Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Samsung UE55AU9072

UHD (3840 x 2160) TV 55" (138 cm), HDR, Dynamic Crystal Color, PQI 2800, HDR (HDR10+/HLG), Crystal Processor 4K, UHD Dimming, Motion Xcelerator Turbo, Multi View, OS Tizen, tunery (DVB T2/C/S2), kodek H.265 HEVC, HbbTV 2.0, Wi-Fi,LAN, Bluetooth®, internetový prohlížeč, širokoúhlý herní režim, Bezrámečkový ultratenký design, Smart ovladač, hlasové ovládání, Ambient mode, O2 TV/T Mobile, VOD - Voyo/HBO GO/Dramox/Netflix/Prime Video, IPTV - Skylink/Sledovani.TV/Lepší.TV, iTunes TV a Airplay,Spotify
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02746
Kód výrobce: UE55AU9072UXXH

Mohlo by Vás zajímat

Výprodej Výprodej Vystaveno Vystaveno
Soundbar Samsung HW-Q600B

Soundbar Samsung HW-Q600B

360 Wattů, počet kanalů: 3.1.2 / 9 reproduktorů, Dolby ATMOS,, Acoustic Beam Technology, 6,5" aktivní Bezdrátový subwoofer,, Q Symphony, 4k Video Pass, Tap Sound, HDR 10+, HDMI eARC, Ovládání TV a SB jedním ovladačem, držák na stěnu v balení,
7 489 Kč

Užijte si sledování naplno z pohodlí domova






Pulzující křišťálové barvy



Ponořte se do obrazu s miliardou barevných odstínů. Dynamic Crystal Color přináší realistické variace, se kterými uvidíte všechny jemné nuance.






Vychutnejte si realistické barevné odstíny ve výkonném 4K



Výkonný upscaling 4K zajišťuje, že získáte až 4K rozlišení pro váš oblíbený obsah. Díky propracované technologii mapování barev zažijete také realističtější barevné odstíny.






Uvidíte tmu i světlo v každé scéně



Vysoký dynamický rozsah HDR zvyšuje škálu úrovně světla na vašem televizoru, takže si můžete vychutnat obrovské spektrum barev a všechny vizuální detaily i v těch nejtemnějších scénách.






Zvyšte ostrost v pohybu ve vašich oblíbených hrách



Vylepšete nyní ostrost pohybu herního obsahu, který máte nejraději. S jedinečnou technologií dynamického obnovování společnosti Samsung poskytuje Motion Xcelerator Turbo diferencovaný pohybový výkon u 60Hz modelů pro podporu VRR her a 120Hz obsahu.






Scény měnící hru v celém rozsahu



Poměry obrazovky 21:9 a 32:9 vám poskytnou další zobrazovací plochu, kterou potřebujete, abyste maximalizovali herní zážitek - a vyhráli. Optimalizujte své hraní pomocí Game Baru, nabídky na obrazovce, která vám umožní upravovat poměr obrazovky v reálném čase, kontrolu zpoždění na vstupu, FPS, HDR, nastavení bezdrátových sluchátek a další.






Okamžitě reaguje na vaše příkazy



Zapojte se do hry rychleji díky režimu automatické nízké latence (ALLM), který optimalizuje obrazovku, takže máte k dispozici více ovládacích prvků se sotva znatelným zpožděním na vstupu. Zažijte plynulé hraní ve své nejpůsobivější podobě bez rozostření pohybu a chvění.






Virtuální zvuk, který následuje akci



3D prostorový zvuk s naším virtuálním audiem horního kanálu vám umožní plně se ponořit do zvukového zážitku.






Televizor a soundbar v dokonalé harmonii



Obklopte se zvukem z TV a soundbaru, které jsou perfektně harmonicky sladěny. Q-Symphony umožňuje jedinečné simultánní fungování televizních reproduktorů se soundbarem pro lepší prostorový efekt bez ztlumení TV reproduktorů.






Štíhlý a elegantní, více než kdy dřív



Crystal UHD se vyznačuje ultratenkým profilem, díky němuž TV hladce splyne s vaším interiérem a vytvoří tak minimalistický vzhled, který vždy elegantně vynikne.






Zobrazte vše na jedné obrazovce



Sledujte, co je v televizi a na telefonu na jediné obrazovce. Ať už se jedná o živé sportovní statistiky nebo videonávody ke hrám, jednoduše připojte smartphone a užijte si více obrazovek najednou.






Bezdrátové připojení počítače - PC on TV



Využijte všech možností a užijte si bezproblémový přístup k počítači, notebooku či mobilu na vaší televizi. Home office a distanční výuka získají nový rozměr efektivity.






Jednoduché zrcadlení obsahu Tap View



Pro zrcadlení filmů nebo hudby z mobilu na televizor vám bude stačit jediné klepnutí. Jakmile klepnete mobilním telefonem na televizor, ihned rozpozná klepnutí a automaticky přepne na režim zrcadlení. Přepínání na televizor bude rychlé a snadné, takže si můžete i nadále užívat svůj oblíbený obsah.






SmartThings



Nechte svůj televizor automaticky rozpoznat, okamžitě se připojit a intuitivně prezentovat všechna vaše zařízení v okolí vašeho televizoru. SmartThings podporuje nejen mobilní / cam / IoT / Smart zařízení, ale zahrnuje i starší zařízení. Jakmile jsou zařízení připojena, jejich ovládání je stejně snadné jako používání vašeho One Remote.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu G
Roční spotřeba elektrické energie 94 kWh / 1 000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 138 cm
Typ podsvícení obrazovky Edge LED
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 3 840 x 2 160, (HDR10+/HLG)
Technologie zpracování obrazu Crystal Processor 4K, Dynamic Crystal Color (Miliarda barev), UHD Dimming
Frekvence zpracování obrazu PQI 2 800 (picture quality index), Motion Xcelerator Turbo
TV tuner Tunery (DVB T2/C/S2), kodek H.265 HEVC
Multimediální funkce Wi-Fi®, LAN, Bluetooth®, HbbTV 2.0, zrcadlení, DLNA, PC on TV - propojení počítače s TV, hlasové ovládání (AJ), operační systém Tizen, internetový prohlížeč, Auto Game Mode - FreeSync, Game Motion Plus, Game Bar, Ultraširoký herní režim 32:9
Smart TV Operátorské aplikace - O2 TV/T Mobile, VOD - Voyo/HBO GO/Dramox/Netflix/Prime Video, IPTV - Skylink/Sledovani.TV/Lepší.TV, iTunes TV a Airplay, Spotify, SmartThings - IOT chytrá domácnost, Google DUO - videohovory, Multi View
Grafické vstupy 3 x HDMI 2.1
Ostatní vstupy/výstupy 2 x USB, 1x LAN, 1x optický výstup, 1x CI+
Výkon reproduktorů 20 W, Konfigurace reproduktorů 2CH, Zvuk sledující pohyb Lite (OTS Lite), Q-Symphony, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptivní zvuk, Bluetooth Audio
Barva Černá barva, Bezrámečkový Ultratenký design, Smart Ovladač TM2180A, Ambient mode (splynutí obrazovky s okolní stěnou), Podpora Slim Fit držáku na zeď (není součástí balení)
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 1232,9 x 774,1 x 249,1 mm
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 1232,9 x 709,2 x 25,7 mm
Přepravní rozměr (š x v x h) 1399 x 846 x 148 mm
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 200 x 200 mm
Celková hmotnost (kg) 16,2

Vhodné příslušenství

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Kabel HDMI AQ KVH015, 1,5m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), HDMI 1.4 A konektor - HDMI 1.4 A konektor, Podpora zpětného audiokanálu - přenos zvuku z TV do domácího kina, Pozlacené konektory, Délka 1,5 m
Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkový ovladač Samsung BN59-01315B, pro TV

Dálkové ovládání pro TV Samsung, Baterie AAA (nejsou součástí balení)
Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Dálkový ovladač Samsung BN59-01385M pro TV, solární

Chytré dálkové ovládání pro TV Samsung, Solární nabíjení, USB-C, Pro TV od roku 2021, Integrovaný mikrofon
1 090 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace