne že se jedná o vystavený kus, což je od nich férové a nakonec přidali i dárek zdarma, nakupoval jsem přes internet u ELVIAPRO poprvé. V minulosti solidní obchod zaměřený hlavně na značku SONY, nyní už dělají více značek. Jeden den jsem objednal, druhý den mi zavolali a ještě ten samý den doručili. Paráda

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace