Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Televizor Sony KD-55X85L, 55", LED TV

Úhlopříčka 139 cm (55"), 4K HDR (3840 x 2160) TRILUMINOS PRO, Obrazový 4K HDR Processor X1™ , neuvěřitelně realistický obraz, Full - Array LED podsvícení - hlubší černá, výjimečný kontrast, 4K X-REALITY PRO zvyšuje rozlišení každého pixelu a redukuje šum, HDR10, HLG, Dolby Vision, Dolby Atmos, Wi-Fi®, LAN, Bluetooth®, Chromecast, Apple Airplay, Apple Homekit, Google TV, YouTube, O2 TV, BRAVIA CORE (5 filmů zdarma, neomezené streamování 12 měsíců)
Skladem
+ dárek pro vás
ks
F
23 989 Kč
Katalogové číslo: Z01632
Kód výrobce: KD55X85LAEP

Mohlo by Vás zajímat

Přehrávač Blu-ray Sony UBP-X700B, 4K Ultra HD, Wi-Fi

Přehrávač Blu-ray Sony UBP-X700B, 4K Ultra HD, Wi-Fi

4K UHD Upscale, HDR, Zvukové kodeky Dolby® Atmos a DTS:X, Zrcadlení obrazovky Miracast, Wi-Fi, Rychlé a stabilní streamování z celé řady služeb, Díky bezdrátové dvoupásmové technologii MIMO-streamování videa v rozlišení až 4K, Oddělené výstupy HDMI na video a zvuk, DOLBY VISION™ - tato funkce je k dispozici prostřednictvím aktualizace firmwaru
6 480 Kč
Reproduktor Sony SRS-LSR200 s dálkovým ovládáním

Reproduktor Sony SRS-LSR200 s dálkovým ovládáním

Dálkový ovladač a reproduktor v jednom, Kompaktní konstrukce, která nevyžaduje příliš prostoru, Tři reproduktory pro čistý zvuk a hlas, Odolnost proti postříkání (IPX2) pro bezstarostné používání v blízkosti vody, Stereofonní a optický vstup, stereofonní výstupní konektor pro sluchátka
3 989 Kč
Prodloužená záruka Sony BEWY503 pro TV na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony BEWY503 pro TV na 3., 4. a 5. rok

Užívejte si Váš televizor Sony až 5 let bez obav z poruchy.
2 470 Kč

Každičký moment v realistickém zobrazení s vysokým kontrastem



Podívejte se, jak naše podsvícení Full Array LED a procesor 4K HDR Processor X1 reprodukují realistický kontrast ve světlých a tmavých oblastech pro scény plné detailů.






Barvy, s nimiž vše ožívá



Miliardy barev z panelu se širokou škálou barev. Intenzivní jas a kontrast. Náš procesor 4K HDR Processor X1 oživuje scény, aby se vše zdálo skutečné.






Výjimečně čistý, ať už sledujete cokoli



I rozlišení vašich oblíbených pořadů natočených v rozlišení 2K a HD je zvýšeno téměř na úroveň 4K. Naše technologie 4K X-Reality PRO používá jedinečnou databázi 4K k rekonstrukci chybějících dat.






Uvidíte vše, i v rychlých akčních scénách



Technologie X-Motion Clarity používá nezávislé řízení panelu k optimalizaci světla a zachování čistého a vyhlazeného obrazu scén bez ztráty jasu.






Optimalizovaný jas, přizpůsobený vaší místnosti



Světelný snímač, který optimalizuje jas podle podmínek v místnosti – v jasně osvětlených místnostech se jas zvýší a v tmavých místnostech se sníží, abyste vždy získali vhodný obraz.






Lepší basy pro jasnější zvukové podání



Náš reproduktor X-Balanced Speaker s unikátním tvarem doplňuje tenkost televizorů a propůjčuje filmům a hudbě čistý zvuk a hluboké basy.






Místnost naplňující zvuk technologie Dolby Atmos



Filmové soundtracky a seznamy skladeb s větší hloubkou, čistotou a detaily. Technologie Dolby Atmos vás vtáhne hlouběji pro skutečně pohlcující prostorový zvuk.






Optimalizovaný zvuk, přizpůsobený vaší místnosti



Díky technologii Acoustic Auto Calibration tento televizor rozpoznává předměty v místnosti, které zhoršují kvalitu zvuku, a poté vylepšuje a optimalizuje zvuk podle vašeho jedinečného uspořádání.






Úchvatná grafika. Působivé zvukové scény. Svět her.



Buďte v samém srdci děje s technologií BRAVIA. Ohromující scény, atmosférický zvuk a exkluzivní nové funkce vdechnou život vašim oblíbeným hrám jako nikdy předtím.






Automatické mapování tónů HDR



Automatické mapování tónů HDR neustále optimalizuje nastavení HDR během počátečního nastavování vaší konzole PS5. I ve tmavých stínech a místech vysokého jasu uvidíte jemné detaily a skutečné barvy.






Automatický režim obrazu žánrů



Televizor BRAVIA KD55X85L automaticky přepne do herního režimu s technologií PS5, aby se minimalizovala prodleva a maximalizovala odezva. Televizor se přepne do standardního režimu při sledování filmů, a zajistí tak působivější scény.






Jedno místo pro veškerá vaše herní nastavení



Ještě nikdy nebylo snazší si dokonale vyladit herní stav, nastavení a funkce asistence. Všechno nezbytné máte pro usnadnění a pohodlí na dosah.






Různé funkce rozhraní HDMI 2.1



Díky rozlišení 4K / 120 sn./s, proměnlivé obnovovací frekvenci a automatickému režimu s nízkou prodlevou vám naše televizory nabídnou plynulejší a čistší pohyb a lepší odezvu při hraní.






Vše, co chcete sledovat, najdete na jednom místě



Projděte si více než 700 000 filmů a televizních pořadů ze všech svých streamovacích služeb, které najdete na jednom místě a uspořádané do témat a žánrů na základě vašich zájmů.






Přes 10 000 aplikací a her, přímo do vašeho televizoru






Přineste si zážitek jako v kině k sobě domů a užijte si filmy dodávané s technologií BRAVIA



Prozkoumejte ty nejlepší filmy současnosti lusknutím prstů. S platformou BRAVIA CORE můžete získat až 10 filmů a streamovat až 24 hodin. Naše služba s exkluzivním filmovým obsahem s technologií Pure Stream a IMAX Enhanced přináší dechberoucí obraz a působivý zvuk.






Řekněte si, co chcete vidět



Najděte rychleji oblíbené pořady pomocí hlasového vyhledávání. Na pořad nebo film přejdete vyslovením názvu. Nabídku můžete procházet i tak, že řeknete například „najdi akční filmy“. Začněte stisknutím tlačítka pro hlas na dálkovém ovladači.






Ovládejte svoji chytrou domácnost s pomocí asistenta Google



Používejte svůj hlas k vytvoření dokonalého prostředí pro sledování. Ovládejte chytrá domácí zařízení v celé své domácnosti. Upravujte teplotu v místnosti, osvětlení, podívejte se, kdo je u dveří, apod.






Chromecast built-in



Streamujte ze svého zařízení. Vysílejte snadno filmy, pořady, fotografie a další obsah ze svého telefonu přímo do televizoru.






Kompatibilní s funkcí Apple AirPlay



Jednoduše streamujte do televizoru ze svého zařízení iPhone, iPad či Mac. Sledujte film z aplikací nebo prohlížeče Safari. Sdílejte fotografie s přáteli v místnosti.






Požádejte asistenta Siri a ovládejte televizor pouze hlasem



S aplikací Apple Home můžete snadno a bezpečně ovládat televizor od společnosti Sony pomocí aplikace Home a pomocí Siri na zařízení Apple, a to díky technologii HomeKit. Nastavte televizor v několika jednoduchých krocích klepnutím nebo o to požádejte Siri.






Snadné otírání, vždy čistý



Dejte sbohem prachu a nečistotám. Náš dálkový ovladač s plně zarovnaným povrchem je opatřen tlačítky s nízkým zdvihem a speciálním polyuretanovým povrchem, který lze snadno otřít a udržovat čistý. Všechna tlačítka jsou opatřena vrstvou speciálního antibakteriálního materiálu.






Ovládejte všechna zařízení jedním chytrým dálkovým ovládáním



Jednoduchost jediného doteku. Všechna připojená zařízení můžete ovládat naším chytrým dálkovým ovladačem. Díky přístupu ke službám videí na vyžádání jedním tlačítkem si můžete během okamžiku užívat oblíbené pořady a filmy.






Praktický způsob, jak ovládat svůj televizor



Snadné jako lusknutí prsty. Funkce ovládání gesty umožňuje přepínat kanály, měnit hlasitost a používat řadu dalších funkcí jednoduchými gesty bez použití dálkového ovladače.






Varování při přiblížení



Držte své děti kousek dál. Funkce varování při přiblížení umožňuje nastavit doporučenou pozorovací vzdálenost pro děti a upozornit je, pokud se přesunou příliš blízko k televizoru.






Videochat na větší obrazovce



Spárujete svůj televizor s kamerou BRAVIA CAM a povídejte si s přáteli a rodinou na větší obrazovce.






Zakrytá kamera, chráněné soukromí



Jediný pohybem ochráníte svoje soukromí. Stačí použít přepínač v horní části kamery BRAVIA CAM, kterým zavřete kryt kamery. Připojení a odpojení kamery BRAVIA CAM je tak snadné.






Zábava pro životní prostředí



BRAVIA spojuje vysokou kvalitu obrazu a zvuku s iniciativami, které pomáhají snižovat dopad na životní prostředí, například používáním menšího množství energie, neobnovitelných zdrojů a lepší efektivitou přepravy.






Optimalizace jasu a spotřeby energie



Snímání okolního světla optimalizuje jas obrazovky podle podmínek v místnosti pro efektivní využití energie. Každá část obrazu je optimalizována na základě jasu každého snímku.






Automatická úspora energie



S kamerou BRAVIA CAM automatický režim úspory energie optimalizuje spotřebu energie automatickým ztmavením obrazovky, pokud nejste před televizorem.






Vše eko na jediném místě



Panel Eco Dashboard obsahuje všechna eko nastavení na jednom místě, a díky tomu je můžete snadno změnit, ať už jednotlivě, nebo hromadně.






Nádherný design. Odolnost. Menší množství prvotních plastů.



Recyklovaný plast SORPLAS vyvinutý společností Sony používáme v našich televizorech, abychom snížili použití prvotních plastů zhruba o 60 %, zachovali odolnost a docílili krásného černého povrchu s vysokým leskem typického pro značku BRAVIA. A co více, naše nové balení obsahuje zhruba o 48 % méně plastu.






Méně balicího materiálu. Méně CO2.



Naše nové obaly jsou o 15 % menší a o 12 % lehčí, což optimalizuje efektivitu přepravy a snižuje emise CO2 až o 15 %.






Minimalistický design. Naprosté pohlcení.



Díky novému designu této třídy televizorů BRAVIA s dramaticky úzkým rámečkem vypadá tento televizor metalicky a prémiově.






Zarovnaný povrch.
Nerušená podívaná.



Náš prémiový design s mimořádně úzkým rámečkem soustředí váš zrak přirozeně na obraz, nikoli na to, co je kolem něj.






Stojan nastavitelný 2 způsoby, chytrý a všestranný



Vyberte si standardní uspořádání zaměřené na obraz nebo úzké uspořádání pro menší police.






Úzký stojan Wedge ve tvaru písmene T



Elegantní a hladký stojan navržený tak, aby dokonale ladil s televizorem a vaším interiérem.



Parametry

Třída energetické účinnosti modelu F
Roční spotřeba elektrické energie 76 kWh / 1 000 h
Viditelná úhlopříčka obrazovky 139 cm
Typ podsvícení obrazovky Přímé podsvícení (Full Array LED)
Určeno pro český trh Ano
Rozlišení 4K Ultra HD (3840 x 2160)
Technologie zpracování obrazu 4K HDR Processor X1, 4K X-Reality™ PRO, TRILUMINOS™ PRO, Live Colour, Dolby Vision, Dynamické vylepšení kontrastu, Vylepšení objektů pomocí HDR
Frekvence zpracování obrazu Motionflow™ XR 800/960 Hz (nativní 100/120 Hz), automatický režim, 100 Hz
TV tuner DVB-T, DVB-T2 (kodek H.265/HEVC), DVB-S, DVB-S2, DVB-C, Analogový
Multimediální funkce Wi-Fi®, LAN, Bluetooth®, Chromecast, Apple Airplay,Apple Homekit, BRAVIA CAM (volitelná)
Smart TV Operační systém Android™ (vestavěné úložiště 32GB), Google Play, internetový prohlížeč Aplikace Vewd, Photo Sharing Plus, aplikace Video & TV SideView
Grafické vstupy 4x HDMI (HDCP2.2), eARC/ARC, HDMI-CEC, 2x USB
Ostatní vstupy/výstupy 1 x digitální optický výstup, 1x kompozitní vstup 1 (boční, mini jack)
Výkon reproduktorů 10W+10W, Reproduktor s technologií Bass Reflex; Reproduktor X-Balanced, Dolby™ Audio, Dolby™ Atmos, DTS® digitální prostorový zvuk, Kompenzace prostoru
Barva Černý rám, tmavě stříbrný stojan
Rozměry TV s podstavcem (š x v x h) 122.8 x 78.4 x 33.6 cm
Rozměry TV bez podstavce (š x v x h) 122.8 x 70.9 x 5.6 cm
Přepravní rozměr (š x v x h) 134,8 x 84,2 x 16,0 cm, 136,2 x 84,7 x 16,0 cm (balení ISTA)
Rozteč otvorů VESA® (š x v) 30 x 30 cm
Celková hmotnost (kg) 17,4

Vhodné příslušenství

Kabel HDMI Sony DLC-HE10C, HDMI - HDMI, 1m

Kabel HDMI Sony DLC-HE10C, HDMI - HDMI, 1m

Podpora vícekanálového digitálního audia pro prostorový zvuk (Dolby Digital, DTS), Podpora 3D
Univerzální držák TV Sony SU-WL850

Univerzální držák TV Sony SU-WL850

Lze otočit až do úhlu 20°, Zavěste svůj televizor 11 mm od stěny, Umožňuje snadný přístup ke konektorům, Bezpečná a snadná instalace,
6 390 Kč
Prodloužená záruka Sony BEWY503 pro TV na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony BEWY503 pro TV na 3., 4. a 5. rok

Užívejte si Váš televizor Sony až 5 let bez obav z poruchy.
2 470 Kč
Dálkový ovladač Sony RMF-TX520E pro TV

Dálkový ovladač Sony RMF-TX520E pro TV

Originální dálkový ovladač pro TV Sony Bravia. Primárně určen pro modely 2021/2022, ale kompatibilní se všemi Sony TV Bravia
Sony kamera CMU-BC1 pro televizory Bravia

Sony kamera CMU-BC1 pro televizory Bravia

Obraz průběžně optimalizovaný podle vaší polohy v místnosti, Ideální poslech zvuku odkudkoli, Ovládání gesty, Snadné připojení, snadné zavření, Kompatibilni s TV Sony BRAVIA roku 2022 a novější
4 889 Kč
Univerzální držák TV Sony SU-WL450

Univerzální držák TV Sony SU-WL450

Tenké uchycení pro televizory BRAVIA velikosti 32 ”až 85”, Funkce vertikálního náklonu o 20°, 3 typy instalace na zeď
1 589 Kč
Prodloužená záruka Sony BEWY403 pro TV na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony BEWY403 pro TV na 3. a 4. rok

Užívejte si Váš televizor Sony až 4 roky bez obav z poruchy.
1 850 Kč
Prodloužená záruka Sony BEWY303 pro TV na 3. rok

Prodloužená záruka Sony BEWY303 pro TV na 3. rok

Užívejte si Váš televizor Sony až 3 roky bez obav z poruchy.

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jeden z mála obchodů, kterým není co vytknout. Prostě ve všem je nejlepší.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace