Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Samsung QE65QN95A

UHD (3840 x 2160) TV 65" (163 cm), HDR, 4K Neo QLED TV s 100% objemem barev, Umělá inteligence - Neo Quantum Procesor 4K, Mini LED podsvícení, Quantum Matrix Technologie, Q HDR 2000 (HDR10+/HLG), PQI 4600, Antireflexní obrazovka & široké pozorovací úhly, Adaptivní obraz a zvuk, One Connect Box - propojení jedním kabelem
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02116
Kód výrobce: QE65QN95AATXXH

Mohlo by Vás zajímat

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
Soundbar Samsung HW-Q600B

Soundbar Samsung HW-Q600B

360 Wattů, počet kanalů: 3.1.2 / 9 reproduktorů, Dolby ATMOS,, Acoustic Beam Technology, 6,5" aktivní Bezdrátový subwoofer,, Q Symphony, 4k Video Pass, Tap Sound, HDR 10+, HDMI eARC, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
7 489 Kč

Špičkové ultrajemné ovládání světla



Vývoj Neo QLED přichází s technologií Quantum Matrix Technology, která precizně řídí naše exkluzivní a nové Quantum Mini LED diody. Díky přesnému ovládání světla si můžete vychutnat podrobné detaily i v nejtmavších či nejjasnějších scénách.






Inteligentní procesor zdokonalený hlubokým učením



Výkonný kvantový procesor společnosti Samsung s hlubokým učením vytváří ty nejpřesnější a nejpřizpůsobivější zážitky, jaké si jen dokážete představit. Procesor optimalizuje scénu po scéně vaše podmínky sledování a vylepšuje váš obsah. Výkonný 4K Upscaling podpořen umělou inteligencí zajišťuje plné 4K rozlišení.






Velkolepý kontrast – přesně takový, jaký zamýšlel režisér



Každá nuance a detail ožívají díky bohatým, precizním barevným odstínům a hlubšímu kontrastu. Dynamické mapování tónů HDR10+ vylepšuje barvy a kontrast v každé scéně a umožňuje vám ocenit i drobné detaily.






Miliarda barevných odstínů s Quantum Dot



Technologie Quantum Dot přináší náš nejlepší obraz všech dob. Se 100% barevným objemem promění Quantum Dot světlo v dechberoucí barvu, která zůstane věrná při jakékoli úrovni jasu.






Minimální oslnění pro maximální koncentraci



Nedovolte, aby jas slunce přerušil polední zápas, nebo aby odlesky lampy zničily váš večerní film. Antireflexní povrch zajistí, že vás odlesky světla nebudou nijak vyrušovat, ať už sedíte ve vaší domácnosti kdekoli - s antireflexním povrchem se snadno ztratíte v nejnovějším trháku.






Nejlepší výhled z každého místa



Podívejte se na každý detail z jakéhokoli úhlu. Ultraširokoúhlé pozorovací úhly vám poskytují konzistentní detailní obraz, i když sedíte stranou. Každé místo v domě je nyní tím nejlepším.






Dynamický, realistický zvuk, který následuje akci



S vestavěnými reproduktory můžete zažít živý realistický 3D zvuk, který vás umístí do středu dění.






Televize a soundbar uspořádány v dokonalé harmonii



Obklopte se zvukem z televizoru a soundbaru, které jsou harmonicky sladěny. Q-Symphony umožňuje, aby reproduktory TV a soundbar fungovaly současně pro ještě lepší prostorový efekt bez ztlumení reproduktorů TV.






Automaticky optimalizovaný zvuk, který se sladí s vaším prostorem



Vychutnejte si optimalizovaný zvuk v souladu s instalačním prostředím, ať už je na zdi nebo na stolku, a užijte si tak optimální zvukový zážitek.






Zachyťte každé slovo bez vyrušování



Nově přidaná inteligence šumu v reálném čase. Pokud se v obytném prostředí vyskytne hluk, mohl by diváky rušit. AVA však pomáhá zvýraznit hlas scény, aby televizor mohl divákům poskytovat zřetelný dialog.






Elegantní profil v moderní, elegantní siluetě



Elegantní, 27mm ultra tenký elegantní design vypadá krásně ze všech úhlů - jako umělecké dílo.






Dokonale přilne ke zdi



Připevněte svůj televizor na zeď a získejte uhlazený vzhled s jedním téměř neviditelným kabelem, který propojí všechna vaše externí zařízení, aby nic nenarušilo váš design.






Výjimečné vylepšení pohybu ve 4K 120 Hz



Zdolejte každého nepřítele, a to i při prudkých rychlostech. Díky výjimečným vylepšením pohybu až 4K 120 Hz a době odezvy pod 10 ms si můžete užít hraní s ultrajemnou akcí bez zpoždění a rozmazání pohybu.






Scény měnící hru v celém rozsahu



Poměry obrazovky 21:9 a 32:9 vám poskytnou další zobrazovací plochu, kterou potřebujete, abyste maximalizovali herní zážitek — a vyhráli. Optimalizujte své hraní pomocí Game Baru, nabídky na obrazovce, která vám umožní upravovat poměr obrazovky v reálném čase, kontrolu zpoždění na vstupu, FPS, HDR, nastavení bezdrátových sluchátek a další.






Hraní v HDR bez trhání, zasekávání a s nízkou latencí



Díky certifikované základní technologii AMD FreeSync Premium Pro™ se dočkáte sníženého zasekávání a trhání obrazovky, stejně jako vynikající kombinace plynulého hraní při špičkovém výkonu, výjimečného vizuálu s vysokým dynamickým rozsahem a nízké latence pro skutečný herní výkon.






Uvidíte vše na jedné obrazovce



Sledujte svoji TV i smartphone na jedné obrazovce současně. Ať už jde o živé výsledky ze sportovních zápasů nebo video návody k hrám, jednoduše připojte svůj telefon a užijte si multi zobrazování jako nikdy předtím. 8K TV vám umožní na jedné obrazovce sledovat až 2 různé samostatné obrazovky.






Připojte se pouhým dotykem



Pro zrcadlení filmů nebo hudby z mobilu na televizor vám bude stačit jediné klepnutí. Jakmile klepnete mobilním telefonem na televizor, ihned rozpozná klepnutí a automaticky přepne na režim zrcadlení. Přepínání na televizor bude rychlé a snadné, takže si můžete i nadále užívat svůj oblíbený obsah.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu G
Roční spotřeba elektrické energie 123 kWh/1000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 163 cm
Typ podsvícení obrazovky Mini LED podsvícení
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 3 840 x 2 160, 100% objem barev, HDR 2000 (HDR10+/HLG)
Technologie zpracování obrazu Neo Quantum Processor 4K, Quantum Matrix Technology, 100% objem barev, Ultraširoké pozorovací úhly, Antireflexní obrazovka, Adaptivní obraz
Frekvence zpracování obrazu PQI 4 600 (picture quality index), Motion Xcelerator Turbo+
TV tuner 2 tunery (DVB T2/C/S2), kodek H.265 HEVC
Multimediální funkce Wi-Fi®, LAN,Bluetooth®, HbbTV 2.0, Multiview, DLNA, Operátorské aplikace - O2 TV/T Mobile, VOD - Voyo/HBO GO/Dramox/Netflix/Prime Video, IPTV - Skylink/Sledovani.TV/Lepší.TV, iTunes TV a Airplay
Smart TV Operační systém Tizen, internetový prohlížeč, Google DUO - videohovory, PC on TV - propojení počítače s TV, hlasové ovládání (AJ), Auto Game Mode - FreeSync Premium Pro, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Game Bar, Ultraširoký herní režim 32:9
Grafické vstupy 4 x HDMI 2.1
Ostatní vstupy/výstupy 3 x USB 2.0, 1x LAN, 1x optický výstup, 1x CI+
Výkon reproduktorů 70 W, Konfigurace reproduktorů 4.2.2CH, vestavěný Woofer, Zvuk sledující pohyb + (OTS +), SpaceFit - kalibrace zvuku, Q-Symphony, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptivní zvuk+, Bluetooth Audio
Barva Karbonová barva, Ambient mode + (splynutí obrazovky s okolní stěnou), One Connect Box - propojení jedním kabelem, bezrámečkový design, Smart Ovladač TM2180E se solárním dobíjením, podpora Slim Fit držáku na zeď (není součástí balení)
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 1446,3 x 892,9 x 285,4 mm
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 1446,3 x 829,3 x 25,9 mm
Přepravní rozměr (š x v x h) 1621 x 947 x 186 mm
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 400 x 300 mm
Celková hmotnost (kg) 30,3

Vhodné příslušenství

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Web kamera Samsung VGSTCBU2K, k TV

Rozlišení Full HD (1920 x 1080) 30/s , 5Mpx, Nenápadný Slim Fit design, magnetické uchycení, Kompatibilni s TV Samsung QLED, OLED, The Frame roku 2022 a novější
2 490 Kč
Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), HDMI 1.4 A konektor - HDMI 1.4 A konektor, Podpora zpětného audiokanálu - přenos zvuku z TV do domácího kina, Pozlacené konektory, Délka 1,5 m
Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkové ovládání pro TV Samsung, Baterie AAA (nejsou součástí balení)
Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Chytré dálkové ovládání pro TV Samsung, Solární nabíjení, USB-C, Pro TV od roku 2021, Integrovaný mikrofon
1 090 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace